Mocca & Maiden

På bilderna här har dom precis blivit färdiga med sin parningsritual...Det finns inget bättre!

Det finns inget bättre än att köpa saker (vad det än må vara) till Kian. Allt, och då menar jag ALLT, är roligt! Jag älskar det, jag älskar att vara mamma, Kians mamma! Såååå.. Även dessa klickade jag hem lite lätt och ledigt. Var och hämtade ut dessa igår (alla från Lindex) och klippte bort alla äckliga skavande lappar och passade på att ta några bilder innan dom åkte i tvätten. Jag vet, man dör eller hur? Okej alla kanske inte älskar giraffer så som mig, men jag menar titta! Titta! Helt fantastiskt!Tisdag? Måndag? Söndag?

Vi har sovit dåligt inatt. Eller ja, inte Kian. Han har sovit gott och ligger här bredvid och suger på tårna. Han är inne i någon slags fotfetisch fas. Själv har jag tvingat i mig frukost och kaffe. Nu känner vi lite så här, varför i helvete är vi uppe och traskar med tuppen för? Det är ju inte vår grej! Nä, vi får återkomma helt enkelt, när vi har fått grävt fram lite energi någonstans nerifrån tutankamos djupa grav.Lättroad Lagerströmmare, allt är som det ska!Dagen i bilderGodmorgon!

Kian har precis svept sin flaska och nu ligger han och jagar sina fötter, "ääh äääh aj aj aj äh" låter det då. Nu fick han tag på en tå, oj oj framsteg (fotsteg?).

Försöker frenetiskt få videofyme att fungera. Tar ungefär tre-fyra dar för att få upp EN film. Blir tokig(are)!!!

Jag tänkte köra en ny grej. Senaste nytt med Kian, själva sloganen är inte färdig men ni förstår vart jag vill komma. Då kör vi!

Favorit ljud: Dra in luft så man tror han kiknar, det låter omänskligt.. Även att ropa "äääääeeh äääääeeh" till alla han vill ska ge honom uppmärksamhet är en favorit.
Godast att bita på: Handen, helst hela. Fötterna! Mammas haka och allt annat inom räckhåll.
Veckans upptäckt: Att banka med händerna! Även katterna, hundarna och våra ansikten har fått en helt ny innebörd.
Sötast: När man frågar "Kian, kan mamma få en puss?" Och han greppar händerna runt mina kinder, drar mig till sig och ger mig en puss. Att munnen är öppen och jag har dreggel överallt, det är en annan sak... Hahaha!
Roligt: Blåsa salivbubblor, även matbubblor förekommer. Förekommer och förekommer, det gör han så fort han inte tycker maten är varm nog eller god nog.
Skrattar mest åt: När mamma säger "vaaaaad säger du?" "Vaaaa?" "Saaaaabaaaatooooon" eller pratar över huvud taget. Mormor, morfar, C, hundarna och katterna är helt sinnessjukt roliga dom med.Natti nattiKian testar kräkreflex och "finmotorik"Min kärlek till våra äldre

Vilken vecka det har varit! Just nu ligger mina prinsar och snarkar på varsin sida om mig. Lite senare ska vi på middag hos en av värdarna i våran manifestation. För att prata igenom allt och få ett bra avslut.

Kom att tänka på den fantastiska äldre jag mötte igår, (jag gillar inte ordet tant, gubbe, farbror, gumma osv, för mig är dom "äldre" VÅRA äldre.) jag kom gåendes bortåt flatås (varför jag var där kommer i ett senare inlägg) och ser en äldre som kämpar sig fram i värmen med en krycka och en papperspåse med grejer. Jag trippade fram lite försiktigt och frågade om han ville ha lite bärhjälp dit han skulle. Först blev han nog lite chockad, det såg ut så iaf, innan han kunde slappna av lite granna när han insåg att jag bara ville väl och menade allvar. Han blev så oerhört glad! Han förklarade att han skulle till återvinningsstationen och pekade på två stycken fem meter bort. Han förklarade att han tagit på sig för mycket kläder och jag såg hur svetten rann från hans nästipp. Jag insisterade på att vi kunde gå tillsammans dit och att jag kunde bära. Han insisterade på att vi skulle ha en fantastisk dag och att han klarade sig dig själv men var oerhört tacksam för vad jag ville. Han pekade flera gånger på barnvagnen och sa "men du har ju en liten att släpa på" varpå jag sa att det spelar ingen roll, jag kan bära ändå! :)

Jag blir så ledsen i hjärtat varje dag. När jag ser hur många som behandlar våra äldre med den mest vidriga respekten dom så INTE är värda. Det gör mig galen! Va fan hände med att uppfostra? Respekt, vördnad och folkvett fattas hos varannan jävla gemene man. Jag skäms! Detta är inte första gången jag möter en äldre som blir så tacksam att denne nästan faller i gråt av mina handlingar, som för mig sker helt utan eftertanke då jag anser det som en SJÄLVKLARHET! Det är ju fullständigt fruktansvärt! Det pekar ju bara på hur sällan dom faktiskt blir behandlade rätt.Shopping!

