Pyjamasparty utan pyjamas!

Ja! Idag hade dom pyjamasparty på öppna förskolan. Vilket jag inte hade en susning om. Som tur va så var vi inte dom enda utan pyjamas! Det var en ren slump att vi åkte dit idag. Jag stod här hemma förut med tvätt upp till hakan, disk till taket osv.. och bara kände att "jag skiter i det här idag!". Vilket jag gjorde. (Tills nu när Kian somnat)

Efter "partyt" som vi hade jättekul på och även gjorde hand & fotavtryck så åkte vi till mamma! Där Kian kissade ner sina sista rena byxor och fick åka hem utan (vi åkte bil, ta det chill) varpå jag garvade ihjäl mig för att han inte såg klok ut. Ja ni ser ju själva på bilden! *asg*
Kian Kian Kian..

Min älskade Kian. Min krulltott, mitt allt! Jag älskar att du fick mina lockar och jag vet att du, precis som jag, en dag kommer att hata dom. Men det gör ingenting. Man lär sig att älska det tillslut! <3
Nu är Simone i Majorna..

Och jag har mått bättre. Fönsterna susar, taket låter och jag hör hur stormen riktigt förstör allt där ute. Media har exploderat av bilder och nyhetsuppdateringar om dessa orkanbyar hela dagen och min ångest har växt med den. Jag tänker på alla hemlösa, alla som inte har ett varmt hem att skydda sig i. Alla hemlösa djur som inte förstår vad som händer. All panik som måste kännas där ute! Alla är välkomna hit! Jag bjuder på kall burkbarnmat alternativt torrfoder från bästis. 


Smurfklubba?

Jojo, blått ska det vara när man är pojk säger jag ofta. Kan säga att mamma verkligen lyckades sätta orden på det när hon gav Kian en "smurfklubba" häromdagen. Och vet ni vad? Dessa klubber kommer att serveras till alla barn på Kians 1års kalas (som vi för övrigt har fullt upp med att planera/förbereda)! Moahaha!

Krulltotten min!!

Min son! Människovalpen Kian

Min älskade lilla trollunge! Vet ni vad han gjorde igår kväll? Han ställde sig upp från sittande och bara stod där och tittade på mig. Medan jag var i något slags mirakel liknande tillstånd kröp han iväg som om ingenting hade hänt. I stundens hetta står han och rycker i badrumsdörren och morrar. Ja, ni läste rätt, han kan morra! Hahaha. Jag ska försöka fånga detta på film. 

Vi har precis delat på en macka. Tja, delat och delat. Han vill ta en tugga som han fuktar upp i gommen och gräver ut för att sedan stoppa den i min mun. Tack för frukosten älskling. Den var saftig, minst sagt!
Bilder från igår. Lyckan över att kladda ner allt med tortellini är total!


Älskade unge!!Nalle från teddykompaniet

Fin va? Kian fick en av sjuksköterskorna på Sahlgrenska :) 
Lyckan i eländet

Kian & hans underbara mormor!

Läser nån broschyr hos doktorn.

Käkar banan och bananskal... Trollunge!! 
Dricker festis i bilen.Fan. Tiden räcker inte till!

Och även när den gör det så sätter min kropp käppar i det här satans jävla hjulet igen. Det gör så in i helvete ont! Och när man har ont så blir allt jobbigt, jag blir så fruktansvärt irriterad på den här smärtan som hindrar mig från att utföra vissa rörelser, som i sin tur hindrar mig från att göra typ allt. Är jag en så hemsk människa? Varför har jag sån jävla otur? Jag vill så mycket men kan inte och det gör mig galen!

Mina händer har inte svarat på kortisoninjektionerna. Mina armbågar är sämre igen, axeln med. Den ännu oförklarliga smärtan under revbenen blir bara värre och värre. Min psykiska ohälsa (depression, GAD, panikångestsyndrom & PTSD) gör inte saken bättre. På detta har jag fått ischias och vaknade dagen till ära med ett ryggskott. 

