Inpackning

Igår kväll när jag ändå bara var hemma så passade jag på att smörja hela håret med min arganolja (http://eleven.se/lee-stafford-arganoil-from-morocco-nourishing-miracle-oil-14294.html). Och nu slängde jag i en halv burk inpackning (http://www.beautyzone.se/harvard/harinpackning-flader-vanilj-300ml.html) som jag har under plast för att hålla värmen. Nu tror jag definitivt att mitt hår mår lite bättre!

Bilden: Igår med arganolja :)Graviditetstankar..

Jag har en väldigt livlig son i magen det har nog ingen missat. Och jag har haft jättemycket sammandragningar - å länge, och nu är det förvärkar titt som tätt. Men på den senaste veckan har det börjat bli mer och mer smärtsamt. Som en molande mensvärk i mage och rygg, men också smärta ner i ljumskarna/låren. Gör knepigt!

Detta inlägg var mer en notis till mig än till er. Sov gott. Det ska jag antagligen inte göra inatt heller..Man undrar ju..

Alltså, Ikea i all ära. Men vad fan tänkte dom med här?

Terrier? Allvarligt? Det ser ut som en säl på fyra ben, skulle det vara vadå? Jack Russell terrier? Bullterrier? Yorkshireterrier? Pitbullterrier?

Lite väl utsvävat va?Nöjd Moa

Nu kom jag och Moa precis hem igen. Vi har nog varit ute en timma. Jättehärligt väder ute, alldeles vindstilla. Behövde rensa huvudet och vad är bättre då än en promenad och en lös lycklig Amstaff (jag släpper henne bara där det är inhägnat)? När jag ser Moa glad då blir jag glad. Hon är världens bästa prozac! Som hon (och Mocca min ena katt) har hjälpt mig med min sorg, ja det hade inte gått utan dom. Idag är en extra tung dag och jag tänker extra mycket på min förstfödda <3

Nu ligger jag och Moa i sängen och kollar på tv. Med Kian i revbenen (ja, i!!) och fötterna i högläge.. (booooring....!) Kan inte ens virka liksom, för att händerna är fucked up och hur kul är det på en skala?Virkabstinens! Flippar över.. (måste bara köra en till "inom parentes")

Nä, nu ska jag slänga in en diablo pizza i ugnen och sen trycka i mig hela skiten.

En bild på töserna <3
Från vänster: Freja, Hera & MoaMin ängel

Går du med mig än, min kära,
Fast jag inte längre ser dig?
Är du kvar här på jorden,
Så som du är kvar i mitt hjärta?
Jag ligger kvar och grubblar,
Det är ödsligt tyst runt om mig.
Tårar bryter ut och faller,
I tanken på dig.

En ängel som här glömdes kvar,
Har nu fått sina vingar.
Vart flyger du nu, min ängel?
Vart flyger du nu?

Flyger du genom himlaporten, säg?
Eller till världens ände?
Flyger du bredvid mig?
Eller är jag ensam nu?

Var du nu än är, min vän.
Vart än vägen för dig.
Lova att du väntar där,
Tills jag möter dig.

Jag hoppas du är lycklig nu.
Så som jag var med dig.
Och smärtan du har lidit,
Hoppas jag är glömd.

Sväva fritt, min kära.
Du är fri nu.
Och tills vi åter möts,
Farväl, min ängel.Hönspappan, Tom & Jerry och mobydick..

Ja det var ju lite synd att inlägget som jag skrev sent (tidigt?) inatt (imorse?). Jaja, det var väl inte så jävla viktigt egentligen. Jag städade badrummet igår ifrån golv till tak! Och det behövdes verkligen kan jag säga. Nu skiner det som smör i solen... Eh, nej vem försöker jag lura? Rent blev det iallafall! Jag fick även testat om handdukshängaren i duschen håller för tre ton fetto, och det gjorde den! Jaha, varför jag ramlade? Jo men jag ramlade baklänges ner från stegen för att jag trodde det var en spindel som ramlade ut ur takventilen när jag pillade på den. Det var ungefär så där som i en Tom & Jerry film, "släpp-allt-du-håller-i-och-vifta-hysteriskt-med-händerna-i-för-många-sekunder-innan-tyngdkraften-åter-fungerar-och-du-faller-baklänges". Följt av en närbild på spindeln som helt plötsligt är både söt och synd om samt tecknade stjärnor och fåglar snurrandes runt huvudet på den fallne i ett sorl av "kooo-kooo... kooo-kooo...".

Det hände ingenting med mig som tur är. Kände mig måttligt fjantig när jag insåg att det var en dammtuss.. Nåja, en sak lärde vi oss. Familjebostäder kan sätta upp så det sitter kvar, no matter what. Jag menar, väggen borde ju rasat när mobydick i 9:e månaden sliter tag i första bästa på väg ner, eller?

Säg ingenting till min pappa. Enligt honom så betyder det "livsfara" att promenera med hunden ensam i dagsljus som gravid.. Han hade nog helst av allt velat ha mig i ett övervakat madrassklätt rum med fyra livvakter och dygnet runt förstärkning tills Kian är född..

