Sheeeena

Kunde verkligen inte somna inatt. Efter ett samtal som både glädje mig och chockerade mig så började jag undra om jag verkligen hört rätt. Kan en människa vara så stor i hjärtat, förstående och förlåtande? Tydligen. <3

När jag vaknade idag så var det "det vanliga" på schemat. Ut och vingla med Freja och försöka att inte svimma i bajsparken. Dricka kaffe, käka frukost och duscha! Ni skulle sett mitt städförsök här hemma förut, haha! Dammsuga en-två meter sen kasta sig i sängen för att inte svimma and so on. Hahaha! Asså jag haaaatar att svimma, men det känns som om det är det enda som min kropp vill just nu.

Fick betalat in några räkningar, upp till Jenny på kaffe med henne och Coffe. Jen & Jag bestämde oss för att gå till Red Lion och käka, åh det var det godaste på länge. Deras fish 'n chips är helt brutala! Muuuuums!

Hur söt är inte min nya topp? Vill typ, eeh, äta upp den?Freja, queen of chaos!

Hon må se snäll ut, lugn och harmonisk. Aningen deprimerad och rent ut sagt ledsen ut på detta kort. Hon har en förmåga den här tösen att dra på ett ansiktsuttryck som inte är av denna världen. Lite "tyck synd om mig" känsla över det hela. Freja's riktiga "jag" är ungefär såhär..
En riktig jävla busunge! ♥


Kokar soppa!

Tyvärr är detta inte bilden på den soppan jag gör nu då den inte är klar än, detta är en soppa vi gjorde på landet. En variant av grönsakssoppa, med rödbetor och annat gott.
Den jag gör nu är i princip enbart för att jag ska få en kick av järn i kroppen. Linser och vitkålssoppa! Linser = järn, vitkål = C-vitamin som ökar upptaget av järn. Dock luktar den brutalt gott, kan knappt hålla mig. Hungrig som ett as är jag!


Hemma igen!

GodnattV11+0

Jag inbillar mig bara att jag är gravid tror jag.. Kan inte magen börja växa liiiiite snart.

Insideinfo; jag har inte gått upp i vikt vilket är jävligt konstigt med tanke på dom melonerna jag har fått (tack bebis!). Hade faktiskt gått ner istället. Vad mer? Jo järnbrist hade jag tydligen så det försöker jag få förbättrat. Mitt mående just nu kan jag dock inte förknippa med graviditeten utan med mitt avgiftande. (ett reeeent helvete!) Förhoppningsvis lägger det sig snart!Djupa tankar!

Efter ett ångestladdat inlägg (det tidigare) känner jag att jag måste lägga in hur tacksam jag är över mina nära och kära. Min familj, mina djur och mina RIKTIGA vänner! Älskar er <3

Med det säger vi godnatt, från vårt paradis!Tiden läker inte alla sår

Vissa är menat att dom ska finnas! Det sa en vis kvinna till mig en gång och jag tror på det. Det finns saker som aldrig kommer att läka ut, eller glömmas av. Ibland är det bra saker, ibland inte.

För ett exempel!
Min allra första hund Buzz (må du vila i frid <3), det är över 6år sedan han gick vidare till andra sidan. Jag har fortfarande inte "kommit över" den bortgången, jag kommer aldrig göra det heller. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom, han betydde/betyder så mycket för mig! Saknaden är brutalt stor och våra hjärtan kommer alltid rymma den största platsen för vår prins. Alltid! Buzz, är ett fint minne (till skillnad från mycket annat) som jag föralltid kommer att bära med mig!

