Ett försök till uppdatering

Ja "herregud vad dåligt jag har bloggat..." Hade jag tänkt för ett år sen. Nu känner jag såhär, "fan vad gött med lite semester!".

Men för att jag ska komma ihåg viktiga händelser i mitt liv så vill jag sammanfatta "den senaste tiden" som för mig är något i stil med en vecka kanske? Ni förstår varför jag för dagliga anteckningar va? Fem gånger idag (minst!) har jag frågat vilken dag det är, varpå tre gånger till vilken dag det är imorgon...

Till saken!
Fladdermöss: Mamma, jag & hundarna var ute på tomten för en cigg och kvällskiss. Under tiden ser vi fladdermöss som viner helt ljudlöst (för oss) genom luften och hundarna tyckte det var jättespännande. Jag har sett fladdermöss förut men inte på såhär nära håll, och inte så här många och länge, det var en upplevelse, jag njöt! Och spratt som en glad bebis vid tillfället...

Möss: Hera... Mammas shitbull (slang för kamphundsblandras), jägarnas jägare! Herremingud vad den terriern är enveten! Hon klippte en mus (inte första gången, kanske bör nämna att hon tagit ca:5 paddor - och blivit förgiftad men ändå upprepat det - samt en hel del grodor, spindlar, skalbaggar.. You name it!) och vägrade släppa den. Vi höll på som idioter för att få ut den där musen och all mossa som följt med i farten. Jag garvar bara jag tänker på mamma när hon säger "Hera!! Släpp UT musen!! SLÄPP ut MUSEN!!" Samtidigt som hon petar Hera lite lätt på huvudet. Jag garva.. Och efter en bra stund och ett vattensprut var musen (och mossruskan!) ute. Där kom mitt känsliga jag fram och jag kollade direkt om lilla musen var död. Det var den. Så jag höll en mindre begravningsceremoni och hade ont i hjärtat hela kvällen. Men jag kan inte sluta skratta åt hur mamma hanterade situationen! Hahaha! Och det finns på film dessutom!

Kian tycker att kullerbyttor med mormor är det roligaste i världen. Att åka morfars bil är också roligast i hela världen. Även att låta som en "trrrrrrr" motor. Han tar sig framåt och kryper nästan. Växer så det knakar och vet precis vad han vill! Spottar, dregglar, står på huvud, kastar sig åt alla håll och kanter och håller sin mamma sysselsatt ;)

Det var allt från oss ("senaste tiden")!Godnatt

Det där inlägget jag skrev skulle komma ikväll kommer inte ikväll. Det kan komma imorgon om jag får tid till det.

Det blev iaf en promenad med bägge vovvar och Kian i vagnen mysigt nerbäddad med filt under regnskyddet. Moa och Hera var måttligt glada över vädret.. Jag säger ingenting så ha jag ingenting sagt!

En godnattcigg på altanen - undercover från dessa jävla knott - innan jag läser mig till sömns. Alla sover redan. Förutom jag. Ovanligt...Dags för promenad!

Nu ska jag ta min lilla son i vagnen, sätta på regnskyddet och ta med valfri hund ut på promenad. Igår var det Moa som fick följa med. Ingendera är särskilt förtjusta i regn och deras jackor är hemma. Vi får se vem som vill följa med. Jag gissar spontant på Moa.

Senare kommer ett inlägg om gårdagens kaos. Herre-jävlar säger jag bara. Ledtrådar: Fladdermöss, möss, jakt shitbull och kullerbyttor! (Gör ett yes sir tecken).Pappa

Eftersom jag är ganska "anonym" på Facebook så vill jag dela med mig av detta även här. Blev så glad över alla fina kommentarer också!Som en granat i en myrstack..

Någon dag i helgen (minns inte vilken) tog jag Kian i barnvagnen och gick ut för en promenad bland kor och - vad som tycks vara - ändlös skog. Vädret var helt underbart och jag var på så gott humör att jag bestämde mig för att plocka en stor fin bukett blommor på vägen tillbaka. Sagt och gjort, buketten växte för varje meter jag gick. Lila & vitt med stora fina olika gröna växter som bländades in bland färgerna. Den var så jävla fin, jag kände mig som en guldmedaljör i florist VM (Svar nej, jag lider inte av napoleonkomplex!).

När jag var "nästan hemma" så ser jag på ett av de gröna bladen, som jag lagt ner hela min själ på att hitta, något som ser ut som sånt där "grodklet". Vet ni vad jag menar då? Jag tror ni förstår. Hur som helst, något grodklet ville jag inte ha på min vackra bukett så jag stannar upp och börjar pilla loss bladet. Det skulle jag aldrig ha gjort, jag skulle aldrig plockat den där jävla buketten, jag skulle aldrig gått hemifrån!

När jag pillar bort bladet så spricker en - det jag trodde var grodklet - kokong och ut kryper (springer) först mamma spindeln och efter det exploderade hennes tusentals ungar ut som om du slängt en granat i en myrstack.

Samlar andan... Ni aaaaanar inte hur rädd jag är för spindlar! Det här kan ha varit det värsta jag har varit med om. Det gick så fort och jag tackar gudarna för mitt förstörda psyke som gjort mina reflexer så omänskligt snabba att buketten flög åt helvete in i kohagen innan dom han krypa upp på mig, FY-FA-AN säger jag bara. Jag ska ALDRIG plocka en bukett blommor igen i hela mitt liv. Det räckte med den första nära döden upplevelsen...

Bild lånad från Google. Jag fick bita mig i tungan för att ta fram en liknelse.Midsommarhelgen

Det har varit fett torrt med text här det senaste (förlåt, snabba cash skadad...)!

Hahaha. Fyfan! Här sitter jag nyblonderad (8:e gången?) och dricker kaffe så varför inte passa på att berätta om helgen.