Ja men vafan, fint blev det!TösabitenTypiskt

Jag skrev värsta långa inlägget igårkväll, men råkade givetvis trycka för fort på knapparna här så det försvann. Om jag orkar och minns så ska jag försöka skriva om det.Bebismagen v37+5V37+5

Skulle publicerats igår. Fina bristningar va? Huh!Kanske, kanske inte..Moa & Mocca fortsättningSpa-söndag!

Jag har precis ägnat fyra timmar åt mig själv. Klämt pormaskar (ursäkta min vidrighet men det behövdes), nopprat ögonbrynen, manikyr & pedikyr med ett rosa lack som avslut, kokat alla örhängen och piercingar, peelat kroppen, filat fötterna och efter duschen smort in mig i min vaniljbodylotion från yves rocher! Det tog fyra timmar för att jag var noggrann... Typ. (inte för att jag har karpaltunnelsyndrom, dålig syn, ödem och en jävla mage ivägen...!)

Ser ni vad konstig jag ser ut utan mitt knark ("metallskrot")? Ser ju ut som en dåligt animerad alien från arkiv x!Moa & Mocca

Har ni aldrig sett en Amstaff hysa stor respekt (läs; rädsla) för en katt? Nåväl, nu har ni ;) hahahaMowie

Ni skulle sett Moa's förtvivlade min igårkväll när hon trodde att Mocca (katten) skulle sno hennes ben. Herregud vilket projekt det var att gömma det där jävla benet ifrån katten, som för övrigt inte fattar ett skit. Det slutade med - trots upprepade försök att sova på benet - att hon hets åt och dessutom satte det i halsen två gånger innan hon åter fann sin skönhetssömn tryggad.

Mocca äter liksom inte tuggben...!Skyddad identitet

Jag tror det var igår jag läste i Metro om just skyddad identitet. Det fick mig att minnas vad som hände när jag var på rehab för att prova ut handskenor här om veckan. En petitess kanske men ganska så märkvärdig när jag tänker efter.

Att leva med skyddad identitet är jobbigt! Riktigt jobbigt. Självklart väger fördelarna upp nackdelarna men fortfarande så är det ett ganska så påfrestande leverne att plötsligt nästan inte finnas till. Jag levde under skyddad ID under 7års tid så jag vet vad jag pratar om. Om någon vill läsa mer ingående om vilket projekt det faktiskt är så kan ni läsa om det här: http://www.skatteverket.se/folkbokforing/ovrigt/anvisningarfordensomvillhaskyddavpersonuppgifter.4.18e1b10334ebe8bc80004675.html annars fortsätter jag dit jag ville komma.

Att "inte finnas"! Så kändes det för mig. När man första dagen i skolan (och alla andra dagar efter det också) inte blir uppropad vid närvarolistan. Inte står med alls på klasslistan. Och lever efter ett nummer och inte namn det kändes lite som att vara en fånge, eller ännu värre, att känna sig som en överlevande från ett koncentrationsläger. Ganska drastisk jämförelse kanske men ni förstår vart jag vill komma.

Var jag hos läkaren så stirrade folk brutalt på en när följande skedde: "Johanna Larsson, finns det någon Johanna Larsson här? Nehe, då tar vi nästa.." (personen börjar leta med blicken och utbrister hemlighetsfullt och viskande...) 900320..? Och jag får följa med in på ett rum.

Detta var några få handplock av exempel. Vad jag inte visste var att det nu i dagsläget inte har "försvunnit" än på vissa ställen. Så ni förstår min förvirring kring vad som hände hos rehab.

Jag kommer in och tar en nummerlapp precis som alla andra på drop-in:en. När det blir min tur i kassan och jag uppger mitt personnummer så finner jag att receptionisten blir annorlunda. Han tittar sig omkring (för att kolla så ingen ser eller nått) böjer sig fram och viskar.. "kan vi kalla dig vid namn?" "eeh ja självklart" svarar jag helt ovetandes om varför det blev sånt hemlighetsmakeri. "och vad har du för namn?" frågar receptionisten lite misstänksamt.. "ja jag heter Michelle.." blir rådd att slå mig ner igen och tycker att hela situationen är väldigt märklig. Tills jag blir inkallad på ett rum och får en förklaring. Det stod nämligen kvar, att jag hade skyddad id. Efter att ha förklarat att dom gärna får använda mitt namn, fråga efter mig och skriva in mina uppgifter på nytt så kände jag mig inte så hemlig längre. Det var trots allt flera år sedan den "gick ut". Man kan lugnt säga att jag blev måttligt chockad över min flash back från förr. Eloge till vården (och samhället över huvud taget) som tar det på sånt stort allvar. Det finns trots allt en anledning till varför man behöver det skyddet.MongolojdzDet smittar väl av sig

Hon är trött.. Jag har alltså inte drogat ner mina flickor!En trött tjej

Fina lille grisen! Vi ligger (jag, hon snarkar..) och kollar på "torka aldrig tårar utan handskar" del 1.Köket

Det blev så himla mysigt så här kommer lite kort trots att väggen ej är färdig och det fattas två stolar.Moa - äter yoghurtSov gott

Ligger och myser med Moa, Mocca och bebismagen. Är helt slut men kan inte somna. Tänkte läsa lite och hoppas på att svullnaden i fötterna kan lägga sig lite. Det är väldigt ömt nu och stramar i huden.

