MGMT - Kids

Hallå godingar. Gud vad dagarna går FORT! Shit, i fredags var jag hemma över natten ifrån landet. Var på "häng" på röda sten med bruttorna mina. Carmen Nina & Karina. Soft som fan. Sedan åkte vi och shottade för att sedan dra vidare till Styvbord Babord. Sjukt rolig kväll! Åkte sedan hem, för att vakna med skallebank. (tolka det precis hur ni vill, syftar inte på något här haha) Aja, sen hämtade Pappa mig och körde upp mig igen, var allmänt bakfull (tequila är livsfarligt) solade och slappade. Grillade och badade till och med. Igår åkte vi hem igen, då föreslår Kimsan att vi ska ta en öl på någon uteservering. Sjukt najjs. Stressade in i dushen, slängde på mig första bästa och drog in för att möta henne.

Nina Jag & Carmen - På väg till rödasten

Jag & Karina - Röda sten
Det blev Stars n' Bars med Lina.E. Jättetrevligt. Kimsan är en riktigt haj på spelautomaterna och casha in storvinst! Yeho. Vad vi gjorde sen kan jag tyvärr inte återberätta. Men ni som känner oss riktigt väl, vet ju hur knepiga grejer vi hittar på ibland. Säger bara, taxi, ramberget, barfota, "raevefest", kaos, mc donalds, rolig alkis, jakt, tjuvar, hem! Haha så jäääävla grymt. Väckte mamma med en fin suprice här i köket. Moaha! Sen deckade vi med hundarna i dubbelsängen. Vaknade runt kvart över 9, halv tio i morse gick ut med hundarna i det undebara vädret. Drack kaffe med mamma och vaknade till liv med Kim som såg allmänt vilsen ut när hon vaknade.

Jag & Setareh - Styvbord Babord

Robin & Jag - Styvbord Babord
Kom hem för en stund sen, har nämnligen haft trippel-möte med min soc.sekr. och min Coach! Galant.. mkt bra. Sen har vi betalt in räkningar, ska ner och handla nu för att laga mat. Sen kommer Kim och då kör Pappa upp oss Tjejer till landet. Vi ska satsa på att få klart rabatten där nu.

Massor av kort kommer.. Har sladden hemma, och laddaren på landet! Yeho. Tar helt enkelt med mig sladden till landet. Smart jag är! Får hoppas också att det inte är allt för kvat ute så att vi kan bada mycket utan att hundarna svimmar av så att säga.

Weeei nu har jag sommarlov, på mitt lilla egna sätt. Inga fler möten förens i Augusti. Nu väntar jag bara på svar ifrån FHS om jag har kommit in. Puss på er alla underbara idioter


Maskinen - Pengar

Yeah
Jag spyr i ditt face
AH!
YEAH!
ah oh oh...

Vigselringen på ditt lilla finger
Finns det faktiskt inget vits att du har kvar
Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar
Även om han ringer ikväll
så är du singel
säg som det e, otrohet varar längst
Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar
tar de på faktura
tar de i natura
betalar med en tjuga
nu får du ta de lugnt
du vill ha en vers
du vill ha en hook
och du vet vad det är värt
så du fixar du nå kul
för det kräver cash som du måste hosta upp
annars går du i konkurs och det blir ju inge kul
Ingen skatt till regeringen, tar det svart på parkeringen

[REF]
Du betalar, njuter, skriker
men jag skiter i dig
Vet att du vill de, gör de
jag ba' spy på ditt beat
du vill ha mig men jag skiter
skiter i dig
Inte bry mig ett skit, jag bara spyr i ditt face
Ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vet att du...

[Vers2]
Aldrig några läxor, jag var bara 16, hånglade me rektorn, ÅHH hon var så skön!
Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar...
Håller de i längden,
håller det i rätten.
Höll i några veckor
nu så är hon dömd
Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar...

Lärde mig att sälja,
Lär mig att rata,
Lärde mig att låna,
Lärde mig att ta,
Lärde mig att älska,
Lärde mig att hata,
Lärde mig att gråta
och att ta betalt.

som en dominatrix,
rör jag mig till matrix
Vill du bada badkar?
vill du laga mat?
Ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen!