Nåväl, åter till saken sa frun till farbrorn efter en karta Viagra. I torsdags "flydde" jag Göteborg och åkte vip taxi till vår fristad - Landet! Vårt paradis. Mamma, pappa, jag, Kian, Moa & Hera!

Det är så fruktansvärt avkopplande att kunna stiga in på vår extremt stora (och inhägnade) tomt, släppa hundarna fria och se dom rusa runt av glädje. Gå in och ut i stugan när man vill, hur man vill + klädd hur fan man vill (=nattlinne)! Altan med tak om det regnar, altan utan tak om det är sol. Ovärderlig hjälp från mamma och pappa med Kian så jag kunde vila min arm. Vi åt midsommarmat och jordgubbar med grädde. Jag gick en promenad och va som hände där får bli ett annat inlägg.

Helgen har varit så otroligt behövd! Kan man skriva så? Jag kan skriva så!

Nu är vi hemma för att gå till tandläkaren sen åker vi igen. Bilder? Okej, "några" kan ni få ;)

https://cdn1.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51c789359606ee60e1d34641.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51c7894de087c320fe6849d4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51c789569606ee61b0840961.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51c7895f9606ee613b4d4221.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51c78963e087c320b37ad1bd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51c78965ddf2b342e8db0d35.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51c78967e087c3210f93b1f9.jpg" class="image">....security not necessarySnart så! :)

Jag vet inte varför denna jävla appen lägger filmerna på sidan istället för i mitten.Well hello there

Gomörra he said. Gomörra they answered!

Här sitter jag och dricker kaffe! Kian rullar runt i sängen och suger på kuddarna. Amiina vägrar komma in, Mocca ligger och sover och Maiden sitter och skiter... Maiden den katten alltså. Äter, skiter, river hela hemmet och ramlar! Det är hennes motto.

Jag kunde inte välja bild så ni får alla tre (vi låtsas att det var alla...)!Bästa sättet att få bort tigerbalsam!

Nu säger vi Godnatt och tackar mina föräldrar för all hjälp idag. Med en nylånad bok (istället för snabba cash som jag tvångsläste i ren tristess för andra gången) i handen och en godisskål bredvid mig ligger jag äckligt skönt nerbäddad! Kian sover som en slagen hjälte och jag har smort in mig i tigerbalsam. Svaret på rubriken är: använd det inte. Det är lite som hundbajs, det spelar ingen roll hur många gånger man gnuggar händerna frenetiskt i tvål, nog fan känner man doften lite svagt ändå.Snacka om förvånad mamma!

Igårkväll när jag skulle natta Kian i vanlig ordning, sätter vi oss tillrätta som vi alltid gör. Jag i skräddarställning, han ligg/sittandes med sitt huvud på min vänster arm och hans högerarm som alltid tätt intill min kropp under min arm. Hänger ni med? Så här sitter vi alltid och jag håller nappflaskan i högerhanden. När flaskan var halv fick han mig att tappa hakan. Från ingenstans slingrade han tillbaka sin högerarm, tar flaskan ur mina händer och dricker upp resten själv. Ni kan ana hur förvånad jag blev! Bara sådär, "tack för hjälpen mamma men jag kan det där bättre än dig nu". Javisst, nu kan han dricka välling själv. Snabbt som fan försökte jag fotografera honom. Som den linslus han är började han givetvis showa istället. Men några bilder fick jag allt till!Varsågod

Vissa kanske inte kan associera till det här inlägget. Men för att klargöra för dom som kan det; det var alltså han som skickade och inte jag :) Varsågod, sanningen levererad!Inte förvånad

Är ni? Vem kan det vara denna gången tro. Av alla mina stalkers som måste "läsa ikapp" om mitt fantastiska liv dom inte kan släppa taget om. Dom som hatar mig men inte vågar säga ett knyst Face To Face, fortsätt ni bara, det förgyller säkerligen er vardag som uppenbarligen måste vara så otroligt jobbig utan mig att ni hänger kvar som hullingar i skinnet. :) Vad som irriterar er ännu mer är att jag skiter fullständigt i era liv. Jag är en bättre människa än er och jag vet mer än ni tror. Ni höjer min statistik på bloggen och får mig att skratta åt era anonyma kommentarer. Det är jättekul! Tack!

Det är trevliga människor också ska jag tala om. Folk som följer efter en i bilar för att ENDAST se vad jag gör, vart jag går och med vem. Jo, det är sant! Friskt? Jag menar är man så desperat att man - utöver att lusläsa min blogg & loggar in på andras Facebook konton för att se mig - följer efter mig fysiskt. Då har det väl ändå gått för långt? Jag vet att du hatar mig, du hatar mig så mycket att jag är hela ditt patetiska lilla liv. Bra jobbat! Och glöm aldrig att som man snackar får man höra, tillslut...Yey!

Den enarmade banditen med sonen på magen hittar ni i.... (Trumvirvel) Tvättstugan.. På en stol..Älskling

Fan va irriterad jag blev här omdagen. Jag skulle föra över bilderna från telefonen till datorn precis som jag brukar. Då det var lite över tusen bilder så tänkte jag att jag lägger in alla och sen "klistrar tillbaka" dom senaste som jag ville ha kvar på telefonen för diverse blogginlägg osv. Då gick inte det. Då gav jag upp. Insåg att jag måste gå via iTunes och lägga in dom där och sen synkronisera tillbaka dom. Tålamod för sånt där har jag inte. Så här har jag en dagsfärsk bild från imorse.Smärta

Jag har haft så fruktansvärt ont i min vänsterarm idag, mer än vanligt och på fler ställen. Framförallt axeln! Strålandes ner till armvecket. Jag kan inte heller lyfta upp eller röra armen åt vissa håll. Imorgon ska jag in på vc-akuttid och se vad dom säger. Kanske får jag en kortisoninjektion igen, vem vet? 5:e gången gillt? Nä då, dom 4:a var i tummar/senor (morbus de quervein) och inte relaterade till axeln (såvitt jag vet). Men den där jävla inflammationen i armen som aldrig läker ut kanske har bidragit med nått. Arg, ont, Godnatt!Kryper nästan

Det är på G kan man nog säga. Fan alltså, vad den här pojken utvecklas fort! Stolt är jag, minst sagt, men när man läser att han är mer än en månad tidig med nästan allt. Ja, då går det nog lite för fort. Skulle inte förvåna mig om han tar en promenad till slottskogen nästa helg...

