Inväntar min kära mor och hennes ampull...

Sitter och inväntar min älskade Mamma och Hera (Ampull = Amstaff/Pitbull). Dom ska bo hos mig ett par dagar och det ska bli hur mysigt som helst. Det slipas nytt parkettgolv hemma hos henne nämnligen så hon och Hera får komma till mitt sletna parkettgolv och tassa runt här så länge. Men om jag känner oss rätt så lär vi ligga och garva i min säng 90% av tiden. Fan asså, min Mamma är det bästa jag har. Hon är min allra bästa vän och den jag litar på mest! Jag dör för henne ♥
Mamma & Freja (9v gammal) Mars 2008


Ser du dubbelt, njaaaBack in the days

När Michelle var ljushårig. Dessa kort är inte ens i närheten av hur blond jag var ett tag. Jag var verkligen platinablond ett tag. Innan jag blev svartskalle igen då. Men jag bjuder på dessa. Observera att jag är runt 15-16. Moahaha! Tuff som fan var jag då också. (Nu med ifs ;)..!)
Haha, det var under den här perioden jag gick under smeknamnet "Scarface".. Om ni ser ärret på ögonbrynet där..


Enjoy this..

You make me happy, you make me sad
It's driving me crazy, it makes me mad.
There's something about you that I can't resist, you see!
There's something enjoy this, they want to be kissed by me.


But maybe i'm worse

I'm just like you. I enjoy the forbidden fruits in life, too.


Somliga får, somliga tar. Somliga har, ingenting kvar.

Somliga får, somliga tar.
Somliga har, ingenting kvar.

Alla är vi I skuggan av pengarna, gömmer sig sveket
Ljuset av en tomficka, visas i kärlek
Visst, det finns dom med pengar som stjänker
Och fattiga som stjäl och tar, utan att dom tänker
Hederliga människor som blir kriminella
Kriminella, hederliga, alla är vi olika Kalla det vad du vill,
alla är vi bovar Vissa bär makten och andra bär handklovar

Under och överklass, allting emellan, som går på säkerhet hamnar i fällan
Vem är du? De finns bara två - typer av människor, på våran planet. SÅ.
Så säg mig nu, varför du är mera värd, vi delar en värld och vi är dom vi är.


Det är ju så sant!Blue And Green

Jag vet inte om jag är nöjd än. Det känns som om det fattas något. Längd kanske? Eller lite mer dekoration kanske? Vi får se vad jag bestämmer mig för.. Så jävla tråkigt att jag var tvungen att klippa ner mina naglar som hade blivit så långa och fina..


Ett psyko lättar hjärtat...

Ingenting kan stoppa mig, då hade det hänt för längesen.


Monika - Inne på operation!

Håller alla tummar och tassar för Monika som vi fick lämna in akut igår till västra djursjukhuset med en rejält öppen buk. Hon ska in på operation och vi väntar otåligt på svar från dom hur det går med henne. ♥

Vi vet inte vad som har hänt, antingen har någon snittat henne eller så har hon skurit upp hela magen på någonting ute.. Det såg inte ut som ett bett vad jag kunde se iallafall men jag hoppas innerligt att det INTE är någon som går runt och snittar katter!

Hon hade varit ute igår och vi hörde en katt skrika så hon gick ut och hämtade in henne. Jag såg då att hela buken på henne var öppen. Jag sa till min mamma att hon inte skulle titta på det och jag bad pappa springa och hämta en kattbur medan jag ringde Västra Djursjukhuset - varpå vi fick komma direkt!

Monika är nu inne på operation. Dom kunde ju inte se så mycket då hon hade väldigt ont. Så först nu när hon är sövd så kan dom se ordentligt hurpass illa det är. Jag sa samma som vår veterinär, att det är tur som fan att katten är fet för annars hade alla inälvor hängt utanför. Nu såg det bara ut att ha tagit i huden och fettet, men fortfarande... Man såg in i henne.