Buddah, (må du vila i frid och förlåta mig nångång <3 trots att jag inte är värd det) å andra sidan är ett mycket tragiskt och fruktansvärt minne. Ett minne jag inte kan sluta minnas. Jag kommer aldrig komma över vad som hände med honom, vad jag gjorde och vad jag inte gjorde. Jag tänker på honom varje dag, varje dag med lika mycket sorg och ånger i mitt hjärta. Bara att höra hans namn ger mig minnet tillbaka av hans varma pulserande blod i mina händer. Det var en händelse som jag kunde förhindrat om jag varit mer uppmärksam, det får jag leva med i resten av mitt liv. Tills den dagen jag själv möter honom igen och kan gottgöra honom. Älskling, vila i frid <3Ytterligare ett godnatt inlägg

Vi har haft en helt underbar dag. Ingen stress, inget tjöt, bråk, eller annat energi krävande. Bara lugn och ro! Vilket är precis vad jag behöver. Hade inte klarat av att vara hemma i stan under dessa fruktansvärt jobbiga dagarna som är och som kommer. Har slutat tvärt med alla mina mediciner, vilket inte är "godkänt" då det i princip kan vara livsfarligt. Men det gjorde jag ändå för att jag var tvungen, hade inte tillgång till att "trappa ut" dom som man bör då kommunikationen inte är som den ska.

Därmed får jag "överleva/hantera" all abstinens på egen hand. Det är inte lätt men inte heller omöjligt. Just därför åkte jag till min fristad med dom jag behöver mest. Min Mamma, Pappa, Freja & Hera!

När jag kommer hem igen så hoppas jag att det värsta har gått över så att jag kan klara av min vardag utan några större problem. Vi får se!Godnatt från landet!

Vi har haft så mysigt. Har haft telefonen på ljudlös uppe på hyllan fram tills nu. Inga störningar what so ever! Äckligt skönt. Freja behövde detta minst lika mycket som mig, om inte mer.

Alla ligger och sover förutom jag, som inte kan sova.. Har ju slutat med alla mina mediciner pga graviditeten så nu är sömnproblemen tillbaka igen. Dödstrött men det går inte bättre för det.

Nu ska jag iaf försöka sova ett par timmar. Återkommer när jag har lust! Sleep tight <3"Haaaaa deeeeee, snaaaackeeees"

Nu kickar jag till skogen. Jävlar vad det behövs. Jag ska äta som ett fetto, njuta som en goldigger och slappa som en riktig gravid kvinna!
Håller på att lägga in serien Warehouse 13 på ett usb minne. För er som missat den serien, se den! Misstänker att min Mamma kommer älska den. Vi har lagrat upp vill jag lova, Alcatraz, The Wire & Warehouse 13 + mängder av filmer. Det är ju lite ruggit väder och det är då man kollar på film! Med varsin hund under täcket. Säger bara, Haaaa deeeee, snackeeeees!


En dag hos psykologen är som en dag på en cirkus!

Jobbig dag, minst sagt! Men det löste vi med det så kallade "ångestdämpande självskadebetéendet" - Pierca sig!, som psykologerna så fint kallar det. Undrar vem som behöver psykvård egentligen? Dom pratar ju som om dom vore totalt sprängda i någon slags LCD tripp.. Det konstiga är att det förvånar mig lika mycket varenda jävla gång, hur cycklade dom faktiskt är. Tro mig när jag säger att jag har träffat MÅNGA psykologer/kuratorer/"leka-jag-kan-allt-om-dig-människor" i mina dar men aldrig har dom slutat förvåna mig. Det är nästan som att gå på cirkus! Lika roligt och chockerande varenda gång.

Hur som helst, resultatet blev: En labret! 2:a gången gillt nu. Jag ska alltså INTE ta ut den direkt när jag kommer hem och byta stav. Så här blev det! Tadaaaa...


Ord!v10+0

Idag är jag i v10+0 ifall någon missade det... (haha!)
Hur känns det här då? Jo, det känns väldigt osannolikt att det är jag som är gravid. Att jag bär på bebis och att jag ska bli Mamma.. Det är ett apatiskt chockläge jag befinner mig i, närmast sagt. Men jag kan ju ändå inte låta bli att undra.. Pojk eller flicka? Vad tror ni?


Smarrigt värre

Ni skulle sett bild på middagen jag lagade förut, Jen-Jen Lill's & Aleee uppskattade den mycket! :) Det blev gott faktiskt, om jag får säga det själv. Detta vegetariska är så min grej! Till middag blev det ungsbakad lök med plommontomater, champinjoner och ett täcke av ost. Till detta blev det hemmagjort mos (Pappa's recept!) och vitkålssallad med dressing. Han dock bara fota salladen innan vi gluffsa i oss allt. Haha! Men orkar inte lägga in den bilden just nu. (från Iphone till data) Därför kompenserar jag upp det med en bild på min lunch! Som jag inte ens orkade äta upp.