Ironi!
Det som slog mig när jag såg bilderna var en vers ur en låt som automatiskt spelades upp i mitt huvud. "Face down ass up thats the way way" - kanske inte riktigt så passande i barnsammanhang! Jag skäms över mitt undermedvetna, den där låten utrotades väl 2007?!Arg mamma

Igår var jag inte på mitt bästa humör. Det kan ha varit till min fördel, det vet jag inte ännu. Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa. Detta gäller INTE Kian, så har jag klargjort det.

Igår pratade vi med Kians farmor Chantal (fransyska) som är helt underbar! Pratade även med Kians pappa då vi fått svaren på dna testet, som visade på 99,99% (vilket är det högsta man kan få) att han är Kians biologiska pappa. Jag har aldrig tvivlat men det känns alltid bra för pappan att veta 100% säkert, oavsett. Så nu var det ur världen.

Kian har tillfrisknat från vattenkopporna, men nu har jag blivit sjuk (igen!) och hör att han börjar bli det också. Typiskt!

"Så är det att ha barn" - sa en barnlös fjortis tyket till mig en gång. Yeah right, som om DU vet det. I D I O T! Haha!

Nu blir det mer kaffe!"Tokstolleeee"Mitt hjärta

Gårdagen var ingen bra dag. Jävlar vad många känslor man kan få på en och samma gång!

Kian och jag har precis käkat frukost. Jag sitter och väntar på ett samtal. En kaffe på det så blir det nog jävligt bra!Gårdagens promenad

Vi promenerade först till passcentralen för att ÄNTLIGEN få hämta ut mitt leg. Jag var där den 20:e maj, han sa "du får ett sms om ca: 5 dagar". Igår när jag ringde för att fråga vad som hänt får jag svaret "vi har haft problem med våran sms-tjänst, ditt leg har legat här sen den 23:e", eh? Tack som fan! Brev? Samtal? Nej. Nu har jag ett leg iallafall. Och pappa slipper intyga att jag är jag överallt.

Efter det tog vi vagnen hem till mamma och myste med henne och hundarna. Senare på kvällen var pappa så snäll (som alltid) och kom och körde oss hem! :)

"Lite" bilder från promenaden!Bilden glömde jag..Eh.. Oj?

Tog någon åt sig tro? Jobbigt att sanningen kommer fram kanske? Nåväl, snart kommer Del 8 - Augusti! :)Charmören

Han är inte bara helt gudomligt vacker, han har humor och han vet om det också! Idag har han charmat hela spårvagnen (som vi givetvis hostade lite extra vattenkoppor på...) och njutit av det. Att se sin 7 månader gamla (unga!) son charma en hel spårvagn och dessutom njuta utav uppmärksamheten, ja, det gjorde min dag. Utöver alla kommentarer jag hörde på vagnen.

"Åh herreguuuuud vad söt"
"Vilka ögon, titta!"
"Oh jisses, vilken liten ljuvlig pojk"
"Haha kolla! Titta vad sött!"
"Oj vad vacker, vilket skratt!"
Osv osv..

Tja, stolt mamma? OM jag är!
Bilder från imorse! Och en ifrån spårvagnen där han suger på tårna. Han verkar vara lika vig (överrörlig) som mig. Haha! <3"Anonymt" är inte alltid så anonymt!

Jag har fått lite kommentarer här det sista, av vettigt folk (och vänner) som reagerar precis som mig. Människan som stalkar mig och skriver så fort det finns möjlighet till ett "påhopp" är precis som ni tror och tycker, sjuk i huvudet.

Och det kan mycket väl vara (jag är i stort sätt säker på det, men det vet ju inte hon.... ;)) den här "människan" som önskade livet ur min son när han var sjuk i det hemska RS-viruset i över två månader. Hon heter Joanna Ekeberg och har, (förutom att avslöjat sig själv gång på gång här) mycket riktigt, ett eget barn nu. Hon var gravid när hon skrev så om Kian. Det har gått tio år sedan vi bad dessa kräk att dra åt h*lvete. Ändå så hänger dom kvar, som små äckliga jävla resistenta löss!

Nåväl, mig tar det ingen skada på. Jag är en perfekt mamma, som dessutom råkar se förbaskat bra ut ;)! Jag har också en perfekt familj, en perfekt son (på ALLA punkter, ett A barn - som dom kallar honom på BVC), fantastiskt fina vänner och helt otroligt vackra och underbara familjemedlemmar (katter & hundar) som förgyller vår vardag varje dag. Jag har också ett rent samvete!

Jag jagar inte dig, jag är inte intresserad av dig, jag har anmält dig, ändå sitter du (och din äckliga "familj" om man får kalla kackerlackor för det?) som ett plåster på mig! Släpp mig, ingenting du säger är av värde, tyvärr. Du har inte det jag har, du kommer aldrig att få det heller. Jag är hemskt ledsen för att behöva säga det men ta dig en titt i spegeln, hur ser ditt liv ut, ditt samvete? Åt helvete. Hela du är ett enda stort skämt! Jag tycker synd om dig! Ta tag i dig själv istället för dina desperata försök till att trycka ner andra som är helt omöjliga att få ner. Eller, spendera tiden på ditt barn - som jag önskar hade fått en annan mamma. Du är tragisk! Det räcker nu.Precis som texten lyder.