Nytt till mig! Behövde ett par nya lurar då dom andra jag hade kom från en smutsig "människa". Såååå det blidde två, och en sån där töntig telefonficka som jag hänger INNANFÖR tröjan när jag tränar haha! Ett skal med, det måste ju matcha!

Till Kian! Det är såååå kul att handla grejer till Kian. Det finns alltid nått han "behöver"... <3Promenix!

Efter disken (som Kian snällt satt och jollra med till) bestämde jag mig för att ta en promenad och försöka gå bort smärtan, men också för att bli av med en hel del ilska. Vi hamnade på förlunda torg! Efter att ha varit inne i 95% av affärerna och gått tre varv åkte vi till mamma en sväng. Vad jag shoppade kan jag visa imorgon. Nu ska jag natta min son och ta mig en välförtjänt dusch efter storstädningen här hemma. C kommer nog snart och då blir det kramkalas!Goooodmoooorgon!

Här har vi precis druckit kaffe och Kian valde en kopp semper utan mjölk och socker. En ny frääääsch blöja på det och nu har mammsen tvingat i sig två mackor. Tänkte ta itu med disken innan han vaknar igen.Godnatt!

Nu är vi hemma igen. Kian blev lite febrig förut så vi åkte och laddade förrådet med Alvedon. Han sover så gott nu och jag hoppas att han får fortsätta att sova gott. Själv håller jag på att somna med ögonen öppna och är aningen chockerad över att jag lyckades skriva detta inlägg felfritt. Inte illa för en nattmössemamma!BVC vacc.nr2!

Det gick kanon! Kian var inte så sjåpig, han är min son det säger det mesta. Två plåster på låren skadade mig mer än honom. Han vägde så mycket som 7585, 65,2 lång och 42,5 HO.

Nu är vi hemma hos mamma/mormor och har precis käkat. Tänkte ta ut våra livsfarliga kamphundar och leta upp något/någon att sätta tänderna i....

Eller inte... Hera bajsar ju på sig bara man prasslar med en påse. Så jag tar ut den prasselskraja shitbullen och Amstaff clownen istället och går med benen så brett isär jag bara kan, , hundarna två meter framför, krypandes längs med marken och tänker "jag ÄR Tony Montana!!!"...Jag glömde ju att visa vad jag köpte till pojken min.

Girafflinne - självklart när mossan älskar giraffer.
AC/DC t-shirt - ett absolut måste.
Rolling Stones t-shirt - ett måste
Alla ovan från HM
Randig body & apboddy - Jättesöta!
Blå mjukis - för att matcha ovan.
Vita chinos - sjukt snygga!
Cirkus body - för att matcha nedan.
Cirkus mjukis - för matcha ovan.
Allt utom chinos (HM) är från Lindex.

Lite har jag glömt att fota men vad gör det. Ni lär se det på framtida bilder :)<3Jag glömde ta en bild på tårtan!

Äldre prins fyllde år idag! Självfallet bakar frugan tårta! Han är bra fin den där Christoffer. Vet ni vad han har ordnat för mig? Han har gjort min vardag så mycket bättre. Ni vet hur mycket jag har hatat blogg.se's app? Ja, här sitter jag och bloggar PÅ DATORN! Den ni! Han (teknikgeniet) har gjort någonting som jag inte trodde var möjligt. Jag har inte ens tänkt tanken. Nu mera kan jag koppla in min Iphone i datorn, swooooosch (telefonen lyser blått) och jag är online. Ni förstår nog inte vilken lättnad det är för mig (blogginläggsperfektionisten) att kunna centrera, kursivera, fetstila, understryka, överstryka, strukturera och placera bilder vaaart jag vill! Tack C, grattis för alldelesförmångaochsistagången, du är helt fantastisk!


Du du duuuuu (trumpetblås)

Jag är mycket för det här med musikeffekter och inlevelse from hell, det vet ni redan. Taaaa't ba ;)

Vi kom iväg imorse och han fanemej till vagnen med 1 (EN!!) minuts marginal. Det blev lite svettigt. Svettigare blev det sen men det orkar jag inte ens gå in på. Korkade människor, suck! Efter många jävla om och men, hade jag min P-stav och emla salva i handen. Träffade min underbara BM och fick den insatt. Det lät så här: "Nu kan det sticka till lite och du behöver inte titta på nålen..." Jag ler tillbaka och hinner inte svara innan hon fortsätter.. "Nej vad säger jag, du är du Michelle!" Vi fick oss ett gott skratt där inne allihopa (förutom Kian som tuggade på sin hand). Svar nej, det gjorde inte ont, på mig...

