"Michelle's ocensurerade nyårskarameller"

Ja, jag gjorde inte färdigt det där. Idag fick jag lusten tillbaka. Att berätta min version (som en vän sa till mig), den versionen där jag inte undanhåller, förminskar, förmildrar, eller talar osanning. Det är alltid jag som inte pratar skit om andra men alltid får höra skit om mig själv - och trots det skitsnacket - inte ens då, snackar ner någon tillbaka. Jag är en av få på denna jord som håller mig till sanningen, hur rå den än må vara. Det är det dom är skillnaden på dig och mig, du ljuger men det gör inte jag.

Därmed tänker inte bespara någon den sanning som nu kommer att komma fram. Den sanning som folk är livrädda för att jag ska droppa här i bloggen, den sanningen som får personen/personerna ifråga att bli den dom försökt få mig att framstå som.

Jag har mitt samvete rent och så förblir det. Gör er redo för del nr 7! ;)Har John blund tagit en överdos?

Jag menar, jag har inte sett han på ett tag. Har ni? Jag vet inte vilken "vakentimma" jag är inne på för tillfället, men två timmars sömn förra natten säger nog sitt! Åh här sitter jag. Vaken.

Läkarbesöket gick åt helvete. Jag (läs:JAG) fick upplysa "läkaren" om diverse sjukdomar, sekundära sjukdomar och symptom. Det var nära att jag fota henne i ansiktet.

Hon: "Du behöver specialistvård"
Jag: "Okej, hur gör jag för att få det då?"
Hon: "Det vet jag inte."
Jag: "Du vet inte? Det kan inte vara så att det behövs en remiss för att få komma till rätt specialist?"
Hon: "Jo."
Jag: "Är det inte vårdcentralens uppgift att remittera vidare dit då?"
Hon: (byter samtalsämne och börjar prata om min ledvärk) "Jag ser att du inte har reumatoid artrit...."
Jag: "Förlåt, men gjorde du precis den bedömningen bara av att titta på mig? Är det okej? Att göra så som du gör nu? Jag är väl medveten om att jag inte har reumatoid artrit, ser du att jag har halgus valgus också? Bara av att titta på mig?"
Hon: "Nej, men jag ser det på dig!"
Jag: "Ser du även att jag är överrörlig bara av att titta på mig också?"
Hon: "Nej, men det har väl inte med lederna att göra heller!!"
(Eh...????)

Vet ni VARFÖR jag hade bokat tid? För mina händer och magsmärtor. Vi hade (jag hade) ett idiotsamtal med en idiot i 40 minuter om helt irrelevanta saker som inte hade med besöket att göra. Vad slutade det någonstans? Jo, ett recept på det "starkaste vad det nu var kräm" för händerna och en remiss till osteoporosmottagningen (igen!). Hallå? Magsmärtorna var det jag la fram som MEST akut. Tack för den! Majornas förpestade vårdcentral. Bitter? Jag är fan aldrig bitter. Se, se så glad jag är på det här jävla kortet, va? Mysigt! Sov gott.Förbaskat bra dag

Jag somnade fem imorse, vi gick upp sju. Jag har aldrig känt mig så levande som jag gör idag. Jag kommer somna GÅENDES till mitt läk.besök idag. Helt allvarligt! Godf*ckingmorgonNytt till lilleman

Vi råkar bo i tropikerna (behövs inga kläder hemma hos mig), men när vi vistas ute behövs sommarkläder, grabben har verkligen brist på kläder..... Eh. Ja, det blev ett linne och tre par shorts (ljusblå & grå - dålig bild). En keps och en solhatt samt tre ljuvliga små vita elefanter! Även den här "vällingdoseraren", hur bra som helst!Kian kan pussas han

Gärna med hela ansiktet och så mycket saliv som det överhuvudtaget är möjligt att producera. <3Sömn, vad är det?

Godmorgon sisådär på eftermiddagen.

Houston we got a problem.. *walkiebrus* The coffee milk is empty and the baby has no clothes on, mommy has no clothes on either.. *walkiebrus*

(Apollo 11 landar på gården och Neil Armstrong kliver ut i slowmotion)
Armstrong utbrister kärleksfullt: "Mam, i'm here to save your day, i've got your milk!" Jag: "oh! Neil! Why don't you share this extraordinary moment with me, please come in, and let's take "gevalia - när du får oväntat besök" to the next level!".

Eeeh.. Vissa vet inte när det går överstyr.. Hur fan kan han ens med att landa sin farkost på en gård full med barn? Sinnes!Thedoggywalk

Vi hade oss en mysstund på berget jag och Moa. Efter en promenad med spårlina för att få lite svängrum. Hon är bra go vår Amstaff. Lilla Goa-Moa!

https://cdn3.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51a52199ddf2b35bdcc6909a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51a521a1ddf2b35b6fd4c4e6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51a521abe087c30859a53e5f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51a521adddf2b35c348e3721.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51a521b3ddf2b35c74f34078.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51a521b6ddf2b35c348e3722.jpg" class="image">När man minst anar det

Då kommer skyfallet! Så jävla typiskt! Ännu värre, varken HM, Lindex eller Kappahl hade hoodies (förutom en tråkig blå och den vita han redan har).

Nu är vi hos mamma och ska hjälpa till lite med hundarna. TjingIgelkotten IngemarDet tar sig, sa hästen när han sket i kattlådan.

Nu ni, nu jävlar börjar dom röda pigmenten ge med sig. Jag är uppe i två avfärgningar och sex blonderingar/blekingar. Vet ni hur mycket pengar jag lagt ner på det här? Inte jag, jag vill nog inte veta det heller.

Men på ett hum. 2xavfärgningar à ca: 120kr st & 6 blonderingar à ca: 80-120kr st, avrundat till 100. Det blir 840kr på ett hum. Plus - minus 100kr. Jojo.

"Men gå till frisören!" Tänker ni.
Svar nej!

1. En frisör kan inte bedöma skillnaden mellan CENTIMETER och METER.
2. En frisör skulle ALDRIG gå med på att bleka ett sånt här svart sönderfärgat hår.
3. En frisör kan man aldrig lita på.
4. Hade jag gått till en frisör, så hade jag i nuläget suttit med page och tre olika schampon, balsam och inpackningar till ett värde av 800kr som jag inte ens vill ha, samt ett kvitto på över 1000kr för att bli av med håret och se ut som en apelsin.

Nej tack! En riktig kvinna reder sig själv ;)Memories don't fade

Dessa kort är några av mina favorit kort. Som dessa hundarna har förändrat mitt liv! All kärlek till er <3

Freja, vär ängel. Den största fawnfärgade på bilderna. En mix av Dogo Canario, AST, PBT & Mastiff.
(Även fostermamma till Keyras valpar)

Hera aka Maud, familjens mongo! Den slanka tigrerade med parabolöron. Shitbull. (Även fostermamma till Keyras valpar)

Keyra, vår ängel. Den tigrerade tiken med kaninöron. Renrasig Amstaff. (Tiken som blev tjuvparad vid 7 månaders ålder och därefter fick 8 valpar, varpå vi tog oss an tiken och alla valparna - som för övrigt var inavlade)

Moa, familjens clown! Den lilla flerfärgade med ett kaninöra. Renrasig Amstaff. (Dotter till Keyra)

Resterande valpar: Moe, Mio, Mozart, Ted, Rut, Lillemor & Dante(ängel). Numera: Tiger, Milo, Clinton, Ted, Rut, Chiva & Dante(ängel).Clownfisken ChristofferSneak PeekHär sitter jag..