Fyfan. Jag sitter här och är sjukt nervös! Väntar på samtal.. Gnager på väggar.. Ja jag får återkomma! Under tiden som jag skrev detta så fick jag ett samtal från Mamma. Hon är opererad och klar och kommer att klara sig. Hon har drenage, dropp och antibiotika. Hon kommer få stanna där iallafall tills imorgon, och imorgon skulle dom ringa ifall vi fick hämta hem henne. Fyfan vilken tur att hon klarar sig! Vi hade inte klarat av att hantera detta annars. Veterinärerna vågade inte ens tro sig veta vad som hänt henne. Så antagligen gissas det på att någon skadat henne med flit eller att hon skurit sig på någon ting (som vadå? täker vi).
Älskade tjocka katt! Tänk vad oroliga vi blev/är ♥


Namninsamling!

Alla djurvänner där ute. Skriv på och rädda dessa gatuhundar från att misshandlas, brännas, el svältas till döds. En minut, en underskrift - gör så mycket för så många! Så skriv på här, och sprid denna länken vidare.


Snygga som patroner..

Idag är jag äckligt trött. Inte för att jag alltid är det men för att det är extra "tröttigt" idag. Fick iallafall iväg mitt ass to the apotek och sen iväg och lämna in papper. Boring... Har inget intressant att berätta för er så ni kan få lyssna på en låt undertiden ni undrar vad fan jag håller på med.
Inte bara grym låt, snygga som patroner är dom också!


Vi dör här i Göteborg utan dig zemer ♥

Bara för att Lilly (vårat hjärta) la upp denna vackra låt i sin logg så kände jag att den platsade här just nu. För herrejävlar vad jag saknar den tjejen. KOM HEM! Vi dör här i Göteborg utan dig zemer ♥ Caroline Gadevik, vi saknar dig. Vi älskar dig, skynda dig hit förfaaaan!


@ Jen's

Sitter hemma hos Jen med Jossie och lyssnar på gamla goa reaggeton låtar från the past. Vi dricker lite, slappar och tjötar minnen och shit. Skitmysigt. Jag har planerat att vara vaken hela natten då jag & Pappa ska köra ner Maiden & Medina till skåne imorgonbitti. Och känner jag mig själv rätt så lär jag inte vakna om jag väl somnar. Bye bye bitches.
Hur grym är hon inte?


Kiss me...

Jag och frugorna.. (några av dom)
Nu ska jag speeeela, skyrim ♥


Hemma "operation"

Sitter och inväntar att mitt finger ska bli tillräckligt "blött" för att snitta. Jag åker icke till läkaren som många av er vet så gör Michelle allt för att undvika dom . Jag har en infektion i ena fingret och jag tänkte köra en liten hemma operation här strax. För dom som ville veta det. Har blötlagt med asolsprit nu så ska vässa nånting här nu så jag kan tömma på var. Usch, vad äckligt insåg jag nu när jag väl skrev det. I mitt huvud lät det inte lika illa... Återkommer!


Keyra (Olga) & Valparna - En klarhet i det hela.

Det är inte ETT påhopp jag och min familj blivit utsatta för efter vad som hände med Keyra och hennes valpar. Påhopp, hot & trakasserier av dess like. Jag blir så jävla ledsen och arg, för ni anar inte hur mycket tid, ord, kärlek och pengar vi har lagt ner i detta. Hela vårat liv de senaste 2½ åren har gått åt till detta, dagligen!
För att ge er alla (er som misstror oss) klarhet i det hela så skriver jag nu detta.

Vi tjänade inte ett öre på någon av valparna. Vi betalade däremot över 30.000kr för diverse veterinärbesök och andra kostnader för Keyra & Valparna. Vi har fortfarande kvar en tik (Moa) som vi var och TVÅNGSHÄMTADE så fort vi fick reda på att hon inte hade det bra. Vi skrev kontrakt, som ger oss fullmakten att hämta alla av dessa 8 valpar av bara ren misstanke till misskötsel eller att dom far illa. Dessa kontrakt ligger säker i min pärm här hemma. Pärmen där jag bokförde ALLA kostnader, alla namn, alla inblandade och alla anmälningar.