Har ägnat dagen åt att fixa och dona i köket. Rensat bort all skit som stod ovanpå kylen. Börjat tömma dom övre skåpen på skit och städa ur. Diskade upp allt jag tog ner och sorterade in i lite prydligare ordning.

Målade 3:e lagret på en av stolarna. (Ska få två till av mina fina föräldrar). Tanken är att alla tre ska vara vita istället för trä då jag målat om köksbordet och den lilla "skänken". Bild kommer när det är färdigt. Måste säga att det blev otroligt mycket fräschare i köket med vita möbler till den lila väggen. Måste komma på något för väggen bara, då katterna rivit där.

Imorgon ska jag tvätta och då hade jag tänkt tvätta alla Kian's kläder. Mys! Sov gott på er <3Aj

Nu värker det i fötterna! Hur mycket vatten är egentligen möjligt att samla under en graviditet? Tur är väl att detta går över efter bebis har kommit ut. Tänker på alla som har det så här dagligen. Fy vilken mardröm! Jag har vanligtvis 38/39 i skostorlek. Jag kan skatta mig lycklig över att jag hade ett par fel inköpta uggs i garderoben i storlek 41(!!!). Huh!"Skänken" färdig

Så här blev det när jag målat klart den lilla "skänken" som jag har mikron på.

Innan och efter..Det är ren kärlek

Ja alltså är det inte minst ett sånt här samtal om dagen då är någonting riktigt fel. Jag tror ingen kan förstå hur tight relation jag och min mamma har. <3Don't mess with a pregnant woman

Ringer upp ett inkassobolag för att diskutera en skuld jag minns ska vara betald sen 2011.

Telefonisten är sjukt otrevlig och har allmänt noll koll på läget.

Jag: Varför är skulden inte struken sen 2011? Eller gäller det en ny skuld?
Hon: Det gäller en ny skuld.
Jag: Men det kan inte stämma då jag inte kan öppna en ny kredit på det beloppet, det måste vara den gamla?
Hon: Ja, från 2011!
Jag: Men du sa ju precis att det handlar om - ytterligare - en skuld? Varför säger du så?
Hon: DET, har jag inte sagt.
Jag: Du sa ju det precis?
Hon: Du kanske vill prata med nån annan, för du och jag kommer ju uppenbarligen ingen stans?
Jag: Nej, men du bör kanske överväga ett nytt jobb!
Hon: HAH! Tack för den. Ja, men nu vet du iaf att så är det...
Jag: Nej, jag har inte fått svar på...
Hon: *KLICK*


Eh..? Jag ringde upp telefonistens (Susanne Hedenberg på Gothia Financial Group AB) chef och berättade om bemötandet. Fick en ursäkt och begripliga svar på mina frågor.

Mitt tålamod för sånt här är borta för längesen. Rätt ska vara rätt, att man ska behöva sköta deras jobb också (inkassobolag överlag), ja herregud!V37+1

Tiden bara springer iväg! Idag har jag inte fått gjort särskilt mycket alls. Mina elefantfötter dödar mig och min rygg likaså. Har målat lager 3 och 4:a på bord och "skänk", det blev så bra som det kan bli med karpaltunnelsyndrom. Klippte och filade Moa's klor också!

Fattar inte hur sjukt fort det har gått. Enligt ena baby appen (se bild) så är det 18dagar kvar. 18! Helt sjukt. Jag måste nog packa BB-väskan!

Imorgon får jag reda på alla provresultat. Har tid hos BM kl 11 så jag säger godnatt nu.Gravidosaurus nattmålar

Jag kunde inte somna så jag målade andra strykningen på köksbordet och den lilla "skänken" som mikron står på. Nu måste jag däremot lägga mig med fötterna i högläge (sjukt tråkigt) och ta på mig nattskenorna..Uppdatering ang filmerna

Camilla: Jag formulerade mig nog lite fel. Jag vill att hon använder nosen endast! Haha det har varit kämpigt att få henne att ens upptäcka att hon har en nos och det var det jag menade med att vi kämpar på, hon letade endast med synen i början och gav sedan upp. Du är så söt! Kram på dig, du och Elliot gjorde bara rätt <3Min finaMoa - "godisgömma 2"

Här har jag ökat svårigheten lite. Men som ni ser så letar hon mycket med synen och inte med nosen. Betydligt bättre nu än start, vi kämpar på :)Moa - "godisgömma 1"

En film på våran lek som jag kallar godisgömma. Mest för att se vilka rätt och fel jag gör. Av den här videon lärde jag mig att inte vara så "tjatig" i kommandot "ligg", tar tacksamt emot tips på hur jag kan undvika tjatet men hålla kvar henne liggandes.Bitter? Aldrig!