[REF]
Du betalar, njuter, skriker
men jag skiter i dig
Vet att du vill de, gör de

jag ba' spy på ditt beat
du vill ha mig men jag skiter i dig
skiter i dig
Inte bry mig ett skit, jag bara spyr i ditt face

[Vers3]
Å vill du veta vad som händer om du inte har betalt -talt, -talt, -talt, -talt
Du kan prenumerera på dina tänder tills du fått alla tillbaks, -bak, -bak, -bak, -bak
O ronneby till england, sex är de mest naturliga som kan säljas och köpas för pengar
Men om du inte betalt så står jag över din grav och skriker, VAD, VAD, VAD?!
Du kan skicka en offert på exakt vad du vill ha, ha, ha, ha
Kom ihåg att när du är med mig får du även ta från det undre la- la- la -lagret
Mitt i veckan på kontorstid ligger jag med en martinidrink på din flygel eller nordlid
håller lådan oanmäld men bara tills jag får betalt, alt alt.
och måste dra, dra, dra!

[REF]
Du betalar, njuter och skriker
men jag skiter i dig
Vet att du vill de, gör de
jag ba' spy på ditt beat
du vill ha mig men jag skiter i dig
skiter i dig
Inte bry mig ett skit, jag bara spyr i ditt face

Ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!
så ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!


Sol & Öl

Tjeeenare alla idioter där ute. Nu är jag hemma i götet igen. Har dushat och rakat mig, smörjt in mig med Calypso After Sun, fönat och plattat håret, målat nytt nagellack, filat fötterna, sminkat mig, tatt på mig en snygg kort svart kjol och ett vitt linne. Och nuuuu tar jag mig en kall öl. Ska strax iväg in till majorna, hämta ut lite cash och möta Carmen. Sen drar vi och möter upp Nina & Karina för att dra ner till röda sten och berssa. Hur jävla gött ere inte? Fan asså..
(Min & Monas hand)
Boom Boom Pow - The black eyed peas
Till Mamma: Du anar inte hur stolt jag är över dig! Att du kan trappa ut sånna fruktansvärda hemska mediciner helt själv. Jag har inte hört dig klaga en enda gång. Du är så jävla stark. Du ska veta hur mycket jag glädjs å dina vägnar mamma. För det har fan inte varit lätt. Men du är en klippa, en kämpe, en fighter. DU klarar ALLT! Jag älskar dig, och stöttar dig. Igenom allt. (så mycket mer kan vi väl inte behöva gå igenom haha! tur att vi har våran humor)

Kim Jag & Mamma - Hawks Mc 08 Speedway


Update ifrån Landet 2

Tjenare alla glada människor. Igåreftermiddag var jag och hundarna på promenad längs sjön. Vi träffade (kors i taket) en pitbull/amstaff pojk på 6mån. Hur vacker som helst. Freja blev ju givetvis kär, medan Hera satt tryggt bakom den andra hussens fötter. Haha! På kvällen kollade jag & mamma på "A Confession of a shopaholic" Haha tjusig film det där. Jag somnade runt 24 och Freja väckte mig klockan halv tio. Så inatt har jag sovit gott kan jag lova. Vi gick ut och båda hundarna sket. Gick in och råkade väcka mamma, satte på kaffet och gick ut i solen på altanen. Där har vi solat ett par timmar. Men vi har också: Krattat tomten, tatt upp gräset, dratt upp ett helt stånd med 1,5m höga brännässlor. (Mamma råkade dra en rätt i ansiktet på mig, så de svider gött) Dratt upp grästorvor som inte kommit med gräsklipparn, runt stenar och rabbater. Riktigt skönt att bara gå runt i string och axelbandslös BH.
Får snatta bilder ifrån google för jag glömde givetvis kamera sladden. Pappa kommer hit efter jobbet och käkar med oss, sedan ska vi ner och ta ett kvällsdopp, kolla på film och bara softa. Imorgon ska jag hem, för jag ska träffa Mona. Puss


