Foderbilen.se - Billigare än så här kan det inte bli!

Äntligen kunde jag beställa hem lite gott till Freja. Mammsen & Jag samfraktar så det blev ju kanon billigt. Frakt 19kr.. Totalt kostade allt 235 och för det fick vi.. 18st 25cm långa retriverben (dom vita breda rullade) och 4st påsar á 200g med gott mjukt "belöningsgodis" med smak av lever & kyckling. Dessutom är det hemkörning!


Billigare än så här kan det inte bli! Jag har surfat runt och kollat priser på just hundben och godis. För detta är så jävla dyrt i vanliga zoo affärer och dylikt. Foderbilen har dom billigaste benen enligt mig! Så shoppa där om ni vill få valuta för pengarna. Adressen dit finner ni här!


Äntligen!

Pengar på kontot!! Blev beviljad det jag hade rätt till, som jag sa. Var och lämnade in mitt nya läk.intyg också. Hoppas att detta kan flyta på åtminstonde lite grand nu. Det hade varit skönt att få andas ut någon gång och slippa detta 24/7 kriget med staten. Om inte så säger jag som jag brukar säga... BRING IT! Jag ger mig aldrig, det är vi Lagerströmare kända för.

Pratade precis med min älskade fru Kim.
Underbara människa jag älskar dig!


Galenskap är visedomSanna mina ord..

 


Bild: MichelleLSka en 21åring behöva tala om hur lagen funkar för en myndighet?

Mitt inlägg igår skrevs från hjärtat. Jag var så frustrerad att jag inte visste vart eller vem jag skulle vända mig till. Det är inte för att klaga som jag skriver, det är för att alla borde veta hur staten och vissa myndigheter beteér sig.

Dagen hittills har spenderats till att maila min handläggare - resultat: bråk och tjaffs. Mitt ombud ringde till handläggarens chefs chef och förklarade ärendet. Blir beviljad pengar, dock först den 31:e. Jag fick alltså bara för att nämna en sak, maila och understryka socialtjänstlagen. Det dom gör mot mig är tjänstefel. Trots detta så höjs inte ögonbrynen särskilt märbart.

När mitt liv ordnat upp sig flyttar jag från Göteborg.
Allvarligt.


Jag visste det.. Dessa jävla myndigheter.

Tror ni ens att min socialsekreterare ens har övervägt att betala ut pengar? Nej. Sekreteraren som inte jobbar alla dagar, som inte går att nå eller maila. Sekreteraren som tjatar om sjukersättning (observera att jag inte har rätt till det) Och jag försöker förklara (och har gjort det sen i oktober) att det är aktivitetsersättning jag har rätt till. Jag blir galen!

Försäkringskassan är försäkringskassan, det behövs inte fler ord än så, och psykiatrin har alltid varit psykiatrin. Och socialtjänsten är en klass för sig det kan med all säkerhet intygas. Det råder brist på psykiatriker och specialister i hela Göteborg och det finns inget jag kan göra för att få detta (mitt ärende hos FSK) att gå fortare. För dom vägrar att sätta sitt beslut ang. min omprövning, tills dess att ett läk.intyg från en specialist psykiatriker skickats in. FSK har gett mig anstånd till senast i mitten av Maj ang. detta. Det duger alltså inte med dom 8-10 läkarintygen dom redan har fått..

Nu vet jag inte ens om jag får pengar denna månaden. Sist det var krångel fick jag leva två månader utan ett öre för att socialtjänsten gjorde fel. Tack vare deras fel rasade hela min ekonomi och hamnade på kronofogden. Jag har rätt till ekonomiskt bistånd, jag har rätt till rätt vård, jag har rätt till aktivitetsersättning och jag försöker trots alla mina psykiska problem och sjukdomar att få detta att gå igenom. Trots personligt ombud bakom mig rygg, spottar staten oss endå rakt i ansiktet. Dom nekar mig det jag enligt svensklag har rätt till. Jag är inte mer än människa! Får dom göra så här?

Min ordinarie husläkare har sjukskrivit mig sen Augusti och kommer fortsätta med det tills dess att Storanygatan 17½ (Specialist Psykiatrin Centrum Väst) övertar mig som patient och kan ge mig den vård jag behöver. (om dom nu tar över mig). Ingenting förvånar mig längre.