Här ska det inte bli några fler barn, än.. ;)Min vackra son!

Ja han är vackrast i hela världen, det är alla barn! Min fina fina prins är nu påklädd och redo för eventuell pressträff senare under tagningen till polisstationen. Hans mor har (i nattmössan) fått i sig en kopp kaffe, smärtstillande och ska snabbt som attans kasta på mig kläder och åka iväg. Så fort smärtan lagt sig så är det bläckfiskmama goes wild som gäller, alla ensamstående förstår precis vad jag menar!Tack Pappa/Morfar/Thehandymanofallstars <3

Nu är det nästan helt klart! :) Fint va?Det är dags att bestiga Mount Everest!

Vare sig vi vill eller inte. Vi har en tvätthög som inte är från tellus! Den ska vi ta oss an klockan fem! Tills dess kan ni få avnjuta det jag får avnjuta varje morgon. Se, på mina prinsar!Lite nya till Kian!

Snart kan jag börja med projektet "megabaotatavlafullmeddjur" som ska hänga ovanför hans säng. Precis som hos tandläkaren! :)Aningen mycket...

Iaf på en och samma gång. Ni minns hysteriveckan efter vårat pressmeddelande? Kattmördaren? Ja, han är som sagt inte gripen, ännu, men jag har en stark känsla av att denne inom en väldigt snar framtid blir det. Hur som helst så började våra telefoner, mail, grupper, event, sidor, you-fuckin'-name-it gå varma igen. Lite så här ser det ut på min telefon, ett axplock.. Gillar det ordet! Så, min hjärna är överbelastad från alla håll och kanter. Igår under fotograferingen med Metro var nog första gången jag kände "gulp, vad har jag gett mig in på?". Det var nog för att fotografen sa "får jag ta ett par med en annan bakgrund till ettan?" Mamma och jag tittade på varandra varpå jag frågar: vad då ettan? "Ja, dom vill ha bilder till framsidan." Jag höll på att svimma imorse när det var publicerat. Jag och mamma kände oss något iakttagna på marklandsgatan vill jag lova. Som tur va slapp vi första sidan. Vi har cirkulerat tillräckligt i media... För ett tag iaf! Hahaha!

På torsdag gäller det! På torsdag smäller det. Klockan 12.45 samlas vi på hållplatsen Ullevi norra för att 13.00 tåga bort till polisstationen för att överlämna vår namninsamling. Kom och gå med oss! Detta är redan så stort men nu även internationellt. Sprid gärna namninsamlingen tills dess. Ju fler desto bättre! Länk ---> http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=7539&fnvisa=namn#.UVn2NL9FRy2 <---

SENASTE NYTT!! För den som är sugen.
http://touch.metro.se/goteborg/sa-jagar-polisen-den-brutala-kattdodaren-i-hogsbo/EVHmdw!0CNRdgUWYWuQ/
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1592175-kattdodaren-harjar-i-nytt-omrade
http://www.dn.se/nyheter/sverige/expert-kattdodaren-ger-sig-inte-pa-manniskor
http://www.direktpress.se/goteborg/Vaster/Nyheter/Polisvolontarer-pa-patrull-i-Hogsbohojd/
http://m.sverigesradio.se/artikel/5512682?programId=104

Röd censur ifall GM läser här. För att inte hänga ut någon.Apphelvete

Appen fungerar fortfarande inte. Jag blir förvånad om den någonsin kommer att fungera igen.
 
Igår träffade vi vår BM som vi inte träffat sen några dagar innan Kian föddes. Jag behövde inte hoppa upp i skräckstolen och vi ska börja med "gynekologskräcks-terapi". Hon tyckte att Kian var ljuvlig och vi fick otroligt mycket fina ord och beröm vilket gjorde mig jätteglad! Detta är den barnmorskan som under min graviditet räddade mig från dom fruktansvärt obehagliga tidigare incidenter och vände det tillbaka till att vara positivt, precis som det ska vara! Vi tittade på min förlossningskurva och hon förklarade att den brukar se ut som två linjer som följer varandra en längre bit (enkelt förklarat) innan bebis föds. Mina linjer han inte bli linjer på kurvan innan bebis var på bröstet. Det är rätt sjukt! Fick också se att jag tydligen var öppen 8cm (och inte 6) när jag kom in. Jag vet att jag födde fort, men först nu fick jag svart på vitt HUR fort.
 
