Det gick fort!

Fyfan! Den här dagen har gått från att ha lite ont i halsen, till ont. Ingen nästäppa till total nästäppa. Noll snorproduktion till niagarafalls-snor. Helt ok till döende. Bara inte Kian får detta!!

Han sover fortfarande (fortfarande!!!) och här har jag legat i ett par timmar med inställningen "han vaknar snart och är hungrig". Nej, sa prins-Kian! Ligg du där och dö av tristess så väcker jag dig sen preciiiiiis när DU har somnat!

Japp. Kärlek! <3



Bildbomb



Fyfan vad dåligt!

Vi alla är väl ense om att julmust och påskmust smakar likadant?

Ja!
Det gör inte det där jävla brödet kan jag ju tala om för er.

Fa-an! Jag såg "påsk-vört med russin" på Coop och kastade mig över limporna som en annan jävla kaskelot - då det rent realistiskt sett bör smaka samma som julvört - och roffa åt mig två stycken på en gång. Väl hemma (under första tuggan) insåg jag att jag har blivit grundlurad, till min stora besvikelse smakade det inte det minsta "julvörtigt".

Förstår ni vad det här innebär? Jag kommer alltså tvingas att leva med denna frustrerande och oerhört irriterande vört-craving ända fram tills julafton!



Promenix till mormor!

Jag och Kian tog en promenad hit (2,59km) till mamma. Pappa och jag åkte och handla och nu har vi precis druckit kaffe efter maten.

(Eh hej typ fem timmar senare.. Glömde skriva färdigt såg jag nu Hahaha!)

.......snabbspolar
Snartskavihemigenochpackauppmatenmysaochätapigglinförmammiarontihalseeeeen...

Ja. Nu är vi hemma och jag ligger i sängen och väntar på att Kian ska vakna, hade jag haft ett bord här så hade jag suttit och spelat piano med fingrarna!

Nåväl, till dom MYCKET goda nyheterna! Den misstänkte kattplågarn i Högsbo är anhållen. Läs en av artiklarna här, detta är mammas intervju från gp.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1488471-misstankt-kattplagare-anhallen



Det blev en väldigt mysig lördag!

Vi har haft en jättemysig kväll, jag Kian och "NN" (finbesöket). Och för att beskriva den kortfattat: Kycklingsallad, kaffe, snick-snack, film, brottning (jag vann INTE!), bitmärken, blöjor, kelsjukmaideniansiktet, dreggel och en hel del flabbisar! Myspys <3

Nu har knodden precis somnat och hans mor ska läsa lite innan hon somnar. Godnatt!



Myslördag!

Såååådär! Tvätten är tvättad, disken diskad, hemmet städat, bebis mätt och sover middag, mamma är nyduschad och fixar håret (och bäddar sängen), för nu väntas fin besök! :)



<3



Kian, mammas hjärta! (bildbomb!)

Han växer så det knakar! Det ska bli så spännande att se vad han väger och hur lång han har blivit på, när vi ska till BVC nästa gång. Kian blir 5 månader den 8:e april. Det känns som om han föddes igår?!

Sen har jag tänkt (för ovanlighetens skull.....) mycket på det här med karma. Kians start i livet var hemsk! Minst sagt. Om man jämför tillvaron då med tillvaron nu så måste jag säga, herreguuuuuud vad det måste vara karma? Nu är han världens mest nöjdaste bebis. Sover som en stock, hela nätter! Är bra i magen och älskar allt han får äta, smaka, känna och titta på. Han är alltid glad och ger dig ett leende om det så är mitt i natten och han är ledsen för att han har tappat nappen. Han jollrar, han rullar runt, han ålar sig fram och han kan nästan sitta utan stöd. Han skämtar med oss, tar ut och in nappen själv. Drar filten över huvudet när han vill sova och ger alltid ett nöjt "he-he" innan han somnar. Han äter som en kung och är fruktansvärt (jag upprepar, fruktansvärt!!) tidig! Det glädjer mig, inte för att "skryta" och absolut inte för att "håna" andra, endast för att det glädjer mig att se honom må så bra som han gör! Det är han värd, efter den helvetes starten.

