@Jenny - Hemmaplan

Kvällen började hemma hos Jenny. Hon bjöd på jättegod mat och sen förfestade vi innan vi tog taxi till Hemmaplan för att möta upp killarna. Skit nice kväll.. Bilder kommer!

Det var en kille som tog tag i mig.
Han sa: Du är ryss va?
Jag: Hahaha nej!
Han: Halv ryss?
Jag: Nej..
Han: Vad är du då?
Jag: Helsvensk!
Han: VA? Aja, ville bara säga att killarna här inne pratar väldigt gott om dig. Michelle va?
Jag: Okej, vad trevligt. Japp..
Han: Ja, och jag är intresserad utav dig..
Jag: Haha okej..

Jag menar what? Vadå att jag ser ut som en ryss, tack för den..

Vet inte riktigt när vi drog hem eller hur vi kom hem. Men hem kom vi iaf!
Hej Ole.. Sitter du framför datan nu och lyssnar på musik?
Hade jag rätt måste du kommentera.. ;)Sant..

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon alltid att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. SÅ om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett ton tillbaka.

Jag & FrejaKvällsbabbel

Vad kan vi skriva om idag då. Valparna har varit ute i snön och traskat med sina nya jackor. Oj oj vad kallt det var om tassarna, men läskigt det var det inte.

Här har vi Moe & Mozart.
Fler bilder finns på FB, det tar sån tid att ladda upp just nu.
Det var inte lätt att konka ut dom kan jag lova. Ca 7kg per arm hahaha herregud. Men ut kom vi iallafall och in också för den delen. Sen sov dom som stockar! Några grannar tittade lite medlidsamt från balkongerna som om vi vore duma i huvudet som köpt oss 4 till. Vi nickade glatt tillbaka, dom kan gott undra! As..

Mamma har fått sig ett par extra kramar idag. Jag som vanligtvis inte är så känslosam eller kroppskontaktsökande kände att hon behövde det idag. Jag älskar min Mamma, jag avgudar och ser upp till min Mamma. För hon är MITT allt! Det finns ingen som är så stark som min Mamma.

Pratade med Carmen idag, jisses vad jag saknar henne. <3
Lägenheten är min från och med lördag - UNDERBART!
Så snart flyttar jag & Freja.. Spännande..
Gud vad inredning jag kommer skriva om då.
Nä nu ska jag käka glass igen mumms.
Utgång på lördag också, kan inte bli bättre!
Tjao & glöm inte.
Living la vida locaBabbel..

Idag har Mio flyttat till sitt nya hem! Det känns fantastiskt bra. Han bor numera i Uddevalla. Nu springer det bara runt fyra stycken små här hemma. Kimsan har varit här idag och bjudit på Sushi. Mycket läskigt det där! Min första gång faktiskt, jag tyckte att den här "inside out" var helt okej. Men det andra var lite för rått för min smak..

Snart flyger jag ur boet töntigt sagt. Väldigt efterlängtat och kul! Jag har redan planerat hela lägenheten i skallen! Mer om det senare.

Pappa har tyckt att mitt humör varit jobbigt idag. Såhär lät det förut.
Jag: Pappa kan du köpa glass också. Apelsin & choklad.. Och melon.. Och en sån burk med fruktcoctail? Pappa: Vad som helst bara ditt PMS-humör försvinner...
Senare: Pappa kommer 5 olika sorters glass..
Han är fin min Pappa..

Nu blir det lite mail genomgång, sen mera glass och Tv.. För hundarna är rastade.. Godnatt!Söndag/Måndag

Igår var det filmkväll. Jag, Kim, Andreas & Ole. Vi såg "The fourth kind" som var sjukt läskig.

Idag har jag varit på min praktik igen. Jag är där mån/tis. Jättehärligt! Har ju blivit sjukt kär i en weimaraner vid namn Gibbson. Jag praktiserar på ett hunddagis för dom nyfikna. Resten av dagen har spenderats med Kim & Mamma, här hemma bland alla hundar och inte en lugn stund. Valparna är helt loss! Haha@ Andreas, Flame, Hemmaplan

Lördag: Vi förfestade hemma hos Andreas. Jag, Kim, Johan, Joel, Ole, Christoffer och Markus. Efter en hel del öl och wiie spelande drog vi till flame. Det ballade ur och vi fick dra till Hemmaplan istället. Nico utlovade säker flykt, haha han är för go! Efter det drog vi på efterfest hos Lawe. Lång natt, sen hem!


Joel, Johan & Kim

Jag & Ole

Jag & Kim - "sann vänskap är evig""Bye Bye Carmen" @ Park Lane

Det hela startade hemma hos Carmen. Det var lördag och vi hade avskedsfest för henne. Hon ska nämnligen åka bort i ett halvår. En grymt soft förfest ledde till Park Lane, Nina fixade VIP och alla var nöjda och glada. Vi dansade som aldrig förr och skrattade som tusan. Fyfan vad roligt vi hade! Jag glömmer aldrig den här kvällen. Trots misshandel, från nån riktigt konstig brud som varken hade uppfostran eller nykterhet i kroppen.. Ush! 