Och inväntar 45 minuter till av min 6:e blondering. Spännande! Kian sover, klockan tickar. Jag tänker på änderna och dagen som varit. Började fint med att skålla mitt finger. Den albanska husmorsmetoden jag fått lära mig kom till en ypperligt bra användning nämligen; skölj området i kallt vatten (inte för kallt det vet väl alla?) smörj in området med tandkräm och lägg förband. Tadaaaaaa! Inga blåsor, inte ett märke! Nu vet ni det.Trafikpolisen Lagerström, till er tjänst!

Vart ska jag börja? Vi gör så här, "resten av dagen" får bli ett eller flera senare inlägg. Detta ska endast handla om dom tre fina änderna jag mötte idag.

Jag kommer promenerandes och ser det här (bild 1). Min första reaktion var "åh herregud, nu dör dom" "då dör jag!". Dom tre änderna kom gåendes MITT på vägen, en av dom halt. Jag får panik. Ringer mamma (samtidigt som jag stoppar varenda bil i den riktningen och försöker locka änderna till mig) och frågar vad fan jag ska göra. Jag insåg ganska fort att jag ensam inte kan frakta tre änder (varav en halt) i Kians barnvagn.

Fågelcentralen! Säger mamma och hon googlade snabbt som attans fram numret till mig. Jag ringde och ringde och ringde.. Men kom inte fram. Med en barnvagn med bebis i, telefon i högsta hugg och tre änder som jag står och blockerar trafiken för, försöker jag få änderna att följa med bort från vägen. Jag tror att jag stoppade ca: åtta bilar, en moped och tre cyklister för att rädda dessa änder. Ni kan tänka er hur det här såg ut va? Ut hoppar en kvinna mitt i gatan och viftar "stopptecken" och därefter pekar desperat på änderna. Varpå alla körde diverse olika vägar för att ta sig förbi änderna, vissa körde upp på en liten trottoar på motsatt sida, vissa vände helt (u-sväng) och tog en annan väg och andra tog andra filen.

Hur som helst. Jag kommer inte fram till fågelcentralen och ringer istället polisen (fortfarande trafik&and-vakt) som jag ger upp efter att ha hört "du har kö-plats tio"..

Jag sätter mig på huk och lockar på änderna så som jag lockar på Mocca (min katt), ett slags klickljud kan man säga. Hur som helst så kommer änderna fram till mig och jag kan börja leda dom bort från vägen in mot villorna och skogen. Hur jag såg ut? Som en höna med utfällda vingar som schasar på sina kycklingar ungefär. Fast med en barnvagn och armar istället. När änderna väl var "säkra" kunde jag fokusera på att ringa igen. Men kom inte fram. Ringer mamma och är förtvivlad över att den ena anden hade fel på foten (paddeln? Va fan heter det)? Efter många om och men blev jag övertygad av mamma att dom skulle klara sig själva och att jag skulle fortsätta promenaden hem till henne... Åh det gjorde jag... Efter en stund..

Jag kan inte sluta tänka på dessa tre änder. Jag hoppas innerligt att dom hittade en säker plats. Foten? Paddeln? Var inte ny skadad vad jag kunde se (med min veterinärsutbildning) så jag gjorde bedömningen att den helt enkelt läkt ihop fel och att anden lärt sig gå med den så gott "hen" kunde.Första mötet med farföräldrarna

Jag, mamma, pappa & Kian dukade upp med kakor och kaffe här på gården. Som sagt så var jag väldigt nervös men det släppte relativt fort. Vi pratade en hel del, jag var ju självklart nyfiken på Kian's pappas vikt och längd när han föddes, hur tidig han var osv. Fick också svar på min fråga "varför nu? Efter så lång tid?" men det är ingenting jag tänker skriva om här. Vi hade mycket trevligt och Kian satt för första gången i sin pappas knä. Även hos farmor & gammelfarmor. Det var fint! Vad som sades och bestämdes håller jag för mig själv och mina nära.

Jag glömde fråga om tillåtelse till att lägga upp nedanstående bilder så därför har jag censurerat vissa av dom.Fjärilen Fiona & Räven Robin

Den som var präst åt dessa två krabater idag var Camilla. Och hennes andra tips "Clownfisken Christoffer" skrattade jag gott åt då den var så (läs:SÅ!) klockren! I dubbel bemärkelse ;) Kanske dyker han upp här imorgon, vem vet?Guldklimpen

https://cdn3.cdnme.se/1150184/6-3/pic_51a2832de087c368f419278e.jpg" class="image">Morsdag

Jag undrar ibland om Camilla och jag delar hjärna. Eller, alternativ nummer två: hon är tankeläsare! Jag skulle precis skriva ett morsdaginlägg innan jag såg att Camilla hade gjort det. Jag hade ganska så snorsäkert skrivit ett nästan identiskt inlägg så, jag citerar henne istället! :)

"Idag skall mammor hyllas! Alla mammor! Sen finns det vissa jag inte alls tycker skall bli hedrade, kan räkna dom på en handfull men får man ingen hyllning så kan man ju tänka efter hur det kommer sej!

Vet ni. Jag kom å tänka på en händelse i vintras. Där jag blev spritt språngande galen då jag för första gången i mitt liv fick en antydan på att en ensamstående mamma på något sätt skulle vara i ett samhälles kategorier: underläge! Smutsigt och trashigt, är ord jag också hört fast inte i mina egna sammanhang. Tillåt mej att svara på det!? Hur i hela fridens namn skulle det kunna förknippas med något i underläge, jag skulle vilja säga att det är tvärtom! Att en ensam mamma är hundra gånger så mycket mer! Och det säger jag till de som har den snevridna bilden utav en ensamstående mor. Jag själv anser mej inte bättre så sätt. Men om det är så att någon människa lägger in mammor i olika kategorier så tycker jag att jag och många fler hamnar i den tuffare kategorin! Jag själv har otrolig tur att jag sedan dag 1 stod på egna ben med världens finaste skrikande bebis på min arm. För på så sätt kan jag inte jämnföra hur det hade varit med två till armar, ben och ögon. Jag har goda vänner som likaså står ensamna, och ur mitt perspektiv är det också dessa som jag tycker skall hyllas idag! Så som jag sett så är det robotar till mammor. Kan ni tänka er, att göra precis allting själv? Nu menar jag inte enbart allt det praktiska med ett barn, utan alltihop, få ett hem att fungera. Ekonomi, räkningar, framförhållning... allt det där som måste fungera. Jag tror inte man har en aning. Kan det vara så att du som säger så menar det ordagrant? Haha, så kan må vara! Då en dush och smink inte är att prioritera!

Så idag går min hyllning till: Mig, Michelle, Jennie, Justyna, Jessica, Tess, Madde och Sandra! Ni är som Sid i Ace age säger, som idag är en vanlig fras bland oss.. Ni är enastående, ensamstående! Och det om något är inte tabu, smutsigt eller trashigt, det är något man skall hålla huvudet högt för, och med all rätt skryta om!

Twice the pride!"Jag är så nervös!

Jag vet inte varför egentligen, samtalet som jag nämnde i tidigare inlägg var från Kian's farmor. Idag ska vi ses för första gången och även Kian's styvfarfar (om jag hörde rätt) samt gammelfarmor. Kian är snart 7 månader jag måste erkänna att det är nervöst, framför allt efter så här lång tid. Jag menar jag har varit gravid i 9 månader, det är tillsammans drygt 16 månader som har gått. Nåväl, vi får se hur det här går. Känslorna är positiva iallafall, under samtalet igår så verkade hon vara en jättehärlig kvinna. Det ska nog gå bra. Hörs sen!Tvångshandling

Hah! Det där ordet innebär mer än en sak. Det jag använder det till idag är; att jag var tvungen att åka och handla, även om jag inte hade lust. Kian behövde blöjor, punkt.

