Förbannat underbara barn!

Att lägga sig ner med en dricka, godis  och glass (tröst?), i sängen, med en bok till ljudet av sitt barns djupa andetag = djup sömn. Det. Det är vad jag kallar avkoppling! 

Idag har vi varit på dejt med C & c! Som alltid lika trevligt. Lika barn leka bäst. Det gäller oss mammor också! Även om jag kände mig väldigt trött, deppig och allmänt nere så gjorde en stund med mina favoriter dagen mycket trevlig! 

Våra barn är förbannat underbara, på ALLA vis. Klart att barnen blir perfekta med så grymma mammor inte sant? ;) Javisst! Denna bullbakande (mikromat), långpromenadssugna (släppa in barnet för att leka av sig på ett dagis... som inte är hans), äventyrslystna (plikta! På sin höjd. Längre än så kan innebära en akutinläggning på psyket), superpigga (pandapåsar under ögonen efter allt för lång tid av sömnbrist), dunderglada (melankoliska), optimistiska (apatiska) mamman ska ta och gå och lägga sig nu. Och till alla er som väntar barn; sov, ät, duscha och sköt din hygien nu, för det hinner du inte med sen. Godnatt!


(går)Dagens klipp!

Igår åkte jag till torget med Kian för att köpa honom en keps. En som både är av kvalité och snygg. Det var dåligt med det, jag var inne i varenda klädaffär men hittade inte en enda snygg keps som fanns i hans storlek. Det var två jag hade velat ha om det hade funnits, en QuickSilver och en addidas, vita bägge två med snygga detaljer i silver. Men men, det fick bli plan B. H&M's keps... Visst den är jättefin men varenda unge har ju den på huvudet. 

Nåväl, en sån till Kian och en fräck till mamma också. Jag kunde inte låta bli, den var ju så klockren! Att jag hittade ett lika klockrent linne var bara grädden på moset.
Föralltid

Glad Påsk!

Från oss Lagerströmmare!
Tack gode Gud för er i mitt liv

Min pappa och min son. Satan vad jag älskar er!
Monolog med mitt inre

Går man med smärta dygnet runt året om så blir man smått tokig, tillslut. Det är helt förståeligt. Värre är - kan tänkas - de som gång på gång ställer frågan (gärna i ett smärre chockerat tillstånd): "Vad är det, har du ONT?" när man står i fosterställning och profylaxandas utan något som helst tecken på en bebis i magen. Om blickar kunde döda... "Men ja, förhelvete, det gör ONT! Nu igen, utan min tillåtelse. Och nej, det är inte på låtsas, det är inte roligt och det är definitivt inte något som jag valt själv!"

"Jaha, ooooj då. Aj. Hoppsan.. Stackars dig... Eh.. Hoppas det går över snart.. Eh.. Vill du ha hjälp med nått..?"

- Ja, det är faktiskt jävligt synd om mig! Jag är så hindrad av min smärta och det gör mig ledsen. Jag vill också kunna jobba, baka bullar till Kian och ta en joggingtur runt sisjön. Men min kropp kan inte det, min kropp är sjukare än många på äldreboendet. Det går uppenbarligen INTE över heller för den delen. Den dagen du träffar en läkare som lyssnar, tror och förstår det man säger, den dagen skulle du kunna hjälpa mig. Ordentligt. Tills dess får jag fortsätta min kamp emot vården som sätter käppar - jag har sagt det förut - i mitt redan så trasiga hjul. I jakten på den där läkaren som kan klura ut min kropps mysterier. 
<3

Traktor Toker!

Kian, en sån pojk-pojkig pojke! Han är helt galen i arbetsplatsen här runt hörnet. "Taatoooo" (traktor) och "tut tut tut" (grävmaskin) besöks minst en gång om dagen. Den ena mannen som kör (styr?) grävskopan lattjade till det ordentligt för Kian häromdagen. Han gjorde bl.a. så att grävskopan vinkade till honom och hade en hel uppvisning om hur den kan röra sig på olika vis. Väldigt gulligt av honom tyckte Kian's mamma!
Grönt snor och dreggel..

