Snart färdig

Håller på med en till mössa till Kian. Denna gången i svart och babyblått. Ni får se sen när den är färdig också. :)Änglabarn

Mitt änglabarn!
Jag tänker på dig och gråter mig trött,
önskar att det var jag som hade dött.
Mitt hjärta kom tillbaka till mig,
jag vill inte leva utan dig.Ja men förlåt mig, ers höghet!

Hon har gjort det igen. Den här satanisten till katt. Hon gör verkligen allt för att jävlas med mig, jag skojar inte, det är direkta order ifrån bellsebub själv, allt för att förpesta min tillvaro!

Den här katten - enligt henne själv - äger hela världen. Hon får Tony Montana i scarface att se ut som programledarn för bolibompa. Detta beteende gör att hon ibland (läs: alltid!) hamnar i lite jobbiga situationer, som självklart endast drabbar mig då hon själv lider av både narcissistisk personlighetsstörning och Napoleon komplex.

Hon kan också läsa tankar!

Ni ser på bilderna nedan? Alla leriga tassavtryck? Mm. Det är Amiinas! - tja men det var väl ingenting tänker ni. Nej, det hade väl inte jag heller tyckt om det inte vore så att hon ALLTID gör så här när jag PRECIS har skurat rent diskbänken. Det är precis som att det rycker i pälsen på henne när hon är ute och - genom tankeläsning - vet att diskbänken har skurats ren. Då trampar vi extra hårt i var enda jävla lerpöl vi ser på gården innan vi går in och trampar på allt i hela lägenheten. Gärna lite olja också, det är en annan favorit..

Ers höghet, Amiina. Diskbänken är skurad var god stig på (rullar ut röda mattan)!Moa - återbesök

Imorgon ska Moa tillbaka till veterinären för att se så stygen har läkt och om det ser fint ut (slippa antibiotika). Vi håller tummarna!

Och snart kan Moa äntligen flytta hem hit igen. Som jag saknar henne! Herregud. Men vad hade jag gjort om inte min mamma och pappa var så fantastiska som dom är? Jag hade inte klarat en sekund utan dom. Som ni kanske förstår så har Moa varit hos min mamma sen förlossningen började. Visst har hon varit här lite sporadiskt och så likväl som vi har varit hos dom men endå.

Det var en väldigt jobbig tid under dom två månader min son var jättesjuk. Sjukare än vad jag då förstod. Och jag ser verkligen fram emot att få ta hem henne igen nu när livet har börjat ordna upp sig. Med lite mer kött på benen dvs. Att Moa också mår bättre nu gör saken ännu bättre (artros, hudproblem & tandoperation)!Tips från coachen!Kroppens anatomi

Kroppens anatomi verkar vara veckans röda tråd så varför inte hålla oss till det. Idag ska vi prata om kroppens reflexer!

Det finns en hel del men jag vill framför allt lägga fokus på nysningar. Ibland kan man stoppa dom eller skjuta upp dom ett par sekunder. Och ibland är dom utom kontroll, som för mig, imorse. Jag tackar gudarna för att jag var ensam under denna fontänuppvisning.

Jag har slängt in morgon medicinerna i munnen och tar en klunk saft för att svälja ner skiten. När saften väl ligger och skvalpar i munnen får jag en väldigt stark känsla av att en nysning är på väg. Jag tänker att jag bör hinna svälja innan det är försent. - det hann jag alltså inte. Istället håller jag för munnen. Å det kanske inte var så där jätte smart för att då var ju utgången blockerad vilket resulterade i en närmast likt exorcisten kräkning, fast åt ALLA håll...

Är det någon som är lite törstig så hänvisar jag er till närmsta kökslycka, sen är det bara att lapa på! Sockerfritt!Det endokrina nervsystemet

Det har jag fått på hjärnan. Just "det endokrina nervsystemet"! Vet ni hur enerverande det är? Och det som är mest irriterande är att jag inte vet vart det kommer ifrån! Har jag läst om det någonstans den senaste tiden? Skrivit om det? Pratat om det? Hört någon annan prata om det?

Kanske en bagatell känner ni. Men finns det något mer irriterande att "ha någonting på hjärnan"? Det brukar vara en låt man hört och sen fortsätter höra på repeat i huvudet eller kanske en melodi man går och tvångsnynnar på i ett par veckor. Det finns ett annat minst lika irriterande fenomen. Att "ha någonting på tungan"! Den är nästan lika obehaglig. Det faktum när man ska säga någonting (gärna något jätteviktigt och informativt) men inte får fram ordet man "har på tungan". Jag känner att jag är lite i kläm mellan stolarna här.

Jag vet varken vart ifrån jag har fått det, men det spelas på repeat i mitt huvud OCH jag har dessutom inte en jävla aning om vad det betyder och i vilket sammanhang jag i så fall skulle ha använt det begreppet. Ni förstår mitt dilemma?

- Att jag grubblar rätt friskt vet dom flesta vid det här laget.Varför gav jag mig in på det här?

Jag gick med 450 påsar (jag överdriver gärna.. för en mer dramatisk känsla..) till soprummet. Tänkte att "jag kollar när det var jag skulle tvätta nästa gång". Det var ju lite längesen (typ i lördags)! Ja den 2:e hade jag satt upp men jag tyckte att det var så tyst här i källarn och visst fan var maskinerna lediga!

Förstår ni vad det här innebär? Jo! Att jag kan ta på mig mina favorit leggings imorgon.

Varför jag körde 4:a maskiner med Kian's babygym, hemmets alla kläder, mattor, filtar och handdukar bara för ett par leggings, ja det har jag väl inget riktigt svar på egentligen..Sov gott

Ja Kian sover sen länge Ifs, det är jag som inte kan sova. Funderar på att virka mig trött. Vill göra en ny mössa till Kian.Ny matta!

Jag hittade en så fin matta som passade utmärkt i mitt redan så lila-designade kök. Visst blev det fint?

49:- på rusta!! Hah! Den ni, den är det inte alla bisonoxar lyckas med.Äntligen färdig!

Jag har städat och tvättat sen klockan fem. Det såg verkligen ut som om Majorna hade drabbats av en mindre jordbävning. Jag brukar vanligtvis ha väldig ordning på saker och ting. Var sak har sin plats osv. Jag skippade "morgonrundan" då jag var tvungen att hetsa iväg. Så ingenting stod där det skulle. Jag passade därför på att storstäda! Men det tog väldigt lång tid för jag har så helvetiskt ont i magen. Ja, jag bjuder på kaoset som småbarnsförälder haha!

Nu somnar jag. Hej!Dagens förvirrade Michelle!

Början på den här kaotiska dagen såg ut såhär. Vi startar med frukost, kaffe, blöjbyte, vaknar till och myser lite i godan ro. Klockan tickar helt plötsligt fortare än vanligt och den är mirakulöst nog redan en timma kvar tills jag ska vara hos läkaren. Givetvis när det blir bråttom så krånglar ALLT! Klockan är nu 12.30 och vi befinner oss i varsin ytterst opassande outfit - pyjamas! Vi har läkartid 13.30(i högsbo, vi bor i majorna)! Kian blir självklart hungrig precis när jag planerat att ta på mig skorna och komma iväg. Mätt bebis får på sig sin overall och bajsar precis när jag knäppt sista knappen. Av igen, byta fort som fan (klockan var 12.45 när han ätit färdig, 12.55 var väskan klar och overallen på, 13.00 går vi hemifrån) ut till barnvagnsrummet, glömmer ett viktigt papper så får springa in igen.

