Den friska människan har tusen önskningar. Den sjuka har bara en.

Ligger här i min säng och dricker te. Tankarna är här igen, dom jag aldrig lyckas klura ut vilka dom är. Det bara snurrar. Tog en lång härlig dusch förut. Har legat här sen dess och surfat runt på datorn (tankarna försvinner då). Freja ligger och gnager på sitt stora smaskiga oxben.

Jag har nyss tagit mina kvällsmediciner så jag kan somna nångång. Ska försöka sova nu faktiskt, tappade lusten till allt förut, därav det agressiva inlägget.Den friska människan har tusen önskningar.
Den sjuka har bara en.


Baby..

Baby, I have no story to be told, But I've heard one on you and I'm gonna make your head burn, Think of me in the depths of your despair, Make a home down there as mine sure won't be shared.


Fuck

Fuck this
Fuck you
Fuck everything
And all the shit you put me through
Fuck the world
Fuck the pain
Fuck everything you stand for
Because I don't give a fuck about the fame
Fuck your insecurities
Fuck your smug smile
Fuck your happiness that I promised
So just fuck off unless you have something worthwhile
Fuck the future
Fuck the past
Fuck all your fucking ignorance
Because this torture will always last
Fuck this needless pain
Fuck this knife that roams
Fuck everything that you're thinking
Because this is a cutting reference in my poem
Fuck what you're thinking
Fuck everything you've said
Fuck the world of knowledge you have of me
Because I know none of the thoughts in my head
Fuck my anger
Fuck my pain
And you know what just fuck me
Because I'm just small, stupid and insane
Fuck everything I just said
Fuck all the times I've come to your aid
Fuck all the tears I helped you fight
Because I'm just pathetic, alone and afraid
Fuck my life
Fuck staying sober
Fuck my pain
Because it's all fucking over
Fuck me
Fuck you
Fuck everyone else who thinks they're so great
Thinking we're all so much better than the next person too


Filmbetyg

Tänkte dela med mig lite av dom filmer jag sett på senaste. Här kommer lite "betyg", endast enligt mitt egna tycke. Jag känner väl själv att jag är något snål med betygen. Markerar dom som är sevärda!


• The Green Hornet - 5/10
• Milf - 1/10
• Mongol - 6/10
• Sanctum - 6/10
The Mechanic - 8/10
• Sammy´s Advetures - 5/10
• Paranormal Activity 2 Tokyo Night - 5/10
• The Eagle - 6/10
• Megamind - 6/10
• The Lost Future - 1/10
• World Invasion: Battle Los Angeles - 6/10
• The Man - 3/10
• Husk - 2/10
• Season Of The Witch - 6/10
• Harry Potter and the Deathly Hollows: Part 1 -  5/10
• Skyline - 3/10
• Paul - 5/10
The Town - 7/10
• Himmlen är oskyldigt blå - 4/10
• Life As We Know It - 6/10
Due Date - 10/10
• Tron: Legacy - 1/10
Dinner for Schmucks - 9/10
• Big Mommas: Like Father, Like Son - 4/10
The Warriors Way - 8/10


Tävling Mavala nagellack!

Klicka här för att tävla ni också!
Det gäller Mavala's nya vår & sommarkollektion.


Camelot

Igår började vi kolla på en ny serie från 2011 - Camelot! Jag kan ju säga att jag fastnade direkt. "Trollkarlen Merlin spår en dyster framtid och kung Artur tvingas till svåra beslut när han försöker ena ett rike sönderslaget av krig och humbug. Dessutom blir den nya monarkens egen styvsyster, Morgana, hans ärkefiende och det enda ljuset i Arturs nattsvarta verklighet är Guenever." Källa: www.tankafetast.com

Dom kunde lika gärna döpt den till Michelle!


Pitbull Myter - Pitbull Myths!


Det finns mycket fördomar & myter om den amerikanska pitbullterriern, mycket tack vare sin brokiga historia. Några av de vanligare myterna är:

• Pitbullen är inte en renrasig hund.
- Den är stambokförd sedan 1898 i UKC.

• Termen Pitbull är samlingsnamn för alla bull och terrierraser.
- Termen är en förkortning av namnet "American Pitbull Terrier", och avser endast denna ras.