Under alla dessa år - har det varit trubbel (Läs: rent kaos) med socialtjänsten, försäkringskassan, allmänläkare, psykakuten, ungdomsbehandlare, specialistpsykiatrin, diverse mottagningar, psykologer, kuratorer mfl mfl.. Detta började när jag var 13år gammal, jag är i dagsläget 21år!!!

Heja Sveriges regering som utförsäkrar dom som redan befinner sig nere på botten... Sverige "det fria landet" som sparkar på dom som redan ligger ner.. Vårt jävla system, alla dessa jävla myndigheter som spottar mig, och resten av befolkningen som har liknande sjukdomar & problem, rakt i ansiktet..

Fuck'em all!
En vacker dag är jag stark nog för att få min jävla rättighet!Åt helvete med dom allihopa.

Igår var vi hemma hoss Gotty och hade det trevligt. Jag Maki Gotty Anders & Jacob. Vidare till Hemmaplan då alla tjötat dit oss. Väl där var det livat vill jag lova.. Typ kaos.. Men överlag en trevlig händelserik kväll. Fick bryta mig in igen... Försökte somna men fick en panikångestattack istället och låg och försökte överleva den ihop med Freja ett par timmar. Tillslut somnade vi och vaknade idag runt 4-5?

Slappa, ligga i min säng och kolla BB med Maki.. Nu ska vi se på film. Imorgon ska jag väll bråka med både den ena och den andra idiot myndighet. Åt helvete med dom allihopa.


Salsadans

Jojo. Patrick lärde ut salsa för oss alla igår må ni tro. Ojoj vad det dansades. Jag hade en jättetrevlig kväll igår med alla som var med. Dock kom jag inte in i min port inatt så vi fick smasha rutan igen. Var ju tvungen att komma in till hunden. Vad gör man inte för sin bebis? Kvällen idag spenderas i min säng brevid Freja. Bigbrother från igår på nedladdning, magen är mätt och hunden rastad. So long motherfuckers.


Oh yeah!

.    .                           Riding through this world, all alone
God takes your soul; you’re on your own
The crow flies straight, a perfect line
On the devil’s back until you die

This life is short, baby that’s a fact
Better live it right, you ain’t coming back
Gotta raise some hell before they take you down
Gotta live this life

Gotta look this world in the eye
Gotta live this life ’till you die
You better have soul, nothing less
Cause when it’s business time, it’s life or death

The King is dead, the light goes on
Don’t lose your head when the deal goes down
Better keep your eyes on the road ahead
Gotta live this life

Gotta look this world in the eye
Gotta live this life until you die
.              .                 .                .               .


Sons of Anarchy - Låten i reklamen på tv 11.

Vet ni hur läääänge jag har letat efter vem som gör den,
och vad den heter? Jag har hittat den!!

Black 47 - Big Fellah.

Det vi hör på reklamen är:
"Hey, big fellah..........
where the hell are you now
When we need you the most
Hey, big fellah..........c'mon
Tabhair dom do lamh


Sätta apelsinfrön!

Jag upptäckte precis att mina apelsiner är as coola. Dom måste vara hälften blodapelsin eller nått. Hur som helst så sparade jag fröna så jag kan så dom i köksfönstret. Det är ju som värsta bastun därinne så det blir ju kanonbra!

"Apelsinkärnor är enkla att plantera. Sätt kärnorna 1,5 cm djupt i en kruka med såjord och vattna. Krukan ska stå ljust och varmt. Du får ett litet miniväxthus genom att trä en plastpåse eller en halv plastflaska över krukan. Glöm inte att göra hål i påsen eller ta bort locket från flaskan så att luft kan komma in. Även här måste man ha tålamod, för det kan ta flera månader innan kärnorna gror. När plantan blir en knapp decimeter är det bra att plantera om den i s k citrusjord som finns att köpa i plantbutiker. Om du låter den stå ute under sommaren och planterar om den med jämna mellanrum så kan du få ett riktigt litet apelsinträd efter några år. Då är det roligt att tänka tillbaka på de små kärnorna man satte en gång. Och det finns inget som doftar godare än blommorna!"