Älskade Sammy & Jag

Jag & Sammy

Nina goes crazy

Karina, Carmen, Setareh & Nina

Vi på scenen

Vi på scenen

Jag Nina & Karina

Mina älskade tjejer!

Jibbow & Nina "APPLÅDERAAA"

Haha älskade Sam & Jag..


Sam, Settie, Carmen, Nina & Karina.
Tack allihopa för en grym kväll!
PS: Jag kommer avlida utan CarmenVarför inte lite till..

Jag lever, än är jag inte död! Även om många önskar det.. Så skiter vi i det! När man har som mest otur, varför inte ha lite mer otur då? I lördags morse gick jag upp för att gå på toa. Redan på toan kände jag mig väldigt yr och svimmfärdig. Jag minns att jag tänkte att jag skulle skynda mig tillbaks till sängen och att jag stänger dörren in till mitt rum. Därefter är det svart..

Vaknar med axlarna emot listen, huvudet och nacken upp längsmed väggen, resten av kroppen låg utmed golvet. Till råga på det så låg jag i valparnas skit också. Som om det inte vore nog redan. Jag har alltså svimmat baklänges in i väggen. När jag väl vaknat till liv igen kryper jag bort till sängen och somnar om.

När jag går upp för att gå upp, går jag ut i köket för att ta en huvudvärkstablett och en kopp kaffe. Pappa frågar mig om jag hörde "en jävla duns" i morse. Ja, det var jag som svimmade in i väggen svarade jag och han blev jätteorolig. Ont som fan i bakhuvudet hade jag och i nacken, plus en sju helvetes huvudvärk.

Tänkte väl inte så mycket mer på det utan fortsätter som vanligt. På söndagen inser jag att jag måste åka till sjukhuset då huvudvärken vägrar ge med sig. Jag får en utskällning utav sköterskorna för att jag kom först nu, sen blev jag "påsatt" en nackkrage och fick spendera 11timmar med den på Sahlgrenska.

Har ni försökt äta med nackkrage? Ligga och vila med nackkrage? Det går inte, det är nästan fysiskt omöjligt. Jag ville inget annat än att få av skiten. Efter röntgen, datortomografi och EKG fick jag ta av den. Min nacke var inte krossad med andra ord. Ingen hjärnblödning hade jag heller vilket var en jävla tur. En kraftig hjärnskakning dock och sjukskrivning i en vecka.

Sjuksköterskan sa så snällt att jag kunde ta med mig kragen hem, (då han såg hur mycket jag älskade den) så nästa gång jag planerar att svimma baklänges in i väggen kunde jag ta på den innan sa han. Jag svarade att jag kunde köpa en mc-hjälm också för att undvika alla sorts skador. Det tyckte vi var en bra ide. (kragen fick dock stanna på Sahlgrenska)

Jag lever, har en sju helvetes huvudvärk men jag lever..
Jag tänkte att om jag klär mitt rum med madrasser så kanske jag lever några år extra..Otur..

Jag har inte otur, jag är oturen själv! Alltid är det nått. Nu hade jag precis lyckats bli frisk efter den hemska förkylningen jag hade innan jul, då får jag svininfluensan nån vecka efter.. Vet ni vad, nu har det gått två dagar sen jag repade mig efter svininfluensan och nu är jag sjuk igen!!! Min hals är igensvullen och värker utav bara helvete, jag har nackspärr och spränghuvudvärk! Helvete säger jag, jag har inte tid att bli sjuk.. Jag börjar fan min praktik på måndag! Jag har fan rätt till att klaga för jag tappade orken för 6årsen!

Valparna mår iallafall bra! Lillemor, Mio, Ted & Moe myser bland syskonen vid elementet. Annonsen kommer ut i GP imorgon, håll ögonen öppna! Nu tar jag två proppar och hoppas på att jag sover jävligt gott inatt.

Slepp tight MF'sMin låt ju..Now listen to me baby
Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna decieve you

If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart. (x4)

Woah woah

Theres not point trying to hide it
No point trying to erase me
I know i got a problem
By doing this behavour

If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heartGodnatt

Fan idag har varit en jobbig dag. Jag har varit sjuk i över en vecka och min kropp är helt slut. Huvudvärken är värre en någonsin! Jag hoppas att detta går över snart, så att man kan samla nya krafter till det som kommer. Valparna är vildare än vildast. Det är inte en tyst minut eller en lugn stund! Men gud vad fina dom är, vilka bitar alltså! Imorgon tar vi nya tag. Godnatt.@ Hemmaplan - AnnandagenBättre sent än aldrigRSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.