Behövs inte säga så mycket annat. :)Aj!

Vaknade av en sån fruktansvärd smärta i båda armarna. Sitter just nu mer armarna upp-pallade på kuddar. Det är äckligt vad ont det gör, från armbågsvecken till axlarna. Det var med nöd och näppe jag kunde lyfta upp Kian ur sängen och byta blöja. Aj, aj aj aj! Jag hade inte tackat nej till en en bedövnings pil skickad från ett blåsrör i smyg av närmsta indian.

Gå över! Värktabletter hjälp! Nu! Jag har inte tid med det här. Jag har ett barn att ta hand om!

Bilder från igår!Det är la typiskt!

När man kommer med motargument och personen ifråga inte har något att komma med tillbaka, då blir det påhopp istället. Jag är inte förvånad. Herre-gud!

Nog om det. Nu blir det frukost! :DDoktor Lagerström till er tjänst!

Jag bara älskar när folk är anonyma och leker världsmästare och "passar på" medan man är "osynlig".

Well, welcome motherfucker! Sit down, shut up and read!
xoxo
Dr.Lagerström

Anonym: Jag skrev att jag inte menade de som redan haft VK. Ex en nyfödd kan dö om det får viruset, och iom att du är ute kan du alltid riskera att du stöter på någon- VK viruset är luftburet och vipps smittas någon.
Man får ex inte besöka bvc öht med ett smittat barn, och nu säger jag inte att DU går dit (du verkar vara en person som läser mellan raderna) utan jag menar på det jag skrev längst upp.. ett barn dör heller inte av att vara inne ett par dagar.

Och jo, vattkoppor är vätskefyllda blåsor, det som är VATTkoppor.

Svar från doktor Lagerström: Vart vill du komma? Vad vill du ha sagt? Vem är du? Varför bryr du dig? Och vad fan gör du här? Kian har vattenkoppor (jag vet att det stavas VATTkoppor, men i folkmun uttalas det VATTENkoppor) och jag ger honom frisk luft? Det är väl inget fel med att ta med ett extremt smittsamt - meddigerdöden - barn till BVC? Pff, en piss i Mississippi ;)

"Symtomen är i regel lindrigare ju yngre barnet är."

"Vattkoppor börjar med feber, lätt huvudvärk och trötthet. Efter en till två dagar följer kliande utslag i form av små blekröda knottror."

"Mängden skiftar, en del barn får blåsor över hela kroppen medan andra bara får ett par."

Källa: Vårdguiden.se

Nu är du tyst! Tack på förhand :) Och varsågod, det är sällan någon får en privat lektion, med kärlek <3Grattis Kian 7 månader! Och Grattis på eran bröllopsdag Kiki & Jonas!

Åh, min lille kille börjar bli stor! Herreminget vad fort det går. Om en vecka är han väl 18 också? Skulle inte förvåna mig det minsta.

Hur som helst, Grattis min älskling på din 7 månaders dag!

OCH stoooooort grattis till Kiki och Jonas som idag gifte sig! Är jätteledsen för att vi inte kunde dela denna dagen med er men jag önskar er all lycka i framtiden! <3 Hoppas att det var ok att jag lånade bilden :)Nu ni! Nu vänder det tror jag!

Först vill jag svara på den anonyma kommentaren jag fick under inlägget "prickikörva". Som löd: "Det där ser mer ut som feberprickar/värmeutslag? Vattkoppor är större och vätskefyllda.
och varför är du ute med honom om han har VK? Finns människor ssom kan dö om de får viruset. (Och nej då menar jag inte de som ännu inte fått det)."

Svar: Vattenkoppor kan vara både små och stora. Det ter sig olika från person till person. Jag själv (och min storebror) fick aldrig vätskefyllda vattenkoppor när vi var små för ett exempel. Varför jag är ute med honom? Det är ganska uppenbart! Sjuka barn behöver frisk luft, punkt! Självfallet höll jag mig där det var folktomt. Ja, jag vet att man drabbas värre som vuxen. Även vi som haft vattenkoppor kan få det igen men då utvecklas viruset till bältros. Så, var det tillräckligt som svar för dig anonym?

Kian mår betydligt bättre idag, vi har inte behövt några Alvedon hittills och han har fått upp matlusten lite. Därför tog vi oss en promenad (i friska luften på folktomma gator) till mamma. :)Teckningarna hittills!

Som ni alla kanske märkt vid det här laget så ritar jag teckningar till Kian för att sedan sätta in i stora tavlor som kollage. Här har ni dom jag ritat hittills, förutom 12st som hänger uppe.

Stort tack till Mei You, som låter alla dela hennes gåva!Nu! Nu vet jag!

Nu vet jag varför texten nedan (från Linkin Park - Numb) spelades på repeat! Min visdom, intuition, erfarenhet och intellekt måste haft ett hejdundrande samarbete för att få fram den här slutsatsen!

"all I want to do
Is be more like me and be less like you"

Min tolkning: "Be more like me" = Fortsätta låta karma sköta jobbet, "Be less like you" = inte falla till din barnsliga hämndlystna nivå.Vissa mammor.. Och pappor..

Jag finner då fan ord, det ska ni veta. Jag är inte den som är den, jag är den som är den som är alla den...?

Vissa mammor! Jag ser det överallt och gråter inombords. Sist jag såg på "unga mödrar" så tappade jag hakan när en mamma lyfte upp sin lilla bebis endast i armen! Vem gör så?!? Inte ok! Det värsta jag vet är hårdhänta, ouppmärksamma, egocentriska, imbeciller till "mammor". I mina ögon är ni inte värda barn. Alla mammor förtjänar inte den gåvan!