Källa: barntotal.se


Snark Snark..

Shit vilken huvudvärk jag fick nu. Så tråkigt! Hera har åkt hem igen och det känns jättetomt här.. hohooo.. Freja ligger brevid mig i sängen och snarkar som en gris med polyper. Nä, nu ska jag koka mig en fet kopp kaffe och läsa runt på diverse forum och annat (hundrelaterat).


A Photo History of the American Pit Bull Terrier

Källa: HärAlpha and Omega

Den såg vi igår. Så mysig film! Handlar om två vargflockar."Det vi kallar hundaggressivitet!"

Ni måste bara läsa denna artikel. Sjukt bra skriven och sjukt bra förklarat. Fredrik Steen är grym, han talar så man förstår. Som han säger "Glöm inte bort att problemet är att du inte kan kommunicera med din hund, inte att den är intresserad av andra hundar." Läs den här!


Medina ft. Sebastian Michael - Falla tillbaksThe Mechanic

Denna sågs igår. Alla filmer med Jason Statham är fantastiska.
Mycket bra film & ack vilken man.Åååååååh!

Jag har tappat bort mina nycklar!!
Hur fan lyckas jag?
Åhh.. Nu fick jag migrän bara för det.


Varför bloggar du?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Känner bara för att skriva av mig helt enkelt. Många kanske undrar varför man bloggar? Jag förstår alla som undrar, det gör jag verkligen så nu tänkte jag förklara varför just jag bloggar.

Jag bloggar först och främst för mig egna skull. Jag lider av en sjukdom som bla. gör att jag har väldigt dåligt minne när det gäller vissa saker. Jag har väldigt svår för att komma ihåg vad jag gjort & när jag gjort det! Jag är väldigt förvirrad och för att hålla koll på vad som har hänt, när det har hänt osv. så bloggar jag! Det är ju bara ett plus i kanten att alla mina nära och kära (och även fiender) läser min blogg om mig och mitt liv. Jag väljer ju vad jag vill dela med mig av.

Andra anledningen är för att jag älskar att skriva och har alltid gjort det. Älskar att se inlägget färdigskrivet, hur texten ser ut tillsammans med eventuella bilder. Designen, ja allt! Det är en fröjd för mitt öga.


Den "stora" dagen..

Hahaha gud vad töntigt. Jag fyller år *applåderar*... Skulle mest skriva tack till alla som gjorde kvällen för mig igår. Trots att dom flesta var hemma innan tolv och dyngraka, hahaha! Jag & Marcus kunde inte sova utan Freja så vi gjorde intjack hos Mamma inatt. Det var väl det typ, JO jag förlorade fett på bowlingen! Idag har vi käkat frukost med mina kära föräldrar, mycket trevligt.. Maki, Jag & Freja promenerade sedan hem i det härliga vädret. Nu sover tösen och jag ska kolla på en film. 21 åring som känner sig som 90, är det normalt? Äsch, vem fan vill vara normal..


Nytt i bloggen

Som ni kanske redan har märkt så har jag ändrat lite på designen. Headern är större och det som var oranget är nu syrenlila. Visst blev det snyggt? Syrener påminner mig om våren och jag har bestämt att det är vår nu, så det passade väl utmärkt med lite förändring?


Min stora kärlek!Min stora kärlek!True that

Yeah, my life's a bitch, but you know nothing 'bout her
Been to hell and back, I can show you vouchers

I think about more than I forget
But I don't go around fire expecting not to sweat

Bitches, try to kick me while I'm down, I'll break your leg

I ain't never giving in again, caution to the wind, complete freedom
Look at these fuckers, how I treat them, so why the fuck would I join them when I beat them?

And you can never break my stride, you never slow the momentum at any moment I'm about to blow
You'll never take my pride, killing the flow, slow venom and the opponent
Is getting no mercy, mark my words ain't letting up, relentless, I smell blood
I don't give a fuck, keep giving them hell, where was you when I fell and needed help up?Isadora Bel Air Blue 700

Den färgen har jag lackat mina naglar med! Grymt fräsch färg faktiskt och nu när våren börjar titta fram så kände jag att det var dags för lite "klatchiga" färger."I am a wow!"