• Käkarna låser sig.
- Det är en genetisk och anatomisk omöjlighet hos hundar att låsa sina käkar.

• Ingen hund biter hårdare än en pitbull.
- Det finns ingen vetenskapligt säkerställd metod att mäta hundars bettstyrka.

• Man kan aldrig få en pitbull att lyda.
- Det finns raser som är lättare att arbeta med, men för den som är beredd att lägga ner tid och arbete på sin hund så finns det alla förutsättningar att lyckas. I Sverige är inte pitbull så vanlig som brukshund ännu men i USA finns det ett stort antal amerikanska pitbullterriers som är framgångsrika inom lydnad och andra bruksgrenar.

• Pitbulls är inte rädda för någonting.
- Alla hundraser består av många olika individer, temperament och personligheter så alla är inte likadana. Det går inte att uttala sig om en hel hundras med utgångspunkt från några enstaka individer. En pitbull ska inte vara nervös och rädd men den ska inte heller vara alltför dumdristig och självdestruktiv.

Källa: International American Pit Bull Terrier Federation Sweden - Facts & Myths


Bärnstenshalsband som fästingskydd!

"Bärnsten (liksom Topas) blir negativ elektrostatiskt laddad då den gnids mot vissa material, t.ex.hundpäls. Den lilla spänning som uppstår gillar inte fästingarna, eller så uppfattar den inte hunden som en hund. Därför är det viktigt att halsbandet inte sitter stramt runt halsen, utan så pass löst att det kan röra sig på hunden." - Källa

Bärnstenshalsband - Vad tycker jag om detta? Jag har ännu inte hunnit prova detta väldigt imponerande alternativ, men det är på gång. Jag har läst på lite och känner att jag absolut vill använda ett fästingskydd som är giftfritt. Dels för djurens bästa men också för miljön. Dessutom så är dessa halsband oftast en engångskostnad (bortsett ifrån att dom skulle gå sönder). Inte nog med det, vackra är dom också! 


Jag förstår att många kanske är skeptiskt inställda till detta då dom kanske anser att det är "hokus pokus". Jag är dock fast besluten över att prova detta, då det faktiskt är bevisat att bärnsten blir elektrostatiskt laddad då den gnids mot vissa material - i detta fall hundpäls. Jag beställde hem lite bärnsten och ska göra mina halsband själv, med min design! Bra eller hur? Andra alternativ till giftfria fästingskydd finns här ifall någon är intresserad.

Visste du att..
4% av fästingarna bär på TBE?
För hundar finns det ännu inget botemedel mot TBE?
5-20% av alla fästingarna bär på Borelia?

Många av djuren som är smittade visar inga sjukdomssyptom?
Källa


En riktig städdag!

Försov mig till mötet med åklagarn idag. Sjukt pinsamt! Väl hemma igen så började jag min städdag. Det är så himla fint och rent här hemma nu. All tvätt är tvättad, sängen är nybäddad, golven är rena, disken är diskad, osv. osv. Så skönt att bara ta sig en dusch och slänga sig i sängen och mysa med Freja.

Han med en sväng till ÖB - Con mi querida familia! Fick köpt nya glas till köket (9kr/st!), stora espresso glas. Har råkat smasha 10glas på ett år, så klumpig är jag. Freja fick ett nytt stort saftigt oxben. Amiina fick ett nytt halsband, ett rött med tassavtryck i diamanter på. Precis som denna modellen fast i rött.

Älskar att åka till ÖB, dom har så himla mycket bra/kul där för rimliga och bra priser. Hann träffa Kim, Jossie & Anki en stund. Alltid trevligt! Nu är jag helt pantad..


Green Leopard Nail Art

Inspiration:

Användes:

Resultat:

(Lilla skakiga jag som inte kan måla innanför längre)


Nu jävlar åker sommarskorna fram!

Marcus väckte mig innan han gick iväg på sitt möte. Gick faktiskt ut på gården och satte mig i solen medan jag drack mitt kaffe. Helt vindstilla och sjukt varmt (i positiv benämning)! Satt och solade där nån timma med Amiina innan Kim & Anki kom och joinade mig. Nu kom jag precis hem från Maki och är proppmätt efter maten som Madde ("svärmor") hade lagat. Har tränat Freja en väldigt kort stund här inne idag, hon är helt pantad av värmen nämnligen så det får bli lite lugn och ro närmsta tiden. Det kom som en chock för henne likväl som för mig. Det tar ett tag att vänja sig efter förra årets istid. Hur som helst så vill hon helst ligga på den svala parketten och sova. Varvat med mys & korta kisserundor. Nu ska jag fixa mina naglar!