Jag skyller på vården. Jag gör faktiskt det. För hade den jävla vårdcentralen tagit mig på allvar så hade jag INTE haft dessa problem. Den enda som tar mig på allvar är min läkare på GEA, nu ska jag in på en MR för att se om (smärtan under revbenet) det handlar om en förträngning i tunntarmen. Orsakat av - guess what?? - för mycket NSAID preparat. Utskrivet av VC trots mina invändningar. Som grädden på detta misslyckade jävla bajsbruna moset så kan dom inte ens skriva ut smärtstillande! Inte heller lyssna på mina förslag om ändrad medicinering som kan få mig att må bättre.

Tack vårdcentralen Majorna! Och alla andra idioter.. 

Svar ja, jag har redan pratat med Patientnämnden och IVO. 
Jag är inte bitter, jag är ledsen!Sammanfattning

Vad har hänt den sista tiden egentligen? Jag är inte helt säker på om jag vet det själv faktiskt. 

Kian har fått tänder! Två gaddar dök upp för några dagar sedan. ÄNTLIGEN! Jag trodde att han skulle få fortsätta sitt liv som tandlös ett tag där... 

Jag har haft ambulansbesök och en annan dag suttit 10 timmar på akuten. Jag har så äckligt ont på vänster sida under revbenen och det kommer i "smärt attacker" efter att jag äter. Det känns som om nån klipper med en sax inuti mig. Hu! Idag väntar jag på samtal från min mag och tarm läkare för att diskutera detta. Om det blir så som han sa sist, att jag ska svälja kontrast så dom kan kolla om jag har någon förträngning i tunntarmen. 

Vi har sovit hos mamma en hel del. Det har verkligen behövts. Mer än så behöver jag inte säga!
Tio timmar på akuten gör en övertrött!

Och tur är väl då att man är lättroad?
"Yooooodilaaaahihoooo!!!"- oh yes indeed.

Bitter? Hah! Inte det minsta ;)

När man gör allt för att tänka på annat så kommer man på en hel del.

Fruktansvärt irriterande!!
• Halv åtta hos mig reklamen. När champinjonerna ska av ifrån skärbrädan och EN lämnas kvar. Vem gör så? Är det bara jag som stör mig på sånt?
• När man ringer till en röstsvarare och knappar in ett alternativ och sedan när man väl kommit fram till en levande människa måste upprepa detta igen. Varför har dom ens dom där jävla röstsvararna? "Tryck 1 för att tala med en receptionist som inte vet ett skit trots att ditt personnummer OCH anledning redan är registrerat!" (Hamna gärna fel, bli vidarekopplad 7 ggr för att sedan bli bortklickad för att "det bröts"...)
• Programledaren i "Vem vet mest". DU ÄR INTE ROLIG, inse det! Jag skäms!
• Blocket reklamen om barnvagnarna. "Och så är det rullande hjul på den!!".. NO SHIT?
• Salami reklamen. Kvinnan som sätter på det där jävla locket och viftar med sitt finger "ah ah aaaaa!!". Alltså men aj, slå mig på fingrarna istället för detta är psykisk  jävla misshandel!
• Människor med ryggsäckar på spårvagnar. Seriöst! Jag vill inte bli intryckt i väggen av dig Quasimodo! 

Satans jävla sorg!!!

Ni undrar säkert vart fan jag har tagit vägen eller så skiter ni fullständigt i det. Oavsett orsak till varför ni är här så vill jag uppdatera er om det. 

Det hände något fruktansvärt i fredags och vi alla är i chock. Sorgen är total och jag kommer att skriva om denna fredagen när jag är redo för det. Jag kopierade lite snabbt för att ni skulle få ett hum om vad det handlar om. 


Kian 11 månader!