Wow Tanktop SEK 99, Avanna - NELLY.COM

Jag har beslutsångest. Denna toppen beställde jag hem från rean på nelly. Tänkte att jag skulle ha på mig den på lördag. (Vi ska bowla och fira min födelsedag, ush känns jätte ego men ja) Vet bara inte vad jag ska ha på mig nertill? Förslag någon? Tänkte svarta shorts och strumpbyxor och skyhöga klackar? Vad tror ni om det?Eminem - No Love

"And you can never break my stride,
you never slow the momentum at any moment I'm about to blow
You'll never take my pride, killing the flow,
slow venom and the opponent
Is getting no mercy, mark my words ain't letting up,
relentless, I smell blood
I don't give a fuck, keep giving them hell,
where was you when I fell and needed help up?
You get no love

It's a little too late to say that you're sorry now

You kicked me when I was down, fuck what you say, just
Don't hurt me, it don't hurt me, no more
Bitch, you get no love

You showed me nothing but hate, you ran me into the ground

But what comes around goes around
And you don't hurt me
You don't hurt me, no more"


Kåta Mocca!

Ja vad säger man..
Man tager vad man haver. Eller?6 dagar kvar tills min födelsedag..

Tiden går så jävla fort! Tänkte köra en "återblick" töntig som jag är, (sitter i fängelse på prisonlife). Lite kul att se vad man gjorde på sin födelsedag året innan. Så här skrev jag för ett år sedan, den 20:e Mars 2010 när jag fyllde 20år.

"Haha det var inte alls roligt på systemet.. Varmt, lång kö, alkolister och sura kassabiträden. Jag fick ett Grattis och det var det. Kimsan var hemma hos mig och passade Freja undertiden jag spräckte oskulden. Nu sitter jag hemma hos Mamma med Rutan-Tutan & Freja och väntar på Maria & Helene som ska titta på Rut. Mysigt värre hörrni. Ska försöka hinna köpa en ny nässtav till ikväll också. Den jag har nu har 3gradens "rostskada" och hur fräscht är det på en skala? Folket kommer vid 19 och som jag sagt innan. Sisten som står nykter förlorar! Tjao"

Här är 3 bilder från "festkvällen" också.Åh mitt långa hår..


Kåt katt..

Mår bättre idag tack och lov. Halsen är fortfarande svullen men det kan man fan leva med. Så länge man slipper feberfrossa och ränneskita så hey, liksom. Kan fortarande inte ringa eller smsa mina vänner. Så jävla frustrerande att vara så isolerad och inte kunna ringa eller smsa när man vill.

Mocca är äcklig igen, springer runt och ber om att få bli påsatt av Amiina (Läs: En hona). Och när Amiina hör att Mocca mjauar då gör hon likadant. Dom pratar mycket i vanliga fall mina katter men nu håller jag fan på att bli dum i huvudet! Så fort jag får pengar så ska jag ta henne till Veterinären och sterelisera henne.


Prisonlife

Ja nu är även jag torsk på detta spel. Prisonlife.se

Ligger i min säng och spelar/myser med Freja. Luktar svett, tänkte släpa in mig i ducshen och desinfeksera mig själv. Ska bara samla lite kraft först. Fyfan så det ser ut ute. Allt bajs som kommer fram under snön och stinker. Förjävligt! Speciellt i engelska parken (en liten park utanför mig), det är ingen park längre det är en pool av bajs!


Feberfrossa

Ush vill inte ens berätta om min natt. Den var fan en av dom värsta nätter jag någonsin "kämpat"mig  igenom. Fyfan, vad sjuk jag var. Nu är det aningen bättre då febern har gått ner lite, tror jag, för jag krampar inte längre.. Har ingen temp så det går ju endå inte att mäta. Svettas/fryser vart annat, svimmattacker, huvudvärk ja, you name it! Fyfan.. Nu har jag proppat i mig två propavan här och hoppas på att få sova en natt utan feberfrossa och ränneskita va!