Vi är så lyckliga!
Jag dödar för dig min son. Om så jag ska behöva bygga ett slott för att skydda dig så gör jag det. Du är mitt allt och du har räddat mitt liv. Tack! <3



Dun dun duuuuuun

(gameoversoundfrånsupermario)

Skåda mitt vänstra öga! Jag har en säkerhetsdörr och inte en jävel (objuden) får komma in! HAH!

Ps: bildprojektet ni ser är inte färdigt, nej..



Godmorgon

Lite sent inlägg kanske, men det finns ju andra saker man prioriterar före att blogga. Såsom, mysa med Kian, ge honom frukost och en torr blöja. Mamma tre koppar kaffe, frukost och bädda sängarna. Fota min vackra prins, gosa med Maiden och sen, blogga om det ;)



Terapi

Det är som terapi. Att rita. För mig är det en avkoppling. Alla dessa ritade djur (tack vare mei yiu) ska in i en tavla och hänga ovanför Kians säng. Tror jag har sagt det förut. Jaja! Godnatt på er.



Vad hade jag gjort utan dig?

Pojken min, vet du hur mycket du betyder för mig? Jag älskar dig så mycket att det gör fysiskt ont! Du är mer än vad jag någonsin drömt om, du är finare än vad jag någonsin önskat och du är den mest underbara, ovärderligt högt älskade Kian! <3



IKEA

Sådär! Då har man bränt (väl spenderade pengar) 1500kr till Kian och pyttelite till hemmet. :)



Du är mitt allt!



Behövs ingen rubrik



Hahaha! Älskade unge.

Din mamma har sjuk humor, du har det med, vänta bara så kommer du förstå vad jag menar <3



Pappa, Kian & Moa



Jag vill inte länge!

Nej! Vi har ångrat oss. Vi vill inte alls ha någon säkerhetsdörr. Hade jag inte hjärnskador innan så fick jag det nu.. Herrejäääääävlar vad det bonkar och slår. Jag är fruktansvärt ljud/ljus&lukt känslig så detta är lite som att tvinga en vampyr att lägga sig utan solglasögon och sola, tortyr! Kian bryr sig inte, tur är väl det. Hans mamma byggde ett hörselskydd av närmsta objekt iallafall, i förebyggande syfte...



Svar på frågor! :)

Jag har fått frågan: Vart jag har gjort mitt kollage?

Svar: Just det kollaget (på Kian) är gjord i appen "Perfect Image". Jag brukar oftast kombinera 1, 2 eller 3 "bild&kamera-appar". Lägger upp en bild så får ni se vilka jag använder mig av. :)



Godmorgon!

Kaffe och Nyhetsmorgon är ett måste som start på dagen! Lite bilder på Kian också. När som helst - skulle jag precis skriva men det jag skulle skriva inträffade istället - plingar det på dörren.

En säkerhetsdörr är snart på plats. Klockan nio ikväll börjar inspelningen av panicroom 2 med Amiina som huvudrollsinnehavare! Börja poppa popcorn för fa-an!!!



Shopping!

Jag vet! Man vill bara äta upp alltihop!

Pongopyjamas, kortärmad x2 (ett måste, hund liksom....!)
Keps (älskar den, tvär ball)
Strumpor (Kians fötter växer fort)
Kortärmad body (så vi kan spilla ännu mer morotspuré!)
Min son i barnvagnen (äter på sin scarf)



Yeeeeepp! Jag har odlat!



Älskade unge!



Min son matvraket!

Det är så kul med en matglad bebis. Vilken lycka att se hur bebisen känner efter, smakar och smackar. Utforskar! Utvecklas! Jag kan inte titta mig mätt, någonsin!

Ps: detta skulle publicerats igårkväll!



Bebis VS Mamma 1-1

HAH! Jag vann! Jag vaknade INNAN min son idag. Moahahahahha (djävulsskratt)! Nu ni, nu blir det ännu mer kaffe och sen fin besök!



I'm thinking..

Det är inte bra. Börjar man tänka så svävar man lätt iväg. Framför allt jag, den fantasifanatiskadrömmaren!