Fick ett samtal idag som dels fick mig att tänka på en hel del saker men även en viss glädje över att samtalet kom. Mer om det imorgon, nu ska vi sova.Det är på gång

Så fort jag mår dåligt(sämre) så ritar jag. Ritar eller skriver, det är min flykt från verkligheten. Här är mina fyra nya projekt. Och självklart behöver dom namn! Brainstorming people! :) (töntiga namn).

Räven R.....?
Clownfisken C.....?
Igelkotten I.....?
Fjärilen F.....?Så fort mamma tittar bort..

Pojken har upptäckt något nytt. Så fort mamma tittar bort så lägger han en (eller fler) kudde/kuddar över sig. När mamma sen kommer och gräver fram sin son under kudden/kuddarna spricker han upp i världens flabb. Han har både fantasi och humor den här lille viljestarka krabaten. Min lilla Kian, tänka sig att du har legat i min mage i 9 månader, 9 fruktansvärt jobbiga månader men det var värt det tusen gånger om. Jag fick dig, min skatt! <3Bilden talar för sig själv ;)Bad day

Idag har varit en "dra åt helvete" dag. Fyfaaaaan.. Godnatt!Hamstern Hugo & Draken DastonMin guldklimp

Så liten men så mycket personlighet. Vilken charm, vilka uttryck, vilken vilja och vilken styrka! Jag är stolt, mer än stolt. Han är inte bara mitt allt, han är min livsgnista <3Det är fredag? Är det fredag?

Skit samma egentligen. Vem fan har koll på dagarna nu för tiden - ni? - inte jag! Själv hade jag en helt förträfflig natt. Somnade runt fem, vi gick upp 9.15 ungefär. Skönhetssömnen är ett faktum..... Nu ska tredje koppen kaffe svepas och frukost måste ätas...

Bilderna är från igår.Delfinen DidrickProjekt X

Det går sakta men säkert framåt. Hur mycket pengar jag lagt ner på det här vill jag inte ens tänka på.. Tjockt långt hår, säger det mesta. Nå, jag är inte den som ger mig i första taget, aldrig faktiskt. Så kampen mot dom röda pigmenten fortsätter. Detta är efter två avfärgningar och fem blonderingar. Att gå från sönderfärgat svart hår till vitt är INTE lätt. Inget jag rekommenderar den otålige, eller fattige..

På bilderna ser man inte så jättemycket skillnad sen sist, men dessa bilder gör inte håret rättvisa. Kolla förra inlägg så ser ni ljusskillnaden.Biblioteket!

Vi promenerade bort till mamma för att sedan promenera upp till biblioteket på Axel Dahlströms Torg och självklart var deras hiss ur funktion. Då mamma är sjuk och inte ska/kan eller får lyfta så hade vi grymt tur att den mannen kom precis där och då och hjälpte oss upp för den hemska trappan som jag alltid får svindel av. Detta var även Kian's första biblioteksbesök! Vi kastade av oss skorna och hoppade ner i den "röda skumgummipoolen". Jag ler när jag tittar på dessa bilder. Han är min, pojken till höger på bilden där. Hur avundsjuka är ni? Sjukt avundsjuka! ;) Kian jag ÄLSKAR dig.

Vi hade jättetrevligt och jag lånade några böcker, vilka minns jag dock inte.. Eh? Ja. Dags att sova = (läsa ca: två timmar och äta godis!) Natti Natti!Tabbe

Jag kan hålla världsrekordet över flest tabbar. Igår skicka Camilla denna bilden till mig. Och i vår kära novell-kvälls-konversation får jag ett annat sms från min granne och råkar givetvis skicka fel.. Undrar vad fan hon tänker nu.. HahahahhaSå här kan det se ut..

När Kian "äter själv". Jag skulle inte kalla det äta. Visst, han kan äta med sked redan det ska jag inte hymla om, men då är det när jag tar upp mat åt honom som skeden hamnar rätt. Jag är också som sådan att jag tycker att barn ska få utforska saker och ting lite som dom själva vill. Vill Kian äta/känna/kasta/kladda/och prutta ut mat med munnen så får han det, så länge han äter och tycker att det är kul. Han är 6 månader, han har rätten att släppa loss. Hur ska han annars lära sig? Det ska vara roligt att lära. Punkt.

Att det sen tar tio minuter för hans mamma att städa upp är knappast Kian's problem ;)

Här har ni ett litet smakprov...Tristess

Ja.. Ett par timmar kunde vi vara hemma innan jag började gnaga på väggarna här hemma. Så vi gick bort till mamma/mormor. Myste, käka pannkakor och drack kaffe. På vägen hem köpte vi godis och träffar av en slump Kian's "pappa". Hm.

Nu har lilleman somnat och jag måste bara skrika det högt - MIN SON ÄR VACKRAST I HELA VÄRLDEN! Så, nu vet ni det :) puss!DonutfrillaGodmorgon

Det kan vara den mest använda rubriken genom tiderna.

Vi har käkat frukost, mamma har svept tre koppar kaffe och nu ska hon ta på sig och sonen. Varför i helvete jag skriver i tredje person vet jag inte. Idag ska jag (tack vare Camilla <3) fokusera på allt positivt och även sörja Freja (som igår lämnade mig för ett år sedan för att bli den vackraste ängeln). Jag har inga planer idag, inga samtal att ringa och inga ärenden som ska utföras. Vi ska bara ta dagen som den kommer. Puss på er!Kian's kvällsryck!

Varje kväll har Kian en show för sin mamma. Det är den här tiden på dygnet han släpper loss totalt. Och givetvis får han sin mamma att skratta var enda dag! :)Fetisch?

Jag kan faktiskt inte hjälpa att Kian dregglar som en bulldogg med xerodentöverdos. 22st dregglisar (hatar det jävla ordet) kanske är lite väl många? Haha!

Ja.. Jag lider av vissa störningar. Därför hänger dom i färgordning...En till sån där förjävlig dag

Varför ska det alltid hända massa tråkigheter? Det känns som om allt just nu bara är förstörelse, hat, hämnd, tomma hot, löften som bryts, dödsfall, otur och elände. Det tar ju förfan aldrig slut!

Idag har jag börjat dagen med att jaga VD'n för Familjebostäder. När vi väl får tag på varandra så bryts samtalet (otur). Fick iaf tag "hen's" chef så det var ju bra. Anledningen (förstörelse, hat, hämnd?).

Vid samtal med Kians "pappa" förra veckan lovar han att ringa Familjerättsbyrån (som för övrigt jagat honom i 6 månader), får idag reda på att han inte ringt dit (löften som bryts).

Kians "pappa" kommer hit mitt i natten, full och babblar hej vilt om sin psykotiska galna alkis till brud. Att han är manipulerad av henne (no shit?) och vill "ta sitt ansvar" (vad han nu menar med det). Att han har bett henne dra åt helvete, att hon hatar mig och att hon är dum i huvudet. (redan?). Etc etc etc... Jag säger till honom att han ska skaffa sig lite kuk och ringa/komma hit imorgon (dagen efter den dagen) när han är nykter, först då är hans ord eventuellt intressanta, inte ett ljud kom dagen därpå (hat, tomma hot, löften som bryts).

Familjerättsbyrån ringde idag och kommer inte Kians "pappa" på nästa möte så är nästa steg rättsliga åtgärder (elände).