Älsklingen är ute med grabbarna och firar Anton som fyller år idag. Synd att man missar s¨mycket roligt när man är sjuk. Idag & Imorgon. Ja, vad ska man göra. Maki var iallafall världens prins förut och gick och handlade den där påsen som man absolut måste köpa hem för att bli frisk.. Min såg ut så här idag (den varierar ju varje gång) Apelsiner, blåbärssoppa, coca cola, manna frutti, 5st piggelin, halstabletter och ipren. Om inte annat så mår skälen lite bättre med lite gott i sig.

Alla mina vänner. Det går inte att ringa eller sms:a till mig just nu på mitt vanliga nummer. Därför har jag det gamla nummret som först mamma hade, sen kim, sen jag. 0737-514065. 4:e mobilen på tre veckor också, fucking fantastic! UPPDATERING: Jag kan varken ringa eller smsa.

Ps: Ursäkta diverse stavfel osv. Feberyra..


T.I. feat Christina Aguilera - Castle WallsT.I. feat Christina Aguilera - Castle Walls

Idag är en bättre dag är gårdagen. Inte för att något förändrats så, dock är huvudvärken inte lika påtaglig som igår. Dvs, det känns inte som om mitt huvud ligger fastspänt i ett skruvstäd. Camillas underbara ord värmde också otroligt mycket! Den kvinnan har ett hjärta av guld. Hon förstår mig & jag förstår henne.

Kan tipsa alla mina vänner om 100 gratis bilder Fujidirekt.
Erbjudandet gäller tom. 6/4-2011.
Tryck bara på denna länken, enklare kan det inte bli.
Eller sök, www.fujidirekt.se/gratisPåskupprop mot utförsäkringarna

Alla ni människor där ute som har ett hjärta och en själ. Skriv på!
Påskupprop mot utförsäkringarna
Namnlista


Enya - Only Time

Idag är en riktigt dålig dag. Jag mår förjävligt! Jag tänker inte hymla med det längre, jag kan faktiskt inte rå för det! Jag hade gett vad som helst, för att bara för en dag få vara frisk, inte ha ont och känna lycka! Jag hade gett vad som helst för att få leva ett normalt liv, bara för en dag.. Utan kroniska smärtor, både fysiskt och psykiskt. Utan en krossad själ. Utan den jävla tomhet som finns i mig.

Det är längesen jag insåg att jag inte kan ändra på vad som är, eller vad som skett. Jag vet att det aldrig kommer att försvinna. Det vet jag, det enda jag inte förstår mig på, är varför ingen annan förstår sig på mig? Hur kan en människa dömma en annan utan att ha vandrat en mil i hennes skor?

Låten ovan, Enya - Only Time är min må-dåligt-låt!

Who can say
where the road goes
where the day flows
only time

And who can say
if your love grows
as your heart chose
only time

Who can say
why your heart sighs
as your love flies
only time

And who can say
why your heart cries
when your love lies
only time

Who can say
when the roads meet
that love might be
in your heart
And who can say
when the day sleeps
if the night keeps
all your heart

Night keeps all your heart

Who can say
if your love grows
as your heart chose
only time

And who can say
where the road goes
where the day flows
only time9:e Mars 2011


Idag är det tvättstugan som gäller. Sjukt irriterande att inte ha en enda jävla handduk att duscha med. Så nu får jag gå runt i mina välkända vägverketslångkallingar och HD T-shirt tills tvätten är tvättad och torr. Usch! Jag vill duscha nu, men till skillnad från Carmen så hatar jag att självtorka!Som en riktig pundare.

- ser jag ut som nu. Min medicin jag håller på att trappa upp har gett mig ett par underbara biverkningar. Jag skakar som ett asplöv, svettas som en gris och spänner käkarna som en riktig pundare. Kramperna i käkarna är värst, för av dom spänner jag hela nacken och därav sätter min spänningshuvudvärk igång. Att det gör ont det är okej, men att inte kunna kontrollera det själv, det tär hårt på mig!

Nä nu ska jag sluta gräma mig och gå ut i solen och dricka kaffe med min man! Tjingeling Tingeling


8:e Mars - Alla Kvinnors Dag

Den som ska upp på piedestal den här dagen är min Mamma!
Hon är den finaste kvinnan i världen.


Mina älskade!