Säg hej till mina handskenor! Lite tysk mjukporr över det hela eller vad säger ni? "Gunter an das invalido preggosaurus" klingar fint tycker jag.Graviditetskrämpor

Första besöket imorse var blodprovstagning och det gick jättebra. Vi pratade tatueringar vilket alltid är trevligt. Nu är iaf alla prover tagna, venöst och artär samt gallsyrevärden. ska bli spännande att höra resultaten.

Jag har en tanke på vad det kan vara med mina händer och fötter. Jag tror det handlar om gravidhepatos. (läs mer om det här: http://se.babycenter.com/pregnancy/complications/obstetriccholestasis/) Det skulle förklara allt. Läste nämligen att man medicinerar hepatos med lergigan för att det ska sluta klia, då är det inte så konstigt att det inte har kliat då jag stått på lergigan sen tidig graviditet. Det har däremot börjat klia nu, överallt förutom i händerna och på fotsulorna.

Andra besöket var hos rehab och då konstaterade man att jag har karpaltunnelsyndrom trots allt, också! Som om det inte vore tillräckligt? Fick nattskenor och övningar för att få bort svullnaden. En av övningarna ska göras 10ggr i timman, jo tjena.. Haha!

Vad mer? Jo, sjukgymnasten på fredag för foglossningsbälte och sedan stödstrumpsprovning..

Nämnde jag hur sexig jag känner mig? Det är ju lätt att få vardagen att gå ihop när man ska ligga med både ben och armar i högläge.. Lite som en skalbagge på rygg ungefär!

Notis till mig själv; bli aldrig mer gravid!Haha!

Sitter och läser i Metro och garvar åt insändare. Just denna fick mig att minnas vad jag råkade säga till mitt ex en gång när jag var så där äckligt irriterad.

Vi ligger och kollar på film tillsammans med min mamma på landet. Exet hade en väldigt irriterande vana som jag blev tokig på. Han höll nämligen andan titt som tätt, omedvetet enligt honom. För att gå mig på nerverna, enligt mig. Hur som helst så ligger vi där och jag bygger upp den där inre irritationen mer och mer tills det brister totalt.

"men för i helveteeee! Kan du SLUTA ANDAS!?!"

Det kom ut fel helt enkelt. Även om jag så här i efterhand kan erkänna att jag planerade ett mord just då.

Man kan inte irritera folk sådär utan vidare...Härlig måndag

Ser ni en stor vit val (mobydick) med svart & rosa dödskallescarf strandad någonstans lite halvt medvetslös vid Frölundatorg, bli inte rädda - det är bara gravidosaurusrex!V36+5Fotknölen är historia

Mitt högra ben är så äckligt svullet och fyllt med vatten. Råkade lägga andra foten över skenbenet då såg det ut så här..Kian's första bok

Håller på och fyller i lite i Kian's bok. Klipper och klistrar och försöker minnas vad min pappas mamma hette, sånt där man gör en lördagskväll!När vi kommer gåendes..

Så höjs blickarna minst sagt. Jag tycker det är jätteroligt, jag är rätt van vid att folk slänger en extra blick på mig så piercad och tatuerad som jag är. Men när jag lyckas höja även den ribban ytterligare med en 9:e månadens gravidmage, en Amstaff och en katt på promenad ja då förstår jag att folk tittar. ;)

När man går förbi och folk ser ut typ så här ---> :O <---- då ler jag inombords!Han sa "det löser saj"

Då litar jag på det. Jag åkte in en sväng till stan idag då jag var tvungen att köpa bajspåsar. Bajspåsar = två muggar, ett babyset till Kian och skit till mig. Fyfan vad dyrt det är! Blev ruinerad och har nu ångest. Jag var tvungen att köpa ett nytt deo och smärtstillande.. Men endå.. Dessa muggar tex var väl inte direkt "jag överlever inte utan dom".. Fast jo, det kunde lika gärna stått mitt namn på dom. Lila dödskallemuggar, ni fattar ju!Jag dog lite när jag köpte detta set

Så brutalt sött!!Nu ska jag förklara för er..

Varför mina väggar set ut som dom gör. Jag har nämligen två efterblivna katter. Händelseförloppet ser ut så här: Mocca blir bajjenödig.. Mocca står som en krökt ostbåge på kanten av kattlådan medan man hör "plupp.. plupp.. plupp..".. Mocca ska krafsa över bajjkorvarna och ställer sig i en felvänd 45 gradig vinkel.. Arbetet pågår både en och tio minuter.. Mocca nöjer sig inte med sand.. Mocca börjar krafsa på allt inom tasslängd. Klösställningen.. Väggen.. Golvet.. Ja allt förutom sanden.. Mocca är tillslut nöjd med sin bajshög och går UR lådan och skakar av sanden ifrån tassarna i ett glädjeskutt som symboliserar den bedrift hon precis iscensatte.

Michelle hälsar att Mocca ska måla om väggen om hon vill bo kvar!Nu är vi helt slut

Tvätten är tvättad, sängen nybäddad, golven är rena och disken diskad. Hunden rastad och jag tänkte ta mig en dusch!