Bebis mätt, nybajsad och nöjd i barnvagnen. Jag, helt hysteriskt stressad över att komma försent. 13.10 står vi (på ostindiegatan) och väntar på vagnen och har tur nog att 3:an kommer nästan direkt. 5hållplatser kvar - byte sen promenad till vårdcentralen.

Jag har nog aldrig stressat så i hela mitt liv. Ni skulle sett mig, hur jag såg ut när jag flåsandes sprang in med barnvagn mot receptionen, kastade fram legget i kassan (13.29) och frustar fram följande:

"hej hej hej.. Jag har tid 13.30.. *flås flås*" (svetten rinner)
"jaha.. Fast du är lite tidig!"
"jaha, nämen vilken tur!" (lättnad)
"tjaa.. Alltså du ska vara här 25:e FEBRUARI!"
.....(tystnad)...
"eh.. Ja då kan jag hålla med om att jag är lite tidig ja..." (begrav mig)
Jag får en medlidande blick innan hon säger:
"vill du ha en kom-ihåg lapp?"- eh ja tack snälla, eller en personlig assistent?Det sötaste i år!

Alltså jag dör, hur charmig får man lov att bli? Älskade onge!!Farbror doktorn!

Idag var det min tur hos farbror doktorn. Imorgon ska jag till en annan doktor och förhoppningsvis få svar på vad tusan det är för fel på mina händer. Vi har också varit på Apoteket och handlat lite på Hemköp.

Nu tänkte jag röja upp lite här hemma medan hjärtat mitt vilar en stund. Han mår inge vidare idag. Trött, ledsen, grinig, förkyld, hes, you name it! <3Kidz, don't do this at home!

Som rubriken lyder så avråder jag alla att göra som jag gör. Pierca er alltså inte själva! Det finns alltid en risk för infektion och den blir ännu större om du inte vet vad du sysslar med. Nu menar inte jag att "jag vet allt" vad gäller infektioner i samband med piercingar, men jag vet en hel del, framför allt så har jag lärt mig av mina egna misstag.

Jag har gjort mestadelen av mina piercingar själv, tyvärr. För att jag gillar det. Det må låta sjukt i mångas öron. Men för mig är det lite som heroin är för en heroinist. Det är mitt "lyckorus". Och då jag ändå halkade in - vilket kanske inte var den bästa jämförelsen - på droger så passar jag på att säga, don't do that at home either!

Till saken. Infektion!
Jag har alltså precis behandlat ett mindre infektion i en av mina piercingar i öronen. Det är aldrig roligt att behöva plocka ut piercingar, men jag brukar logiskt tänka att om det finns ett hål kvar så kan vätskan/var rinna ut. Jag brukar alltså se till att det antingen 1. Är ett hål som redan är läkt, som i mitt fall (mer om det längre ner) eller 2. Håller det öppet med smycket, så länge som smycket får plats utan att öka svullnaden.

I värsta fall. Som för mig idag. Mitt utgångshål blockerades av infektionen efter att ha plockat ut smycket inatt för att det gjorde ont och störde sömnen. Jag fick precis göra ett nytt utgångshål, igenom svullnaden, för att vätskan ska kunna "löpa fritt". Ja, vidrigt tänker ni! Helt rätt, säger jag! Det är inte bra att pierca sig själv. Även jag, som gjort - kan inte ens räkna hur många - lyckade piercingar, så väger det inte upp det när man väl får en infektion.

Varför då? En infektion är väl ingenting, det läker väl tillslut?

Ja! OM du vet hur du sköter infektionen. Och även då kan det gå riktigt illa om man har otur. Så gör inte detta själva, vänd er till våra fantastiska piercare (Barbarella är favoriten) och lyssna på deras kunskap om eftervård, för det är den som är viktigast.Nej.. Tänk inte ens tanken! Ni vill INTE se en bild på det här...Moa - Tandoperation

Det blev en av två tänder som fick opereras bort idag. Det visade på förändringar vid rotspetsen så det var lika bra att ta bort den, en nedre hörntand. Att dom var så groteskt stora kom lite som en chock när vi fick se tanden.

Allt gick bra iallafall och lite tandsten togs också bort. Fick även bekräftat att det inte var någon infektion i öronen (hon har kliat/varit röd fram och tillbaka) och det visade heller inte på svamp eller parasiter så det har förmodligen med hennes hud&allergi-problem (som även dom snart är under utredning).

Hon har svarat jättebra på rimadylen och är glada Moa igen, hur kunde vi missat detta? Jag skäms! Tösen har atros (mycket smärtsamt)! Inte konstigt att hon inte varit sig själv den sista tiden. Herregud, vår älskade Moa! Nu har hon smärtstillande tack och lov, och kosta vad det kostar vill - allt för att tösen ska må bra. Hon har haft en helvetiskt otur i sitt liv och vi är ytterst tacksamma att Moa är hos oss - i tryggt förvar - föralltid!

Hon har även problem med återkommande follikulit (hårsäcksinflammation) som ju är en sekundär sjukdom och vi håller som sagt på att bockar av "listan" och utreder hennes allergi/er &hudproblem. Av detta har hon mycket problem sommartid (hela kroppen) och hudproblemen vintertid är - om jag förstått det rätt - liknande fukteksem i vulvavecken och lite mellan trampdynorna, dock ingen svamp. Skötseln av detta; tvätta rent med babyolja och smörja med inotyol (en vanlig salva för bebisar).

Vi håller också på att utreder hennes löpcykel, skendräktighet och konstant svullna tuttar.

När pappa lämnade henne där i morse upptäcktes även ett blåsljud på hjärtat. Det var, i nuläget, inget att oroa sig för men man bör hålla koll.

Förutom det. Så mår hon bra!
Tack och lov för en bra försäkring. Utan den hade detta, hittills, kostat oss 7274kr och då har jag inte räknat med rimadylen.Mitt hjärta

Bebisjoller, finns det något mer underbart att lyssna på? Kian 10v berättar om sin dag <3Svar ja

Vi är lika trötta som vi ser ut. Herr-Övertrött vill nog ha en flaska till innan läggdags. Känner lite spontant att jag nog går och hämtar den nu, och nått till mig själv som är hyffsat lätt svalt (ont i halsen).

Imorgon ska Moa till farbror doktorn. Lämnas tidigt, sövs, tandröntgas - ev borttagning av 1-2 tänder, uppvak och hämtas på eftermiddagen. Håll tummarna för tösen vår!Barnvagnspromenad

Ja, vi kom äntligen iväg förut och kunde uträtta vårt ärende. Sen tog vi en kortare promenad i hyffsat tempo (så fort jag kan gå med mina sprickor i hälarna). När jag skulle stänga av appen såg jag att dom sista 30 minuterna (minutnarna?) inte kom med och det var ju lite synd. Gps anslutningen blev för dålig tror jag. Hur som helst så är jag helt såld på den här appen - som också är gratis - "svettig" heter den.Nej..