Min älskade man & Min älskade tösManikyr & Pedikyr

Fick äntligen gjort båda två samtidigt. Det tog sin lilla tid då jag skakar som ett asplöv nu under upptrappningen på medicinen. Men det var riktigt skönt. Packat in fötterna med olja & en riktigt fet kräm. Händerna har jag först oljat in naglarna med min underbara mandelolja och sedan min vanilj handcreme på resterande. Imorgon när händer & fötter fått vila är det dags för ett härligt vår nagellack!Lördag - Valand

 And off i go

Nu är jag typ klar. Väntar bara på att nagellacket ska torka ordentligt innan jag drar på mig jackan. Får nog bli en svart kavaj idag. Dricker en bärs o lyssnar på musik (ute från köket). Jag skulle ju vara lite check och möblera om här, häromdagen. Det var väl jättebra till en början tills jag drog antennsladden i två delar. Fråga mig inte.. Jag har iaf inga kanaler.. Då jag är fattig som en råtta så får det bli myrornaskrig i ett halvår. Bitter? Nejdå


Nya piercingen - Näsvingen

Dubbla näsvingarDubbel Piercing

Bestämde mig för ett tag sen att göra en piercing i andra näsborren. Idag fick jag krut i röva till att göra en, alá Salong Michelle. Så nu har jag dubbelpiercing i näsan/näsborrarna.


Underbara, fantastiska men farliga kamphund!

Fantastiskt. Så bra skrivet, och jag tycker att alla hundägare oavsett ställning till begreppet "kamphund" borde ta sig tid och läsa denna artikel skriven av Fredrik Steen. Artikeln finner ni HÄR!


Städmani

Det är inte ofta jag får det. Men när det väl kommer då säger det bara brak och så håller jag på i timmar. Från golv till tak. Det gjorde jag igår och nu har jag sån träningsvärk i nacken & axlarna.. Fråga mig inte varför, är lika förvånad jag.


"Livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd jag är självlärd Jag är det. Jag svär, bre. Vill leva fullt ut, jag är värd det"

Woa, vet ni vilken jävla tur jag hade igår kväll? Jo jag & Maki skulle ut med Freja så vi passade på att dynga min äckliga matta i soprummet. Inne där så ser vi en lapp som lyder; "Min katt har dött, här finns lite saker till den som vill ha." Vet ni vad som stod där? En kattklöspelare med två våningar, en toalettlåda, två påsar med kattsand, en tunna med mat, en sån dyr leksak som är rund med en boll som inte går att ta ut men endå snurrar runt.. En till liknande leksak & en påse med kattleksaker! Fattar ni, jag tog ju rubbet.. Kan ni se detta framför er, hur vi ska bära hem allt detta på en gång istället för att gå två gånger, med hund & hela kittet.. Hahaha! Vadå girig.. Jag blev sjukt glad för jag är fattig, katterna har ätit hundmat i en vecka och nu, detta var ett mirakel. Tack!

Btw. Mina katter Amiina (den svarta) & Mocca (den håriga).

Dom har verkligen fått komma i andra hand den sista tiden. Mitt samvete har tärt på mig då jag inte riktigt vetat hur jag ska göra för att dom ska få det så bra som möjligt. Amiina (den svarta) hon hatar Freja. Hundar över huvudtaget faktiskt. Å då menar jag verkligen hatar, & att hon hatar Freja gör ju i sin tur att Freja blir extra intresserad av den fräsande, klösande katten än den pälsiga lugna utvecklingsstörda Mocca. Så! Det jag vill komma fram till är att jag nu har löst problemen.

KÖKET! Det är katternas. Där finns nu massor av gosiga sovplatser. Klösträd & matplatser. Fönstertittarplatser & ett härligt element. Freja får endast gå in i köket för att dricka vatten & äta, eller om jag röker och hon vill sitta bredvid (mammegris). Katterna får givetvis gå vart dom vill, men bara känslan av att köket är "fristaden" det tror jag att Amiina blir glad över. Snart kommer våren & då kan hon strutta omkring utomhus som hon älskar också.

Mitt samvete känns lite bättre, lite!
Jag älskar min hund & mina katter,
Jag gör verkligen det.


RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.