"Som du föder barn kvinna!!!"
"Hur smärttålig är du inte??!?"
"Nästa gång får vi boka in förlossningen INNAN den sätter igång!"
"Nej Michelle, du kommer inte att hinna få smärtstillande nästa förlossning, du föder barn snabbare än dom snabbaste omföderskor!!"
 
Svar ja! Jag är stolt! Stolt över mig själv som trots en graviditet från helvetet, föder min son på rekord tid utan smärtstillande. Stolt över mig och min son att vi fortfarande står stadigt (lyckligast i världen) på jorden efter 2 hemska månader med det fruktansvärda RS-viruset. Stolt över min son då han alltid trots omständigheterna varit på gott humör. Stolt över mig själv som bara har 8kg kvar av dom 30 jag gick upp under graviditeten. Stolt över mig själv som klarar att ta hand om min sjuka son trots sjukdommar själv och händer som inte fungerar, med allt från kortisoninjektioner till seninflammationer, smärtsamma svullna "kulor" längs senorna i hela vänster hand/arm/axel/nacke, karlpartunnelsyndrom med känselbortfall, morbus de quervain med ortos skenor, magkatarr/magsår, gallstensanfall och en oförklarligt smärtsam förstorad mjälte. Stolt över mig själv för att JAG trots allt ovan (som för övrigt var ett axplock) har världens finaste son, som chockerar alla med sin tidiga utveckling och dessutom får beröm vart eller vilka vi än går till eller träffar. Stolt för att jag, Kians mamma, alltid har ett rent och fint hem, rena och hela kläder, mat och förnödenheter till oss båda. En fantastisk familj fylld av både människor och djur, underbara vänner och kanske vad som kan komma att bli en fantastisk fin kärlekshistoria. Att vi också varit med i stort sett varenda tidning och media landet runt och att vi med vår manifestation fick hela Sverige uppmärksammat (och många andra utomlands) att engagera sig för att stoppa kattmördaren i Högsbo! Jag, ensam har inte åstadkommit detta utan er. Vi har funnit många nya vänner och kontakter som jag blir varm i hjärtat bara av att tänka på. Men en enda sak har jag åstadkommit helt själv och det är MIN son! Han är frisk, han är perfekt, han är mitt (och många andras) allt, han är älskad! Så otroligt älskad. Detta är med stolthet jag delar VÅR historia. 


Hur svårt kan det vara?

Blogg.se appen ligger nere, IGEN! Jag hade varit rik om jag fått en tia för varje gång jag skrivit det där. Det betyder, inga bilder bara text! Då jag bloggar från mobilen. 
 
Jag tänkte lite att ni kanske var sugna på att höra vad som hänt i mitt/Kians/vårat liv den senaste tiden. Igår var vi på Ikea och köpte en ny säng bland annat. Även det där skötbordet jag suktat efter, mest för att det är så fint och inte för att vi nödvändigtvis behöver det. 
 
Håller fortfarande på att få tillbaka ordningen hemma efter att det nya parkettgolvet lades. Jättefort går det inte, med en välfungerande arm. Så vi har att göra! Igårkväll färgade jag utväxten, hade ett mindre spa och fixade naglarna. Lite som varje söndag i Michelle's deluxe salong. 
 
Veckans planer: Måndag, BM - fett nervös. Jag har fortfarande inte varit på efterkontroll... Kian blir 6 månader den 8:e maj....! Jag vågar inte, fan ta den jäveln som fick mig att känna såhär. Tisdag, till läkaren med mamma. Boka tatueringstid!!!! Wooooho. Tvätt-tiden har jag glömt vilken dag det var... Men vad gör det? Vi springer ju ändå bara runt nakna här hemma ;) hä-häää-hääää (djävulsskratt).
 
Ha en fan-fucking-tastisk dag!


Text&bildbomb

Wow. Vilka dagar!

Som ni kanske märkt så har det varit dåligt med uppdatering från min sida. Det har verkligen hänt MASSOR! Helt enkelt för mycket för att kunna skriva ett lätt&roligt-läst inlägg. Nåväl jag gör la ett försök. Ha i åtanke att jag har hållit på med detta inlägg i ca två dagar haha!

Kortfattat;
Ultraljud! Var och gjorde en ultraljudsundersökning av buken. Inga synliga gallstenar (tur, för jag vill inte ha ett till anfall). Allt såg bra ut förutom att min mjälte var förstorad och njursten kunde inte uteslutas.

Nytt parketgolv! Pappa och Coffe flyttade in hela min lägenhet i köket(!!!) varpå vi alla fick sova över hos mamma vilket innebar ommöblering även där haha! Jag och C höll på att garva ihjäl oss när vi skulle försöka få plats på den där uppblåsta madrassen. Tills tålamodet på dom sju haven tog slut och fighten om soffan började. Jag förlorade... och vaknade på golvet då hälften av luften gått ur..