Imorse fick jag ett mail av Keyra's (tiken vi tog oss an och hjälpte när hon blivit utsatt för tjuvparning som valp, lång historia, hon är Moa's mamma) nuvarande ägare att Keyra inte finns med oss längre. Vill inte gå in mer på det då det är för känsligt (död).

Förutom det? Vi mår fruktansvärt jävla bra. Livet kan inte bli bättre och nu väntar en utomordentligt härlig natt med skönhetssömn.......Godnatt!Projekt XId-kort

Snarare "Hej jag blev helt plötsligt den mest ofotogeniska människan på planeten"-kort.

Herregud!
Bäst av allt var ändå att vi bara fick vänta typ 40 (40!!!) nummer innan det var vår tur. Helt fantastiskt. Inte nog med det. När dessa jävla nummer väl tagit sin tid och vi kommer fram till disken (hör jag hur Kian ändrar ton från gulliga mjuka vokaler till "nubörjarjagsnartblihungrig" hetsiga sälknorrningar) så behöver vi likförbannat någon som intygar att jag är jag, gah! Tokig!

Efter att Pappa kommit och räddat oss kom vi hem och Kian fick mat. Här började mina ögon gå i kors av sömnbtist och tiden från när han var nyfödd gjorde sig påmind. Tänkte att vi tar en tupplur.. Det gick sådär, det är inte jättelätt att vila när en bebis ligger och suger/drar/petar på allt inom räckhåll och är som Pippi på tjack. Vila? Svar nej.

Seeeen skulle det handlas. Och återigen (varför lär jag mig aldrig?!?) gick jag runt som ett frågetecken i affären. Vet ni vad jag kom hem med (bortsett från Kians grejer)? Hårfärg, godis, prinsesstårta(?!?), libabröd, mjölk, cigg och nikotintuggumin... Eh. Mat? Gör en lista? Skjut dig själv?

Prinsen min har allt han behöver och mer därtill. Jag har märkt att jag titt som tätt (vi jämnar av: alltid!) köper saker som vi behöver, kommer hem och ser att vi redan köpt det vi behövde.. Två gånger..

Asså, godnatt!
Nu ska jag äta prinsesstårta.Efter många om och men

Och cirka 100 sidor ur boken kunde jag tillslut somna. Klockan var runt 5-6 tror jag. Nu har vi varit uppe i lite mer än en timma och jag måste verkligen fixa ett nytt legitimation idag! Jag tappade ju det förra och sen dess har pappa alltid och överallt fått intyga att jag är jag. Sjukt jobbigt! Så det är min plan idag, vi får se hur det blir med det. Vädret ser inte så trevligt ut, än iaf. Jag vill inte åka spårvagn jag vill gå!Nej, jag måste skriva av mig.

Jag låg här, öppnade min bok, läste en sida men insåg att alldeles för mycket text och tabkar snurrade i huvudet och behovet att skriva av sig gick inte att slå bort.

När vi kom hem från kalaset la vi oss på Kian's lekmatta på golvet (därav bilderna) och höll på att somna.

Jag blir väldigt trött efter att jag tex träffat människor, pratat, fått nya intryck och upplevelser. Att umgås överhuvudtaget slår ofta ut mig totalt och det tar tid för mig att "återhämta mig". Ja det låter säkert konstigt för många och jag förstår er som inte förstår mig. Jag är sjuk, det är ingenting jag vill vara och inte heller någonting som jag kan styra, tyvärr! Jag kan bara försöka göra det bästa av situationen och så länge jag har den goda sjukdomsinsikten jag har så ska det nog inte vara några problem. Även en så simpel sak som att åka och handla mat är fruktansvärt krävande för mig, psykiskt.

Det jag skulle komma fram till var att vi på lekmattan bestämde oss för att lägga oss i sängen istället. Och mycket riktigt så kom den där förbannade tröttheten. När ändå Kian ville sova en stund så passade även jag på att vila upp mig. Vaknade igen efter två-tre timmar och kände mig mycket bättre. Min hjärna måste hinna få återhämta sig, det har jag lärt mig..

Kian var också helt slut efter dagens trevligheter så han ville bara ha en torr blöja, godnatt välling och gos innan han somnade för natten. Mitt lilla hjärtegryn! Vad hade mamma gjort utan dig?

Nu har jag skrivit av mig och kan fortsätta läsa. Godnatt! :)Charlie's födelsedagskalas!

Helt perfekt! Så beskriver jag kalaset idag. Jag, Mamma & Kian hade verkligen hur trevligt som helst. Och dessa fantastiska människor! Jennie (Charlie's mamma) är underbar och hon hade gjort så fint för sin ljuvliga pojks 1års kalas. Jag fick äntligen träffa Camilla & Jennie's mamma, vilken kvinna! Och Chelsea, älskade unge! Som hon förgyller allas tillvaro! Jag vet inte hur jag i ord ska beskriva det mer är att det var helt perfekt! Tack allihopa för ett sånt trevligt kalas med supergod tårta och kakor!Vilken natt!

Kian sov gott, som en stock tills 9.30 idag. Han måste varit trött! Det är tur att iaf en av oss är utvilad. Idag ska vi på barnkalas!! Underbara Charlie ska firas!! Han har ju fyllt 1 år. Tiden går för fort! Åh vi längtar.

Nu till det jag skulle berätta.
I vanlig ordning gick jag och lade mig för att läsa min bok. Mocca och Maiden (nr.1 Amiina sov över hos grannen) brukar alltid inta sina positioner så fort dom bara kan. Gärna innan jag hunnit lägga mig. Hur som helst, jag var trött och tänkte inte så mycket mer på det. Läste några sidor och kände att nånting fattades. Tittade mig omkring och ser bara Mocca. Minns att jag öppnat fönsterna på "här kommer inte tjocka Maiden eller smala Mocca igenom" glänt. Gick upp igen, klockan var strax över 04. Inser att tjockisen trängt sig ut genom fönstret. Springer ut och börjar ropa. Som tur är så "pratar" alla mina katter med mig, så vid varje rop fick jag ett svar och kunde lokalisera henne (tillslut) under en bil högre upp på gatan. När jag kommit fram och hon ser mig springer hon till mig mjauar förtvivlat av lycka (och säkerligen av chock!) och vi går in. Jag har aldrig sett henne så lycklig! Hahaha hon rullade på golven, sprang fram och överöste Mocca med sin kärlek, upp och sa hej till sovande Kian, rulla i sängen, sjunga lite, äta lite och gosa tills hon somnade.

Min lilla Maiden <3Joråå serrööö

Jag och pojken min blidde så hiskeligt trötta runt 20.00 igår (då klockan är söndag) och bestämde oss för att sova middag. Det gick lite sådär med det. Vi vaknade igen 23.50. Och som jag skrev på FB, alla föräldrar vet vad det innebär.

Tji fick vi! Kian svepte en flaska godnatt välling efter en torr blöja och somnade som en stock, igen! Åååååå här sitter jag ("det kan man inte göra när man har flickvän" - B.Gustavsson) mitt i natten och har precis blonderat halva håret för fjärde gången. Resultatet får ni se imorgon.

Det jag nu vill fråga er om - då jag har tre djur på G till Kian - är: Dom töntigaste namnen ni kan komma på "H", "D" & "D".

Det ska bli "Hamstern H.....?"
Och "Draken D.....?"
Och "Delfinen D....?"

Namn som är upptagna är: Dimitri.
Svar ja, jag går verkligen in för det här.Jag och Ängs-AndersJag garvar ihjäl mig!