Som rubriken lyder är Kian genomförkyld och håller på att få tänder. Två flugor i en smäll! Jag ska inte påpeka att jag är så himla pigg heller. Ush för den här årstiden. Alla med barn håller förmodligen med mig. Lyckan i allt elände är att vi inte längre bor i sunkiga Majorna. Nu ska jag strypa min son som sitter och bankar sönder parketten, sen ska vi ut på promenad - valla sin hyperaktiva.. Och sen kanske om Kian tillåter, packa upp en låda eller två. Tills dess, be för mig.
Bill och bull(a?)

Älskade Amiina vill flytta hemifrån!

Amiina är en väldigt speciell, liten (som en 7månaders kattunge) svarthårig, 7årig katt. Hon vet vad hon vill och viker sig inte förens hennes vilja gått igenom. Amiina valde att flytta hemifrån (till grannen en trappa upp) så fort min son föddes (nov 2012). Det har funkat hur bra som helst. Hela gården och flertalet grannar har varit glatt involverade i Amiinas liv.


Hemma hos grannen trivdes hon jättebra och när grannen varit iväg på jobb så har Amiina övervakats av mig, även om hon alltid springer åt motsatt håll när hon ser mig.... Vi har haft delad vårdnad helt enkelt 

Problemet är att vi ska flytta (nu till helgen) och jag varken tänker eller kan tvinga Amiina till att bo hos oss, hur mycket vi än vill det så vill ju inte hon, tyvärr. Grannen hade mer än gärna tagit emot Amiina om det inte vore så att hennes jobb hindrade henne. Grannen kan ha Amiina hos sig fram till nästa vecka, sen ska jag tvångsflytta Amiina till oss i väntan på ett nytt hem. Där får hon gå runt och mjaua och vara arg så länge det behövs. Vi fick med väldigt kort varsel en större lght och det är därför vi nu är ute i sista sekund. För våran del får hon mer än gärna bo hos oss men hon visar så extremt tydligt att hon inte tycker om detta att det vore plågeri. Vad vi än vill så går Amiinas mående först. Detta är inget "nu, imorgon, annars avlivas katten" trams utan hon får helt enkelt vara sur och fräsig. 

Hjälp oss hjälpa Amiina! Dela gärna detta inlägg bland era kattvänner. Amiina är steriliserad, öronmärkt, försäkrad, vaccinerad, avmaskad, frisk som en nötkärna och pigg som en lärka. Hon är väldigt kelig, social, charmig, smidig och en typisk "one man's dog"... Fast katt då. Hon tycker visserligen om vissa andra katter och hundar, vilka vet man tyvärr aldrig i förhand. Hon är även en fantastisk (läs: förskräcklig!) jägare. 

Vi önskar att Amiina får komma till ett hem där hon får allt hon är värd och behöver. Har ni, eller vet ni någon som skulle vilja ta sig an Amiina så får ni mer än gärna höra av er till mig. Vi är mycket noga med vart hon hamnar och skulle bli väldigt glada över att ha fortsatt kontakt med hennes nya ägare. 

Nås bäst via mail/sms.
shitbull@live.se 
0768-664048
Blogg (står mycket om Amiina) www.michellel.blogg.se

Varmt tack på förhand!
// Michelle med familjUppdatering 9/4-2014: Nu har vi flyttat och Amiina hämtade jag hem i måndags. Hon är sur på mig (med all rätt) för att hon inte får gå ut (från mig sticker hon) och morrar undan de andra katterna. Men förutom att hon är väldigt missnöjd så går det ganska bra. Läget är dock oförändrat, Amiina är verkligen i behov av ett eget - permanent - hem. Där hon trivs och kan leva ut sitt liv som den domderande divan hon är. // Michelle


Kastrull Kian

Kvällens citat

Dagens citat

RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.