Vi har inte kommit iväg än. Det blev en hel del "jag ska bara fixa detta sen..."

Nåväl, nu försöker vi igen!Sådär!

Nu är jag äntligen färdig med dagens telefonsamtal. Nu ska jag tvätta håret och sedan kila iväg ut med Kian på lite ärenden och promenad.

Hur mysig är inte min diskhörna? Är det bara jag som tycker hushållsgörat är trevligt? Tvätta, det är en favorit. Helt allvarligt. Och när man dammsuger och riktigt hör hur gruset utifrån rasslar till i dammsugarn, det är la underbart!

Lät jag lite väl överdrivet positiv och manisk nu?

Och ja, jag gillar att matcha rengöringsgrejerna. Det gör det hela ÄNNU roligare! :)Kian & Amiina

Kian: Mår överlag bra, trots att han är snorig igen. Men efter två månader med RS-virus så känns en förkylning inte så märkvärdig även om det - självklart - är jobbigt för honom det med.

Amiina: Inget nytt på den fronten. Djävulskatten lever vidare. Jo! Den jäveln! Jag hade lagt en bit kartong på golvet (som skulle kläs med tyg och pryda insidan av en virkad korg jag gjort), mmhmm. Den satte hon sig och pissade på minsann, inte fan passade det Amiina att den låg där och skräpade på golvet.

"nu kissar jag på denna, så tar hon-den-där upp den"

Typ!

Och så slog hon mig här om dagen! Jag skulle ta min skötväska från hallbyrån stressad som en gnu för att komma iväg. Där sitter Amiina framför den som en anubis bredvid Cleopatra i pyramiden. Jag säger "Amiina kan du akta på dig?" och putter försiktigt på drottning Maria. Hon svarar upp med att höja tassen hotfullt som hon brukar och morrar åt mig. "men Amiina snälla FLYTTA på dig (för i hel-vete!)" "morr morr *dask dask med tassen* mot mig". Tror ni fanskapet flyttar på sig? Nej! Självklart inte. Amiina viker sig inte för nån. Jag fick snabbt som fan rycka åt mig den där jävla väskan medan hon slår mig över fingrarna som om jag vore en ouppfostrad kattunge.BVC

Vi var ju på BVC idag. Vaccinationsinformation och det vanliga, som denna gången såg ut såhär; 5780gr, 56,4cm & 39HO! 10v gammal och har ökat från 2970 till nästan 6kg, trots att han har varit jättesjuk i RS-virus, ni förstår att jag är stolt över honom?

Åh! Vi fick så mycket beröm idag på BVC att jag rodnade. Jag blev riktigt glad faktiskt. Vi fick höra att Kian och jag har ett fantastiskt band mellan oss. Att han är jättefin på alla sätt och vis, välutvecklad och älskad. Det lät ungefär såhär; "på vissa bebisar ser man något speciellt, man kan se hur trygga vissa bebisar är, det ser jag hos honom, som han tittar på dig! Vilken kontakt! Vilken kärlek! Vilket jobb du har gjort! Du är så uppmärksam på vad han vill och du ger honom det. Och så positiv trots allt som varit och är, och dina händer, och du har alltid humöret på topp, det är såååå härligt att se!!"

Jag började ju nästan grina. Det var alldeles för fina ord för känsliga mig. Varm i hjärtat ska jag nu omfamna min son och sova gott, drömma sött och hoppas att Kian mår bättre imon. Han är ju givetvis sjuk igen. Och hans mamma likaså. Pjuuh! <3Love

Jag älskar dig så mycket Kian! Min son, mitt hjärta, mitt allt <3 Du är helt fantastisk, mamma älskar dig. Du är det absolut finaste jag någonsin sett, du är så underbar på alla sätt och vis (även om du ärvt min envetenhet haha!)! Jag kan fortsätta med en roman, ny nya testamentet eller med morsekod på en evighetsmaskin. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva min kärlek till dig. Jag älskar dig!Godmorgon solstrålar

Ni får erkänna att det hade varit mer schwung i det om det hade stått "Goooodmooornin' sunshines!!!"

Ja, jag menar la det!

Nåväl. Det är måndag morgon (ja, jag fick dubbelkolla med texttv) och en ny vecka - fantastiskt!

Kian har fått frukost, ny blöja och massa gos. Hans mor käkar nu sin med en kopp kaffe och jollrande bebis till.

Hur gör man då undrar ni, för att se ut så här när man vaknar måndag morgon klockan sju? Jo förstår ni, man somnar med det smink man för första gången sen innan bebis kletat på sig för att man skulle utomlands igår (Hammarkullen). Varför i helvete somnar man med smink tänker ni? Varför i helvete sminkade jag mig över huvudtaget tänker jag!Nu brakar det lossWohio

Nu åker vi och möter upp moster Jossie för att sen åka till moster Lilly! Uuuuunderbart <3 Livet kan inte bli bättre!Det gick lite för fort

Glömde ju bildhelvetet hahaHerregud

Om bloggen kraschar inatt så beror det på överbelastning från stalkers! :) sov gott alla mina små kycklingar. Nu ska jag burra ner mig bland min sons alla dubbelhakor! Finns inget bättre <3 mer kärlek åt folket - vi tar varandra i hand - "we shall overcome"....


Aaaaaooooooom... (mediterar)


Okej, too much?Neverendingstory...

"anonym: Det var det löjligaste jag har läst.
Du vet absolut ingenting om min livssituation likaså vet jag inget om din men uppenbarligen var det fler än jag som reagerade på bilderna med rökningen under fläkten.
Du kan gömma dig bakom hur många människor som helst och hota med att dom ska ringa mig, det rör mig inte i ryggen faktiskt.
Soc har inget att säga ang mig och mitt liv tyvärr, jag vet att det hade glädjat dig om soc kom och knackade på här, sociopat!"

Svar: Du vet ingenting om min livssituation nej. Därför behöver jag onekligen inte förklara för dig hurvida jag skyddar mitt barn gentemot passiv rökning eller ej! Fler än du som reagerade över bilderna? Du kanske såg resterande reaktioner också? Jag gömmer mig aldrig och framförallt inte bakom någon annan. Jag syftade på att anmäla dig till polisen. Men du verkar ha en helt annan uppfattning om vilka som skulle ringt till dig, förstår dock inte varför. Ytterligare en antagning från din sida. Du kanske vet mer om mig än jag själv? Glädjat mig om soc knackade på hemma hos dig? Sociopat? Vet du ens själv vad det betyder och vad du slänger med för anklagelser? Jag skiter fullständigt i dig, det är ju du som är här och skriver om mig! Kan du sluta med det. Det är lite obehagligt med alla dessa överparanoida mytomaner till stalkers.Min son

Herregud vad jag älskar dig! Det räcker att jag tittar på dig så blir jag glad. Det räcker att tänka på dig för att sakna dig. Kag gör vad som helst för att du ska spricka upp i det där fantastiska leendet! Du gör mig lycklig. Jag älskar sig. Jag dödar för dig. Du är det värdefullaste jag har. Du är bara min! Mammas juvel <3Svar på tal på svar på tal på svar på taaaaaaal

"Anonym: JAG har inget att vara orolig över när det gäller soc och JAG röker inte inomhus där mitt barn är."