Ni vet säkert vid det här laget att jag ritar djur till Kian (som ska in i en stor tavla och hänga vid hans säng). Dessa djur har jag valt att döpa till dom absolut töntigaste/värsta namnen jag för stunden kommit på. Nu, när jag hade målat färdigt Kians älg så insåg jag att jag inte kunde ett enda namn på "Ä". Så jag googlade.. Och som jag skrattade.. Att följande namn överhuvudtaget existerar är årets skämt.

Jag ser det framför mig.
En bohem med vida byxor och pannband som sjunger "we shall overcome" inne på förlossningsrummet, med ett stort färglatt peace tecken på en självmålad förlossningstunika (väl förbered för ankomsten). Hon lyfter upp sin nyfödda och säger: "Hon ska heta Älvmoder!".

Följande namn kommer från svenskanamn.se (Jo, det är sant!)
Älvmoder
Ängs-Anders
Ängsklocka
Äppelblomma
Äppelöga
Äpplet

Seriöst? Tänk er skatteverkets reaktion när namnet på barnet skickas in. "Äppelöga Vildvågad Vårsol".
Hahahahahaha!Nu säger vi godnatt

Med bilder tagna imorse haha. Maiden & Mocca har intagit position och jag tänkte nu läsa mig till sömns, med panikångest över att sista delen av grottbjörnensfolk 6:ologin snart är slut. Vad ska jag ta mig till utan Ayla? Åh!Glömde visa detta

Jag har helt glömt av att lägga upp även den här bilden. Det var en del av det jag köpte för ett tag sen till lilleman. :)

Ps: flaskstället är rosa då mitt diskställ är det. Det måste ju matcha! Jag har tom åkt till Ikea för att köpa en rosa tvålpump för att jag inte hittade något rosa diskmedel.. Jo, det är sant..Kian i sommarvädret

Vi gick hem till mormor vi. Satte oss på gården och drack kaffe. Det slutade med att Kian låg naken och vädrade rumpan i vagnen så varmt var det. Enligt min telefon var vi uppe i 25 grader.Projekt XAmiina - Queen of fucking universe!

Alla känner henne. Många älskar henne. Lika många hatar henne. Hon får oss att skratta och av mig får hon en ny namnbricka då den andra slitits ut.

En dikt tog vändning..
Sa Oden när han satte hammaren i Tors bakhuvud.Då var det ytterligare en ny dag

Det där fenomenet slutar aldrig förvåna mig.Men självklart

Såg först nu att jag glömde ladda upp bilden till föregående något irritabla inlägg..

Nåväl. Ny dag nya tag!
Kan väl inte påstå att jag mådde bättre idag. Såååå vi promenerade lite till. Har tom lyckats bränna mig lite i solen. Och blivit (mer)utstirrad av alla jag gått förbi. Dom måste nog trott att min hårfärg bara räckte till halva håret eller att något annat gick jävligt snett under tiden - dagens befolkning förstår sig inte alltid på mig och mina påhitt. Don't blame them.

Kian somnade som en stock runt sju. Sover fortfarande. Det är nu man undrar, somnade han för natten eller ska han vakna vilken sekund som helst. Hinner jag färga håret? Duscha? Andas?

Äh. Ta't lungt ba.
Fick mig en flabbis för en stund sen då jag pratade med Kians "pappa" och hörde vad hans tjej (som för övrigt - utan anledning - hatar mig OCH Kian) sa (skrek) i bakgrunden.

"Klicka!" "KLICKA HENNE!!" "KLICKA HENNE NU KEWIN!!" "KLICKA HORAN ANNARS GÅR JAG!!"

Javisst. Att en "vuxen" "kvinna" är avundsjuk och arg på en bebis är skrämmande. Det var den brudens alkis morsa som skulle slå ner mig när jag var gravid - men drabbades av karma i samma ögonblick och lyckades faceplant:a sig själv medvetslös.

Somliga..
Hahahahah!
Här kommer gårdagens och dagens bilder. Med FRUKTANSVÄRT bra humör säger jag Pippi kay yey motherfucker!Irritation

Jag är så fruktansvärt irriterad! På allt och alla! Jag vet inte varför. Men idag är då fan inte min dag. Inte fan är det Kians dag heller för nu är vi inne på 12:e timman med KONSTANT gnäll. Jag gjorde ett tappert försök att promenera av mig ilskan förut, 6km så fort jag bara kunde (glömde pausa när Kian skulle äta därav tiden). Nej, det hjälpte inte. Promenerade vidare hem till mamma (med en missnöjd bebis i vagnen som såg till att hela slottskogen var varsko om hans fruktansvärda tillstånd). Rulla in barnvagnen och gick därifrån, satte mig utanför och planerade fantasifulla mord på diverse äckliga "människor" vars existens över huvud taget irriterar mig! Gick givetvis in igen, grät av ilska, irritation, sorg, ångest, smärtor, frustration och trötthet. Mamma fick upp min haka lite. Tack! Och tack pappa som tålmodigt bar runt på "glada" Kian när vi handlade.

Nu ger jag upp.. För idag.Amiina Mocca & MaidenTack HusdjursHälsan Göteborg!

Jag kan inte nog beskriva hur fantastisk den här veterinärkliniken är. Det finns få kliniker med sådan kunnighet, trevligt bemötande och omhändertagande som husdjurshälsan. Jag ringde iförrgår för att be om Moa's armbågsbilder från röntgen. Då jag ska be några av mina otroligt duktiga hundvänner att kika på dom för att kunna bedöma vilken fysisk träning som är relevant för Moa med sin artros. Idag kom detta. Är det inte omtanke så säg!

Tack HusdjursHälsan! Och framförallt tack Mats <3Gomooorron'

Här har vi just stigit upp ur sängen, lika graciöst som en påtänd knölval som ramlar ner från solstenen. Kian är väl lite smidigare kanske..

Sitter och tvångstittar på "extreme home makeover", ni vet det programmet där "ooooh myyy gaaaad, ooooh looooord!!" nämns tretusenfemtiosju gånger? Ja, det. Fjärrkontrollen ligger inte inom räckhåll. Kian äter och han ska få äta klart i lugn och ro. Under tiden så planerar hans mamma ett mord på Ty.

Han är väl den sista jäveln på jorden man ger en megafon till? As!Tvättstugekrig

Alltså vart ska man börja. Jag har idag haft världens mest efterblivna "konversation" (hon skrek och svor, jag talade lugnt). Denna kärringen var helt jävla galen! Jag hade tid 14-17. Går ner 17.05 och ser att hon tagit ut min tvätt. Frågar vänligt "tog du ut min tvätt? Hur många minuter var det kvar?" (För att veta om jag behövde skölja om den med tanke på Kians kläder). Här flippar hon. Och försöker läxar upp mig. Hon skriker och hytter fingret åt mig och jag var helt ärligt i chock. Hon sa spydigt: "du, du har haft tre timmar på dig att tvätta, hur fan du inte kam vara klar då?Köockan är FEM, MIN TID!" "Eh, jag hade väldigt mycket att tvätta då jag har en bebis, är ensamstående och tog fel på tiden, med några minuter." Svarade jag helt förskräckt av den ilskna kärringen. Hon: "ah jag är också ensamstående till fyra ungar men inte fan snor jag andras tider för det!! Vilken tid tvättar man 14 till....?" "17!" Svarar jag, "DUUUUUUKTIG FLICKA!!" Höjer hon rösten åt mig. Jag säger åt henne att hon inte ska vara otrevlig, höja rösten eller hytta finger åt mig. Varpå hon ställer sig upp i mitt ansikte och säger "jag använder vilken jävla ton jag vill till dig!!" Jag stod som ett frågetecken.. Hon gick och rabblade nog varenda svordom hon kunde.