Update ifrån Landet

Shalalalala! Jag är på landet, med Mamma och hundarna. Vi kom hit för ett par timmar sen och ska strax käka. Färskpotatis, fläskkotletter bearneisås och grönsaker!!! Vi har också satt upp poolen för tjejerna så att dom kan svalka sig. OCH, vi har rensat hela trädgården på tistlar. Synd att man missar MBK´s match men vafan, sol och bad knäcker allt!
Men jag kan ju berätta om min förmiddag. Vaknade av att Freja sjöng så där fint som hon brukar när hon vill något, så det var bara att ta på sig och gå ut. Blev anfallen av 10myror (pissemyror som vi från götet säger) på varje fot. Freja som hatar myror har ännu inte märkt att det är några där. Så hon slänger sig så fint på rygg i gräset och börjar rulla sig. Ja tills hon hör mig skrika. "Freeeeejaaaa myyyyyyroooooor, wooaaaaaah" Så vi båda skuttade därifrån och ruskade av oss i själva farten. Mycket trevligt. Sen drack jag en kopp kaffe, tog på mig och åkte in till frölundatorg. Fixade det där jävla ID-fotot, kikade in på kicks rea (fyndade ett diadem för 6kr), åkte till Nordea på järntorget, o där säger dom att det gäller nya regler nu. Så jag fick åka (läs: i värmen) till skatteverket i brunsparken. För där fixar dom tydligen det, checkt! Men när jag väl klev in innanför dom jävla dörrarna med värmeslag säger han att jag måste ha någon med mig som bevittnar att jag är jag. (då mitt leg gick ut i april förra året) Yehoooooo..
Slynor. Ja får fixa det när jag kommer hem. Nu får man bara hoppas att man kommer in på det leget så länge, iom att jag ska ut med Mona på fredag.. Det löser sig. Eller "det blir så jävla bra" - Michelle & Mona. Puss på er så länge


Softilation i Majorna

Igår var en väldigt trevlig dag. Mona kom hit runt fyra, vi softade käkade och hon slingade mitt hår. Bara det är en historia för sig hahaha! Tyvärr sög färgen och det blev ingen skillnad. Men vi åkte iaf in till Majorna för att träffa Kim! Drack ett par öl och bara tjöta, skratta och reflekterade över väldigt fina minnen. Härliga grejer! Trion is back!!

Sen när jag kom hem hittade jag dom här flickorna.


Haha!

Mamma: Michelle är Hera hos dig?
Jag: Nää, hon är väl hos dig?
Mamma: Nej, jag hittar henne inte!
Jag: Men hon ligger väl i soffan då?
Mamma: Haha! Jag hittade henne

Under Freja


Hemma igen!

Tänka sig att folk faktiskt varit inne på min blogg på midsommar.
Visste inte att jag var så intressant! Roligt!
Midsommarhelgen har varit grymt soft. Lite bilder:
Jag orkar nämnligen inte berätta allt för jag är för trött, godnatt!


Vi hörs!

Ville bara säga att vi hörs igen antingen på söndag eller måndag! Vi får se helt enkelt. Nu önskar jag er en trevlig midsommar. Godnatt!


Städmani

Nu har jag gjort det där tråkiga dagliga! Damsuga, torka golven, bädda rent, ställa iordning, vattna blommor, diska osv. Nu kommer snart Mamma och Pappa hem, dom har varit och storhandlat. Jag & Tjejerna har haft det riktigt lungt här hemma. Två helt andra hundar är dom när dom är med mig själva. Imorgon är det midsommar. Jeho! Men innan vi åker (imorgon) så måste jag packa. Ladda I-poden, och ladda ner lite grymma filmer samt musik! Fan vad hungrig jag är, nu får dom fan komma! Lite bilder så länge..


Freja 5-6månader, förra sommaren. På landet.
Ser ni hur långt ut vi är ifrån stranden? Ja, långgrundt va? hahaSå här långt var mitt hår innan jag klippte av det till axlarna!

Ja! Klart som fan jag ångrar mig!


Torsdag

Wow, vad många det var här på bloggen igår! Ingen som har lite dåligt samvete för att dom inte kommenterade? Nähe inte det nä. Man ska inte kräva för mycket här i livet. Jag har spenderat min förmiddag med att torka spy. Hera har spytt kaskader. Antagligen har hon ätit något skummt som valpar är så duktiga på, för det har avtagit nu. Jag har kopierat alla papper och ska strax ta med mig Freja och lämna in dom. Yey! Very Funny.. Hoppas att mina böcker kommer idag. Så att jag kan ta med dom till landet. Längtar, efter sill och potatis, Jordgubbar med grädde! Flickorna kommer att vara så lyckliga när dom får bada och springa som dom vill. Jag lovar att fota en massor!

Men vi hörs ju senare, aiight?


