Mys-MoaLila metallicWe are young - FunDen här låten är kunglig. Men för rätt kvalitet, tryck på denna länken istället!


-
Då min iphone inte synkroniserade med mammas dator så lånade jag en bild ifrån google. Har precis käkat nämnligen och det blev korvstroganoff till middag. Så gott! Väldigt underskattad rätt det där. Hur som helst, nu ska jag ladda ner lite avsnitt som jag och mamma ska titta på. Tjingeling ♥


På landetJag & Mamma är alltså tillbaks på landet igen. Med flickorna Hera & Moa. Då allt känns så sorgligt och tomt utan Freja så är vi här uppe = vår fristad. Just i detta "moment" så ligger jag med laptopen på magen och delar ett uppskivat äpple med Moa, som för övrigt är äppelnarkoman. Som hon smaskar den tösen herreguuud.


v15+0 (försenat inlägg)

Tänkte väl som så att jag slänger in den bilden då det blir v.16+0 imorgon!


Du måste flytta på dig

Sanningen är, jag är som du,
Sanningen sved, du fucka ur.
Lite så här känner jag just nu!


Moccis <3Min förstfödda, vila i frid! Mamma älskar dig, föralltid.

Nu kommer inlägget som jag i över en vecka undvikit. Därför, för min egna skull, håller jag det kort. Det gör helt enkelt för ont. Jag får samla mig ordentligt för att skriva om det i framtiden. Just nu klarar jag inte det, därför publicerar jag endast denna vackra bild, med den text jag skrev när jag gjorde den.
Mammas flicka ♥ Sorgen är outhärdlig och såret för djupt för att någonsin kunna läka ihop. Tomheten du lämnat efter dig är gigantisk. Älskar dig mer än vad som är möjligt och saknar dig så mycket att det värker överallt. Du var ingen vanlig hund, du hade en enorm personlighet som aldrig glöms bort. Du har satt spår i många hjärtan och mitt hjärta förblir du. Må du vila i frid min ängel, Mamma kommer till dig snart ♥


Graviditetstankar

Nu har jag kollat runt lite här på nätet och läst lite om andra i v14. Spännande! Vissa har redan mycket synliga gravidmagar, andra (likt mig) ingenting knappt. Så det känns ju bra iaf, att jag inte är ensam om att inte vara "så stor". Jag tror att det snart bara kommer att säga "poff" och så har vi mig där sen, orörlig och otymplig. Stor och klumpig. Haha! Det är ju detta som är så spännande med ens första graviditet (pratar för mig själv), att man inte har upplevt allt detta förut. Allt är nytt och allt är så spännande tycker jag! Känner dock att jag inte har fått smälta det här riktigt, då det varit så jävla mycket annat runt omkring. Men, den tiden kommer den också. Nu måste jag fokusera på att ta vara på den här tiden (tiden som ej är gravidrelaterad). Så ni hittar mig brevid Freja


Mufasa

Det är officiellt! Det var jag som dödade Mufasa.. Och snodde manen!Färdigstädat

Äntligen städat klart och ska hoppa in i en varm dusch för att lindra ryggvärken.Gravidgodis!

Mums! Finns nog inget godare än melon <3Mamma's födelsedag!

Idag fyller min älskade Mamma år!! Hon är den starkaste, vackraste, guldhjärtade och underbaraste Mamman på denna jord. Hennes dag firades med god mat, tårta, kaffe och trevligt sällskap. Mina föräldrar är bäst, helt klart! Älskar er <3Försenad v13+0