Frölunda torg!
Jag, C & lilleman åkte in och shoppa "lite till". En hel del barnkläder då grabben vuxit ur det mesta (sinnes!). Även en hel del vuxenkläder! Se bild på linnet - majgaaaad vad jag älskar det!

Tillbakamöblering!
C & pappa flyttade tillbaka alla möbler. Jag och Kian satt på golvet och sura över att inte kunna hjälpa till. Min arm har blivit värre, suck! När pappa hade åkt försvann orken och det ser fortfarande ut som Nordkoreas atombombstest här hemma. Vi bäddade sängen och somnade som tre klubbade sälar.

Skindivers!
Packade ihop Kian imorse medan C sov, åkte till mamma för att hämta laddaren (och boken) till mobilen jag glömde. Kafferep med henne och hundarna. Sen in till mitt andra hem (barbarella) för två skindivers till. En tillbaka där jag var tvungen att ta ut den och en på halsen/mellan nyckelbenen. Handla lite med papi och sen hem. Lagom timing tills C kom hem. Mysa lite, lilleman sover sen vi åkte från mami, diska, plocka i ordning och nu - hopp i säng! Godnatt godingar! <3Tösera

OBS! Två bilder på Moa är orättvist fotade. Den vinkeln var inte smickrande alls, hon är INTE så tjock!

Var tvungen att försvara henne där ;)Yeeeepp det är min son han!

Anger management?Godnatt!

Kian jag smälter när jag tittar på dig
svävar när jag tänker på dig
brinner av kärlek när jag bär på dig
euforisk när jag luktar på dig
tårögd så mycket älskar jag dig
Kian jag dödar för digHelvete!!!

Jag skrev ett jättelångt, invecklat men utförligt inlägg igår kväll men när jag ska lägga till bilder så försvinner texten. Jag är så TRÖTT på blogg.se's App så jag nästan kokar av irritation!

Hur som helst. Ni förstår att man tappar suget när man inser att ett helt inlägg måste skrivas om, med mitt tålamod....

Jag tänkte iaf publicera de senaste länkar som cirkulerat runt (överallt!!!) i media. Jag är fortfarande i chock hur det här eventet vi skapade blev så stort! Över hela landet!

Här är det senaste:
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1556691--ta-kattdodandet-pa-allvar-

http://m.expressen.se/gt/demonstration-mot-kattmordare-i-hogsbo/?partner=www

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/hallandsnytt/manifestation-mot-kattvald

http://www.dn.se/nyheter/sverige/hundratals-i-protest-mot-kattvald

http://mobil.svd.se/c.jsp;jsessionid=FB5BF05F867270E5A850526E1F966DB1.rocco4?cid=25968641&rssId=&item=http%3a%2f%2fwww.svd.se%2f%3fservice%3dmobile%26amp%3barticleId%3d8081682%26amp%3bnew%3dtrue

http://www.news100.se/news/demonstration-for-att-satta-press-pa-polisen-3350180

http://kattfamiljen.se/blog/polisen-maste-stoppa-kattmorden/

http://www.nyhetspressen.se/2445863.html

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/manifestation-i-hogsbo-mot-kattmorden

http://m.expressen.se/gt/nu-okar-polisen-sin-narvaro-i-hogsbo/?partner=wwwJag försöker igenHouston, we have a problem

Appen fungerar inte! Igeeeeeen!! Så jag har inte en aning om hur det här kommer att se ut. Någon med energi kanske kan kontakta appsupport? Bra! :)
 
Nåväl, det krävs mer än sådär för att få ner mitt humör. Jag kan erkänna att jag känner mig något stressad. Som ni (helt omöjligt) inte missat så har vi vår manifestation idag, på axel dahlströms torg mellan 14-16.00. Veckan har varit kaos, fullsmockad med oväntade överraskningar och andra kreativa inslag ;) Igår var en "vi måste lägga oss och lukta på parketten-dag", såååå trötta var vi! 
 
Nu är det lördag och jag sitter här med mina prinsar runt mig. Och på tal om prinsar..
 
Alla ensamstående mammor kommer förstå känslan jag fick. Ni andra.. Ja tyvärr ni kan aldrig förstå. 
 