Att älska som en porrstjärna

Hey babes! Nu ska jag strax hoppa i säng och läsa ut min bok. Dvs, dom 300 resterande smaskiga sidorna ur "Att älska som en porrstjärna" - Jenna Jameson. Sjukt mysigt! Imorgon ska jag försöka hinna med att slinga håret igen. Håller ju på att färgar "överdelen" av håret i massa ljusa slingor. Annars så ska jag försöka dra mitt feta arsle ur sängen så fort som möjligt imorgon och fixa iordning lite papper och skit. Kunde inte låta bli att klicka hem två böcker till ifrån CDON, deras priser är ju grymma! Det blev:
Pinocchio Effekten - 130 sanningar om hur du funkarKaxiga tjejers guide till att få vad de vill haGött, kommer på posten vilken dag som helst! Nä nu ere hopp i säng. Godnatt!Underbara Göteborgare

She hopes that he can hear her!^^

Jag är grymt lättroad, med sjuk humor! Waaaay out of control! Höh. Iaf, igår när jag & mamma hade varit ute med hundarna så skulle hon låsa upp dörren. Hon håller Freja i kopplet.. Då tänkte jag driva lite med henne, så jag kopplar lös Freja, medan mamma fortfarande håller i andra änden och börjar dra och rycka i kopplet! Hon reagerar inte, utan försöker få upp låset med "en lite krånglig hund i kopplet"  tillslut drar jag ordentligt i kopplet så hon måste titta bak. Då fattar hon vad jag sysslar med. " Det tyckte du var roligt va?" Haha som faaaaen!

Sen måste jag bara berätta om den gubbsköna tanten jag träffade igår. Jag står och röker på marklandsgatans hållplats. Då kommer hon fram, en krökt, kort tant..

Tanten: Är du Göteborgare?
Jag: Ajjeeemäään
Tanten: Vad underbart, vet du vad? Jag har haft problem med mina tänder och nu glömde jag protesen hemma.. Moahahahahaha!
Jag: (Jag kan inte heller hålla mig för skratt utan skrattar med den söta tanten.. ) Och svarar henne att ja, det är ju inte alltid lätt. Man får glömma saker ibland.

Hon fortsatte att berätta hur hennes man ofta glömde sin rulator och annat hemma. Det tyckte hon var jätteroligt. Mitt upp i allting säger hon. "Jag är ju 70bast, med halva foten i graven, inte faaan klagar jag".. Huuur skön som helst var hon. Jag går på vagnen. Hon med. Jag hör henne säga. "Jaha, här va det knökat. Vems knä ska man sätta sig i"

Asså en sån underbar människa. Åh!


Saknar digVila i frid Buzz


To Daddy With Love

Some things will always be in style,
Good solid things like honesty, and trust, and caring about pepole.
It's qualities like these that keep us aware of who we are,
And what we can give to life.
It's qualities like these, Daddy, that you've taught me to value,
Through your influence, your example, and your love.
It has made me love you very much,
And has made me very proud to have you for my Daddy.Lite gladare idag!

Mitt förra inlägg var inte så jätte positivt! Vi har varit och lämnat tillbaka halsbandet som Freja slet sönder. Handlat mat och nu försöker jag få tag på Mona, the invalido! Utan större framgång. Hade tänkt ta med Freja och möta upp henne i majorna för en tjötstund! Nu jävlar ska jag ha tag på henne. Puss på erMay it be

Här sitter jag, med jordens jävla huvudvärk. Jag hade mina aningar om att det skulle komma tillbaka. Jag vet ju fortfarande inte vad det är. Alla läkare i göteborg är ju INKOMPITENTA! Jävla horor hela högen! Aldrig att jag tar skit ifrån en läkare igen. Just nu är saker och ting inte på flyt. Den här huvudvärken gör att jag vill ta en överdos och dö! INGENTING hjälper, tom diclofenacen blev jag immun emot tillslut!

Ja, jag är jävligt negativ idag, helvette asså! Ge mig ett mörkt rum, låt mig vara och låt mig sova. Ge mig en vecka! JAG VILL GÅ I IDE! Inte ett ljud vill jag höra, inte en tanke vill jag tänka!