Sen har vi mammorna typ två. (Och nej jag skriver inte det här för att jag är "avundsjuk", jag älskar att vara mamma och jag älskar att spendera varenda sekund med min son!) Det är dom som behöver "egentid", inte egentid som vi normala mammor menar, tex duscha, läsa, blogga, ta det lungt eller titta på tv. Utan "egentid" som barnvakt minst två dagar i veckan, framför allt för att supa och "leva loppan" på helgerna, eller det (för mig) mest bisarra - att inte vilja vara med sitt barn för att barnet är "jobbigt". Okej, vi alla mammor behöver en paus då och då, tolka mig rätt! Det jag menar är dom som ALLTID tycker sina barn är jobbiga och helst av allt hade sluppit dom helt, förutom när barnen är tysta, sover eller är glada. Tvi på er! Ush!

Pappor..
Vart börjar man? Många förtjänar inte ens att bli kallad för "Pappa". Idag höll jag på att flippa då jag såg en sak när jag och Kian var ute för att få lite luft. Vi går så att vi möter en pappa med två barn, gissar på 2 och 4 år gamla. Dom leker lite med alla (se bild), bladfrön? Heter det så? Pappan lyfter snabbt upp den yngste och sätter denne i vagnen, vad han gör sen? Han tar tag i den äldste och rycker honom till sig och slår(!!!!) pojken på rumpan så han börjar gråta. Jag tvärstanna och vände mig mot dom, var precis på väg att få ett utbrott, då en annan vuxen uppmärksammade det hela och säger skämtsamt till mig (han såg väl min blick) "ja, det där var la barnmisshandel!". Eh? Ja! Vid det här laget var pappan och barnen redan långt borta och jag stod kvar som ett frågetecken och visste inte vad jag skulle göra. MINST tre andra vuxna, förutom mig och pajasen såg detta och INGEN så mycket som höjde på ögonbrynen. Jag fick så ont i hjärtat, om han gör så där bland folk, vad händer då bakom stängda dörrar?Prickikörva

Nu har vi nog nått den "värsta toppen" med vattenkoppor. Han är helt prickig, nästan överallt. Febern är kvar, matlusten är nere på noll! Har bara fått i honom en och en halv flaska samt en "djungeldessert" burk på hela dagen! :(

Vi tog en promenad så han fick lite frisk luft. Idag mår han INTE bra. Nu somnade han i min famn precis och jag hoppas han får en god natts sömn om han nu har somnat för natten.

Min lille lille prickikörv <3"Klappa fötterna när du är riktigt glad"

Alvedon gör susen mot vattenkoppor! Detta lärde han sig nu, tog någon minut sen satt det :D Stolt mamma!Linkin Park - Numb

Spelas på repeat i min skalle. Just denna meningen: "all I want to do
Is be more like me and be less like you". Om jag bara visste varför? Det betyder nånting, jag kan inte komma på vad. Intuition var är du?Det finns så mycket att blogga om!

Meeeeen jag orkar inte. Har massor av fina bilder på pappa (morfar) och Kian från landet. Vattenkoppan behövde frisk luft så vi hängde med på lite vårstädning! Några kort får ni! Tillsvidare.Sverige!!

3 år var jag (mamma rättade mig) när jag kunde alla fyra verser! Som för mig alltid kommer att förbli den riktiga, nationalsången! Den är inte dålig. Stolt svensk! Sug på den motherfucker ;)

(Gör "YEEEES"! Med armen)Grattis Sverige!

Jag ÄLSKAR vår nationalsång. Jag kunde alla fyra verser när jag var 5 (stämmer det mamma?). Detta är faktiskt också en av dom sånger jag sjunger för Kian när han ska sova.

Kärlek! Länge leve Sverige <3
Bild: Michelle LagerströmGalning?

Jag kan se ut som en riktig jävla galen psykopat, om jag vill ;) Det är inte till min fördel när jag "gör det" omedvetet. Jag (även Kian) har en förmåga att se väldigt arg ut när jag tänker eller koncentrerar mig. På bilderna nedan driver jag, ta inte åt er.

"Oj, du var verkligen inte så som jag först trodde, jag tänkte mig värsta galna bitchen!", "med du var ju en riktigt trevlig och härlig tjej och inte alls sådan" - har jag fått höra otaliga gånger. Full förståelse! I forgive you....Hoppsan!Maiden

Det finns en enda katt som Maiden. Jag börjar tvivla på om hon ens är en katt över huvud taget.

1. Jag skulle putta undan henne lite försiktigt ner ifrån sängen då hon har en tendens att vara otroligt närgången. (Läs: obehagligt närgången!) Vad gör hon? Hon landar på rygg! På rygg! Vilken katt landar på rygg? Maiden!

2. Kattlådan. Mina katter är bortskämda. Den ena (Amiina, härskarinnan över allt och alla) vägrar använda kattlådan om inte "hennes kattsand" är där. Detta är Tidy Cats instant action - "omedelbar doftkontroll" vilket stämmer, den är grym. Alla vet vi att katter krafsar över sand när dom är färdiga med sitt. Det kan dom redan som små kattungar. Vilken katt täcker aldrig över sitt? Maiden! Vilket gör att det stinker bajs!

3. En katt är vanligtvis smidig. Maiden gjorde ett försök att hoppa upp på hallbyrån vars låda var utdragen då jag fixade håret, hon kom halvvägs, sen hängde hon där och dinglade som en orangutang.

Jag kan fortsätta i evigheter. Det här kan inte vara en katt... Lilla Mongo-Maiden!Katter och hundar blir katt och hundmat!

Jag själv är redan vegetarian, med undantag för fisk. Men efter att ha läst det här så funderar jag starkt på att börja laga egen mat till våra katter och hundar. Som tur är äter inga av våra familjemedlemmar något av dessa fabrikat. Och jag hoppas innerligt att det dom äter INTE är tillverkat på det vis ni nu ska få läsa. Och jag ber er, läs! Läs och sprid!