Kom precis i med Moa. Då hon mest varit still idag så fick hon använda hjärnan lite nu på kvällen. Gömde godis som hon fick leta upp i vardagsrummet efter platsliggning i hallen. Hon sprätter av energi så just att vara stilla är ett hiskeligt bra moment att träna på. Sen la jag ett kortare spår ute efter rastningen och nu är tösen härligt trött i skallen. Perfekt!Tvättstugan!

Springer upp och ner i tvättstugan. Pillar med grejer här hemma mellan varven. Måste sortera färdigt kläderna som ska upp på vinden. Behöver inte ta upp plats här nere när det endå inte kan användas (för smått just nu).Besök hos barnmorskan

Idag är det v36+3 och ca: 24 dagar kvar innan jag får träffa min lilla prins. <3

Hade tid hos barnmorskan idag och jag måste bara säga det, är ni inte nöjda med den bm ni har, våga byt! Jag ångrar inte en sekund att jag bytte både barnmorska och mvc, samt anmälde gynekologen efter övergreppet. Stå på er! Alla är värda att bli rättvist behandlad!

Allt såg bra ut. Kian's hjärta slog 140 stabila slag. SF måttet som var 34cm idag fortsätter att ligga perfekt på mittenkurvan. Jag har dock samlat på mig en hel del vatten vilket till en viss del förklarar viktuppgången på 16kg, haha! Nåväl, det får bli ett senare problem. Blodtrycket var iaf toppen och hon fick papper på mina leverprover. Fick remiss i handen till blodprovstagning på sahlgrenska så vi åkte dit direkt efter. Dom vill kolla gallan och även min riskfaktor till hjärtproblem då min pappa har det. Så idag var det 6 rör med venprov, på måndag blir det artärprov. Känns skönt att dom har sån koll på allt!

Notis till mig själv; fixa dessa stödstrumpor och handledsskenor!

Sexig bild va? Haha ;)Lyckan är total

Vet ni hur underbart det är att ligga i min säng med min son i magen, en riktigt bra bok (del 4:a av grottbjörnensfolksexologin), en snarkande Amstaff och en spinnande skogskatt?Knäppgök

Kom precis in med Moa. Har varit ute en sväng och skojat till det lite. Brukar lägga godis uppe på elskåp som vi passerar som hon sen får kämpa ner med tassarna och nosen. Även sånna där "intjack" i väggarna på husen är skit roliga numera enligt Moa. Går vi förbi ett och jag inte stannar för att lägga godis då stannar hon upp och tittar på mig - "du, nu glömde du nånting va!" haha. Dum är det sista hon är.

Fick mig precis en flabbis också. Hon gick ut i hallen och åt och kommer tillbaka för att hämta mig i vanlig ordning, dock med dessa öron.. Hahaha!Whitewedding

Två lager "Paris - Memories nail polish 18Det tar sig

Sa hästen när han sket i kohagen..

Ni kanske undrar varför i h*lvete jag inte målade allt på samma gång. Jag har ett bra svar på det faktiskt. Mina händer klarade inte riktigt att skära ut så många schabloner. Hur som helst, endast linjerna på en bräda kvar och sen kan dom monteras. Vill spray lacka fästena svarta så jag tänkte be min kära far om det.

Dessa fyra hyllor ska monteras ovanför dörren och längs med väggen i hallen, ungefär som en hatthylla. Fast längre. Tassavtrycken ska monteras nedåt så att dom syns underifrån. Kanske sätter upp spotlights. Vi får se. Bild kommer när det är färdigt :)V36+2

TjockimaaaagiiiJag tror att detta kan bli bra faktiskt!Jag har världens bästa mamma!

Hon är en ängel! Vet ni vad jag har fått idag? Jag, den feta kossan (i 9:e månadens härliga graviditet), med dom vattenfyllda benen och dom konstiga händerna som jag knappt kan röra.. Har fått fotmassage OCH handmassage av min älskade mamma idag. Herre-min-gud vad underbart! Tusen tack igen mamma, det var otroligt skönt!

Har fått svaren på leverproverna och fick ett papper på vilka prover vad gäller gallan som behövs tas. Det var några avvikelser som ni ser på svaren på bilden. Jag blir inte klok på vad det är med mina händer. Det gör så ont och är fruktansvärt obehagligt. Nu när jag läser på kvällen så kan jag knappt bläddra blad. Stört! Hoppas bm kan ge mig lite svar på fredag. Ska även ta andra prover hos läkaren på Mvc vad gäller min ärftlighet av pappas hjärtproblem.

Lite random preggo-bilder från idag..Jag garvar ihjäl mig!

Se! Se på big foot! Hahaha, varför är bara ena benet och foten svullen liksom?Låt mig presentera Kian's gudmödrar

Inte bara dom bästa av dom bästa, jag fick tag i dom snyggaste jävlarna också! Det ni, deeeet är inte dåligt! Min son kommer att vara lyckligast på jorden med dessa tre underbaringar till gudmödrar! <3Projekt "hatthylla" fortsätter..