Keyra (Olga) blev tjuvparad hos sin uppfödare (som nekar detta och hävdar vad ni får läsa nedan snart). Och omplacerad till min brors tjej (hon betalade 5000kr för Keyra till uppfödaren), som i sin tur gav Keyra till min bror. Min bror insåg när veterinären avslöjade att hon var dräktig att han tagit sig vatten över huvudet och behövde hjälp. Min mamma & jag bodde på den tiden tillsammans och vi (med två tikar sen innan) tog oss an Keyra och förberedde oss på valpning.

Under tiden som vi skötte 3 tikar som inte kom överrens, 8 nyfödda valpar som tack vare sova-i-skift-arbete dygnet runt med flaskmatning, modersmjölkersättning och stimuli av blåsa och tarm överlevde de 4 första veckorna - Höll jag på med anmällan av denne kille som sålde tiken från början. Dels till SKK och dels till djurskyddsföreningen. Han är anmäld, men han avsa sitt kennelavtal innan dom han göra något (SKK) & djurskyddsinspektörer skulle skickas hem till denne för utredning.

Under tiden som allt detta sker blir VI anklagade för att ha parat en valp. VI räddade denna valpen OCH alla hennes valpar. VI tog ansvar för henne och valparna! VI la ner hela vår själ i detta, och vad fan fick vi för det? Inte ens ett jävla tack, för vet ni vad? Vi vill inte ha ett tack. För för OSS var det en SJÄLVKLARHET att rädda denna tik och hennes valpar, spendera varenda sekund av dygnet på Keyra + Ted, Mozart, Dante, Mio, Moe, Lillemor, Rut & Moa + Freja & Hera (våra egna två tikar) som sedan gick in som fostermammor och diade dessa 8 valpar tillsammans med tiken. Betala var enda krona ur våra egna fickor OCH sen leta som djur efter hem (som var goda nog) åt våra små valpar. OCH sen hitta ett hem bra nog för Keyra!
Så. Vem fan är DU/NI att dömma OSS?

Uppfödaren hävdar att han betalt 5000kr till OSS för att VI ska göra en abort på henne. Sanningen är den att han inte sa ett SMACK om någon abort, han sa inte ett pip om att någon tjuvparning ägt rum. HAN fick 5000kr och han visste om att hon hade blivit tjuvparad. Hade han bara sagt något, så hade en abort blivit av på direkten.

Dräktigheten visade sig av en SLUMP när vi för tredje gången gick till veterinären med Keyra. Och då fick vi svaret att "valparna kommer inom 10dagar". För er som inte vet det så är en abort inte ett alternativ när hunden är såpass långt gången. Att "avliva hälften" som ett par idioter kom med som förslag var verkligen inte på tals då vi var beredda att ge ALLT för att rädda både henne och valparna. 

I dagsläget blir jag (med familj) hedrad! 
Men fortfarande påhoppad av alla dom som inte orkar läsa eller ta reda på fakta innan dom yttrar sig. Vi har kontakt med ALLA ägare till ALLA 8 valparna. Keyra kunde flytta tillbaks till min bror efter att allt lugnat ner sig, men han fick sedan omplacera henne till en annan kille med mer erfarenhet. Och hon (vad jag vet) mår bra än idag! 2½ år senare.


Min hemstad


Grymt skön låt btw. Sådär från ingenstans, snygga som fan är killarna också. Jag kan knappt gå efter gårdagen. Jag bad om en lårkaka, för att jag gillar adrenalinrushen som kommer precis när man får den. Och tro mig, vilka lårkakor!! Holy moly. Ole stod snällt för den ena och Andreas för den andra.. Idag, när jag insåg att det knappt gick att gå, så ångrar jag det. Men å andra sidan så var det värt den lilla stunden av adrenalinrush, som morfin, knarket för kroppen! Jag vet, jag är sjuk i huvudet. Ett plus är väl att jag vet om det iallafall.

Så alla ni som undrar varför Michelle haltar, där har ni svaret. Jag har lårkakor av dess like, och jag gillar det!


Then.. It's not the end!

Everything will be okay,
in the end.
If it's not okay,
it's not the end.