Jag blev så arg. Jag väntade kvar i tvättstugan tills hon kom ner igen. Då hade hon sin dotter med sig. Jag inleder lugnt en konversation (allt för att inte flippa själv): Du, jag tycker inte att det du sa och gjorde här förut var okej. Här flippar hon totalt. Så mycket att dottern (8-10år?) går därifrån med ögonen ner i marken. Hon skriker och svär och säger både det ena och andra om mig, till mig. Hånar mig och hittar på en egen version av vad som hände och sades. Hon slog i varenda dörr och skåpslucka. Hon piper in i ett annat rum (här kommer en annan granne ner som ser ut som om hon sett ett spöke, jag frågar grannen om hon känner galningen, det gjorde hon inte. Hon försvann.) Jag följer efter den här dåren, går fram till henne och säger: En sak ska du ha jävligt klart för dig. MIG höjer du INTE rösten till, MIG, förolämpar du INTE, MIG hytter du fan INTE finger till och MIG säger du då fan INTE vad du vill till! Jag har inte gjort dig ett jävla skit och det är inte mitt problem att du inte kan föra en dialog!"

Hon går iväg efter att ha bonkat igen allt hon kom åt, svort oändliga svordomar och flaxat färdigt.

Jag bär upp min tvätt. Går in till mamma som har Kian. Lämnar påsarna och säger "jag kommer snart" mamma: "vart ska du?" "Jag ska bara stänga av elen i tvättstugan.." Mamma: "varför det?"
Jag: "för nu är det krig!"Visst fan är vi lika!

Vi har exakt samma minspel. Vi bjuder på följande kollage ;)BVC - hälsokontroll

Vi kom dit. Kian blev lite blyg för doktorn men det gick över ganska fort även om jag märkte att han fortfarande var lite blyg inför dessa nya människor med konstiga kläder på sig.

Undersökningen gick toppen!
Läkarn utbrister: "Han är ett A barn, helt perfekt!". Vi fick bara beröm beröm beröm. Han är ju tidig för sin ålder och hur duktig som helst. Mycket glad mamma över en mycket glad och fullständigt felfri, frisk och perfekt son! Ni anar inte vad dom orden betydde för mig idag. Detta kommer jag leva på länge.

Vikt 7810
Längd 66,5
HO 43

Kian charmar alla han ser. Nån minut efter att blygheten släppt och nyfikenheten tar över. Han smaskar och gör alla möjliga (som ni säkert märkt på en del filmer) konstiga ljud, dregglar som en bulldogg och blåser så mycket salivbubblor att vi byter kläder minst tre gånger om dagen. Han har en förmåga (som han tyvärr ärvt av mig) att se väldigt arg ut, men det är han inte, han koncentrerar sig. Och när han gör det (precis som jag själv) så ser han helt galen ut. Hahaha! För att sen spricka upp i världens skratt. Gärna kasta sig baklänges samtidigt.

För någon vecka sedan så åkte vi spårvagn. Vilket inte händer jätteofta då jag föredrar att promenera. Men det här var så kul tyckte Kian och han lyckades få alla i hela spårvagnen att fnittra. Han skrek så mycket av lycka, viftade med alla kroppsdelar och jollrade/bubblade saliv. Det blev lite väl roligt tyckte Kian som helt överväldigad tillslut spydde av alla kroppsdelar som flög hej vilt.

Ja, han är bra go den här pojken. Mammas prins <3Patetiska stalkers

Och ja, jag vet att dom alla läser min blogg. Men i bloggen är jag mer offentlig i vissa sammanhang och andra inte. Jag väljer lite själv vad och hur mycket jag vill dela med mig av. Och vad gäller FB så litar jag inte ett smack på deras sekretess vad gäller "jag vill inte att mina vänners vänner ska se vad jag gör". Så, här är min blockeringslista.. Tragiskt egentligen att man ska behöva skydda sig från alla dessa monster!


Kian och giraffen

Glad pojk och glad mamma. BVC imorse gjorde hela min dag! Mer om det i ett senare inlägg.Framåt marsch!

Vi ska till BVC för hälsokontroll! Slänger upp lite bilder på mitt älskade grötmonster (som för övrigt endast skulle publicerats EN gång!)Tips på namn?

Kians kompanjoner växer i hög. En är inte döpt, hjälp mig! Mamma/mormor hade ett jättebra namn på denne (fenixfågel) om det var en han. Men nu har jag bestämt att han är en hon. Hon är ju rosa.

Namnförslag, det absolut töntigaste namnet på "F"! BRING IT!Grötmonstret

Herregud vad roligt vi har! Jämt! Älskade uuuuunge <3Typiskt

Här går mamma och tappar upp ett mysigt bad till Kian. Lägger ner extra mycket energi på rätt mängd mysig badtvål, ställer fram schampo och tvätthanddukar. Går in och ska hämta Kian (som för en sekund sen låg och prata med sig giraff) och ser att han sover...

Bebis vs mamma 1-1Ett steg närmre

Jag är förvånad faktiskt. Över hur jag ändå, trots mitt sönder färgade svarta hår, lyckats få det att bli så mycket ljusare nertill (där det är som mest sönderfärgat). Just nu är det otroligt mycket röda pigment vilket det är i svart hår och det är det jag får kriga mest med. Sen kommer kriget med dom gula tonerna. Det är en hel vetenskap det här med att färga hår. Så..

Kids, don't do this at home.
Don't go to the barber' either, they certainly won't do it!"Det fria vårdvalet"

Det är inte så jävla fritt som ni tror. Tro mig, jag har testat deras gränser, till max.. och lite till..

Jag ska ge er ett exempel! Ett litet litet smakprov.

Jag ringer åt X, till VC Majorna då X för tillfället lättast kan ta sig dit istället för VC i Angered.
Vårdcentralen ringer upp efter att jag har slagit in både personnummer och telefonnummer (i vanlig ordning frågar dom ALLTID om dom uppgifterna igen ni ska få se).
"Vårdcentralen xxxx"
"Ja hej mitt namn är Michelle Lagerström."
"Hej.... (Tystnad).... Vad gäller det?"
"... (Hade tryckt på knappen "boka akuttid) eh, ja jag skulle vilja boka en akuttid åt X."
"Mm.. Vad har X för personnummer?"
"Upprepar personnumret"
"Mmmm... (Spydig) ser här duuuu att X är listad i Angered och mitt förslag är att X vänder sig dit istället!"
"Ja, X är listad där, men nu ringer vi hit då det är smidigast så och då det är fritt vårdval så har väl X rätten att bestämma själv var X vill gå även om det kostar 300kr istället för 100kr?"
"Mmmm.. (Ännu spydigare) Jo, men mitt förslag är FORTFARANDE att X vänder sig dit X är LISTAD!"
"Jo, men du, det är skillnad på ditt förslag och vad X vill eller hur? X vill ha en tid hos er, för det är dit X vill gå!"
"Mmmmmmm (skit förbannad). Vi har vääääääldigt långa väntetider här duuuuu.."
"Inga problem"
"Mm.. (Tystnad)"
"Ja, den xx i xx kl xx.xx är den första tiden vi har här duuu" (en veckas väntetid).
"Den blir kanon, tack så mycket!"
"KLICK"

Vårdcentralen Majorna!
Jag låter det säga sig självt.KärlekK I A N - och vårstädning!