DON'T DRINK HEINEKEN!!!

Heineken promoting dog fights... DON'T DRINK heineken!!!Läs mer här: LÄNK!!


Första bilden på bebis <3

Känslan av att se mitt barn sprattla och boxas runt i min mage är obeskrivlig. Jag har fortfarande inte förstått att jag är gravid, att jag ska bli Mamma! Allt känns så overkligt. Har fått så fina grejer till bebis från "Pappa Lilly" (bebis har många pappor!) måste fota det känner jag!

Det ska definitivt bli en spännande resa framöver. Problemen får man ta som dom kommer. Nu ska jag bara ägna mig åt mig själv och bebis (Frejis också!) och smälta det stora nya i mitt liv.

 

 Första ultraljudet

Idag är jag i V9+6 går in i V10+0 imorgon. Spännande som tusan! Fick ett BF (beräknad förlossning) den 15 november 2012. Hihi, vilket innebär att mina föräldrar hinner få två barnbarn på ett och samma år. Den ni, den är inte dålig ;D Ultraljudet gick hur bra som helst, han/hon sprattlade som tusan och allt såg jättebra ut. Ska slänga upp filmen här tänkte jag. Pallar inte just nu, eller ah jag hinner inte ska kila ut med Frejs ♥


Which lucky one are you?

I was put on this earth to do two things. 
Piss people off & make people smile.
Which lucky one are you?

 Gravidmat!

Sen jag blev gravid så har min matlust ändrats något otroligt. Jag kan verkligen inte äta kött! Det går liksom inte ner och jag spyr nästan bara av tanken. Så jag valde att ställa om min kost helt och hållet.

Jag äter absolut inget kött alls förutom fisk och skaldjur. Min nya proteinkälla förutom fisk och skaldjur är quorn, linser och bönor. Och jag ÄLSKAR det! Mår betydligt mycket bättre och känner mig fräschare på nått sätt.

Jag menar, kolla bara på denna smarriga salladen jag åt igår.

 Attitude

We cannot change our past. We can not change the fact that people act in a certain way. We can not change the inevitable. The only thing we can do is play on the one string we have, and that is our attitude.Tänk på det ni!2:a Besöket hos barnmorskan

Inskrivning och prat. På tisdag är det ultraljud och prover som står på listan. Ska bli sjukt spännande, dels för att få se att det är "på riktigt" men också för att fastställa exakt vecka.


Godnatt!

Everyone has a story left untold.
Never start judging someone like we know them back to front.
Because the truth is, we probably dont!
Everyone has a story left untold.
Never start judging someone like we know them back to front.
Because the truth is, we probably dont!


Maskinen - Bestman

Typ älska ref.?


Naaatti natti

When you criticize with your pretty eyes, you drove a stake right through my heart. When you burn in hell remember what I've said, you hade your chance I've had enough..

 SÄLJES! Helt nya, breda läderhalsband med vassa nitar!!

68cm långt från ände till ände, 5cm brett.
Obs! Vassa nitar, fungerar utmärkt som skydd för din hunds hals om den blir påhoppad.
600:-
68cm långt från ände till ände, 5cm brett.
Obs! Vassa nitar, fungerar utmärkt som skydd
för din hunds hals om den blir påhoppad.
600:-

‎64cm långt från ände till ände, 7,5cm brett.
Obs! Vassa nitar, fungerar utmärkt som skydd
för din hunds hals om den blir påhoppad.

700:-

‎63cm långt från ände till ände, 5,5cm brett.
500:-

OBS!! ALLA TRE HELT OANVÄNDA, BARA ANDVÄNDA FÖR FOTOGRAFERING!!!


:'(

Denna dagen är en av dom värsta dagarna i mitt liv. Jag har gråtit som aldrig förr. Skrikit, kräkts av ren panikångest och skakat av sorg och smärta i mitt hjärta. Jag klarar inte det här, mitt hjärta klarar inte av att sörja mer. Jag älskar er! Jag önskar att jag kunde göra nånting för att lösa det här men det finns inga lösningar kvar. Snälla, låt mig få dö med er..