Ser ni dom små vita blommorna jag har på stortårna?
Fan vad dum jag är. Klart ni inte gör..


Bildbomb - Grillning i Sisjön


 Grillning i sisjön!

Dagen blev bara bättre och den slutade med en spontan kvällsgrillning med Carmen, Nina & Karina i sisjön. Väldigt mysigt får jag säga och roligt - som alltid med dessa flickor! Kort får jag lägga in imorgon igen för nu orkar jag inte.


Härliga sol!

Jag Kim & Anki åkte ut till Fiskebäck och tog en cigg vid havet. Åkte sen och köpte islatte och satte oss uppe vid mastthugskyrkan i solen. Träffade Maki en stund och solade på gården med Amiina. Dagen har varit bra faktiskt. Glatt och härligt.

Nu dricker jag kaffe och surfar runt lite på datorn. Känns så hemskt att sitta inne i detta fina väder trots att jag varit ute idag. Det blir lite slöseri på nått sätt. Hur snygg var inte den sista bilden på Amiina?


Glad påsk!

Sitter hemma hos Mamma just nu och ska strax käka. Tog en promenad hit med Freja och blev mött halvvägs. Kände att vi behövde lite frisk luft efter gårdagens kaos. Jag förstår inte hur vuxna människor (pundar pack) kan bry sig så mycket om mig och mitt privatliv. Att så mycket falskhet finns i en enda människa, och att denna människa lyckas lura flertalet andra personer att tro på hans historia? Jag är dock inte särskilt förvånad när jag väl tänker efter. Martin Hatton Karlsson är en mytoman. En patologisk lögnare som gynnar sina behov i att ljuga ihop historier som han sedan stolt berättar för sina puckade kompisar som självfallet går på detta. Det är alltså inte bara mig han gjort så här mot. Människan är sjuk! Någon borde inom en snar framtid ta ner denna människa på jorden igen. Att en fjäder blir en höna i majorna är ju dock inget ovanligt. Förstår bara inte hur folk vågar? Förstår ni inte att ni inte kan beté er hur som helst och sen gå ostraffade därifrån? Glöm det, payback is a bitch!


Solen skiner!

Helt sjukt. Jag vaknade klockan 11 av mig själv. Den ni, den är fin! Freja har varit ute och jag har ätit frukost och druckit mitt kaffe. Funderar på vad jag ska hitta på idag. Har inga planer än så länge så vi får se vad som faller mig in. Det är fint väder idag också så ut ska jag vilket fall som helst.


Banangult nagellack, kan det bli "påskigare"?

Kunde jag kommit på en sämre rubrik det är nog lite den frågan jag ska ställa mig. Idag har jag varit hemma hos Mamma med familjen och umgåtts med henne. Hon mår inte bra och är jättesjuk som ni kanske redan hade gissat till er. Jag har nog inte riktigt smält detta än. Tror inte att det går att göra det alls heller. Hur som helst så går jag in i döden och tillbaka för min Mamma. Jag finns här Mamma ♥ Du har så många som älskar dig och vi sviker dig aldrig oavsett vad vi väntar oss framöver!När Marcus & Jag kommit hem och rastat Freja satte jag mig och kollade ikapp Big Brother samtidigt som jag målade mina naglar, Banangula! Marcus har lagat lite käk till oss som jag nu ska ta lite av. Godnatt gott folk, hoppas vi får sol imorgon också!


Tack Annica! Du är en väldigt fin människa ♥Sommartider

Gud vad jag längtar till landet. Sommar. Hundarna springer lösa på tomten. Grilla och bada! Sola på altanen och bara ha det sjukt jävla härligt och mysigt. Åh, den är snart här. Jag känner det! Nu ska jag bjuda er på lite härliga sommarbilder från landet.


Alla korten är väldigt gamla.. Men ack så mysigt!


Besök på Sahlgrenska sjukhuset!