Mina katter får "Bästis" från Animail (fd. Foderbilen). Och hundarna "Axess". Som bägge är svenskproducerat och enligt min åsikt mycket bra.

Länkar: http://www.cutiepiepolly.se/2013/06/5-fakta-du-inte-visste-men-borde-veta.html?m=1
http://www.klokast.se/Nyhet/Djurmat0306.htmlFlätat :)

Så här ser det ut när det är flätat. Rätt ballt va? Jag veeeeet! ;) Godjävlamorgon på er! Sömn är överskattat.....

Camilla! "Collage Pie" heter appen jag gör dessa kollage i! :)"Collage Pie"Sömnlös

Alltid när man ska iväg dagen efter och behöver ställa väckarklockan så går det inte att somna! Varför? Det slår aldrig fel! Jag vet inte hur många nätter jag hoppat över sömnen och tvingat mig själv att vara vaken trots att ögonen går i kors, just för rädslan att inte vakna i tid och komma iväg. Kan vara en av mina största "fasor". Komma försent, försova mig osv. Oavsett hur viktigt dagen efter är. Nåväl, ett par sidor i min nya bok gör nog susen.

"Appetite for destruction - sex droger och Guns N' Roses" av: Steve Adler
Tucanen Torgny

Det som ser ut som kladd runtom är pappret under där jag testat vilka färger som passar. Bara så ni vet :PSovdags!

Lilleman sover sen elva någonting. Han har varit lite piggare idag och ätit betydligt bättre än igår. Febern är kvar men det som verkligen förvånar mig är att prickarna är färre idag än igår. Runt 70 fick jag det till igår, idag endast runt 20. Det kan ju tydligen komma och gå så vi håller tummarna och ser det positiva i det, hellre nu än sen. Men jag börjar ändå tvivla på om det är vattkoppor. Mamma (som är undersköterska) är helt övertygad. Jag litar på henne. :)

Tycker så synd om Chelsea bara hon är ju äldre och lider verkligen. Tur att hon har en sån fantastisk duktig mamma! Camilla du är grym!Projekt X

Börjar tröttna lite på den här jävla ritualen. Förberedelser: alla piercingar på vänster sida som ska ut, halsband av, skydda kläder, blondera slinga för slinga och undvika hårbotten (som är vit/gul), vänta........... Efteråt: Vatten, massera, skölja, efterbehandling (stå och bli tokig och göra grodsquats för att fördriva tiden), handdukstorka, värmeskydd, olja, blåsa håret torrt, i med alla jävla piercingar och på med halsband.

Jag tänker dock inte ge upp. Det kan hända att mitt hår (tyvärr) inte kan bli vitt. Med tanke på hur sönderfärgat det är innan (svart i många år). Vi får se, jag har en plan B, i värsta fall.

Detta är då efter två avfärgningar och 7 blonderingar. Mitt projekt X från svart till vitt (förhoppningsvis)!Grodan Gunnar & Zebran ZilviaVattkoppor!

Inte konstigt att han har varit så trött och grinig på senaste. Efter våran middagsnap var han skollhet och hade feber. Samt röda prickar i ansiktet och över bröstet. Ringde mamma helt förtvivlad och börjar givetvis att gråta när hon förklarar att det troligen "bara" är vattkoppor (jag säger vattenkoppor!). Det blir inget bröllop för oss på lördag, vi som hade längtat så efter det! Vi skulle ju tom köpa en fin klänning till mig imorgon. Men, vad gör man. Är "glad" över att det kom nu och inte senare. Hoppas innerligt att han mår lite bättre imorgon och vill äta lite mer än idag.

Dessa bilder är från imorse. Pang sa det bara så var han rödprickig på eftermiddagen.Del 8 - Augusti

Del 8 - Augusti

Del 8 - Augusti

Månaden börjar med en hel del inlägg ifrån landet. Sen kommer ett inlägg där klumpedunsen skämmer ut sig ännu en gång. Låt mig citera: "Nyvaken spatserar jag ut med Moa för morgon kissen. Är som vanligt väldigt yr och yrslig. Tänker väl inte så mycket mer på det förens jag tappar balansen och ramlar framlänges ner på alla fyra, gravid (7:e månaden), med en amstaff, i det leriga gruset.. Moa tyckte jag var jätterolig som "låg" på alla fyra som en fet pingvin med uppskrapat knä & fot full med lerigt grus".

Sen kom en dag, som jag - och nu ni - sent kommer att glömma. I grund och botten hade jag tabbat mig, och ärlig som jag är står jag för mitt kast och tar skiten som kommer därefter. Att jag fick ta skiten för ALLA som på något sätt ens hade ett liiiiitet finger med i bilden, tja, det kan man ju tycka vad man vill om. Min tabbe? Jag var med en fd. väns ex. Den här historien gick från en fjäder till en påfågel. Tjejen i fråga vet inte vad ordet "sanning" betyder. Den här tjejen är garanterat den största skitsnackarn i Göteborg. Hon pratar om alla, även dig, tro mig. Hade folk (ni) så mycket som haft en aning om vad hon har sagt om dom (er) så hade hon antagligen fått fly till Lappland. Men det är en vild gissning från min sida. Hur som helst, tjejen ringer mig - full som alltid när hon "vågar" prata - och vill ses. Javisst, kom du. (vid den här tidpunkten hade hon förlåtit vs hatat mig säkert hundraelva gånger. Beroende på mängd alkohol och umgänge, återigen en vild gissning. Hon kom och vad hon satt här och sa förvånar mig fortfarande. Hon var så lycklig över att hon var gravid nämnligen, med sitt "ex" som hon för övrigt tidigare har anmält för våldtäckt, bla. och hade fått för sig att han även kunde vara mitt barns far (vilket han inte är). Hon satt och pratade glatt om hur hennes framtidsvision såg ut. "Att våra barn skulle bli halvsyskon", "att hon och exet skulle behålla barnet", "att det jag gjorde var förlåtet och glömt sen länge", "att hon saknat mig", "att hon inte vågade berätta om graviditeten för sina föräldrar(?)", "att hon beklagade frejas bortgång", "att vi tillsammans skulle berätta för exets mamma som hon (och jag, det erkänner jag) hatar" och allt annat möjligt pladder. Vi blev "vänner" för en kort tid för att sen åka på ett av hennes alkisurflipp igen - välkända i hela Majorna - varpå jag bad fanskapet att dra åt h*lvete.

