Säljer min underbara turkosa Vesper Duo 3+1 med en massa tillbehör.

Länk till annonsen ----> BARNVAGN <----
 
"Orginalpris 3995:- (Finns ej i butik längre)
Ena bilden visar hur det ser ut medan den svart/turkosa bilden visar färgen. 
Liggdel, sittdel, babyskydd, skötväska och en massa tillbehör säljes för 2500:-
Använd av ett barn i 15 mån, normalt slitage, felfri och i fint skick.

Vagnen sitt&ligg: 
Liggdel med vindskydd och sufflett med ventilationslucka. 
Mycket lätt chassi som blir litet i hopfällt läge (L90 x B66 x H35 cm). 
Två låsbara, separat svängbara framhjul som klarar alla kurvor. 
Mycket stor och lättillgänglig varukorg. 
Vaggfunktion = en praktisk funktion, för att du skall kunna vagga barnet när liggdelen står på golvet. 
Avtagbar och vändbar sittinsats för att ändra barnets riktning (inkl.fotsäck och 5-punkts bälte).
Justering av fjädring och ställbart handtag.
Punkteringsfria hjul.
Tvättbar klädsel.

Babyskydd: Sparsamt använt, krockfri och i mycket fint skick.

Tillbehör:
Skötväska (lite trasig på ena sidan), regnskydd, myggnät, UV-skyddat paraply/parasoll och nätkasse."
 
 
Nås lättast via mail eller sms
0768-664048      shitbull@live.se


Säljes! Hurrta's rosa Y-sele & Rundsytt läderkoppel

Säljes! 
Endast använda tre gånger. Missbedömde storleken på shitbullen ;)
"Hurrta outdoors - Vadderad Y-sele, hallon". (ord.pris 259:-)
"Jokke rundsytt läderkoppel" 180cm x 8 mm, BGB - Hake. (ord.pris 349:-)
400:- för bägge p.o.k :)
 
Intresserad? Nås lättast via sms eller mail. 
0768-664048     shitbull@live.se
 


Full rulle i sjumilaskogen!

Godmorgon

Här sitter vi och dricker kaffe och nyponsoppa till Nicke Nyfiken. (Kian's favorit program, "Ah-Aaaah"!) Till detta smaskar han på Ella's Kitchens nya "puffits" och "cookies". Idag valde lilleman att vakna kvart över sex... Jag somnade - ensamtid är överlevnad! - runt ett-två. Hera ser också måttligt pigg ut får jag säga! 


Stela fingrar, snygga skottar och en sjuhelvetes massa kuckelimuckmediciner!

Wooow, where shall I begin?

Igår fick jag pratat med några av mina läkare och mottagningar ang bl.a. operation, behandling och medicinering. 

Handkirurgen: Jag blev satt som prio 1:a till min läkare för samtal inför operation. Som sköterskan sa i telefonen "det kan ju vara bra att få lite information innan och inte bara hoppa upp på operationsbordet!", jag gillar när dom har humor men är inte så jätte sugen på att klyva senskidefacket! 

Gyn: Jag har tyvärr inte svarat på behandlingen - det var endometrios - med provera 30mg så nu ska jag ta ut P-staven och börja med Visan istället. Förhoppningsvis så blir det mycket bättre! :) 

En hel del andra viktiga samtal och ärenden har jag också ägnat mig åt men jag tror att jag behåller dom för mig själv. 

Nu ska jag lägga mig och drömma mig bort till 1700-talets fantastiske skotte Jamie <3 Spår av godis kan förekomma...
Dubbel Trubbel

Håll dig bara jävligt lugn...

Som många andra småbarnsföräldrar (förutom dom som sitter med brännskador på Ö.sjukhuset) har vi hållit oss undan från solen så gott vi kunnat den senaste tiden. Fruktansvärt jobbigt att inte "kunna" vara ute med vilda barn. Jag klagar absolut inte på vädret som gör mig svimmfärdig, uttorkad, irriterad och galen utan på vårt förstörda ozonlager som släpper in alla dessa farliga UV-strålningar....

Att jag råkar ha väldigt mycket otur i mitt liv är inte någonting som märks eller så. Inte alls. 

Igårkväll på väg hem ifrån mamma - okej det är typ 100m hem men 100m med en snart två åring är en annan sak - bärandes på väska, kasse och barn på släp. Grannarna stannar mig och vill klaga på Amiina (vår katt) som dom tycker är högljudd. Det tycker jag med men kan tyvärr inte göra någonting åt det, vilket jag förklarade och berättade också att jag har sökt nytt hem till henne i över ett år och att jag fortfarande gör det. Hon vill inte bo hos mig och någon avlivning är det absolut inte tal om. Dom förstod väl till en viss del men det är aldrig roligt när folk klagar på en. 