Vilken dag! Känner trots allt att jag måste skriva av mig lite innan det är sovdags. Jag har i stortsett spenderat hela dagen/kvällen på Sahlgrenska med Mamma. Kim hängde med upp efter att jag varit hemma för att rasta hundarna. Hennes närvaro uppskattas alltid! Jimmy & Thais kom sen också. Hur som haver så kom jag hem runt två kanske. Nu har jag väl hunnit smälta dagen hyffsat. Vart mycket oro idag så nu blir det nog komasömn inatt. Stor fet kärlek skickas till Mammsen!! Älskar dig


The Eagle, Pirates of the Caribbean & Baksmällan 2!

Idag har jag varit hemma hos Mamma och kollat på massa gamla kort. Blev en hel del flabbisar faktiskt. Framför allt åt idioterna i klanen (det kallas våran fd. fittsläkt)! Det sjuka är att på väg hem därifrån när jag och Marcus ska ta en långpromenad hem med tjejerna (tog med oss Hera hem) så kommer min fd. kusin joggandes fet och ful och har mage att le och vinka åt mig. Jag förstår inte hur du vågar? Jag vet att du och alla ni andra ur klanen läser detta och min blogg över lag, men att du kan med? Du har tur att jag hade hunden i kopplet just den sekunden för annars hade jag nog fan joggat ikapp dig och krossat din fula grisnäsa. Fyfan, jag spottar på er!

Nog om det. Promenaden hem var otroligt skön. Härligt väder och härliga hundar. Har precis kokat oss varsin kopp te och det blir nog att se klart The Eagle nu innan vi drar ut med flickorna på kvällspromenaden. Imorgon hoppas jag att det blir fint väder. Kanske kan gå ner till hamnen med tjejerna och klättra i berg.. Sitta i solen och mysa kanske. Missade ju nästan all sol idag bara för att jag sovit så sjukt dåligt sista tiden. Jag har så mycket sjuka drömmar just nu och det går liksom inte att bli utvilad. Jaja, hur som haver.. Imorgon ska jag ta vara på solen om den tittar fram. Kanske tom kan vara så klockren att jag tar med kameran? Ja vem vet.. Kan dela med mig av två fantastiska nyheter iaf. Det kommer en Pirates of the Caribbean film till och en Baksmällan 2! Det ni, det är fina grejer.


Sill & Potatis

Det är sjukt vad gott en så simpel rätt kan vara. Vi frossade igår jag & älskling. Idag var jag lite piggare och kunde röja upp lite här hemma. Träffade Kim & Anki än sväng, alltid trevligt! Nu ligger jag och Freja i sängen och funderar på att äta middag. Sill och potatis, here i come!


Hemma hos Sophia

Ja! Vi skulle ju firat denna underbara tjej förra helgen egentligen. Dock blev det inte så utan det blev idag istället. Kanon! Här sitter vi brudar och njuter av öl, drinkar, vin osv. Planen är inte planerad än! Kim och jag åkte snabbt hem med bussen förut för att byta om snabbt och gå ut med tösen. Nu ska vi bara slappa gäääärnet. Vart vi går, det vet ingen än.. Vilka vi möter vet ingen heller.. Ad interim (tillsvidare)!


Dance the night away, Live your life and stay young on the floor... Dance the night away Grab somebody, drink a little more!

Hahahaha.. Fan jag önskar att min laptop hade en fungerande Prt Sc knapp så jag kunde visa er min statestik den senaste veckan.. Jisses! Något har varit väldigt intressant verkar det som, eller så har vi en ny lusläsare! Vilket som.. Alla är välkommna, idiot som idiot!

Idag är det krig nere i tvättstugan. Här i majorna är det inte längre "vänta på din tur" som gäller.. Nej nej, det är starkast vinner. Nu snor vi både tvättider, maskiner och torktumlare hej vilt. Helt fantastiskt! När jag är klar med min brutala tvätt ska jag marsch pankaka in i duschen.

Nanana!
Dance the night away, Live your life and stay young on the floor...
Dance the night away Grab somebody, drink a little more!


Punkt och slut!

Imorgon kan jag ÄNTLIGEN tvätta. Vet fan inte huuuur länge sen det var sen sist, jag håller på att bli galen här hemma. Sjukt irriterande!

