Katt(innan?) Amiina

Amiina. 
Jag har ett dilemma och vet inte hur jag ska göra! Amiina flyttade med mig hemifrån när jag var 19. I snart 5 år har vi bott tillsammans, men inte själva och detta har gjort att Amiina har flyttat hemifrån. Till min granne som ofrivilligt har blivit kattägare (läs: kattägd!). Amiina hatar mig & hon hatar mina tre andra pälsbollar. Ser hon mig så kollar hon snett på mig och springer iväg åt motsatt håll. Som tur är så har mina grannar varit extremt snälla mot henne! Men. Hon är ju inte deras "problem", om ni förstår vad jag menar? 

Den senaste tiden har hon bott konstant hos min granne här i samma trappuppgång. Men denne snälle granne har åkt bort över julen och vi båda är självklart oroliga för Amiina. Hon vägrar och jag menar vägrar! Komma in hit! Varje gång vi gemensamt (grannen bär Amiina i famnen till mig och jag bär in henne hit) fått in henne så lägger hon sig uppe på garderoben och morrar. Där ligger hon, tills hon blir arg och går runt oss och morrar och fräser. Hon har ett sjuhelvetes humör den här katten! Det slutar med att jag måste släppa ut henne, något annat vore djurplågeri. Men nu vet jag liksom inte vad jag ska ta mig till. Katten hatar mig och jag kan ju inte direkt säga; "grattis du har blivit utsedd till Amiinas slav!" till grannen! 

Jag har försökt fått in henne nu igen nyss men hon tittar på mig som om jag vore dum i huvudet och springer iväg. Jag har ställt upp porten och skrivit en lapp till resterande grannar och bett dom låta den stå öppen. 

Lilla lilla mini! Jag älskar dig & du hatar mig.

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.