Saknar dig Jimmy


Jimmy

Jimmy & Domingos

Saknar min bror! Han är i polen just nu och jag saknar honom like hell. Han har bara varit borta en vecka! Haha, han är borta på, som han kallar det "obestämd tid".  Träningsnarkoman :)

Nu sover grisarna. Hera blev helt förstörd förut, uch vad hemskt med regn. I ren panik hoppade hon bokstavligen upp i knät på mig! Freja diggar ju inte heller regn direkt. Det var rekord på att skita idag vill jag lova, det som hon annars tar så god tid på sig för att göra. Oj vad fort det gick, ut - kiss - bajs - hoppa över det "äckliga blöta gräset" - hemma - Pust! Jobbig att vara hund vet ni!

Har damsugit och druckit kaffe istortsett, ska väl börja med maten strax. MÅSTE sortera min pärm idag! Fan papprena ramlar ju ut. Aja, big trouble typ.


Böcker

Jag har fortfarande inte läst klart Iskallt och Stenhårt, eller Luftslottet som sprängdes. Ändå kunde jag inte stå emot det grymma priset på CDON.COM 3 för 99! Så jag klickade hem...
Älskar CDON.COM ! Snabb leverans också, ska upp och hämta ut dom senare. Wiiieee! Tror jag börjar med Konsten att läsa tankar..


Ny Header

Jag tyckte att det var dags för en ny header! :) Nu ska jag krypa ner brevid mina älsklingar och kolla på en film! Godnatt på er!


Rap Das ArmasHejsan! Gud vilken underbar dag. Vilket humör jag vaknade med idag, kors i taket! Gud vad härligt. Solen har ju varit framme idag också vilket bara gjorde allting mycket bättre. Vi haft en jättemysig morgon med kaffe och allmänt mysiga och glada hundar i soffan. Jag har damsugit och tvättat golven, mamma har diskat och vi ska nu käka den goda maten vi har lagat. Kyckling tikka massala med ris. Sedan ska vi gå upp till axel tobak och köpa kuvert och frimärke för att jag ska kunna posta min ansökan till Folkhögskolan senare. Härligt. Nä nu kurrar magen vi hörs. Glöm inte lyssna på den underbara låten ovan! Puss


Vill ha värme!

Inatt har Hera varit en ängel. Hon har bara kissat en enda gång på hela natten. Sen ville hon gå ut först vid halv elva och då var det faktiskt jag som väckte henne. Tänkte att hon behövde kissa! Hon är grymt duktig. Igår låg tjejerna och solade på balkongen. Sen var vi på långpromenad med Pappa som redan nu är lite smått förälskad i Hera. Grymt! ) Hera ville mest sitta innanför mammas jacka men endå.. Mysigt! 

Var iväg hos min psykolog idag, gick kanon. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska platta håret nu när tjejerna sover som grisar? Mamma är iväg och kommer hem om en stund, då ska vi nog röja upp här i lägenheten. Damsuga och plocka leksaker istortsett! :) Vad underbart det är med hundar.. Mina änglar.

Ikväll är det "fotbollsfest" på majvallen, vad nu killarna menar med det haha! Återstår att se. Men det e match iallafall på deras nya hemmaplan. Majvallen yeay! Heja Majorna BK!

Ja vad har jag mer att berätta? Förutom att vi bor i en iglo?
Nä jag vet inte, kanske återkommer med något smaskigt vem vet!

Freja och jag i slottis för ett tag sen.
Åh vill ha väärme så att vi kan åka till landet och tjejerna kan få springa på stranden och bada. Ja Hera är lite liten för det än men det kommer, det kommer.


No floooow

Vad ska jag säga? En hektisk dag. Ett par timmars sömn - mattläggarn - fika med Carmen & Nina - träffa min psykolog - fick migrän - lagade mat - aktiverat Freja - och nu sitter jag här.

Imorgon blir det en rolig dag. Förhoppningsvis! Och ja, jag syftar på nått speciellt. Men kan inte skriva om det, inte heller tala om det just nu, så försök inte få ur mig något :)

Godnatt på er!Bilder ifrån senast


Från vänster: Kim Jag Jossie Lina Anna

Jag Anna & Kim

Jag & Min Kim

Jag & Kim

Jag & Kim

Om ni undrar så var vi först och bärsa i slottskogen med en jävla massa folk. Sen åkte vi runt i "party taxin" och sjöng kareoke medan vi släppte av och hämtade folk för att sedan dra på efterfest hos Robin.

Sjukt Nice ;)


RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.