Tänk vad fort tiden går. 11 månader blev min son igår. Den 8:e november fyller han 1år!! Det ska firas med buller och bång. Fasen vad roligt! 1års kalas!Säg hej till Monica

Monica får bo hos mig i fortsättningen då hennes kamrater har gått över regnbågsbron och hon inte vill bo som ensam katt. Monica är 10år gammal och den katten som överlevde "Kattmördaren i Högsbo". Välkommen Monica <3Inget roligt besked

Vafan, det händer bara tråkigheter nu! På alla fronter! Kan inte eländet ta slut nån gång, eller åtminstone sakta ner lite. 

Idag var jag på osteoporosmottagningen för bentäthetsmätning och jag blev inte glad över resultatet. Det första jag får reda på är att jag krympt från 173cm till 169cm. Jag var 173 senast som 19 åring och 171,5 på senaste mätningen vilket var för ca 2 år sedan. Jag är 23 år och har alltså redan krympt 4cm. Hur kommer mitt liv att se ut när jag är 60? 

Samma händelseförlopp drabbade min mamma i precis samma ålder. I dagsläget har hon så svår osteoporos att hon knappt kan röra sig. Nu minns jag inte hennes siffror exakt (men det kan du säkert kommentera här under mamma?) men ingen av oss varken har tagits eller tas på allvar. Till mamma säger dom att "det går åt rätt håll" och till mig att "det är fullständigt normalt och eftersom det har slutat bli fler minus på mina mätningar av skelettet så betyder det el facto att jag är frisk". Jo men tack som fan, ska vi räkna med att vara dvärgar innan vi fyllt 80?

 Osteopeni har jag och det är ett förstadie till osteoporos - som i sin tur är en följdsjukdom om man insjuknar innan ålderdomen - som i vårt fall.

Vilken sjukdom gör att jag har osteopeni? Blivande osteoporos. Varför tas inte detta på allvar och stoppas NU medan det fortfarande är möjligt? Ja, det får jag antagligen lista ut själv. För detta är ju inget allvarligt nog, än! Men när den dagen väl kommer, vilket den kommer att göra. Ja, då är det redan försent och spelar väl ändå ingen roll? För jag ska ju trots allt bara spendera mina sista smärtsamma, omänskliga år på ett ålderdomshem utan rättigheter. 

2013. Sverige. Västra Götaland. Göteborg. Reinfeldt. 
Och detta är ingenting!
Jag skäms över att vara svensk under den här regeringen. 
Prins krulltottTvå älsklingar har lämnat oss

Det slutar aldrig göra ont efter att ens älskling, bästa vän och familjemedlem lämnat en. Torsdagen den 3:e oktober vandrade våra äldsta familjemedlemmar över regnbågsbron. Vi saknar er, vi älskar er och vi kommer aldrig sluta sörja er. Tills vi möts igen, vila i frid. Simson 16 år & Gizmo 13 år
QuickFix - Avskavt NagellackVården...

Jag var och lämnade lite prover förut idag då jag var tvungen att komma ut och promenera bort lite ångest. När jag ändå var på vårdcentralen så passade jag på att fråga om jag kunde få stödbandage under tiden nu när den värsta smärtan är innan den avtar (efter kortisonet igår) då mina ortosskenor inte går att ha på när jag är ensam med Kian. Jag skrattar när jag skriver det här, jag har sett mycket i mitt liv men detta måste ha varit ett skämt? Detta var "stödbandaget" jag fick. Fint va? Kände riktigt hur mycket det stöttade mina tummar och handleder..
 
 
Nä, så jag fick linda om det själv. Efter en del smärtstillande och svordomar.. Jag säger då det. Herre-min-gud!
 


"Hej Hej! Var e lampan?"7:e gången gillt?

Ja, idag har jag hos Handkirurgen igen. Fick kortisoninjektioner i bägge händer. Nu hoppas jag verkligen att detta ger med sig för jag orkar inte mer!

Snart släpper bedövningen och då kommer den fruktansvärda smärtan tillbaka x3. Det är den enda biverkningen av injektionerna, att man får trippelt så ont en eller fler dagar efteråt innan det hjälper, om det hjälper. 
RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.