Har precis städat hela lägenheten för det såg ut som fan här. Ska åka och köpa hundmat med Pappa strax, vet inte riktigt när det var vi skulle åka men det lär tiden utvisa typ. Fan asså, inte nog med att jag ser förvirrad ut jag låter förvirrad också, det är illa! Fast jag är ju förvirrad så det kanske kan gå endå, ingen vet och ingen bryr sig. Punkt och slut!

Min ibs är kaos för tillfället och det ser ut som om jag är i 4:e månaden ungefär. Helt allvarligt. Ska försöka dölja denna "gravid" mage innan det är dags att visa sig bland folk. Lite respekt för andra måste man ha. Eller inte! Det är lite upp till var och en. Hähähä.. (ett djävulsskratt)


Papegoja är sååå 90-tal!

Från och med nu kör alla skogkatt okej?


Tårtan kan aldrig bli för, försenad ;)

Marcus gick ut med Freja när han vaknade. Det kändes jättekonstigt att gå upp och bryta den så välinvanda morgonrutinen. Hur som helst så drack jag en kopp kaffe och käkade frukost, i vanlig ordning innan jag åkte hem till Mammsen.

Passade på att träna Freja på vägen dit, dels på vagnen och dels på promenaden. Hon var superduktig! Jag & Mamma hade planerat in en planteringsdag och så blev det ju självfallet också! Freja roade sig själv hon och snodde en potatis som hon sprang runt och fjanta sig med. Alla som vet hur Freja är kan ju se detta framför er.. Fram o tillbaka, reta Hera, kasta upp i luften osv osv.. Tyckte hon var jätteskoj! Hera tyckte som vanligt att Freja var dum i huvudet. Men men, när vi var klara så tog jag & Freja en långpromenad hem. Med lång menar jag att det tog ungefär 1tim för oss att gå hem den vanliga sträckan som annars tar oss 15min. Koppelträning, fokus, störningar, gå i slowmotion.. Ja ni hör ju.. Det gick bra men sakta!

Pappa har lovat att köra hit alla mina blommor åt mig imorgon. Åh det kommer bli så fint så fint. Ska även passa på att handla! Maki & Jag har gjort tårta som vi ska äta nu, "en försen födelsedagstårta" ni vet.. Hähää.. Till BB, kan inte bli bättre.. Sitter och skriver i reklampauserna.. Kaos.


Sex and drugs and rock and roll, Is all my brain and body need. Sex and drugs and rock and roll, Are very good indeed.

Gubbskönt att Me and my drum - Swinglfy äntligen finns på spotify. Förutom den så vill jag även tipsa om den härliga låten On the floor - Jennifer Lopez ft. Pitbull.


Efter sol kommer regn - i Göteborg!

Så ligger läget just nu. Tvättmaskinerna funkar fortfarande inte och folk slåss om tiderna där nere. Fick tag i en först den 15:e och det hjälper inte särskilt mycket just nu. Freja har en slappis dag idag då hon fortfarande är helt slut sen bergsklättringen igår. Nu ska jag hoppa i duschen och springa runt naken tills jag torkar.


Me love you!Me love you!Att lufttorka är så inte min grej!

Har inte riktigt orken för att blogga för tillfället. Så kör en kort uppdatering bara. Dagen har spenderats i solen! Först satt jag & Älsklingen vid terrassen i solen och njöt. Senare var vi ute med Frejsan och hon hade sin "nu får du dra i kopplet sele" på sig.. Uppe i berg och skit var vi. Nu är hon helt slut och jag sitter ny duschad som ett fån och irriterar mig på att tvättstugan här nere fortfarande är sönder... Att lufttorka är så inte min grej!


1:års dagen!

Vi firar 1 år idag!


Tanter med tourettes syndrom, ska dom få basketbollar i huvudet?

Vi somnade sent igår, kanske runt 3-4. Vaknade klockan 7 av att det spelades en låt i mitt huvud, ja det kanske låter konstigt men jag vet inte hur jag ska beskriva det annars. Det var en mening ur en låt som "spelades" på repeat, svinhögt (därför vaknade jag). Det var "Mamma säger .... stanna hemma ikväll" . Därför stannar jag hemma ikväll. Kalla mig vidskeplig om ni vill, jag vet ju dock att min intuition alltid stämmer. Precis som min sanndröm igår (sjukt stolt).