Jag har haft väldigt mycket att tänka på och smälta den senaste tiden så jag har helt enkelt skitit i att blogga. Nu känner jag dock att jag vill ta igen lite så här kommer ett försenat "v13+0" inlägg. Går in i v14 imorgon så tänkte klämma in detta idag.
Lite skillnad sen sist va? ;)
När fick du reda på att du var gravid? Jag kände mig väldigt gravid väldigt tidigt, dock fick jag det fastställt först i v.7-8 genom ett gravtest och undersökning hos barnmorskan.
Var det planerat? Nej, det var inte planerat. Men ack vilken trevlig överraskning! ♥
Graviditetssymtom: ENORMA bröst som värkte och växte. Svimmfärdig, otroligt trött och väldigt känslosam. Samt en otroligt stark känsla i kroppen som skrek "Jag är gravid!"
Mår du illa nu under graviditeten? Inte jättemycket längre, mådde väldigt illa i början men nu är det mer "ok".
Vad tror du att det kommer bli för kön? Jag var helt bombsäker på att det var en pojkt till bara för några dagar sen. Nu är jag inte lika säker längre och tror mer att det är en flicka.
Vad vill du att det ska bli för kön? Jag önskar inget annat än ett friskt barn! Kön spelar ingen roll.
Har du några speciella cravings? Ja! Citronvatten är craving nr1 just nu.
Vad gillar du för mat nu? Det mesta är gott faktiskt.
Någon maträtt du avskyr? Nej inte nu. Men i början kunde jag inte ens titta på kött.
Har du halsbränna? Den kommer och går, som vanligt.
Behöver du kissa ofta? Inget skämt asså.. Trodde inte en människa kunde producera så här mycket urin.
Är du nöjd över din graviditet såhär långt? Ja, det är jag absolut. Har dock fått ett väldigt dåligt bemötande hittils men det ska anmälas och jag har bestämt att byta mottagning.
Är du rädd för förlossningen? Nej, faktiskt inte. Att föda barn är det mest naturliga som finns och jag ser inget bekymmer i det.


Städar!

B-ooooring!

Har precis diskat, dammsugit och fixat iordning här hemma. Måste hålla hjärnan igång för att slippa tänka på allt. Tänkte käka något och sen gosa med Freja. Min förstfödda dotter ♥


Mitt hjärta gör ont

"Ett beslut som inte går att ändra är ett dåligt beslut"

Ja! Det är det. Det är också ett av dom beslut man tyvärr alltid, tillslut ställs inför. Oh herrejävlar vad ont det gör. Det gör så fruktansvärt ont!

 

 Snabba upp datorn!

Det var dags kände jag. När det inte ens går att spela utan att det laggar då är det på tiden för lite städning!
Vad har jag gjort för att snabba upp den då? Diskrensning, defragmenterat, uppdaterat, rensat hårdiskar och avinstallierat onödiga program.


Ifall man glömmer av sig så att säga..

Textilpennor är bra roliga!Maiden & Medina

Imorgon ska mina flickor flytta till sitt nya hem. Kommer sakna dom något så otrooooligt mycket! Beslutet att leta nytt hem för de små var väldigt tufft men nödvändigt för deras skull. Min ekonomi och min situation just nu räcker inte till fyra katter, en hund, mig själv och bebis, tyvärr! Hur ont det än gör så var det bäst för flickorna att få ett nytt hem. Och jag är säker på att dom kommer få allt dom behöver och mer därtill! Så imorgon åker vi till Borås och möter upp deras nya matte Yvonne :)

Kommer sakna er tjejer, men detta är det bästa för er <3

Bilder på Medina, lite mys så här innan avsked <3Något speciella!

Något är mycket intressant för dom tre långhåriga töserna Maiden, Mocca & Medina. Sen har vi Medina som slappar på en bild här också.

Är orolig för min 4:e tös, min utekatt Amiina. Hon har varit iväg tre dagar nu och inte kommit hem än. Hon brukar sticka iväg ibland i ett par dagar men hon brukar alltid dyka upp igen. Fan, hennes adresslapp hade precis ramlat av också och jag hann inte sätta dit den nya.. Amiina, kom hem!!Godnatt!

Hunden är rastad och nu ligger vi i sängen och slappar efter att ha delat på morot & gurkatavar, härligt! Hon älskar grönsaker min flicka. Hur bra som helst. Favoriten är dock melon och tomat! Får la lägga upp ett tapas fat till Madame Freja <3Fruktan har ett syfte men feghet har inget.Nu känner jag mig väldigt gravid = fet!

Nu känns det i hela kroppen att jag är gravid, mer än innan. Nu börjar magen synas på riktigt och jag börjar bli ett fatso.. "Hurra!" Livmodern gör ont och antar att det är för att den växer? Glömde fråga BM (barnmorskan) om det sist. Imorgon ska ja ta en v12 bild, spännande!


RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.