Svar: Jag röker inte där mitt barn är! Vart vill du komma? Och nej, det var inte soc jag syftade på, även om dom hade kunnat utföra en ypperligt bra utredning vad gäller dig och din livssituation. Sopa framför din egna dörr innan du ens så mycket som andas samma luft som mig. Det finns andra samtal du inte vill ha, fundera lite på det och medan du gör det, fokusera på att iaf försöka sköta ditt (jag förstår att du inte har det lätt, det är okej! alla människor är inte lika starka) - jag är inte i behov av utomstående hjälp. Men i ditt fall finns god hjälp att få. Det är bara att vända dig till närmsta KBT terapeut så ska du se att du snart får ordning på ditt liv.Min lilla groda :)Svar på tal på svar på tal!

"Anonym: Se upp så att inte soc ringer bara"

Svar: JAG, behöver inte se upp för något! Soc får jättegärna ringa till mig, JAG har absolut ingenting att dölja. Jag bjuder gärna på kaffe och knäckebröd också! :) DU, däremot, bör se upp så att DIN telefon inte ringer varm.Det där med att man aldrig kan ha för mycket pålägg.

Det stämmer inte. Det är helt omöjligt att äta och man ser dystert på när det succsesivt ramlar av mer och mer under varje tugga.

Ändå är jag så jävla åpen att jag gör om det här misstaget varje gång jag lyxar till det med med grönsaker på mackan!Jag tror varenda jävel är på Apoteket idag!

Alla är ju sjuka? Vi som aldrig blir friska, även vi var på Apoteket idag och vårat kalas gick på lite över 600kr. Som hittat eller vad säger ni?

Bilderna idag;
Vi kan glädjas åt att pojken har den fräsigaste barnvagnen i stan! (mom included)
Och eftervård av RS-viruset ser ut ungefär såhär..Sötast i världen

Han hittade sin tumme igår, sötaste killen i hela universum!Svar på tal

"Hej igen, och tack för Maj inlägget.
Vill fråga om det sista här som handlar om att du dricker kaffe. Är bilderna tagna från samma tillfälle då en av dina vänner röker under fläkten samtidigt som du sitter 1,5meter bort med din bebis? Vill inte dömma utan först fråga innan jag tycker något.
Tack för du skriver så ofta, ;) Mvh Sandra"

Hej "Sandra". Bilderna är tagna vid samma tillfälle ja. Men inte på samma gång som du kanske förstår så hade det krävts minst fyra pers för att samtidigt fota från vardera vinkel. Kan inte riktigt hålla med om att det skulle vara en fråga, när du egentligen antar någonting. "du vill inte döma utan först fråga innan du tycker nått"? Där sa du emot dig själv lite grand tycker du inte? Om det ens klassas som en riktig mening ifrån det svenska språket får någon annan avgöra. Du har för det första ingen rätt att döma någon annan över huvud taget. Oavsett om du ställt en fråga innan eller om du tycker annorlunda. Men om jag läser mellan raderna så ska jag ge dig svar på den fråga som jag tror du är ute efter att få svar på, jag hjälper dig med formuleringen: "undrar om hon fattar vem jag är?"

Jag tror du vet svaret på den frågan, idiot!Moa - Vetrinärbesök!

Vi hade tid hos Veterinären idag. Det kändes som att vi fick med allt och det känns otroligt skönt att allt satts i rullning. Det vi tog upp var: Hennes hudproblem, örat, skendräktighet som inte ger med sig, svullen vulva och hennes tand.

Hudproblemen har pågått länge och det har hon ifs varit hos vet. för tidigare men den utredningen fortsätter och vi ska utesluta foderallergi med start nästa månad.

Örat. Fint nertill ingen vaxpropp eller inflammation, röd i överörat - troligen kopplat med hudproblemen.

Skendräktighet/löp. Tops prov visade på förlöp, vi får se om det kommer. Kommer det inte så är det ju något som är rubbat i cykeln. Ny topsning på återbesöket, därefter får vi se vad dom säger.

Vulvan. Rengöra med olja och smörja med inotyol runt omkring.

Och armbågarna... Suck. Det var som jag trodde. Artros i båda, tror hon sa grad 2. Fick rimadyl och ska börja med glukosamin och omega 3. Undersökning igen om en månad på återbesöket. Om någon undrar vad det innebär med artros så kan ni läsa mer om det här:

http://vilavallarens.50megs.com/AD_S.htm

"http://www.veterinaren.nu/hund/sjukdomar/rorelseapparaten/artros-hund

Imorgon ska jag ringa för att boka tandtid. Hon har en skada på två tänder sen innan och dessa har fått superseal. Men nu verkar det som att ena kan komma att behövas tas bort. Alternativet var rotfyllning eller ta bort helt, vi känner att den får tas bort helt om det behövs. Med rotfyllning så finns alltid risken att det blir problem igen.

Moa var så jävla duktig! Vetrinären kunde undersöka hela henne utan problem. Hon lystra till oss så fruktansvärt bra och jag blev så stolt, så stolt! Min flicka, min modiga, smärttåliga älsklings flicka. Trots att hon har fruktansvärt ont så förgyller den clownen livet för så många! Vår älskade Moa, nu ska vi ordna upp det här. Med eller utan hörntand! <3

Något groggy efter röntgen!Inget annat än kärlek!

Okej.. Kanske en "liten" klädhög i bakgrunden som ska rensas, men den märktes väl inte va? ;) Kian 10v kör sin variant av pusskalas!<3Trevlig dag!

Idag har vi (jag och Kian är "vi") druckit kaffe (Coffe-Kaffe) med mostrarna (Jen-Jen & Lilly) och "morbror Brikke"!ä (Coffe)

Helv-ete vad invecklat det blev. Vi har druckit kaffe PUNKT


..ja det var gott!


....och trevligt!Han hör!

Testet gick bra! Äntligen kan jag bocka av det från listan.

Kian och hans snuttefilt (som hans mormor har stickat)!Hörseltest

Det var ju deeeeet vi skulle göra!

Ps: Hej jag heter Kian och gör dom sötaste minerna i världen!Pinsam är mitt förnamn

Jag har en förmåga att alltid lyckas skämma ut mig själv. Helst ramla raklång mitt på mc donalds hala golv i nordstan under rush hour, svara fel, säga fel och verka allmänt efterbliven när jag säger ännu mer fel när jag försöker rädda den redan så förstörda situationen. Eller också klassikern - att skämma ut mig inför auktoriteter. Jag kan inte hjälpa det, dom gör mig så fruktansvärt nervös. Och när jag blir nervös då finns inga gråzoner, här är det svart eller vitt som gäller, det betyder att jag 1, blir fruktansvärt blyg (stammar, upprepar utan att komma till sak och en hel del dreggel har även förekommit) eller 2, blir som en överkåt Günter (snuskigt flörtig, drar torra sexskämt - som jag gärna fnittrar glatt till när den utsatte blir illa till mods).