Det blev en powerwalk bort till mamma idag och även en hel del ärenden blev "avklarade", herregud, vadå krystat ord! Nu på kvällskvisten tömde jag mitt finger från var för 3:e ggn idag. Tog mig en lång jävligt behövande och lugnande dusch! Och nu, ligger jag i sängen och funderar..

Funderar..
Idag bokade jag om (för 6:e gången tror jag) min återkontroll. Jag vågar inte gå dit. Missförstå mig inte, min BM i slutet av grav var underbar. Men efter övergreppet i tidig grav så vill jag aldrig mer ligga i en gynekologstol. Ever! Så därför har jag skjutit upp det.. Jag vet att det är viktigt, men det tar emot nått så in i helvete!



Trött shitbull

Hera aka. Maud



Den arga babyn!

Herre-Gud vilket temperament! Envis som en jag vet inte vad är han också. Han vill så gärna men kroppen lyder inte. Då blir han arg på mig istället, för det är ju mitt fel. Att han kör in bitringen i ögat istället för munnen.

Idag har han rullat runt må ni tro! Stolt mamma stod jag och filmade och ropade samtidigt: "jaaaaa jaaaaaa!! Kom igen!! Du kan!! Jaaaaa!!!" "Igeeeen igeeeen!!" lite som en fanatisk alkolist som skriker på sin tv under VM i fotboll.

Tänk vad bra man hade mått om man fick bebis-beröm för allt man gör! "Bra, Micheliiii tussi nussi pluttgull! Vilken fiiiiin bajskooooorv!! Va du kan!! Vaaa!! Duktig tjeeeeeeej!!"

Eh...

Nej.



Överraskningen!

Ja mina fina läsare. Dom flesta har säkert redan sett det på FB men hur som helst. Idag har jag fått tillbaka Maiden!!! Lyckan är total! Maiden trivdes inte i sitt nya hem (till skillnad från Medina som tydligen lever loppan där) så jag kände att hon måste tillbaka till mig och inte vidare till någon annan.

Hon är precis den Maiden jag lämnade 120505! Och hon kände igen mig, och hemmet! Jag har varit lite orolig över att mina flickor inte ska minnas henne men jag tror att det ska gå bra. Mocca fick komma in och hälsa en snabbis och det fick bra, några få morrningar då Maiden är väldigt påflugen. Hon har fått göra sig hemma stadd i köket ordentligt och fått en avmaskningstablett. Klippte klorna, borstade och kammade igenom henne för imorgon blir det ett bad för den lilla damen.

Notis till mig själv: fråga Yvonne om nysningarna!



Söndag

Kian har precis somnat om, tänkte först ta mig en nap jag med men ska endå upp om en timma så det känns onödigt. Idag ska vi iväg och %*+== =*^%. 90%}]|~!

Det betyder "ni får se sen"!

Var hos läkarn i torsdags också. bl.a. för min arm. Det visade sig att det nu var seninflammation i hela vänsterarmen, kraftig överansträngning och "bollarna" i armen var svullnader längsmed senan. Tyvärr så svarade inte min kropp på anti-inflammatoriskt så den enda "medicinen" var total avlastning. Dvs inte använda vänster arm alls. Och det är ju lätt när man har bebis.. Tack gode gud för smärtstillande!

Nu vet ni (vi? jag?) det!



Svar ja!

Jag känner mig populär!
"Tjeenaaaaah-aaaah" (reklamenpåtvjaggarvarihjälmigåt)



Otur. Det finns!

Jag är ett livs levande bevis på det. Otur råkar vara mitt förnamn. Låt mig berätta min dag för er.

Kian vaknade ca: 06.00, 06.30, 07.00, 08.00, 09.00.. Grinig, täppt i näsan. Frustrerad.

Frustrationen och hans (hemska) humör idag höll på från 06.00-20.00! Grin, skrik, gråt, hungrig, inte hungrig, ledsen, inte ledsen, varm, kall, bekväm, obekväm, fel filt, fel filt igen, ingen filt dög, vill ha nappen, spottar ut nappen, vill ha nappen... Behöver jag fortsätta?