En bildbomb. Jag kan inte se mig mätt på honom, någonsin! Idag har pappa/morfar och mamma/mormor varit hemma hos oss och hjälpt mig med en hel del "måste göras men aldrig görs". Idag gjordes det! Och vi bytte Kians liggdel till sittdel, hur fin som helst. Jag ÄLSKAR min och Kians barnvagn. Värt varenda krona. Med lite mammalyx (vattenflaskhållare med två regntäta fack och en nätkasse) så är det här den mest ultimata promenad vagnen.

Vad gjordes mer? Vi slängde upp en hel del på vinden och från vinden och ner. Pappa gjorde rent min fläkt, både den i köket och den i vardagsrummet. Vi fick slängt allt onödigt och även bytt ut den gamla mikron (mikrokrok enligt Camilla hahaha!) till den nya.

Nu är vi hemma hos mammsen och ska lasta hem hennes skänk till mig, så att jag får en högre tv möbel då en viss idiot ställt upp min tv på bokhögar då det var av yttersta vikt att se tv'n från sängen. Nåväl. Nu blir det back to Michelle's Perfect Home!Det här med blondering

"Det sliter på håret"
"Ingenting sliter på mufasas man"
"Jo, det sliter på alla hår"
"Mufasas man har gett upp"

Hittills har jag kört två avfärgningar och en blondering (tror det var den du tipsade om Tove, tack förresten!). Nu har jag vilat manen en dag. Ja eller vilat och vilat, Simba har tuggat och dragit "lite" i den men för övrigt så har den vilat. Nu har jag dessa tre hemma (gissar på minst tre utöver det) som ska i och förhoppningsvis besegra morotsrödaguldlockgonewrong.

Vi återkommer...Cruella närmar sig ;DMoa & HeraManiska Michelle

När man har haft en gris boende hos sig så behövs det saneras. Vilket jag strax är färdig med. Nu ska endast "min" disk diskas och tvätten tvättas. Men jag tänker inte, den här gången, berätta när jag ska tvätta. Risken finns ju att två fjortisar som i vanlig regel också ska tvätta när jag gör det. Mycket märkligt!

Nåväl, vissa har ju inget liv ;)Hallå vart fan är sömntomten?

Va fan han nu heter. John Blund? Akrobatiska övningar mitt i natten är väl helt normalt. Sov kvinna! Du är dödstrött!!Camilla gissade rätt!

Visst fan är det en Cruella De Vill som är mitt "projekt X". En bild nedan lånad från Google visar hur jag vill ha slutresultatet.Sneak peakI väntans tider

Jag är gravid, igen...
Hah! Neeeeeeej! Kräket omplacerade jag på blocket, för så mycket som "bortskänkes mot avhämtning från antisimex".

Här sitter jag och är allmänt uttråkad. Har slängt i avfärgning nr två, sköljt ur. Och nu sitter jag med första blonderingen. Känns lite som att jag kommer vakna imorgon, öppna fönstret och skrika "länge leve Bravos apelsinjuice!!".

24 minuter kvar... Sen ser jag inte ut så här längre.Kattmördaren

Jag tror inte att någon har missat att kattmördaren (16år gammal) är gripen - och har erkänt sig skyldig till samtliga 9 fall av misshandel och dödande av katter. Det känns som en sten fallit från axeln. Jag skulle kunna lägga upp hur många länkar som helst rörande detta men jag är säker på att ni har läst eller letar själva vid intresse för att läsa.

Det jag i detta inlägget ville få fram var artikeln i Metro idag. Som jag intervjuades för igår. Jag blev väldigt upprörd över att endast början av min "mening" kom med, så jag vill göra en rättelse. Det som står i artikeln stämmer, det som uteslöts var: att det hat från allmänheten som riktas mot GM och dess familj, också riktas från GM's anhöriga mot allmänheten. För mig är det viktigt att lyfta fram det då detta är en såpass allvarlig och uppmärksammad historia! Metro, skärpning! / Michelle Lagerström, Admin för StoppaKattmorden (fd. Manifestation - polisen måste stoppa kattmorden)Kian 6 månader idag!BildbombProjekt X

Mitt projekt visar jag upp här i bloggen när det är färdigt. Hittills kan jag säga att en avfärgning knappt fungerade så jag har en hel del framför mig innan jag är färdig.

Ledtrådar:
Inte "blondin"
Arg kvinnaNu jävlar

Nu jävlar ska ni få se på fan. Projekt X - three, two, one, GO!Promenad-terapi

Jag går och går och går.. För att rensa huvudet, grubbla över saker och ting som inte går att grubbla tillräckligt över. För att lindra ångest, ilska, oläkta sår i själen och frustration.

Detta var gårdagens och dagens promenad/er. Fick köpt mig ett par ordentliga promenadskor på stadium förut också så nu slipper jag förhoppningsvis värken i fötterna och i mina hallux vallus knölar.Påfågeln PetronellaGud, jag har så mycket att blogga om att jag inte vet vart jag ska börja.

Jag är ju sån också att bloggar jag inte om det medan det är "färskt" så har jag garanterat glömt 75%. Men jag försöker endå, och väljer att börja med...

Grävlingen
Jag var ute på promenad med Kian och gick uppåt mot majvallen med slottskogen på höger sida, längs med spårvagnsrälsen. Irrelevant vart det var egentligen. Nåväl, jag går och tittar mig omkring som jag brukar göra när jag är ute och rensar huvudet. När jag tittar åt vänster så ser jag - vad jag först trodde var en hund - ett djur liggandes en bit in bland vitsipporna. Jag "parkerar" Kian och går fram, en meter ifrån ser jag att det är en grävling. Vi alla vet att grävlingar kan vara oerhört ilskna så jag smyger fram och försöker se om den andas. Det såg inte ut så men jag var endå inte säker. Jag smyger försiktigt närmre och ser hur myror och annat kryper i ögonen och in och ut ur munnen. Här fick jag panik och började nästan gråta då mina tankar fick mig att tänka att den stackarn kanske fortfarande levde men var såpass skadad att den inte kunde göra motstånd. Jag lägger min hand på grävlingens fina päls och känner efter andetag. Inser direkt att den varit död en längre tid då förruttnelseprosessen kommit en bit. Jag börjar fundera på hur jag skulle kunna begrava den fina grävlingen bland vitsipporna, men bristen på verktyg stoppade mig. Jag bestämde mig för att ringa polisen och fråga om dom kunde hämta den lilla (enorma) grävlingen. "Tyvärr hämtar vi endast klövdjur, när det gäller grävlingar så får naturen ha sin gång och då kommer andra djur att äta upp den." Var svaret och jag kände mig så fruktansvärt elak som var tvungen att gå därifrån. Den var speciell, den var inte grå svart, utan mer åt det bruna hållet fast med svarta markeringar vid öron och nos.

Jag känner att jag måste dit igen. Jag måste begrava grävlingen. Jag kan inte leva med mig själv annars. Är det någon som har en större spade?Nytt till prinsen

Ja men jag kunde liksom inte låta bli. Så, det blev lite fler saker till min prins. Det är ju så roligt att köpa bebisgrejer!

Vad köpte jag nu då?
FisherPrice Learning Puppy
En banangul supermjuk nalle
BRIO Classic Bell Rattle
Bok - Vilda djur
Påslakanset
4st Hot Safe Spoons
Flaskborste
"Min första drick mugg"
Giraffset - tallrik & skål
3st PIPPI dregglisar
Dödskallenapphållare ElodieDetails
Barnvagnssele - TullsaBilderna som inte kom med

Hata blogg.se?Man ska ta vara på det man har!

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Detta skulle skrivits igår egentligen men jag var så trött (vilket inte har med detta inlägg att göra) i både själen och i hjärnan att jag la mig i sängen med min frossa och läste mig bort från verkligheten.