Ingen rubrik nödvändig

Stila dig
Kamma dig
Ge dig
Skärp dig
Och glöm för fan inte och skriva en bok om dig
-OR-
Choose the opposite and i write it for you


Få ord

Jag är lite "få ordig" just nu.
Jag orkar inte dessa känslor.
Denna ångest, detta kaos!
Jag vill inte, men jag vill endå.
Inte en jävel, inte ens jag förstår.
Går tillbaks in i mitt knark nu (Might and Magic Heroes VI)...


Provocera!

Det här med provokation har alltid fascinerat mig. Tänk vad mycket tankar, åsikter och känslor man berör och åstadkommer genom att provocera. Provocerar man med flit, som jag gör, så ser man detta på ett mer "psykologiskt plan" - och kan därmed bedöma andra människor utöver deras tankar, åsikter och känslor som dom fått på grund av min provokation. Den här bilden till exempel. Jag vet ju att jag driver, provocerar och leker utmanande. Men om ni, utan att ha läst ovanstående text bara tittar på min bild. Dom tankarna, åsikter och känslorna - det är dom som är intressanta för mig. För i mina ögon, visar du hela din personlighet beroende på hur du reagerar på min provokation. Och med detta inlägg, vill jag komma, döm inte innan du vet fakta ;)


Freja - Resultaten del 2

Om ni kommer ihåg detta inlägget så var ju Freja inne hos veterinären för diverse provtagningar och röntgen. Idag fick min mamma hem ett brev då veterinären inte kunnat få tag på mig. I brevet står det att Freja har höga anikroppstitrar för Borrelia så hon skall (förutom smärtstillande för artros och höftdysplasi) nu även behandlas med Ronaxan. Det var trots allt skönt och höra, för att nu vet vi liksom. Nu vet vi varför, vart, hur och vad vi ska göra åt allt. Inte konstigt att tanten varit grinig. Jag vet ju själv hur jävla dåligt man mår av Borrelia. Fy! Stackars min lilla Frejsaaaan. ♥


Godmorgon, eller inte..

För er som undrar hur den började kan läsa det här.
STENDECKADE igår, så jävla gött! Sömn är uppskattat.
Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och funderar på om jag ska åka bort till min Mamma. Hon ska hjälpa mig med en massa papperskit som jag, om jag hade fått sköta det själv, rivit i tusen bitar och låtsas som ingenting. Men, det måste tas tag i det med. Och trots att hon ska hjälpa mig så känner jag mig redan NU spyfärdig av ångest inför samtal och besked och svar och ja-gud-vet-vad!


Just me..

Det inväntas brudar hem till mig och dessa fruar är Kim & Jossie! Kimsan fyller år idag så jag ska bjuda på vad jag kan bjuda på. Lite heroin och kattskit.. Nej, men kaffe och knäckebröd typ... Jag måste säga det, jag älskar dessa bilder ovan. I like and i fucking love it!


Fuck you!

And you and you and you...


Tack!

Vad kan jag säga. Jenny & Lilly kom och räddade mig idag. Dom kom och väckte mig, sen när jag kommer in med hunden så står den ena o diskar och den andra och städar lite här och var (folk med depression vet vad jag menar med stökigt). Fattar ni hur underbara dom är? Jag blev så glad! Vi drack massor av kaffe och dom stöttade mig och tröstade mig i allt. Älskade Jenny & Lilly - I LOVE YOU ♥ Vad fan hade jag gjort utan er?


Bolljäveln

Det här blir ett flummit inlägg det vet jag redan nu. Men å andra sidan så är ni väl vana vid det här laget, eller hur?

Jag är såååååå tröööött!!! Så trött på papper, mänskligheten, myndigheter, pengarproblem, konstant ångest, konstant smärta, skitsnack och det eviga jävla kaoset! Kan inte en bolljävel rulla raktfram? MÅSTE bolljäveln ner i vart enda litet jävla hål? MÅSTE bolljäveln fastna i hålen och MÅSTE bolljäveln rivas sönder så att rullfunktionen inte fungerar mer? Det ni, ge mig ett konkret svar på den frågan!


För alltid i mitt hjärta <3

"Den gudarna älskar, dör ung."
Älskar dig killen, saknar dig var enda dag! Vi ses snart <3


RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.