Eftersom jag skär ut mallarna själv så har det tagit längre tid än jag först trodde. Men det är på god väg iaf! Blev en plåt grahamsfrallor mellan varven också.V36+0

Och han färdas med stil ;)Projekt: "Hatthyllan"

Ja, idén i mitt huvud är klar. Hyllorna är målade och håller på att torka. Imorgon lägger jag på schablonerna och målar väggfästena. Sen är det bara montering kvar, har en tanke på spotlights men jag får se hur jag gör med det. Spännande!Rensa huvudet

Höll på att bli tokig förut så jag tog Moa och gick ut och rensade huvudet. Ni vet när man bara går och går.. och går.. Utan någon som helst plan på vart. Vet inte hur länge vi gick men hon är helt slut nu. Det var hon ifs innan också då vi spenderat helgen på landet utan några j*vla koppel. Hon ligger som en snarkande gris vid mina fötter, lilla tösen
min.

När vi kom hem igen så målade jag 2:a lagret på hyllorna, ni får se resultatet när dom är uppsatta. Ligger och kollar på tv nu och funderar.. Vi hörs!Gissnings-lista!

Kom igen nu, ju fler desto roligare. Jag själv håller på att bli tokig av detta "icke-vetande"...!

Kian's mamma (jag) gissar: 50cm, 3300g, mycket mörkt hår, bruna ögon och att han kommer den 8:e november klockan 13.11.

Kian's mormor (Lotta) gissar: 51cm, 3680g, mycket mörkt hår, bruna ögon och att han är gyllenbrun i hyn. 6:e eller 16:e november klockan 16.32.

Kian's morfar (Jimmie) gissar: 48cm, 3250g, lite mörkt hår och blåa ögon den 30:e oktober.

Kian's gudmor (Lilly) gissar: 53cm, 3733g, mycket mörkt hår, blåa ögon. 16:e november vid 10-tiden på förmiddagen.

Kian's gudmor (Jenny) gissar: 52-53cm, 3700g, mycket hår och bruna ögon.

Maria (Lilly's mamma och min bonus mamma) gissar: 51 eller 51,5cm, 3270g, mycket mörkt hår uppe på huvudet, blå ögon, 14:e november klockan 15.43.

Agneta (min faster) gissar: 50cm, 3100g, mycket mörkt hår och bruna ögon.Någon som vill gissa?

Imorgon ska jag lägga in en lista här på vem som gissar vad ang. Kian. Så får vi se vem som har rätt sen. Vill ni gissa? :)

Frågorna är:
Hur lång kommer han vara?
Hur mycket kommer han väga?
Kommer han ha mycket eller lite hår?
Mörk eller ljushårig?
Mina blå ögon eller pappans bruna?
Vilket datum kommer han? (bf 12 nov)
Vilket klockslag?


V35+4 är bilden tagen.Ps: jag tvingade pappa att ta hand om den stackars paddan.. Han bar bort den till skogen.

Ifall någon undrade hur det gick för paddan..Paddförgiftad shitbull som aldrig lär sig..

Hera har dödat en padda igen.. Det sägs att om en hund en gång har slickat på en padda (paddor är giftiga för hundar och orsakar paddförgiftning) så gör den aldrig det igen. Det stämmer inte på Hera.. Den lilla j*vla terriern!

Moa och Hera var på tomten i mörkret för en kvällskiss och in ifrån regnet kommer bara Moa.. Vilket är konstigt då ingen av dom gillar när det regnar. Jag hör hur Hera "arbetar" med någonting och går ut med ficklampa för att lokalisera henne. När jag kommer fram möts jag av en fradgatuggande shitbull med en stor padda i käften. Ja, synen är inte fräck. För det är inte liiiiiite dreggel som kommer ur en paddförgiftning.. Om jag säger att mina skor var täckta av vitt skumm (fradga) efter att ha lett in henne igen så kanske ni förstår mängden salivutsöndring?

Mamma fick snabbt (hon är en van paddförgiftningsbehandlare!) torkat ur munnen på Hera och det la sig därför mycket fort. Jag fattar inte varför hon inte lär sig? Jag vet inte hur många paddor den hunden haft i munnen, man kan nästan tro att hon gillar förgiftningen.. Nåja, den stackars paddan har med all säkerhet gått över regnbågsbron.. Stackarn..

Ja.. Ni får sova så gott iaf. Känsliga jag får försöka smälta padd-slakten och läsa lite..Flickorna

Moa som löper med tassen om skendräktiga Hera, hur gulligt är det inte?Moa & Hera Sök-lekKakor

Improviserade kakor efter ett, i stort sett, obefintligt recept..V35+2

Det går så fort! Fick ringt om en ombokning av mötet med patientnämnden iaf så det var en lättnad. Det gäller det övergreppet en gynekolog gjorde mot mig i början av graviditeten. Jag har inte skrivit om det tidigare. Men så är det, får ångest och ont i magen bara jag tänker på det besöket. Jaja.. Det är på god väg att redas ut iaf.