Det finns ju annat i vardagen som är pinsamt. Ni ska få ett exempel! Jag ringde mitt försäkringsbolag förut. Som ni vet så är det blodigt allvar när man ska anmäla en skada på sin sjuk och olycksfallsförsäkring. Det lät så här.

Hon: "är det mishan414@hotmail.com?"
Jag: "*fniss fniss* eeeeh... Njeee.. He-he det är det inte.."
(ja-jag-var-14-år-och-det-var-så-man-hette-på-den-tiden.....!)
Hon: "okej! Men jag kan ta den som är aktuell då!"
Jag: "mmmm.. Eeeh.." (väntar en stund och överväger att lägga på - göra en ny och sen ringa upp) "shitbull@live.se..."
Hon: (tyst en stund) "kan du bokstavera det där?"


....alltså ja hemskt gärna!

B.I.B

bitch is backKafferep med favoriterna!

Ääääääääntligen har jag kunnat börja träffa alla igen! Som vi har längtat (ah, jag iaf Kian har väl inte direkt märkt nått) efter det här! Innan kändes det lite som "här kommer vi med digerdöden, spring medan du kan".. Typ.

Idag fick Kian träffat tant-jossie & tant-anki! (mostrarna Jenny & Lilly också såklart!) som vi har längtat herregud. Vi hade fantastiskt trevligt må jag säga. Vi ska styra upp kafferep betydligt oftare. Flera av mina vänner har också barn och det är ju alltid roligt att prata bebis och efterbörd mom2mom!

Imorgon ska vi på hörseltestet (också äntligen med hundra ä:n!). Efter det ska vi träffa moster Jenny & morbror maniac, Brikke såklart!Del 5 - Maj

Maj: Denna månaden fick Maiden och Medina ett nytt hem. I Borås för att vara mer exakt. Passerade graviditets vecka 12,13,14&15. Min mamma fyllde år och det firades med god mat, kaffe och tårta! Gravidcrejvings efter melon.

Detta var en riktigt jobbig månad och jag försökte fokusera på att ta vara på tiden jag hade kvar med Freja. Det var inte enkelt att försöka hålla minen och inte bryta ihop för hennes skull. Att försöka låtsas som om allt var som vanligt var det tuffaste jag någonsin behövt göra. Sen kom dagen, dagen då jag var tvungen att låta den jag älskar allra mest somna in. Jag kan inte prata om det, skriva om det eller tänka på det utan att bryta ihop. Därför lämnar jag det här.

Må du vila i frid, min förstfödda flicka. Mamma älskar dig, jag känner inte längre samma lycka. Livet är inte detsamma utan dig, när du somnade in dog hälften hos mig. Ditt sista andetag tog du i min famn, jag låg hos dig på golvet, ditt huvud på min arm. Du minns det säkert ej, men jag fanns där hos dig och det kändes så fel att gå utan dig, älskade Freja mamma saknar dig! Tårarna rinner när jag skriver det här, jag önskar att vi aldrig hamnat där. Sorgen är fruktansvärd! Du var hela min värld! Jag älskar dig, kan du någonsin förlåta mig? <3Hon har gjort det igen, Amiina "illuminati" Lagerström!

Hittade nyss denna lappen i hallen. Jag säger ju det, min katt (förlåt "Amiina ers höghet - allas katt!") är inte nådig med vad hon vill här i livet. Allt handlar om henne! Nu sover hon över hos grannen igen, ni trodde väl inte att jag drev med er? Neeeej, gudskelov, den här katten jiddrar man inte med. Men det är bara jag som får se hennes mordiska planer när hon krafsar sönder persiennerna 445ggr per dygn eller protest bajsar i kattlådan och vääääägrar täcka över skiten (ordagrant, haha!), bara för att det är fel sand. Jag får liksom vara glad om hon använder lådan över huvud taget för hon har ju även mig virad runt sin vänstra klo. Nåväl, jag är väldigt tacksam att mina grannar står ut med henne och som tur är visar hon dom bara sin bästa sida , annars hade jag garanterat varit vräkt vid det här laget.

Det har till och med gått så långt att det här är vad jag får höra dagligen, av hela grannskapet (jag överdriver gärna).

(möter en granne)
"Heeej! Vart är Amiina?"
(möter en granne)
Heeeeej, Hur mår Amiina?"
(knackar på dörren) "Amiina ville komma in!"
(knackar på dörren - trots att Amiina precis gick ut) "Hej, skulle bara säga att Amiina ville in".
(möter en granne)
"Amiina är uppe hos xxxx nu, så du inte blir orolig!"
(möter en granne)
"Amiina fick lite lax när hon sov hos mig sist hoppas det var okej?"
(möter en granne)
"Är det okej om Amiina sover i min säng? Får hon det hemma?"
(möter en granne)
"Amiina bråkade med Gustav (en annan katt på gården) förut men vi sa till honom på skarpen!"
(ringer på dörren)
"Amiina är inlåst i källaren, vi försöker få ut henne men hon vill inte klättra upp på lakanet" (denna gången fick jag be min pappa komma för att bryta upp låset)
(telefonen ringer)
"Hej! Jag har din katt här, hon sprang runt och jamade jättemycket vid grönavallen (en park en bit bort), jag trodde att hon sprungit bort?"

"Eh.. Ja tack det var väldigt snällt av dig men det är ingen fara med henne, hon hittar alltid hem men är en väldigt social och uppmärksamhetssökande katt så du kan släppa ut henne igen!" - brukar jag få svara.

Mina grannar är helt fantastiska! Amiina däremot, hon går att diskutera.. Och jag, jag är "hon med den svarta mjauande katten"!Virkad hjälmmössa

Nu är den klar! Nu tänkte jag ev. dekorera den med något. Vad tycker ni? Dödskallar? Stjärnor? Björnöron?9v & 5d efter förlossningÄlskade barnDen ena värre än den andra

Varför älskar min katt att stycka kartonger? Vet ni hur många kartonger per år det går åt i detta hushållet? Nä, det vet ni kanske inte. Men jag vet iallafall att det går åt 34% mer dammsugarpåsar för att städa upp efter madamé moccá!Amiina.. Allas problempåhittiga Amiina!

Den här katten är lika hatad som hon är älskad. Hon tar för sig här i livet, påträngande, översocial och maniskt kelsjuk är bara några av hennes egenheter. Andra ser bara hennes "fina" sidor för hon är inte dum den här katten, hon smider sakta sina planer och jag ser hur mina grannar blir mer och mer inlindade runt hennes vänstra klo, helt ovetandes om vad dom ger sig in på, nej förlåt, vad Amiina så småningom tvingat dom in på!

Den här katten har två personligheter, en ute och en inne. Utomhus är detta världens trevligaste - om än överdrivet pratglad och kelsjuk - katt. Inomhus förvandlas hon till ett envetet monster med målbrottsbesvär och allmän jävla PMS!