Vi backar lite till min frukost som jag för övrigt la ner en halvtimma på att förbereda. Yoghurt med hackade päron, apelsin, kiwi, hallon, blåbär och finax. Äter i godan ro. Tills jag efter maten känner hur det knastrar i tänderna. Jag pillar ut skiten och ser - till min förskräckelse - vad det är, en jävla larv UTAN huvud!! Jag har alltså ätit en larvs huvud!! Jag har aldrig behövt springa så fort till en toalett någonsin, jag kräktes, som Linda Blair i exorcisten!

Inte nog med det. Jag bryter ihop och blir jätteledsen för att jag inte kunde få Kian glad. Stressar sönder för att så fort som möjligt kunna få Kian på bättre humör. I stressen råkar jag slå igen badrumsskåpet lite för hårt varpå ett glas jag hade tops i går i kras. Inte nog med att det var glas överallt det var tops också! Det vet vi alla hur meckigt det är!

Nåväl. Ut i köket för att fixa en flaska till Kian, tappar ett glas i vasken som även det sprider glasbitar överallt!

Mamma och pappa kom, kände att jag behövde dom! Dock precis när dom kommer innanför dörren så får jag ett (enligt ambulansen) gallstensanfall och kan inte röra mig ur fläcken. Som tur är gick anfallet över.

Det låter väl som en alldeles underbar dag eller vad tycker ni?

Äh, fyfan!!



Jag tror att Kian är min son faktiskt..

Inte för att jag någonsin tänkt något annat eller någon annan någonsin tänkt något annat heller! Det är rätt uppenbart.. Om än lite invecklat med den här förklaringen. Shiiieeeet! <3



Läskigt!

Helt sinnes vad det stämde! På alla punkter. Blev lite rädd faktiskt. Källa: Spray. Bild: Google.

Dagshoroskop - lördag 23 mars
Du ser ut att få en lugn och trivsam dag när du kan fokusera på rent praktiska ting. Människor är energiska och på gott humör. Satsa på att göra något särskilt av middagen.

Veckohoroskop - vecka 12
Solen och Venus lämnar ditt tecken under veckan, något som markerar hur du går en något lugnare framtid till mötes. Människor rör sig vidare och lämnar dig kvar att reda ut en del kniviga situationer med enbart en partner eller släkting som stöd. Men när det är mycket mindre liv och rörelse blir det lättare att veta råd, och en positiv vändpunkt nås.
Allt som behövs nu är att implementera de åtgärder du inser behövs. Allt handlar om att utesluta det omöjliga och fokusera på det som är möjligt. Förvisso kan vänner och rådgivare vara skeptiska till dina planer och motsätta sig särskilt dem som berör hem och bostad.
Det kan finnas anledning till det, och faktiskt kan en partner vara bäst skickad att reda ut saker och ting till det bästa.

Månadshoroskop - mars 2013
Du är inne i en smått magisk period när du har alla möjligheter att åstadkomma det du vill, och du omges också av många olika människor om är intresserade av vad du gör, och gärna vill vara en del av det. Mars månad börjar med en ny bekantskap, som kan vara lika vacker som drömsk, och som bär på ett budskap som handlar om kärlek och medlidande. Det är överhuvudtaget en tid när du lätt kan träffa en ung själsfrände eller upptäcka det poetiska i tillvaron på något annat sätt.
Det är inte omöjligt att du återupptar bekantskapen med någon du känner sedan tidigare. Men partnerskap kan det vara lite si och så med. Partners är måna om att vara involverade i ditt liv, men de tenderar att vara förvirrade och grumla vattnen, även om de menar väl.
Resultatet blir att de lätt stör din koncentration och dränerar dig på energi. Icke desto mindre står ni i ett ömsesidigt beroendeförhållande till varandra, något som trots allt innebär att bandet er emellan är starkt, och i sista änden till fördel för er båda. Det kvittar om ni inte är överens om det som står på sidan; det viktigaste är att ni åtminstone läser ur samma bok.
Slutet av mars är en tid då nya, dynamiska trender gör sig gällande, och detta är en utmärkt tid för dig att förnya dina ansträngningar för att förbättra din ekonomiska situation. Det är okej att ta en eller annan risk, och det är en bra tid att påbörja en längre resa eller att på annat sätt etablera närmare kontakt med någon i utlandet. Överraskningar tenderar att prägla den ekonomiska situationen, och någon form av långdistanspendling kan inte uteslutas.