Nu inväntar jag att mina smärtstillande ska hjälpa och sitter och "ajar" mig över dessa förvärkar, mensvärk och min kickboxare till son som för tillfället känns som en ångvält, framför allt i revbenen. Imorgon är jag officiellt i 9:e månaden, helt sjukt. Enligt en av mina babyappar så är det max... (trumvirvel) 32 dagar kvar... Jag upprepar: TRETTIOTVÅ!

Kian, min ofödde son. Min älskade prins, mamma blir knäpp av längtan efter dig. Med handen på magen känner jag en av dina små fossingar och undrar hur du ser ut. <3Missa inte debatt ikväll!

Det står inte i tv tablån (fråga mig inte varför) men det handlar om kamphundar i kvällens direktsändning, 22.00 på kanal 1. Fredrik Steen gästar och jag hoppas innerligt att man i kvällens program låter hundexperterna tala till punkt. Oavsett vilken inställning du har till hundar så är all information (till okunniga människor (med fördomar)) välkommen, inte sant?

Missa inte detta!
Just nu; Moa ligger och sover bredvid mig och jag håller på att fixa lite käk. Det blir hemmagjord klyftpotatis, kanske lyxar till det med lite ketchup! Kom nämnligen på nu att jag inte ätit sen jag vaknade. Har faktiskt haft fullt upp och tvättat, städat, torkat rent frysen som jag frostat av, duschat och varit på långpromenad.Mongo Moa

Åh, jag behövde skratta! Älskar sånna här mongobilder. Hon har så roliga uttryck den där hunden. Synd att jag inte hade en digitalkamera i handen just då.."Moa, blä!"Godnatt

Som ni kanske förstår efter tidigare inlägg så blev det inget möte med patientnämnden idag, då vi åkte upp till Peder istället för att säga farväl. Kände mig så oerhört maktlös och det gjorde så fruktansvärt ont i mig att se min pappa så ledsen. Det har varit en tung dag idag, minst sagt. Försökte skingra tankarna lite förut så det blev en plåt med frallor.. Nu säger jag godnatt!När våra älskade lämnar oss

Det är aldrig roligt när man inser hur kort och sårbart livet är. Framför allt när det drabbar någon som är en sådan fantastisk människa, det är inte rättvist!

Jag pratar om en ytterst älskad man. En vän till många, en son och en bror. En glad och underbar människa. Klockren på alla punkter. Det är en fruktansvärd och orättvis förlust.

Peder, du fantastiska människa. När jag tog din hand idag var den varm, det kändes fel av mig att säga farväl till en kropp som verkade så levande. Jag tror att du redan är på en mycket vackrare plats. Mina tankar går till alla dina anhöriga, dina vänner och din familj.

Älskad av så många, aldrig glömd! <3Farbror doktorn

Hade en tid hos farbror doktorn idag. För att förnya recept och fråga lite annat. Fick nya mediciner för halsbrännan/magkatarren och smärtstillande för värken. Vi pratade lite om mina konstiga händer och uteslöt karpaltunnelsyndrom. Fick ta leverprov och njurprov, då det kunde vara det som "spökar". Det var oerhört skönt att värken lindrades lite. Det försvinner aldrig helt men helt klart mer uthärdligt.

Ligger nu i sängen och ska läsa några sidor (typ 100..) ur min fantastiska bok (mammutjägarna). Tog precis en dusch och bäddade rent med nytvättade sängkläder. Imorgon väntar ytterligare ett viktigt möte. Nämligen patientnämnden! Godnatt!Mocca

Min fina vackra fluffiga "lilla" Mocca. Det är en väl-älskad katt jag talar om. Vi har ett mycket speciellt band jag & Mocca, hon är en helt brutalt underbar katt. Min knäppa, pussandes, stångandes, kramandes och pratande knäppa katt <3Tji fick jag..

Precis efter att jag skrivit det inlägget imorse så somnade både jag och Moa om. Hon var inte särskilt glad över att jag tvingade ut henne i kylan klockan 6.30 imorse, haha! Vi sov ett par timmar innan det var dags för ett besök hos barnmorskan.

Blev väldigt glad av hennes kommentarer. "vad fint du växer, precis perfekt på kurvan" "jättebra värden", och när jag frågade om hon tyckte sig känna en liten bebis så sa hon "Nej, det tycker jag inte, här har vi mycket bebis". Han låg så som jag trodde och vi kände lite på en av hans små fossingar haha.

Pratade lite om mina händer (och fötter) och det är fortfarande oklart om vad det är. Men då jag fått väldigt mycket vatten i kroppen och händerna nu börjat göra ont och att jag inte kan greppa ordentligt så misstänkte hon karpaltunnelsyndrom tack vare svullnaden i händerna. Det är alltså inte varför mina händer (och fötter) är svullna, röda och ömma utan ytterligare en grej att tänka på. Fick remiss till rehab och ska prova sånna där skenor för händerna ett tag och även stödstrumpor.. Porrigt!