Nu till den faktiska handlingen! Lördagen med Camilla & Chelsea. Jag kan inte med ord beskriva hur givande gårdagen var för mig, på alla sätt. Att kunna prata med en helt likasinnad människa om allt som ingen (kanske någon..) annan förstår. Camilla är nog den som jag känner är mest lik mig själv i sitt synsätt, åsikter, uppfostran, empati, sympati, principsaker, rättvisa, respekt och allt annat som resten av jordens befolkning verkar sakna. Hennes mammaroll som jag är så djupt imponerad av, hon är helt fantastisk! Chelsea, hennes gudomliga dotter är så perfekt att jag blir tårögd. Jag är så lyckligt lottad över att ha så fina människor i min omgivning. Även Jennie (Camilla's syster) och Charlie (Chelsea's kusin) känner jag likadant för. Även om jag inte har lärt känna dom jätteväl, än, så hoppas jag att jag får göra det.

Ärliga, genomgoda, kärleksfulla, äkta och kloka kvinnor! Det håller man hårt i!

Tack ännu en gång Camilla och Chelsea, ni gjorde våran lördag <3

Bilderna:
Kian
Kian när tjejerna gått hem
Camilla & ChelseaÖvertrött!

Kian vet inte riktigt själv vad han håller på med. Helt slut och euforisk efter dagen med Camilla & Chelsea <3Mitt barn

Jag har länge funderat på alla dessa mammor som skaffar barn men inte hyser någon kärlek, ömhet eller tid till dom. Jag kan inte förstå hur man kan förbise sitt barns behov framför sitt egna. Jag kan inte förstå hur mammor jagar barnvakt för att gå ut och supa. Jag kan inte förstå hur någonting, NÅGONSIN, är viktigare för en mamma än ens barn. Jag förstår inte! Den modersinstinkten som fattas ovan är - jag ska inte säga sällsynt - ovanlig! Det är hos få mammor man ser den där speciella gnistan (som jag, mamma och Camilla har pratat om en del). Glittret i ögonkontakten. Varför skaffar idioter & egoister barn? Köp en pelargon, ställ den i ditt fönster och vattna när DU känner att DU vill, har tid, orkar eller tycker att det ger DIG nånting.

Eloge till alla gnistrande mammor därute! Dom som läser ovan och tar åt sig eller inte håller med, borde inte ha barn. Det är min åsikt!Kians nya sätt att visa sin lycka!

Kians nya sätt att visa sin lycka! Hur kommer man ens på det där? Haha <3Låt mig presentera...

Krokodilen Karl-Oskar!En kvart!

Det fick jag! Men jag är lika glad för det och Kian ännu, om ens det är möjligt, gladare! Jag hann iaf fundera färdigt angående dom där vråååålsnygga replay skorna och kom fram till följande: jag spenderar mycket hellre dom pengarna på något fint, kul eller behövligt till Kian. :)

Men jag glömde ju också att visa dom häftiga hipsters jag köpte! Här kommer dom!Gårdagen

Här ligger vi och tänkte sova en stund till. Kian ligger redan och snarkar bredvid mig. Igår tog vi oss en promenad från mamma till Frölunda torg (där jag köpte några av sakerna i det tidigare inlägget). Det är så skönt att promenera, det rensar huvudet och botar nästan (nästan!) all ångest! :)

Jag är såååå sugen på att köpa dom där replay skorna. Så äckligt vidrigt snygga! Nu har jag spanat in dom tre gånger på torget... Kanske man ska slå till? Jag vet inte. Känns fett onödigt att betala 1400:- för ett par vita (skitsnygga) skor som dagen efter med högsta sannolikhet blir ett par svarta (skitsnygga) skor.. Jag funderar..Jag har ju helt glömt av att visa mina egna senaste fynd!

Så här kommer dom! :)

Gula jeans - HM.
Nitar -HM.
"Meow" t-shirt - Newyorker.
Nagellack & mascara - HM
Dödskalle t-shirt - Newyorker
Plånbok - Georgio Armani
3st bh:ar - Newyorker

Sen har jag glömt att fota en hel del. Men jaja, lite fick ni se iallafall!Shopping!!

Lite nytt till Kian. Han dregglar ju som en bulldogg. Men även "fin finesser" för mamma som putter barnvagn överallt.

Tullsa regnskydd 229:-
Tullsa nätkasse 79:-
Dropp dryckeshållare 149:-
Giraff diinglis från Teddykompaniet 119:-
PIPPI dregglis "mamma" 35:-
6st PIPPI dregglisar à 39:- st - ljusblå, skogsgrön, svart sötnos, svart gullunge, vit sötnos & vit gullunge. (har redan älskling i svart & vitt)

Allt från syskonhuset
Totalt 837:-Det är ju så trevligt!

Kian behövde fylla kyl och skafferi med mat och blöjor. Det blev lite annat också! Mikron fick jag av Wingen, tack! :) Pappa tvingade mig att köpa "rätt" stekpanna till min nya "keramikhällsspis-jagvetintevad". Rätt ska va rätt. Jojo!

Kian har precis somnat och jag ligger här och inväntar att magsmärtorna ska lägga sig.

Vad har vi mer gjort idag?
Jag har avmaskat töserna (Amiina, Mocca & Maiden) här hemma. Vi har också varit på ultraljud med Moa idag och jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Det kommer ett eget inlägg om det senare eller imorgon.Ett gott skratt förlänger livet!Kians senaste starka vilja!

Ja, den här pojken är lik sin mamma vill jag lova! Enveten och viljestark. Han har börjat med en ny grej. Nämligen, att vägra äta om han inte får "mata sig själv" med skeden. Känslan av att äta i badrummet är gigantisk. Nåväl, äta ska man så skeden får han. Även om maten hamnar överallt förutom i munnen...

Håller på att ladda upp en film, på videofyme, vi får la se om den går att ladda upp över huvud taget..Upp och hoppa

Okej, något sent inlägg vi gick faktiskt upp klockan nio! Men bättre sent än aldrig, godmorgon!Det går åt rätt håll!

Det känns toppen! Och här ligger jag med en skål (typ 2kg) godis och leker nyttig... Hahaha fuck it!Tack Mamma & Pappa

Mamma kom hit idag för att hjälpa mig, trots att hon är så fruktansvärt sjuk och knappt kan röra sig. Medan jag sprang upp och ner i tvättstugan så hade mamma Kian. Det är vardagslyx för en ensamstående mamma, att kunna tvätta med två händer haha! Tack Mamma, för en fantastiskt trevlig dag. Du får mig alltid att må bättre. 
 
Och tack pappa som körde mig så att jag kunde köpa den största godispåsen i mitt liv. Ja, jag är värd det! 


Mammas prins <3Kian snart 6 månader!

Han är ju så duktig! Herregud, jag är så stolt. Min fina, vackra och helt perfekta Kian. Mammas hjärta!Jag är i min egna värld

Jag var heeeelt övertygad att det var måndag idag. Fick en mildare chock när pappa började planera morgondagen (vi ska på UL med Moa) och jag "rättade" honom, tji fick jag! Nu bestiger vi alperna!Tragikomik, mitt sätt att överleva.

Som alltid måste jag vända det tragiska till att bli tragikomiskt. För hur fan hade man hanterat det annars?

Idioten här blev lite förbannad igår. Därför slog jag handen i dörren. Det är okej, man får avreagera sig på icke levande ting. Ett tips från coachen! Gör det inte två gånger... Enough said.

Det vidriga är att det inte gör ont. Det kliar! Hela handen kliar!! Smärta det kan jag ta, men vad fan hände här?RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.