Uppdatering!

Alltså många gånger så får jag för mig att jag har skrivit ett inlägg här i bloggen, men sen kommer jag på att jag bara "skrev" det "i huvudet".

Jag måste komma ihåg att skriva dom på riktigt. Herregud vad många inlägg det hade blivit då. Ändring Michelle!

Hur som helst! Bildbomb!
Moa, Hera, Kian, Morfar, Mormor, Lilly's kort till mig på min födelsedag & tårtan (som vi för övrigt åt upp med varsin sked, 8:a bitars tårta...) jag och... Det var nog bara det va? ;)



Checka nappen!

Vilken stajl!



Riktig kärlek är ömsesidig!

Moa kör standard tvättningen på sin älskade "syster/fostermamma" Hera <3 Om ni tror att det bara är katter som gör så här, tänk om! Haha!



Godnatt

Jag skrev värsta långa inlägget och det försvann när jag skulle byta rubrik. Fa-aaaaan! Aja jag får försöka "återskriva" inlägget imorgon. Puss <3



Morotspuré är det bästa jag vet!



Kattmördarens enda (hittills) överlevande offer i Högsbo!

Så här såg våran katt Monika ut några dagar efter att hon blivit ihopsydd och operad. Enda anledningen till att hon i dagsläget fortfarande lever är pga att hon hade såpass mycket bukfett, att det med en milimeters marginal missade alla hennes inre organ. Säkerligen också klöst sig fri!
 
Vad vi (jag & min mor) vill uppmärksamma med det här är först och främst min första syn. Jag är alltså Lotta Lagerströms dotter, även aktiv inom jakten på Kattplågaren i högsbo. Jag såg hur Monika såg ut innan vi åkte till vetrinären. Känsliga bör inte läsa nästkommande stycke.
 
- Jag såg rätt in i Monika, jag hade kunnat "öppna" henne så som man drar två gardiner åt sidan. Såret (hålet) var brutalt. Jag tvingade min mamma att inte titta för hennes eget bästa.
 
Vi förstår ju att snittet var menat att gå över hela buken men vår teori är att hon kom loss innan denne skurit färdigt. Denna information kanske kan komma att leda till att viss annan information kommer fram, jag vet inte. Men vi kände att det kunde varit bra att visa upp hur Monika såg ut efter att ha råkat ut för Kattplågaren i Högsbo - och överlevde, tack vare sin övervikt! Detta är anmält till polisen.
 
Vi vet att många, som hört och sett saker, inte har kontaktat polisen. Därför uppmanar vi er till att sprida detta (dessa bilder är okej att sprida så länge ni sprider denna länk: http://michellel.blogg.se/2013/march/kattmordarens-enda-hittills-overlevande-offer-i-hogsbo.html#  ) vidare. Kontakta Göteborgs katthjälp, tryck på deras bild nedan, för vidare information. Mer information finner ni även i gruppen "Katt & hundägare i högsbo". Har ni frågor till mig så går det bra att kommentera här eller maila mig på shitbull@live.se
 
25.000kr finns i tipslön. Se bild, lånad av göteborgs katthjälp.
 


Godmorgon från påven i majorna



Det är så det ligger till

Att vara normal är inte en av mina starkare sidor!



Trött!

Jag är så trött idag och det är Kian också! Han vaknade och fick frukost vid halv 12-tiden och nu sover han lite till. Jag har tvätt-tid (hatar fortfarande det "ordet") senare idag men är fett sne över att pengarna kommer in imorgon istället för idag! Funderar på om jag 1. Ska skita i att tvätta och lägga mig i sängen i ren protest, naken! 2. Ska åka och sno lite tvättmedel av min mamma.. Eller 3. Ta på mig Kians kläder och utföra nummer två...

Ser ni en stor blek jävel iklädd fleeceoverall strl 68 med en blå barnvagn så är det alltså inte jag..



Moccilele

Eh what?



Jag har sagt det förut och jag säger det igen ;)



Dags för nytt

Kian sover.. Hans mamma har för tillfället inte ont och passade på att fixa naglarna. Det blidde ju göööör bra, inte sant?

Candycrush.....