Kian's hjärta slog 152 stadiga slag så det var ju mycket bättre än sist. Sf mått 33cm, v34+6. Blodtryck 120/80 (något högre än sist).Härliga graviditet

Det går ju inte att sova. Den här enorma gravidmagen med alla tillhörande krämpor gör det fan omöjligt till en god natts sömn. Vet ni hur mycket jag längtar till att inte vara kissenödig konstant? Åh kunna böja sig framåt utan att spy upp ungen, åh raka muttan utan att behöva åka o sy? Åh slippa halsbränna, ryggvärk, fogvärk och nästäppa ect. ect. ect.....

Kian, du får faktiskt börja göra dig redo för touchdown.. <3Duktiga Moa

Moa var så duktig förut, hon hjälpte mig bära hem ifrån preem. Jag bar en mjölk och hon en tuttifrutti påse. Hur duktig som helst. Hon struttade med stolta steg hela vägen hem. Vilket glädjer mig extra mycket då hon ogillar när det blåser ute och trots det fokuserade så bra på uppgiften hon fick. Åh, glad :)

Nu ligger vi i sängen och kollar på tv. För den fick jag ju ställa vid fotändan av sängen idag då min syn är helt åt helvete. Jag skulle lätt kunna le åt Reinfeldt om jag gick honom till mötes, SÅ illa ser jag.. Huh, hemska tanke!Vi kastar in handduken

Ring Moa om ni vill nått..Möblerar om

Jag vet inte hur många gånger jag flyttat min svarta byrå idag, haha! Men det känns bra nu. Jag ser ju ändå inte texten på tv'n så det gör mig inget att den står borta i hörnan. Nu ska allt jag rensat slängas, upp på vinden och ner till "ge och ta - rummet". Det är sjukt vad mycket skit man samlar på sig. Jag tror jag har slängt ungefär 15 Sony Eriksson laddare.. Hej hamster!Fortsättning följer...

Hahaha skrattar så magen guppar. Lite smickrad blir man ju. Eller kanske aningen nojjig när personen i fråga bestämmer sig för att komma hit.. Utan förvarning.. När jag har min pappas brandsäkra långkallingar på mig (läs: storlek xxxl) och ett linne med bröstmjölksfläckar lite fint utspridda runt vårtgården..

Ska jag ladda kaffebryggarn?Dessa män ;)

Av nån konstig anledning så har min telefon gått varm idag. Kanske för att jag är så brutalt porrig i min snart 9:e månadens graviditets kropp med ödem-ben och mjölkstinna Pamela-pattar...

...eller också för att det är fredag och alkoholen får männen att våga satsa stort. Hahaha gud, vilken självbild.. Det är jag och Napoleon ikväll.

I R O N I - stavas det ;)Hur söt får man vara?

Kolla tassarna!!Flippar

Irriterad till tusen!! Har skrivit på ett inlägg jättelänge, djupa tankar och reflektioner osv. Precis när jag ska publicera skiten så är all text borta. Lagom irriterande.. Lagom... (sliter i persiennen)...!Det går för fort

Det var typ februari igår? Nu är vi inne i oktober. Drygt 6 veckor kvar av graviditeten.. Sinnes!

Moa började löpa igår. Det förklarar hennes deppighet haha. Hon "städar" aldrig efter sig. Vilket jag inte är van vid. Så.. Det ser mer eller mindre ut som ett slakthus här hemma. Ska hoppa in i en dusch och bädda rent i sängen. Svabba golven gör jag imorgon. Vilket känns relativt onödigt egentligen då det inte hinner vara rent innan det är dags för moppning igen. Jag vill inte ha löpskydd på Moa heller då hon är så känslig med hud och päls. Ja.. Vilket bekymmer tänker ni. Det är det inte, jag hade inget annat att skriva ;)MammegrisenV34+0

Skulle publicerats igår (tisdag).Hjärngympa :)Aj!

Försöker hålla mig sysselsatt. Sjukt irriterande att inte kunna slå bort vissa tankar. Har så äckligt ont så jag bara vill spy och gråta samtidigt. Smärtan sitter i bröstryggen och revbenen. Inte en enda jävla värktablett har jag heller, inte för att dom ja får lov att äta hjälper (endast paracetamol till gravida), men ändå. Förvärkar hela tiden och fruktansvärd foglossning men det är ingenting emot smärtan i bröstryggen. Skjut mig. Snälla!Lite smått panikDeprimerad Amstaff

Ja, som ni säker ser på korten nedan så har Moa fallit ner i en depression... Haha herregud, hur missnöjd kan man vara över livet egentligen? Hon tyckte iallafall att det var bättre med nosen (och ena tassen) i (jag upprepar: i!!!) kudden..Mitt i kaoset

Lite ommöblering, rensning, dammtorka, dammsuga, tvätta rent och laga. DET, är vad jag spenderat tid på idag. Tycker att det blev mycket bättre med sängen såhär. Tog ner en av dom vita hyllorna och ska fortsätta med svarta tavlor under de två som sitter kvar. Var nere och lämnade två kassar med böcker i vårt "ge och ta - rum". Tänkte langa ner alla tidningar också men jag insåg väl att det kanske inte uppskattas med en stor svart sopsäck fylld med härliga hund, hundsport & brukshunden. Sååå.. Den säcken får nån hjälpa mig att bära bort till soprummet istället.. ;)RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.