Vi jämför!
Ute: "Hej Amiina, ska du följa med in?" "mjau mjauuuu mjauuuu" (springer till dig, rullar sig av lycka på marken och mjauar lite till)
Nån går förbi...
"mjauu mjauu" (gör som ovan)

Inne: "Hej Amiina, vill du gosa lite?"
"(tittar snett på vederbördig)"
Mocca (andra katten) går förbi..
(morrar och daskar Mocca i ansiktet med tassen)
Moa (hunden) går förbi..
(morrar och fräser, höjer tassen hotfullt)

Nu kan ni tycka att Amiina kanske inte trivs inne hos mig. Så är det inte. Katten råkar tyvärr ha en IQ högre än Einstein och vet PRECIS vad hon sysslar med.

Om jag går ut i köket, då mjauar hon på mig tills hon fått sin skål med mjölk (annars blir hon grinig).
Om inte jag har Tidy Cats Instant Action kattsand med fuktighetsaktiverande doftkontroll system så kissar hon på golvet i protest.
Om hon inte får en klick smör när du brer dig en macka så blir hon grinig.
Hon kan stå och krafsa på persiennerna oavbrutet i timmar endast för att irritera mig (hon vill gå ut då), släpper jag då ut henne så tar det inte lång tid innan jag hör henne mjaua utanför fönstret (vill in igen). Och in kommer hon, det går en stund och sen är hon och krafsar på närmsta persienn och visan börjar om.

Den här katten har lyckats snärja minst tre grannar. Hon sover över där, äter lax där, myser där och när hon fått sitt så går hon igen. Antingen till nästa granne eller hem till mig, för att vara grinig en stund. Den här katten har ställt till med en hel del! Men hon är speciell min Amiina, verkligen speciell!

Var nyss nere och bröt upp en av källardörrarna för 2:a gången då hon låst in sig själv, fråga mig inte hur. Men jag må säga att jag är glad över att mina grannar inte såg mig. Med en bebis i bärsele och hammare och huggmejsel i händerna... Kattjävel <3Familjemiddag!

Idag var vi samlade hela familjen, äntligen! Nu slog vi alla flugor i en smäll: Jimmy fyller år imorgon, avsked inför resan & kusinernas första möte! Vi har haft en helt fantastiskt trevlig kväll. Mamma och pappa hade lagat jättegod mat (som alltid!) och till efterrätt blev det våfflor med sylt & grädde som var dödligt goda och jag har nog ökat 5kg!

Daniela & Kian, familjens juveler! Det skiljer endast 8 månader mellan dom och det kommer bli väldigt roligt att få se dom växa upp ihop, när Kian vuxit ikapp dvs haha!

Min familj är helt klart den bästa <3Mammahjärna

Hahaha asså jag har en så kraftig mammahjärna just nu. Precis som Camilla skrev under ett tidigare inlägg så stämmer det rätt så jävla bra. Och jag tror bestämt att endast andra mammor kan förstå den här förvirringen. Att jag, den mest organiserade planeringsfrustrerade, måste veta och hålla koll på allt perfektionisten har blivit en total förvirrad döv-blind-stum zombie inlindad i bubbelplast, - ja det trodde inte jag var möjligt.

5 Tidiga tecken på mammahjärna:
1. Det är fredag 3 dagar i rad
2. Du blir ställd en fråga men svarar på något helt annat 'of topic'
3. Du är helt övertygad om att imorse var gårdagens minnen.
4. När barnläkarn frågar om syskon och du svarar "ja, jag har syskon!"
5. Din reaktionsförmåga i närheten av bebis är snabbare än X2000 men gällande allt annat obefintlig.Del 4 - April

April: Denna månaden tog jag det tuffaste beslutet jag någonsin behövt göra i hela mitt liv. Det var att låta Freja somna in. Jag gråter fortfarande varje dag. April var minst sagt en känslig månad. Det var också precis ett år sedan Buddah dog - en helt fruktansvärd död - som jag fortfarande har väldigt svårt att prata om. Jag hade gravidcrejvings efter sushi och citron i alla dess former! Var på det första ultraljudet - tillsammans med min älskade mamma - och såg min bebis i magen boxas på skärmen. Jag var och gjorde en labret piercing, för andra gången! Spenderade mycket tid med mina föräldrar och hundarna på landet. Var i graviditetsveckorna 9-10-11. Avskydde kött i ett par veckor. Var fruktansvärt trött och svimmade typ överallt pga svår järnbrist och fick medicin för detta.Svar på kommentarer! :)

"Hej. Hur går det med Aprill inlägget? Så spännande och läsa månad för månad.
Men jag undrar har du gått ner till din normala vikt nu igen? Vad tränar du annars?
Tack för en rak och ärlig blogg, / Sandra"

Svar: Hej Sandra! "April" inlägget är klart och kommer upp senare idag, ev "Maj" inlägget också. Jag har faktiskt inte vägt mig på ett tag. Men jag tror inte att jag är tillbaka på ursprungsvikten än. Jag har en del kvar då jag (pga mediciner) redan hade gått upp 10kg innan jag blev gravid. Så jag har en del att jobba på. Ursprungsvikten är 62kg, vägde 72kg när jag blev gravid, och 102kg när jag skrev in mig på förlossningen! Hade gått ner 15kg 3v efter förlossningen. Och nu vågar jag knappt väga mig haha! Jag promenerar, powerwalkar med barnvagnen. Vi får se vad vågen visar på återkontrollen. (nervös!)Förvirrad mamma går vilse

Det kan vara första gången i hela mitt liv som jag helt ärligt inte visste vart jag var. Jag ska förklara hur det gick till.

Jag packar ner Kian i barnvagnen och börjar vår promenad. Tänkte att hamnen är ju alltid trevlig att promenera längs med. Jag har en App (se bilderna nedan) som registrerar hur långt jag går och i vilket tempo. Den har dessutom gps med både satellitbild och karta som visar vart jag har gått. Ha i åtanke att jag har bott i Majorna i hela mitt liv och kan var enda väg utantill. Men också att jag har ett näst intill omänskligt lokalsinne. Jag vet ALLTID, vart jag är och vilket håll jag ska. Släpp mig hos kossorna i torslanda och nog fan hittar jag hem. Förutom idag.. Helt plötsligt när jag kommer upp vid nya varvet så känner jag inte igen mig. Jag har inte en aning om vilket håll jag ska gå för att komma tillbaka till majorna och letar frenetiskt efter den gamla hederliga "kungssten" skylten och den väg jag har gått på så många gånger förut. Kanske var det för att det var mörkt ute, nybyggt eller för att jag helt enkelt glömde svänga när jag passerade den sjukt snygga joggaren för 2:a gången och kom av mig lite.. Jag vet inte. Men helt plötsligt så är jag ute i långedrag! Det tog en bra stund för mig att lokalisera vilket håll jag skulle gå på den där jävla kartan. Hahaha herregud! Sånt här händer aldrig mig. Jag ska aldrig mer lämna mitt Majorna under en powerwalk med barnvagn!Jag har sammankallat "the milf's of gothenburg"!