Det var så det var ja..



Fynd!

Detta lack har jag fyndat för 10kr!! Det och några till. Vart? Coop. Spring!

Gissa hur lång tid det tog innan jag lyckats förstöra en otorkad nagel?

Helv#%^^!!



Mitt lilla hjärta!

Som jag älskar dig. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva min kärlek till dig.

Idag har Kian upptäckt att han kan blåsa morotspuré i mammas ansikte.. Jag höll på att garva ihjäl mig! Nåja, så länge man har en matglad bebis så är allt som det ska. Dom orangea prickarna på mina vita sängkläder förhöjde mysfaktorn med 10%!

Nu sover han som en stock bredvid Amiina i sin säng. Han fick smaka lite havregröt ikväll och det var mer uppskattat nu än för ett par dagar sen. Det är sååååå kul, att äntligen börja med smakportioner! Hittills har vi provat morotspuré, majs&potatis, havregröt och lite "kryddmåttsportioner" från lite allt möjligt.

Lite bilder får jag väl bjuda på också?



Min fina guldklimp



Ett djur till Kian

Jag har en plan för alla dessa djur jag har ritat tack vare mei you. Alla ska sättas in i en stor tavla som ska hänga ovanför Kians säng. Han älskar sina djur och pratar med dom lite varje dag.



Moa i vårsolen

Innan snön kom igen.. Det var vår en dag iallafall, det är inte fy skam för att vara Sverige. Nåväl visst är hon fin? Fått på sig lite muskler också så jag känner att vi är på rätt håll. Då hon har artros så är vikten ännu mer viktig än vanligt!

På tal om artros. Om någon hundkunnig inom artros har något tips på skonsam aktivering (fysisk) förutom simning så får ni gärna dela med er av det. Är springpole en bra idé? DW planen sprack ju direkt när beskedet kom. Och det var väldigt tråkigt då det är en så bra fysisk aktivering annars.



Kärlek

Alltså Moa, våran älskade Moa!



Oj?



Nattinatti



"Jag måste ha drömt det där..."

Ni har säker läst eller sett på nyheterna ang skottlossningen, natten till i torsdags? Länk: http://m.expressen.se/gt/31-aring-skottskadad-i-majorna-under-natten/?partner=www

Det hände alltså precis utanför mig. Efter att ha hört tre skott sprang jag ut, mitt i natten, utan skor direkt från sängen med en tunn jacka som jag drog på mig i all hast, fram till han som blivit skjuten. Jag sitter och håller med all kraft jag har på skotthålen för att stoppa blödningen tills ambulansen kom. Det kan ha varit dom läskigaste (typ 15?) minuterna i mitt liv. Jag visste inte om kulan hade gått genom den stora kroppspulsådern och höll så hårt att mjölksyran skrek i armarna samtidigt som jag försökte hålla honom vid medvetande.

Jag vet inte om han lever. Dom sa att han skulle överleva. Jag hoppas innerligt det.

Är fortfarande i chock. Känslan kan jag inte beskriva.

"Varför i helvete springer du ut efter en skottlossning när du har en bebis där inne??"

Jag reagerade instinktivt, det var inget jag ens funderade på förens dagen därpå då jag tänkte.. Jag måste ha drömt det där..



Kian 8/3-2013

Grattis min son, fyra månader idag. Jag är så stolt över dig, min envetna starka och oslagna kämpe. Du har vuxit så fint trots att du har varit sjuk. Nu är du 6775gr tung och 61,7cm lång. Du har precis fått börja med smakportioner och din mamma älskar att pyssla om dig. Varje dag händer något nytt, du upptäcker, växer och utvecklas. Fortare än vad jag hinner med. Och du är tidig med allt. Vi får alltid beröm på BVC för att du är så fin och välvårdad, medveten och uppmärksam. Jag är så stolt. Min fina underbara Kian!



Mocca går Amiina på nerverna..

Jag säger bara, hej dags att sterilisera Mocca.. Och be Amiina gå en meditationskurs så stel och bitter som hon är.



Mat är det bästa som finns..



Hon gör det igen..

Är någon förvånad?


Nej.
Tur att man har snälla grannar annars hade Amiina inte levt idag, vilt gissat..