Jag vaknar av att C lagt K mellan oss. "Titta vem jaaaag har här" säger C glatt och jag tittar med ena ögat på min pigga jollrande son, 07.00. Jag går upp (förvånansvärt nog inte in i någonting) och fixar en flaska. Back to bed för att mata lilleman. Ögonen går i kors och det känns som om jag somnade med ögonen öppna och ansiktet ner i Sahara öknen. C säger (lika glatt som tidigare) "jag kan ta Kian om du vill sova lite till?". Hade jag varit mer pigg där och då så hade jag nog börjat gråta. Jag somnade om efter en stund, och under stunden hör jag min nöjda son få mat, ny blöja och morgonkärlek. Av en man som inte är hans biologiska far. Jag finner inga ord just nu. Ville dela med mig av min lycka bara :) Inte nog med det, när jag vaknar nästa gång 2 tim senare, då får jag kaffe också!!
 
Goooood moooooorgoooon!!!


Amstaff kärlek <3Dagen idag var minst lika lång som dagen igår!

Jag och Kian vaknade klockan 13!!! Fattar ni hur förvirrad jag var när vi gick upp? Innan jag hade lokaliserat vart jag var, vilken dag det var och hur mycket klockan var så hade jag avverkat en kortare intervju med Metro över telefon i nattmössan och bokat tid för fotografering.

Alla missade samtal, Facebook händelser och mail fick kollas ikapp senare, vilket jag fortfarande inte är klar med, haha! Detta blev större än jag anat!. Kian fick jag "kasta" på närmaste utstyrsel för att skynda bort till mamma i Högsbo. Det blev Nalle Puh pyjamas och fleeceoverall! Ifall någon ville veta det!

Klockan 17.00 mötte vi upp fotografen, artikeln publiceras i Metro på fredag. Därefter fortsatte vi affischera Majorna! Vi kände oss något utstirrade men förstod sen varför efter att vi sett löpsedlarna överallt haha! (se ena bilden nedan) Vi har fått så mycket positiv respons landet runt och det är över 2000 inbjudna till manifestationen!

Från gårdagens intervju med Gt-Expressen
http://m.expressen.se/gt/demonstration-for-att-satta-press-pa-polisen/?partner=wwwSenaste nytt, i media!

Jag tänkte sammanfatta det som hänt dom senaste dagarna vad gäller allt som rör oss (eventvärdar och initiativtagare) i media.

Vad gäller GT's del så gällde det idag (8/4-2012) både intervju för tidningsartikel, fotografering och filmreportage. Därefter var det dags att möta upp den journalist och fotograf från Aftonbladet som hade rest hit från Stockholm endast för en intervju och fotografering för deras artikel.

Innan det så har det varit nästintill kaotiskt efter att vi släppte vårt pressmeddelande måndag morgon. Våra telefoner har ringt varma, det var radio intervju efter radio intervju, diverse olika tidningar och nyhetskanaler. Vissa har ännu inte publicerats men kommer säkerligen komma upp imorgon och under veckan fram tills lördag då vi har vår manifestation (på Axel Dahlströms Torg 14.00-16.00). Det blev större än vad vi hade väntat oss. Vi har blivit kontaktade av folk så långt bort som ifrån England. Webbtidningar, föreningar och ideella organisationer landet runt. Vi kämpar och många andra med oss för att polisen ska kunna gripa gärningsmannen, men också för att få upp prioriteringen kring våra allas älskade familjemedlemmar som inte själva kan föra sin talan.
En stor önskan är att även Göteborg (precis som Stockholm och Umeå) ska få sin egna "djurskyddspolisenhet", för att kortfattat även nämna det.

Nedan är en lista med "senaste nytt" från media gällande detta.

Intervjun med Aftonbladet
http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article16570804.ab?partner=wwwredirect
Gp
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1522499-manifestation-planeras-pa-lordag
Nyheter P4 Göteborg
http://m.sverigesradio.se/artikel/5498166?programId=104
Sveriges radio P3 nyheter
http://m.sverigesradio.se/artikel/5497972?programId=1646
GT - Expressen
http://m.expressen.se/gt/hogsbo-sluter-upp-mot-kattslaktaren/?partner=www
TV4 nyheterna
http://www.tv4play.se/program/nyheterna-göteborg?video_id=2323738

Vill återigen påpeka att alla tips, är bra tips! Ring 11414 om du har sett/hört någonting angående kattmorden i Högsbo. Det går också att maila anonymt till stoppa.kattmorden@gmail.se där allt vidarebefordras till ansvarig utredare.Kian 5 månader

Jag kommer säga det fler gånger än ni kan räkna; det går för fort!!!On the run

Nu jävlar startar vi dagen! Sonen sover...? Han är lika morgonpigg som sin mor märker jag ;)TV4 nyhetssändning

Igår alltså. Om ni bortser från min dubbelhaka Hahaha (skyller på vinkeln) så hoppas jag att jag fick fram budskapet även om klippet var en tiondel av vad jag stod och predika om!

http://www.tv4play.se/program/nyheterna-göteborg?video_id=2323738

Återkommer senare med respektive intervju, film, radio osv. Nu ska vi klä på oss, skriva en söt lapp till Coffe som ligger och sover och sen åka och möta upp mamma och resterande eventvärdar för möte med Aftonbladet och GT (om jag inte miss fel).