Vill ni bli supportrar så går det bra med blöjor i alla storlekar, våtservetter (oparfymerade) och välling!

Just det! Ni hittar oss på Frölundatorg - cappuccino.DödskalleThere is only one pretty child in the world, and every mother has it.Goooodmorgon

Lite sent va men vi har varit uppe en bra stund. Knodden har käkat, fått ren blöja & kläder samt haft en längre pratstund med sin giraff som ni kan se på bild serien nedan.

Svar på kommentar ifrån "Hona"?:
"Får man fråga varför du fortsätter att ta så mycket medeciner? Har det inte funkat bra ändå när du varit utan?
Kul med en så ärlig blogg! Tack"

Självklart är jag ärlig. Finner dock ditt namn aningen udda. Vem är du? :) Tyvärr så har det inte fungerat särskilt bra utan mina mediciner nej. Men min son har gått först och för att han inte skulle ta skada av dom så togs dom bort väldigt tidigt i graviditeten. Och hans mamma har mått jättedåligt. Nu när han inte kan påverkas av dom längre så kände jag (och min läkare) att det är dags att få mig att må bättre igen. Jag har tyvärr - tack vare flertalet trauman - bestående skador som antagligen behöver medicineras resten av mitt liv. Jag hoppas självklart att jag en dag ska bli frisk och slippa äta mediciner. Men tills den dagen kommer, om den kommer, så vill jag vara den bästa mamman för mitt barn. En psykisk sjukdom är likadan som en fysisk, det som skiljer dom åt är att den psykiska oftast inte syns. Oavsett så anser jag att jag är en bättre mamma om jag mår bra. Om det krävs mediciner för det, ja då är jag jävligt tacksam för att det finns mediciner för det.

Och vad gäller min fysiska hälsa så anser jag samma sak där. Jag fungerar inte som människa om jag ligger och vrider mig i smärtor. Varför ska jag göra det om det finns hjälp att få? Hoppas det gav lite svar på dina frågor, och ställ gärna fler! :)Det börjar se ljust ut

Även jag var hos farbror doktorn igår. Fick två nya mediciner mot magkatarr/magsår och hoppas innerligt att dom fungerar bättre. Och då det sket sig med amningen när Kian var som sjukast så kunde jag återuppta vissa mediciner igen. Tex egazil mot IBS. Det känns skönt att ha fått ordning på det. Alla mediciner alltså.

Nu säger vi godnatt!Äntligen

Ni anar inte hur skönt det är att äntligen få säga; min son är frisk! Herre-gud vilken pers det har varit. Snacka om att bli kastad in i föräldrarollen!

Efter 1v på neonatal med antibiotika behandling för infektion, 7 veckor med RS-virus, 3 akut besök på östra, 3 andningsuppehåll och 1 ambulansfärd, vill jag säga. Grattis Kian, 2 månader! Nu klarar vi tamejfan allt! <3

BVC idag: 5470gr & 55,8cm!Woho!

Officiellt friskförklarad från RS-viruset!Skam den som ger sig

Minns ni i somras när jag skrev att jag ville lära mig att virka för att kunna virka till min bebis? Ja, nu tycker jag att jag kan virka!

Mission completed!Nybadad Kian 8v

Lägg märke till hans "hö-hö"Pojken med ramarna

Jag tror inte riktigt att ni som inte har träffat honom kan förstå hur stora händer grabben har. Så himla gulligt! Det är faktiskt ifrån min farfar han har fått det. Händerna och "alv-öronen". Jag tycker det är jättekul att spekulera i vad han har fått från vem osv. (det tycker nog alla föräldrar - fortfarande ovan att kalla mig själv det) Han har väldigt stora fötter också! När vi kom hem från bb så fick jag klippa bort alla fötter från byxorna för att dom skulle få plats haha!

Vet ni hur mycket jag längtar tills den 7:e? Då läkaren förhoppningsvis (håller alla tummar och tassar) säger att han är friskförklarad. Vi har inte ens kunnat göra hans hörseltest än. Och för att inte tala om alla fina människor som vi längtar efter att träffa!Del 4 - April

April: Denna månaden tog jag det tuffaste beslutet jag någonsin behövt göra i hela mitt liv. Det var att låta Freja somna in. Jag gråter fortfarande varje dag. April var minst sagt en känslig månad. Det var också precis ett år sedan Buddah dog - en helt fruktansvärd död - som jag fortfarande har väldigt svårt att prata om. Jag hade gravidcrejvings efter sushi och citron i alla dess former! Var på det första ultraljudet - tillsammans med min älskade mamma - och såg min bebis i magen boxas på skärmen. Jag var och gjorde en labret piercing, för andra gången! Spenderade mycket tid med mina föräldrar och hundarna på landet. Var i graviditetsveckorna 9-10-11. Avskydde kött i ett par veckor. Var fruktansvärt trött och svimmade typ överallt pga svår järnbrist och fick medicin för detta.OrdHärligt med så positiv feedback!

Det är verkligen jätteroligt att läsa era kommentarer! Tack, för positiv feedback <3 Finlirar på "april" inlägget. Förra "mars" inlägget var väldigt uppskattat. Jag kan förstå varför. Vem vill inte läsa senaste nytt om schimpanserna från cirkus scott?

Ps.. Trött bebis. Och.. Får får inte får, får får lamm!Kian 8v

Tänk vad tiden går fort..
Och tänk hur många gånger till jag kommer att säga/skriva ovanstående mening!

Kian växer så det knakar. Vantarna som hör ihop med hans vita "isbjörnsoverall" är alldeles för små. Han har väldigt stora händer den här grabben, och fötter! Det ska bli väldigt spännande att se vad han väger den 7:e. Jag tror han har passerat 5,5kg då om jag ska vara ärlig. Vi får se.. Vi får se..Del 3 - Mars

Mars: När jag läser igenom månaden i bloggen så inser jag hur mycket jag har utelämnat. Detta inlägg kan därmed komma att bli något rörigt då jag inte är helt hundra på vad som hände när osv. Och som jag tidigare nämnt - men ändå behöver säga igen - så tänker jag inte längre skydda någons rygg.

Denna månaden var fullständigt kaotisk! Killen (Kewin - min sons pappa) jag träffade för tillfället gick bakom ryggen på mig med en annan tjej (lika bra, för vi klickade inte alls), men man får inte bete sig hur som helst för det. Han ljög och äcklade sig. Detta resulterade lite "osämja".

Jag vet att jag var och mötte honom för att jag skulle få tillbaka min mobil en dag. Vi möttes ute, han lämnade över telefonen till mig, jag kastade in den i väggen allt vad jag kunde och sa "Så, nu är den din!" innan jag vände på klacken och gick igen. Och ja.. Han plockade tamejfan upp den också.