Kian snart fyra månader med sin bitring :)

Han är på god väg att börja sitta själv. Fruktansvärt stabil & enveten herregud så enveten. Sin mamma upp i dagen. Han vet vad han vill & han ser till att han får det! Han är väldigt tidig med allt har jag fått höra. Det glädjer hans mor <3



Fyndat!

Idag hittade jag världens fynd! Tre böcker, två till mig som jag har trånat efter och en till mamma. Till ett värde av ca: 1100kr för 125kr!! Vad blir det? Typ 95% rabatt?

Lycka!
Det var alltså halva priset på rea priset.

Vi har också promenerat. Till mamma och hem från mamma. Det var våran dag, lite kortfattad.



Amiina, också kallad Hitler.

Den här j*vla katten va! Hon kan vara en av få på den här planeten som frivilligt svälter sig själv i protest!

"Hen äter när hen blir tillräckligt hungrig, ge inte vika, stå på dig och ha fasta rutiner, hen kommer inte att svälta sig själv!"

Har man fått höra ett par gånger hos diverse veterinärer med diverse olika kräsna matvägrare! Detta gäller INTE vår härskarinna. Inte nog med det, hon har en speciell matsedel som måste uppfyllas så fort hon påkallar den. Annars blir hon grinig - och det ska man passa sig för när man bor med Amiina. Ha i åtanke att den här katten på drygt 1,3kg (ja hon är så liten) styr ett helt kvarter! Ja, ni förstår ju att jag står med ena foten i graven många gånger.

Nåväl. Matsedeln.
Smör, helst morgon och kväll.
Mjölk (ja hon är väl den enda katten jag hört talas om som tål mjölk), varje kväll!
Allt jag äter, ska hon smaka på. Gud nåde dig om du glömmer det.
Och givetvis, sist men inte minst, fri tillgång till animails "bästis - kyckling & fisk", fri från konserveringsmedel och färgämnen.

Vilken matsedel hon har hos respektive utnyttjade grannar har jag ingen aning om. Men så här ser hitler ut när man närmar sig hennes kvällsmjölk...



Camilla Olsson

Camilla Olsson - Chelseas mamma! Våran vän.

Hennes kommentarer får mig att le, varenda gång lyckas hon. Underbara Camilla, vet du hur f*cking klockren du är? Du vackra ömsinta fina mamma!



Dagens humor!



Giraffen Gudrun

Ett till djur i Kians samling! :)



Min fina

Mocca! Min fina lilla tjej. Nyborstad, kammad och klippta klor. Torrschamponerad och balsamsprayad. Hon älskar sina skönhetsbehandlingar. Jojo! Godnatt



Maj gad

Vad kallt det var ute idag! Jag fick en uppenbarelse och blev varse om hur det känns att bo i Sibirien. Flera gånger frågade jag Kian om han ville byta plats med mamma. Jag fick aldrig något svar på den frågan. Vi har varit och druckit kaffe med Lilly & Thelma, som även bjöd på kakor. Thelma är helt underbar! Sicken tös! Vi hade det hur trevligt som helst tills jag och Kian skulle till Antarktis. Jag ska aldrig mer åka buss i hela mitt liv. Iaf inte på en lördagkväll!

På tal om bussar. Det var nära att jag - vet inte vad jag hade gjort om det gått värre än det gick, förmodligen slagit ihjäl idioten.. - tappade det totalt förut. Jag tackar gudarna för dom reflexerna jag har! Vi är på väg av bussen, jag och en kvinna till med våra barnvagnar. Kvinnan som vägrade flytta sin vagn en millimeter när jag steg på, pratade i telefon och hade noll koll, tittar på mig när jag börjar backa ut vagnen. Det var en glipa på 40cm mellan bussen och hållplatsen så givetvis backar jag ut försiktigt. När jag är halvvägs ute så ramlar hon baklänges ner i glipan varpå hennes stora vagn (för sitt äldre barn - som var någon helt annan stans) välter över min vagn och jag hinner fånga vagnen som trycks in i suffletten när den är 10cm ovanför Kian's huvud. Denna olyckan skedde ENDAST för att hon hade bråttom ut, pratade i telefon och hade ingen koll på omgivningen. I det här läget står jag och sitter fast med min vagn, med hennes jävla vagn nertryckt ovanför Kian som vaknat av tumultet, håller upp hennes vagn för att min sons huvud inte ska typ krossas! Vad gör folk tror ni?