Trevlig dag allihop! <3Vil-ken-dag

Vart ska man börja? Jag tror helt seriöst att jag får dra den långa versionen imorgon! Kortfattat: Vi släppte pressmeddelandet imorse och det tog inte lång tid innan det var full rulle från alla håll och kanter. Intervju hit och intervju dit. TV4 var och filmade mig inför nyhetssändningen (igår eftersom kl är över tolv) 22.00. Lägger in länkar och sånt imorgon på alla intervjuer hittills och även resterande framöver. Kian sover så nu ska även vi sova, imorgon blir en lååååång dag! Ses, hörs och syns ;)Rubrik onödig

Det är lite läskigt på ett sätt, att inte veta (exakt) vilka som faktiskt läser min blogg. Jag vet på ett hum men det "hummet" utgör inte ens en fjärdedel av läsarna. Ibland blir det lite jobbigt, jag bloggar för min egen skull, för att jag älskar att skriva och kunna se tillbaka i tiden via inläggen. Det händer rätt ofta att man får det här bemötandet, att när man ska berätta någonting så blir man avbruten med ett "Ja, jag vet! Jag läste det i din blogg". Det är jätte smickrande verkligen, men pinsamt för mig då jag inte har en aning om att "denne läst just det". Det hade varit roligt om fler kommenterade och "gav sig till känna" haha! Då vet jag när jag inte ska berätta någonting två ggr ;)

Puss på er! Här kommer dagens bilder.Lätt att välja typ..

Framför allt när man heter Michelle och har för mycket fantasi för sitt eget bästa.

När Coffe räknade dom sist var det 48, jag hittade några till så det blev 56st, jag hittade ytterligare en liten skål så jag har nog runt 65-70 nagellack! Bortsett från dom folk har "lånat" (aldrig gett tillbaka) Haha! Fetisch? Vad fan menar ni?Hahaha jag dör!

Detta var ju fan årets!!Nu är dagen slut!

Den har varit lång, minst sagt! All tvätt är ren och hemmet är städat. Nu ligger jag här i min säng och lyssnar på min sons snarkningar. Tömde precis min tumme på var, har fått inflammation igen, det är ju alltid trevligt! Nu ska jag läsa och försöka somna.

Godnatt på er!Sinnes!

Det var läskigt hur bra det stämde!Random bilder

Ja, Kian är genomförkyld som sagt så det mesta jag gör är att underlätta för honom. Han hatar den där jävla snorsugen! Inte konstigt när han haft den i näsan i nästan två månader.

Vi har tvätt-tid idag så nu ska vi ner och hämta sista tvätten och sen åka till Apoteket för att köpa mer neseril.

Hasta la vista babyFrisk luft gör susen!

Kian somnade om imorse minsann så hans mor fick också lite extra sömn! :)

När vi hade startat dagen med allt vad det innebär traskade vi bort till min älskade mor i det fina vårvädret. En promenad i friska luften gör susen för förkylda bebisar och mammor! Lite värre för min del då mina förkylningar alltid slutar med att min kroniska bronkit "blommar upp". Men vad fan gör det? Förutom att folk bytte trottoar när den hostande digerdöden kom flåsandes, haha!

Vi kom fram iallafall det är väl huvudsaken? Nu på kvällen har vi varit inne hos polisen och ansökt om tillstånd för manifestationen (lör 13 april) och ska hämta upp papprerna (hatar det jävla ordet!!) i veckan. Nu tänkte jag läsa mig till sömns. Godnatt!Viktig namninsamling!

Fyll gärna i era namn och sprid listan vidare. Skriv under för att sätta press på polisen, att dom prioriterar våldet i Högsbo! Hittills har över 700 djurvänner skrivit under.

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=7539#.UV85hfoayc0Bebisar

Här vaknade lilleman och ville ha en ny blöja och en flaska, likt varje morgon. Han brukar alltid vilja sova en stund till efter maten så när han hade däckat som en klubbad säl här i min famn med välling sipprandes ur munnen, lyfte jag honom försiktigt bort till hans säng och när huvudet nuddar kudden slår han upp sina blå och ger mig världens flin...

"Haaaaallåååååå mossan, gooooomörra, nu jävlar startar vi dagen wooooohooooo, JAG HAR BAAAAJSAT!!"

Nä okej inte riktigt så speedad såg han ut men inte långt ifrån vill ja påstå. Nu ligger han här och för en mycket seriös och aningen invecklad konversation med sina fötter.Nämen godmorgon!Goooodnight!