En annan kväll..
Mitt ex (Marcus) gick ut för att prata med Kewin (minns inte varför). Det blev dock inte så mycket prat. Däremot slutade det med att mitt ex slog ner honom. Varpå hans nya tjej (Bella) ringer "förstärkning". Jag garvar ihjäl mig bara av att skriva detta, Hahaha! "vänta bara, du är DÖD inom två minuter" skrek hon som en galning flera gånger. "Amen vafan, nu jävlar ringer bruden Hannibal Lecter.." tänkte jag, eller nån annan jävligt läskig och instabil snubbe. Jag garvar ännu mer när jag tänker på vem hon faktiskt ringde dit.

Det går ett tag. Runt hörnan kommer en kille springandes. Ett mycket kort litet fetto, minns jag att jag själv tänkte. Efter ett tag ser jag vem det är och det är Robin, (Kewins polare & även pojkvän till Tina) och bakom honom kommer Bellas syster Tina samt Robins blandras.

Robin springer (så fort han kan med den kroppen) och drar kniv mot mitt ex som svarar upp med en machete. Jag ställer mig i mellan knivarna (kniven.. Och typ svärdet) och min vän gör som mig. Systrarna står långt borta och tittar på, och Kewin står med en tredje kniv i ryggen på ex:et. Hänger ni med? Alltså; tre eggar, tre "män", två systrar, jag & min vän och en jävligt glad hund (amstaff blandras) mitt upp i allt. Hur som helst så säger jag till alla att lägga ner knivarna. Ingen lyssnar. Upprepar mig och säger till dom att dom får isåfall hugga ner mig först för att sedan hugga ner varandra, eller också släppa knivarna och slåss som "män". Då jag inte tänker tillåta något blodbad framför mina ögon. För det är vad mitt ex hade gjort det till. Det slutar dock inte här. Mitt ex slår ner Robin också, och i samma veva springer Bella fram och tömmer en pepparspray i ansiktet på mitt ex och Robin som för tillfället ligger på marken, (hej fegis!) den äldre systern sparkar Marcus, som ligger och brottas med Robin, i ryggen (hej fegis nr 2!). Sånt tål inte jag så jag knuffade bort fanskapet och försökte sära på dom andra idioterna som ligger och inte kan se på marken. Tillslut får jag isär nötterna efter att ha hotat den ena med kniv. Mitt i vevan här kommer Kewin och "vill prata". Eh? Vafan, mig slutade detta att handla om samma dag som jag kastade mobiljäveln i väggen. Jag hade så mycket pepparsprej i ansiktet att jag knappt kunde andas. Att halv blind hjälpa en helt blind (Marcus) att duscha var minst sagt en utmaning.

Det fortsätter!
Det hinner inte gå mer än ett par dagar innan alkisarnas (Bella & Tina) morsa ska flyga på mig. Morsan är ute med döttrarna och super, även Kewin, Robin och döttrarnas styvpappa var på platsen. Vi råkade vara på samma ställe. Morsan går in i mig med flit varpå jag frågar fyllekärringen vad fan hon sysslar med. Något vettigt svar fick jag aldrig men när jag är halvvägs därifrån hör jag att någon skriker "din jäääääävla fittaaaaaa" jag vänder mig om och ser denna fyllekärring komma springandes rakt emot mig som en full nykläckt kyckling. Hon hinner dock aldrig fram för hon gör en faceplant ner i asfalten och deckar sig själv till total K.O. I samma veva ser vi hur Tina golvar sin kille Robin som nu ligger raklång på marken. Bella skriker och sliter i Kewin som inte får stå nära mig - som väntar hans barn - och drar honom bort. Styvpappan dunkar in Bella i väggen och jag har även fått höra i efter hand att Bella riktat ett knytnävsslag mot mig - som var 30m längre bort - men träffade sin mamma istället och att det var mitt fel att morsan gick med blåklocka. Även mamman har i efterhand yttrat sig om att hon "minsann ska ge tillbaka".

Min första tanke är, vilka synfel har Bella som försöker träffa mig med en käftsmäll på 30m avstånd?
Min andra tanke är, hur fan kan det vara mitt fel att fyllekärringen får en blåklocka när hon faceplant:ar sig själv så hårt att hon blir medvetslös när hon är på väg att flyga på mig?

Denna månaden föddes även Daniela - min brorsdotter. Blåklockan still going strong. Jag blev 22år den 20:e mars och fick reda på att jag var gravid den 29:e!Del 2 - Februari

Februari: Denna månaden började med ett - vad dom sa till mig va ett - missfall. Minns att jag hade så ont att jag vaggade i fosterställning. Jag lurade typ alla jag känner att jag hade tatuerat in ACAB på bröstet - varpå dom flesta gick på det. Umgicks väldigt mycket med Kewin Mod Valli - han som i dagsläget är pappa till min son. En tjejkompis (Justyna) tatuerade in ett hjärta på min ankel. På alla hjärtans dag fick jag en ros av Mikael. Jag gjorde en labret piercing som jag direkt gick hem och skulle byta stav i men fick tyvärr aldrig in den igen. Det blev mycket piercat denna månaden, jag gjorde två till i mitt öra och två på Jenny. Jag insåg också att jag hade tagit mig vatten över huvudet och var tvungen att omplacera dom två kattungarna Maiden & Medina som jag räddat sommaren innan. Under en brottningsmatch med Brikke råkade jag - i en olyckshändelse- få en riktigt brutal blåklocka haha! Och inte en jävel trodde på mig när jag berättade det. Den satt kvar i över en månad om jag inte minns fel och kan vara den värsta blåklockan i tiderna. Ni som såg mig då vet vad jag menar. Kvällen när jag fick den var definitivt en av dom roligaste i mitt liv!Del 1 - Januari

Januari: Årets början! Jag & Jenny stod i baren på en 70-tals fest som hölls för en tjejkompis syster. Några dagar efter det blev jag knuffad till marken av mitt ex. Spenderade 10 timmar på sahlgrenska för kraftig hjärnskakning och stukad hals/nacke, eftersom jag slog i bakhuvudet rejält. Januari var en månad då jag tänkte väldigt mycket. Grubblade och mådde riktigt piss. Jag ställde mig frågan; går allt som är trasigt att laga? Svaret jag kom fram till var nej. Denna månaden fann vi (jag och några till) äntligen Gucci, en hund som varit efterlyst och letad efter i över ett år. Önskar dock nu i efterhand att vi aldrig hade gett tillbaka henne till sin ursprungliga ägare - då tiken hade det bättre där hon var när vi hittade henne. Var även och tränade mma på min brors klubb, har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Jag följde också med Camilla (och hennes vackra dotter Chelsea) när hon skulle göra sin efterlängtade skindiver!Michelle's ocensurerade nyårskarameller!

Ni minns kanske ett inlägg jag skrev för en tid sedan? Att jag inte längre tänker skydda någon vid namn? Inte sopa under mattan med vad som - egentligen - hände! Ja, nu blev vissa lite (ganska så j#vla) svettiga! Jag har tänkt att summera detta året i tolv välskrivna men hyfsat nerkortade inlägg, en för varje månad. Låt oss kalla dessa inlägg för Michelle's ocensurerade nyårskarameller!

Håll utkik, första inlägget "Januari" kommer upp om en stund. TC / M <3RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.