"BAAAM BAAAM!!"

Hur min son fick Bamse till "BAM BAM" (mycket högljutt) det vette gudarna. Jag tycker att det är väldigt gulligt - speciellt när han springer (ifrån mig) som en stucken gris igenom Åhléns i nordstan vrålandes "BAAAAAM BAAAAAM!!!" för att hans mormor visat upp en tröja han ska få. Pojken är för tillfället besatt i gissa vem? Ja, Bamse! Nästa vecka är det väl "Trääääääd Fuuuuu Tom!".

Hur som helst. Ingen missar vad Kian tycker om - på både gott och ont - och hans mormor "skämde" därför bort honom med en ny uppsättning - bamse - kläder! Tusen tack mamma/mormor! Jag är så himla glad över vilka fantastiska morföräldrar! 

Yeeey!

En viss liten pojk vid namn Kian drog vår förra "myslampa" i golvet med en jävla smäll. Resultatet var en mamma skrikandes som en av brukshundsklubbens värsta tränare...

 "SIIIIIIIIIIITT!!!"
 "STANNA!!" 
"KIAN, SOFFAN!!!"
"AKTA TASSARNA (till Maiden som kommer farandes över glassplittret över golvet)" 
"NEEEJ FÖR FAAAA-AAAN!! LIGG KVAAAAR!!!!"

Behöver jag ens säga att ingen lyssnande på mig? 

Hur som helst så skådade denna Görel von kampfenhünd en alldeles utsökt lampa i veckans netto blad! Ni ser, jag har varit på jakt efter den här lampan i två dagar - vilket är en dag för mycket - och fick igår tag på sista exemplaret! Snacka lycka ha? Jag kastade mig inte alls handlöst över hyllan där någon lagt tillbaka den fel... 
- Citat

Lite senare än det var tänkt

Inlägget påbörjades i fredags...

"Fan va snygg man kan va dååå göööömmaan!" Sa en äldre (alkolist) nyligen till mig.

- Man tackar ödmjukast i mjukisbyxor, linne (med en hängande deg-föredettagravid-mage) och håret uppsatt i någonting en stylist skulle kalla för ett skatbo. 

Hur som helst. Det har hänt så himla mycket den senaste tiden, precis som vanligt och jag har många gånger slocknat samtidigt som Kian av ren utmattning och smärta. Vet ni vad det värsta är? Jag vet inte varför jag stressar så  extremt som jag gör. Liemannen jagar mig inte, chilla?!? 

Jag har haft så fruktansvärt ont. Alla mina sjukdomar verkar ha blossat upp likt svinkopporna i Kian's ansikte. Det är Fibromyalgin, Endometriosen, Morbus de quervein, Hallux Valgus, Schlatter, IBS, Dyspepsi, uttagning av P-stav, blod i urinen, inklämningar lite här och var samt en cocktail av diverse psykiska "åkommor" och givetvis - som pricken över i - Kian's svinkoppor. Det var sisådär lagom pinsamt när jag ringde 1177 och sa fel!

"Jo det är så här att jag tror att min son har fått smittkoppor och undrar... Etc. Etc."
"Det hoppas jag verkligen inte med tanke på att det är utrotat!"

Bortgjort, minst sagt.
Min fina Kian

Som du får mig att skratta!
Som du får mig att känna mig älskad!
Som du förgyller mitt liv!
Tack, älskade trollunge <3
RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.