Freja var inte glad på mig imorse. Som en sur grinig tant gick hon trotsigt med mig i kopplet klockan halv åtta på morgonen. Freja är en mycket morgontrött hund, alltså överdrivet morgontrött haha.. Ja, hon somnade om igen så fort hon kom innanför dörren. Jag fixade frukost och njöt kan jag lova, utav bara helvete.. Kaffet på morgonen är som ciggen efter sex, det går helt enkelt inte utan..

En film blev det och sedan bestämde vi oss för att gå ut i det fina vädret och klättra i berg (fråga mig inte - tänkte la att Freja kunde vässa klorna). Träffade en tant som gick väldigt raskt ner för en trappa samtidigt som hon skrek "din lilla fitta" till mig.. Inget chockar mig längre så jag höjde ju inte på ögonbrynen direkt, men Maki han blev lite stött allt.. Han ville kasta en basketboll i tantens huvud men jag sa att hon antagligen hade tourettes syndrom..


Freja var jätteduktig och glad. Hon ligger fortfarande och snarkar som en gris efter långpromenaden, hon e allt bra go den hunden. Funderar på om man ska ta en kaffe i solen eller något. Det hade ju suttit fint!


En typisk fisk.. (Stjärntecken)

FISKARNA
19 februari till 20 mars

"Vänlig, mjuk, hänsysnsfull och önskar alltid hela sin omgining lycka till. Men
kan också vara väldigt glömsk och har ett stort behov av att vara behövd och
känna sig älskad. De flesta tycker att fiskarna har ett pärlande skratt och ett
fantastiskt sätt att få andra att skratta. Men har en förmåga att oroa sig över
allt och alla, alltid."

Källa: Här

Nå mina vänner stämmer det tycker ni?
Kolla era också vettja.När inget hjälper vad gör man då?

Kim & Jossie (mina fruar) var här nyss. Sjukt härligt att bara få se dom och mysa en stund. Prata av diverse kaos osv.. Tusen tack för att ni är sånna fina människor. Nu ska jag kolla på BB och sen sätta mig i duschen och försöka duscha bort ångesten.


RD-MC Halland

Slänger in ett par bilder typ.. Något måste jag ju uppdatera med.
Jobbar på att överleva för tillfället. Anyhow.. Här har ni.
Bilderna är från Bosses 40års fest på Red Devils Mc - Halland i Lördags.

Ååååhhh..

Jag kan inte andas, jag kommer spy av panikångest vilken sekund som helst... Jag vill inte vara jag idag..


1:a April, skippar skämten!

Varje år sen jag fyllde 14år har jag lurat mina föräldrar att jag är gravid. Varje år har dom gått på det, förra året var första året dom blev helt galna av lycka.. Detta året tänkte jag att jag skippar det uttjatade skämtet och låter dom få andas lungt idag...

Dagen för övrigt har jag inte en jävla aning om hur jag ska spendera. Fick hämtat ut mina nya örngott, äntligen. Freja har juckat sönder dom gamla. (Ett tix hon har när hon är skendräktig/löper). Ska förbereda mig metalt på att överklaga ett beslut. Kanske ta en dusch.. Har dock inga rena handdukar så jag får la lufttorka (som Carmen brukar göra).

Jag har ju som sagt tappat bort mina nycklar och soc vägrar att hjälpa mig betala ut nya. Det kostar 1000kr för mig att ta ut dom nya nycklarna. Soc kommentar i brevet löd: "kommunen anser att nycklar för tvättstuga, soprum och föreningsport inte anses vara skälig levnadsnivå" Jaha.. Tack för den typ.

Sista kommentaren är ju endå värst. "Det är upp till den enskilde att förvara nycklar på ett betryggande sätt" Jo visst, där har dom rätt. Men om man av OLYCKSHÄNDELSE tappar bort sina nycklar. Hur ska man då kunna betala ut nya när man redan lever på existensminimum? Det är alltså ekonomiskt omöjligt. Jag kan inte tvätta min tvätt, slänga mina jävla sopor ELLER komma in i min port efter klockan 9.

Om inte detta är ett aprilskämt från socialtjänsten så vet jag inte hur jag ska känna, tycka eller tänka ang ovanstående motivering ifrån deras sida.


RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.