Vi har haft en kanon dag idag. Trots att Kian är sjuk. Hur mysigt som helst! Speciellt när vi sov middag alla tre :)Mina prinsar!

Detta är defenitivt dom två absolut finaste korten jag tagit i år. Håller ni inte med mig så säg!Sprid ordet mina vänner, för alla oskyldiga djurs skull!

Här är artikeln om manifestationen, kattmorden och polisens ställningstagande vad gäller nedanstående fruktansvärda brottshandlingar!

http://www.goteborgsfria.nu/artikel/97241Bildbomb

Fan va uttjatat men uppskattat! Jaja. Så kom även Kian att bli sjuk, fa-an! Har inte den stackars lilla filuren redan varit sjuk så det räcker och blir över? Han är i alla fall på hyfsat gott humör. Min lilla lilla älskling! Vi håller tummarna för att detta ger med sig fort!

Nu ska jag läsa mig till sömns. Godnatt!Håll ögonen öppna imorgon!

...Och alla andra dagar därefter Ifs, man vet aldrig när eller vart jag dyker upp...

Några la säkert märke till att jag skulle iväg på "pressträff" idag, vet inte om det är rätt ord att använda egentligen. Hur som helst. Idag var jag, mamma & Therese (Vi som startat manifestationen, "Manifestation: polisen måste stoppa kattmorden") och blev intervjuade av en journalist som kommer att publicera detta imorgon. Så håll ögonen öppna! (Jag lägger upp det här på bloggen imorgon också, självklart!) Kom gärna på manifestationen den 13:e april på Axel Dalsströms Torg klockan 14.00-16.00 och sätt press på polisen så att dom fortsätter att fokusera och även ÖKAR fokuseringen kring GM som begår dessa, minst sagt brutala mord! Vi känner att våra djur måste prioriteras mycket högre än vad dom i nuläget gör i Sverige 2013.

Sprid gärna detta vidare! Länken till eventet ser ni nedan. Ju fler som kommer desto större reaktion får vi!

http://m.facebook.com/home.php?refsrc=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fcheckpoint%2F&_rdr#!/events/109285649266992?ref=bookmark&__user=100002630997975White and pink polkadotsGodmorgon

Från oss! Nu blir det ännu mer kaffe, 2x hostmedicin, treo och frukost innan vi taggar inför pressträff i eftermiddag.Brikksons drake Efraim

Hahaha jag dör varje gång jag tänker på när jag bad Coffe om det töntigaste killnamnet han kom på och han kläcker; "Efraim"! Hahaha!Färdig bild och fyra ofärdiga

Tänkte att ni kanske var liiiiite sugna på att se hur det går med mitt projekt till Kian. Ja, jag visste väl det. Jag hörde ett halelulija!

Måste också nämna att varje djur jag har ritat har jag även döpt till det töntigaste namn jag kunnat komma på. Den färdiga nyckelpigan Nikita har dock Coffe döpt.. Hahaha! Draken jag ritade till Coffe döpte han till det töntigaste han visste, nämligen Efraim. Jag ska visa er Efraim. Han är rätt söt!Sanna mina ordTjoho

Hääääär ligger jag.. Det kan man inte göra när man har tjej...


(B.Gustavsson)Sjukstugan

Idag är jag fan inte tuff asså! Kian mår fortfarande bra, jag hoppas det fortsätter att vara bra också, gud nåde mig om jag smittar min son med det här. Jag har åkt på en sån där "äckel-förkylning" och nu kom frossan. Här sitter jag, med toapapperstussar i näsan som en annan stinn valross, filtar, halstabletter, piggelin, te med honung och ett hår likt en uppstoppad Mufasa. I mitt knä ligger min son och dricker (snarare avnjuter) sin flaska med "välling" (modersmjölkersättning är ett så långt ord så nu vet ni vad välling betyder för tillfället) och halvslumrar. Jag sitter och ler, och tackar gudarna för att han mår bra! Vi har precis lekt lite med hans favoritleksaker, den fluffiga igelkotten och den röda katt-skallran. Nu somnade han, igen. <3Tack gode gud för föräldrar!

När jag vaknade imorse så mådde jag sämre än när jag somnade. Jag har irriterande nog lock i ena örat och är helt genomförkyld! Jag håller tummarna så hårt att dom går sönder för att Kian ska slippa detta. Mamma kom för en stund sen så det känns väldigt tryggt och skönt att hon är här med oss idag. Vi skulle träffat "NN" idag men så kass som jag känner mig idag så var jag tvungen att skippa det, tråkigt nog. När vi är friska så tar vi igen det, eller hur min man? ;) hahaha <3RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.