Graviditeten fortlöpte och jag hade brutala cravings efter äpplen och varmakoppen minestronesoppa. Jag gjorde konstiga saker i sömnen, citerar: "Inatt vaknade jag då av att jag häller mitt saft glas över mig, inte tappar ut i sängen, häller det över mig! Vilken stabil människa gör så? Vet ni hur klibbigt saft blir?"

Dante (Moa's bror) lämnade oss alldeles för tidigt. Vila i frid gubben <3

Jag måste säga själv att jag tror att jag drack någonting från visdomens källa när jag skrev det här: "Jag har insett ett par saker dom senaste åren som gjort mig mycket klokare. Jag ser igenom de flesta, deras falskhet och fejkade omtanke. Deras skådespel och "tyck synd om mig" beteende. Vilka som ljuger och långsint smider planer efter en konflikt de hävdar är löst och spenderar mer tankeverksamhet åt än vad dom gör åt något annat. Dessa människor har jag lärt mig att sortera bort. Jag vill inte ha massa idioter runt mig och min familj som endast själ energi. Jag vill inte att min kärlek och min omtanke läggs på människor som inte är värda det. Det är slöseri! Jag tänker inte slösa min dyrbara tid och kärlek mer åt människor som inte förtjänar det."

Jag köpte en spjälsäng & barnvagn till Kian och började rita hans första djur denna månaden. Även min virkning gick framåt och var nog det som jag ägnade mest tid till förutom Moa och familjen.Han stavas K I A N

Mycket riktigt. Och idag har han gått mig på nerverna vill jag lova. Han har (utefter vad han kan för sin ålder) testat sin mammas tålamod. När han hade hållit på att matvägra sen efter frukosten tills nu och bara gnällt gnällt gnällt... Tillslut rann bägaren med det rosenskvalpandeglittrandealkoholfriarosévinet över. "Kian kan du sluta låta som en j*****vla säl förh****lveteeee!!" Var alltså det jag INTE sa...

Bilderna är från imorse. Redan här kan man ana en liten "jag ska gå mamma på nerverna" rynka i pannan.Godmorgon

Kian har sovit som en prins (som alltid). Med mig var det lite värre, men vad brukar man säga? "Sova kan man göra i graven" fint, jag köper det. Med viss risk att jag bittert ligger där sen och muttrar "hade jag bara fått lite sömn..."

Idag är det måndag, vilket jag inte har sett fram emot. Det kan komma en del samtal idag. Det är vad som kommer att sägas jag är nervös inför, oavsett om det är bra eller dåligt.

•S A M L A K R A F T •Moa <3Söndag!

Det betyder... Manikyr & pedikyr! Varje söndag!

Före och efter bilder, lite skillnad som sagt. Nu ska naglarna vila och imorgon blir det lackning! :D Hur jag ska bestämma färg vete' gudarna. Det finns en hel del att välja mellan om man säger så. Nagellacksmanisk som man är.När en shitbull slår dövörat till

Hahaha den här hunden va!Del 7 - Juli

Del 7 - Juli

Månaden började med ett "avsluta meningen inlägg" skrattade gott nu när jag läste det igen. Min blodtörstiga kamphund försvarade inte sin matte när vi stötte på den största spindeln i historien. Graviditetsveckorna 21-25 passerades som en vaggandes pingvin pga den hemska foglossningen och min kost bestod mestadels av libabröd och bananer för att lindra den fruktansvärda magkatarren & halsbrännan. Jag var så otroligt glad över att vara blivande mamma, enastående ensamstående som vi så fint uttryckte (och fortfarande uttrycker) det. Ännu gladare var jag över att slippa kärleksproblem, låt mig citera vad jag skrev: "Jag är sååååå glad över att jag inte är kär, olyckligt kär eller förälskad i någon kille = inget strul what so ever. Endast mina åsikter, endast mitt tycke, jag gör vad jag vill och det gör jag precis när och hur jag vill. För nu är det jag & bebis som gäller. Och det är endast jag som bestämmer över oss ♥ Som alltid klarar jag mig betydligt bättre själv än tillsammans med någon annan (velig pojkvasker tex. som leker alfahanne och tror han är världsvan). Nej tack! Singel, lycklig, gravid enastående ensamstående."

Vi kämpade vidare med Moa (vår Amstaff) och Hera gjorde allt hon kunde för att lära stackars missförstådda Moa hundspråket på rätt sätt. Vi var mycket på landet och det var helt underbart! Moa började visa tendenser till att vakta mig (antagligen för att jag var gravid) men det fick vi ur henne ganska så direkt utan några konstigheter. Numera vet hon att jag vaktar mig själv OCH henne. <3

Ett inlägg bestod endast av ett axplock pinsamheter jag lyckats åstadkomma genom åren. Jag citerar lite från det inlägget också: " Jag är så fruktansvärt klumpig och utöver det så har jag alltid en sån helvetisk otur. Hosta nudlar i ansiktet på tonårsförälskelsen (under det tidiga över-pinsama stadiet), svimma i en dekorationsrabatt i gjuten betong framför hela svenska mässan (Motormässan = typ bara snygga killar) eller råka nysa snor i ansiktet på pojkvännen, inne på bensinmacken? Varför inte ramla och slå upp knät så illa att det behövs sy, när man springer till en bil full av snygga killar, i 14cm klack?"