Eeeh, ja. Det var la bara det! Godnatt.

One dark day in the middle of the night, two dead men got up to fight.
Back to back they faced eachother, drew their swords and shot eachother.
If you don't believe the story's true.. Ask the blind man, he saw it too!4/4-2012

Idag kom älskade Lilly och väckte mig, vi drack kaffe och kickade iväg på ett ärende. Sen drog vi och mötte upp C + hans son. Upp till Jen-Jen och där var även A, och sen kom Petra & Alexandra. Vilken go pojk han har!! Sjuuuukligt söt asså.

Nu sitter jag och inväntar min Daddie, vi ska åka iväg på ett ärende och sen ska jag tvinga honom att köra mig till supersushi.. Matnojjor, svar ja!


Maiden & Medina söker hem!!

UPPDATERING!!

-

Maiden: Långhårig smokefärgad flicka. Avmaskad. Vet inte när hon är född, kommer från "Vargbergsgubben" tillsammans med sin syster (troligtvis) Medina. Gissar på att hon är runt 6-9 månader i dagsläget. Helt underbar! Social, gosig och charmig.

Medina: Halvlånghårig tigrerad skeppskatts flicka född samtidigt som systern ovanför. Avmaskad. Social, gosig och carmig.

Bägge två bor i dagsläget med två andra katter (fungerar hur bra som helst från deras håll). Bor även med hund (stor hund). Helt fantastiskt underbara! Älskar uppmärksamhet och är otroligt frammåt och sociala. Innekatter! Vill att dom kommer till någon där dom får bo tillsammans.

Skriv ett PM vid intresse eller frågor. Dom finns i Majorna - Göteborg. Mvh MichelleL


Punkt!

JUDGE ME, and i'll prove you wrong.
TELL ME WHAT TO DO, and i'll tell you off.
SAY I'M NOT WORTH IT, and watch where I end up.
CALL ME A BITCH, and i'll show you one.
SCREW ME OVER, and i'll do it to you twice as bad.
CALL ME CRAZY, but really you have no idea.

 Buddah 1år <3

Ett år min pojk, skulle du fyllt idag (1 april). Saknar dig så mycket och tänker på dig varje dag! Hoppas du kan förlåta mig där uppe i himlen, jag kommer till dig snart. Mina andra änglar tar hand om dig där uppe tills Mamma kommer! Älskar dig, vila i frid min ängel <3

 Hemma igen!

Dagen; Vi kom hem från landet. Jag var varken klokare eller "oklokare" ang. det beslutet jag står inför. Men helgen har varit härlig, frisk luft och många härliga skratt! Måste återigen säga att min Pappa (min kung!) är den mest klockrena människan som någonsin vandrat på denna jorden. Finare, underbarare eller roligare familj finns inte. Ni är bäst!

När jag hade städat upp efter katterna här hemma, duschat och shit så mötte jag upp Jen-Jen, Anki & Jossie för att käka/köpa glass. Glaaajda runt i Anki's bil och softa på läget. Upp till Jen-Jen på kaffe med brudsen. Kimsan kom förbi och drack en kopp hon också, himla trevligt.

Kvällen; Jen-Jen, MosMos, A och jag drog bort till HP en sväng (alkoholfritt!). Det går bra nu!!

Just nu; Jag och Frejis ligger i sängen och kollar lite på TV. Ska nog sova snart för jag är så brutalt trött (typ eeh, hela tiden..!). Godnatt! <3

 

 Inte i stan..

Vi kickade helt enkelt, rakt av, från Göteborg till landet! Fy fan vad härligt det är här!! Var tvungen att "rensa" hövvet och tänka igenom och diskutera igenom vissa viktiga beslut. Mamma, Pappa, Jenny och hundarna (Freja & Hera) är här och stöttar mig. Älskar er, och alla andra som stöttar mig i allt <3 Det var en liten snabb summering från det senaste, nu ska jag sova. Typ ser i kors och grejer.. Natti Natti!

 RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.