Jo. Dom börjar hjälpa mamman som står och "aj-aj:ar" sig över sitt knä upp. Där står jag. Med min livrädde son, som har en intryckt vagn i suffletten som jag håller upp med en hand och min egna med andra handen för att inte ramla. Flera gånger fick jag ryta "lyft bort vagnen" "lyft bort vagnen för i helvete jag har en bebis här i"..!! Kvinnan säger inte ett knyst! Hon står där och gnider sitt fucking knä. Pratar med sin man på deras språk.

Jag var så arg. Så fruktansvärt arg för att jag blev så rädd. Hade jag inte fångat hennes vagn så hade Kian garanterat legat på östra nu. Jag går fram till henne för hon börjar gå iväg.

Jag flippar. "fattar du vad som kunde hänt?" "bara för att du ska stressa av bussen?" "du höll på att krossa skallen på min son!!!" "HAN ÄR TRE MÅNADER!!" (hennes man går iväg)

Hon: (ler) "Ja, ja.. Jah ursäckta, hehe" (med brytning)
Jag: "det kunde gått riktigt illa!!"
Hon: "jah, jah, jag såg inteh"
Jag: "nä, jag märkte det! Och nästa gång kanske du ska se sig för!!"
Hon: (börjar gå och ler) "hur gamal du sa han va?"
Jag: "TRE MÅNADER, din jävla idiot, han kunde spräckt skallen!!"
Hon fortsatte le.. Den jävla idioten.

Visst en olycka är en olycka. Men man ser sig för! Och man räddar ett spädbarn från skallskador INNAN man lyfter upp fanskapet som orsakat "olyckan" pga brist på tillsyn! GAH! Jag blev nog mest arg på alla runt omkring som inte reagerar trots att jag beeeer dom ta bort hennes vagn när vi sitter fast!

Nä fy! Vi åkte hem till mormor och morfar för lite mat och kaffe innan vi åkte hem. Nu är jag helt slut, och fruktansvärt tacksam över att Kian mår bra.

Svar nej: Jag varken överdriver eller överreagerar! Jag är trött på alla flanar överallt.



Godnatt min skatt!

Kian håller hårt runt sin giraff <3 Hans mamma älskar giraffer, det var faktiskt den första nallen jag köpte till honom.

Nåväl. Godnatt på er!



Barnvagnsligan

Det är vi det, jag och mina vapendragare. Inklusive våra fantastiska supernannys till bästa bästa bäääästa vänner.

Idag hade vi en sån där sjukt trevlig dag tillsammans igen. Lilly & Thelma kom hit och sen promenerade vi med våra barnvagnar i 240km/t (Lilly går som en trimmad Ferrari) bort till Emelie där resten av gänget var. Emelie och hennes gudomliga son Noah! Jossie, Anki och Camilla med hennes prinsessa Chelsea. Och vi då, jag & Kian, Lilly & Thelma.

Hur mysigt som helst!
Alla dessa små troll är så fantastiskt underbara och väluppfostrade! En självklarhet när dom har världens finaste mammor. Den ena efter den andra klappade, pussade, kramade, gav nappen, matade, gav nallar och delade ut kakor till varandra och till oss. Jag säger som Lilly sa förut, fyfan vad jag älskar väluppfostrade snälla barn! Åh, våra älskade ongar!

Kian är helt slut! Och något kinkig då jag tror han har tänderna på g. Men han har minsann fått en smakportion mangopuré av fina Emelie idag! :) Det var mumsigt. Jag filmade givetvis men tyvärr så har jag inte hunnit uppdatera min iPhone så videofyme fungerar inte just nu. Ni får njuta av några kort iallafall!

Efter det så promenerade vi hem igen och sen åkte jag och Kian till mormor och morfar. Där vi åt mat, drack kaffe och gosade med prinsessorna (Moa&Hera). Nu är vi helt slut. Jag skriver lite i nattmössan märker jag.

Godnatt!



RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.