Moa spenderade mestadels av sin tid på min mage. Och blev sparkad på hakan av bebis (som i dagsläget är snart 7 månader och pussas med Moa varje dag).

"30 dagar 30 ämnen" - inläggen fortsatte.

Moa hade sina dåliga stunder men när jag läste det här så blev jag stolt över mig själv. Det är längesen jag skrev det, 12:e juli 2012. Det jag skrev var: "Moa kan, om man mjukt visar henne hur. Övning ger färdighet! En känslig och osäker hund behöver en lugn och säker ledare. Jag ser mig inte som en ledare, jag skulle vilja kalla det vägledare."

Den 13:e juli 2012 började jag läsa del 1 ur grottbjörnensfolk 6:ologin. nyligen läste jag ut den 6:e. Det komiska är att min mamma gjorde samma sak när hon väntade min bror. Skillnaden var att hon fick vänta 20 (eller var det 23?) år på sista delen medan jag hade alla 6! (Som jag fick av henne haha!) och som som böckerna räddat mitt liv! Herregud.

Jag bestämde mig för att jag ville lära mig att virka - vilket jag gjorde. Ganska duktig blev jag också!

Jag ringde polisen då flickvännen till killen ifråga inte vågade själv, inte heller min dåvarande vän, för att anmäla vanvård av två hundar. Men dom satt och hejjade på i bakgrunden och smidde planer om att åka och hämta hundarna, mycket snack och liten verkstad. jag har en förmåga att syna folk. Länsstyrelsen skulle iaf "se vad dom kunde göra". Vad som hände sen? Hundarna vet jag inte hur det gick för. Tja, och killen vet jag inte om han har kvar hundarna heller. Men han super lika friskt fortfarande och umgås med bägge två brudar nämnda ovan och även mitt ex, som misshandlat både mig och en av de ovan nämnda brudar, fin smet va? Jag vet. Ännu finare, ena bruden har även, som grädde på moset, s**** av mitt ex, som inte var mitt ex då men hon min "bästa vän". Fina tjejer det där ;)

Till något betydligt trevligare! Den 19:e juli hade vi tid på emmakliniken för att få reda på könet på bebis. Alla sa tjej, jag sa pojk. Och en mammas intuition har sällan (min - aldrig) fel. Det var mycket riktigt en pojk som låg där inne, en pojk vars namn var bestämt långt innan jag fick reda på att jag var gravid. Min son döptes senare till Kian Jimmie Lagerström.

Moa & jag kämpade vidare med hennes hemska hudproblem och det blev en hel del klorhexidinduschar. Förutom det så var vi ute mycket och tränade hennes psyke men även fysik. En hel del bakning höll jag på med här hemma också. Det och att fixa naglarna haha!

Som ni märker, så är det lite längre text på detta inlägg. Och det kommer att fortsätta så. För jag vet att det är dags för sanningen att komma fram. Och det är bara ifrån mig ni får den.

Stay tuned!Seriöst?

Ofta "bajsat" inte finns med? Autocorrect är där direkt, censur censur!! Inga bajskorvar här inte. Ni ser ju!"Tatatatata"Godnatt!

Så här mycket disk får vi på två dagar jag & Kian. Detta är bara "Kian's" disk. Jag förstår varför min arm aldrig läker. Nu ska jag torka håret (som haft en burk inpackning i sig i en timma) och smörja in topparna med den nya oljan jag köpte idag. Natti Natti!

Ps: imorgon kommer del 7 - juli!Woooohoo

En bildbomb! Mest för min egna skull faktiskt. Min blogg är min "offentliga dagbok" och jag älskar både att skriva och pyssla med bilder. Så här kommer dagens Kian! Förutom det så är jag mäkta stolt över min son! Han förstår humor. Han utvecklas så fort! För fort! Nu sa det bara pang så kom konsonanterna. Och att han faktiskt förstår vad jag säger. Alltså, jag har en sak att säga om att vara mamma. Wow! Vilken mäktig gåva <3Pappa & Mamma

Min älskade pappa fyllde år igår. Och min mamma fyllde år den 16:e, detta är ett inlägg för dom båda.

Presenterna fick han och mamma för ett bra tag sen. Jag såg ingen mening med att vänta tills "dagen är kommen" (okej nu lät jag som liemannen). Presenterna är oviktiga, vi är inte materiella kåtbockar som många andra.

Pappa, min kung! Jag säger det så ofta att det börjar bli uttjatat. Jag skiter i om det blir uttjatat för min kärlek och beundran till&av dig går inte att beskriva i ord men jag ska försöka. Du är inte bara min pappa, du är min bästa vän, min trygghet här i livet och den enda mannen jag litar på till 100%. Jag älskar att vara din dotter. Du har lärt mig så mycket och lär mig fortfarande. Att du är högt älskad av otroligt många är ingen nyhet. Pappa, min pappa, Kians morfar - den bäste morfarn i hela världen. Jag ÄLSKAR dig! Grattis på födelsedagen! (31:e maj)

Mamma, min drottning. Likadant här, jag kan inte tjata ut det. Min kärlek för dig. Även du är min bäste vän, min trygghet och den enda kvinnan jag litar på till 100%. Jag älskar att vara din dotter, du har lärt mig så mycket och lär mig fortfarande. Mamma, du är mer än en mamma för mig. Du är min tvillingsjäl. Vi hör varandras tankar och kan kommunicera utan språk. Mamma, min mamma, Kians mormor - den bästa mormorn i hela världen. Jag ÄLSKAR dig! Grattis på födelsedagen!
(16:e maj)Den här pojken

Bildbomb! Han är ju så fin!!!!!RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.