Hur som helst så får jag tillslut in katt och barn i svalen och hinner precis lyfta upp Amiina i famnen när hissdörren öppnas och Kian  givetvis vill åka med den en våning, så vi åker, och hissen fastnar! Där står jag med en katt i famnen, ett barn runt hoppandes som en groda på golvet medan han packar upp det han kommer åt ur kassen och en tung väska som mobilen (tack och lov) låg längst ner i. Håll dig bara jävligt lugn, sa jag till mig själv. Scenariot där en trött och trotsig Kian får ett sammanbrott för att han inte får äta upp en myra inne i tropikens hetta på 3kvm(?) medan en skräckslagen katt springer, flyger, hoppar och klöser runt runt runt i ren panik var inte långt borta. Håll dig bara jävligt lugn... 

Det gjorde jag och som tur var hade jag mobilen så att jag kunde ringa efter hjälp, något nummer till hissreparatören fanns nämligen inte inne i hissen. Min älskade far var där på två röda med mamma i täten. Detta löstes turligt nog väldigt fort då hissen helt plötsligt öppnades och vi kunde gå ut. Något svettiga och lite chockade!

Det gjorde mig rädd! Tänk om jag inte haft mobilen med mig? Tänk om Amiina inte hade varit en katt som litar på mig och ligger still i famnen? Tänk om klockan hade varit lite mer och Kian övertrött och hungrig? Vad hade jag gjort?
"Eh näääääj", "herreguuuud" och "hammarhaj"!

Videon talar för sig själv! Kian har en mamma med väldigt dålig humor...Snabba dagar med fiskmåsattacker och kattshopping!

K står för kaos - Kian står för kaoset ;)

 Jag hinner inte med dagarna längre känner jag. Det växlar mellan ultrarapid och slowmotion. Han är för snabb för mig den här lilla gossen och ett jädra humör har han med. Vi för(sökeröverlevadagen)gyller våra dagar med precis vad som faller oss in just då. Idag har jag klippt av Kian håret, det var en smärre utmaning.. 

Igår blev vi attackerade av fiskmåsar (eller vad fan dom heter här) - som snuddade mitt huvud med tio cm - när vi skulle leta efter Amiina. Den ena hade som mål att hacka sönder henne med näbben det såg jag på den, den flög liksom före oss och skriade över våra huvuden med blodad tand när jag kom springandes med Amiina i famnen, när porten var inom synhåll hade den jäveln barrikaderat ingången!?! Jag fick springa runt till andra ingången (tur att den finns) och in i säkerheten. Hon mår bra men har defenitivt trauman (och ett hack i nacken) efter att ha blivit jagad av fiskmåsar dubbelt så stora som henne själv. Jag minns att jag i farten tänkte: "vad du än gör, släpp förfan INTE katten, låt den hacka sönder mig isåfall.." Den HADE kunnat gripa tag i henne med klorna och flyga iväg som en sån där hemsk gam i en tecknad dinosauriefilm, rent fysiskt alltså - iallafall i min fantasi! Jag tvivlar dock på att en fiskmås ifrån Högsbo skulle utföra en sådan minst sagt makaber handling.... 

Nåväl! På tal om katter så har jag köpt ett nytt foder som jag funderar på att fortsätta med, Four Friends - Shiny Coat. Katterna bokstavligen kastade sig över maten! Lite kattgodis, en leksak och en klösbräda följde också med i paketet. Hera fick en neonrosa hurtta sele och ett rundsytt koppel - som jag har suktat efter! Bild på det kan väl dyka upp så småning om. Vi har även fått en Cat it vattenfontän, kattmyntakuddar som var sjukt populära och godis av min mamma. Allt ovan var väldigt uppskattat, förutom den där konstiga leksaken som ingen fattar hur den fungerar. Ni ser Maiden på bilden, Amiina ligger utslagen i Kian's barnvagn.Välkommen hem Herr Lyftkran!

Kian har - givetvis ifrån sin morfar - fått ytterligare ett arbetsfordon, nämligen en lyftkran som i princip är större än Kian, haha! Visst är den fin! Tack pappa <3 

Ibland på kvällarna så brukar jag möblera om lite i Kian's lekhörna. Bygga lite nya tågbanor inför morgondagen och en och en annan bil här och där. Det brukar han tycka är jätteroligt att vakna upp till! Så här kan det se ut på vissa hyllplan då.. 
Du blomstertid nu kommer...

Kian morgongympar!

Med en fin blandning mellan dans, svanhopp och ryggskott välkomnar vi dagen!Världens lyckligaste tjej!

Jag (och Kian såklart!) har fått en IPad Air av min älskade pappa! Fattar ni, fått?! Och det är inte ens julafton! Jag kunde faktiskt inte med ord tacka min pappa idag när jag fick den här! Vad säger man till någon som jobbat och slitit sig fördärvad och som sen väljer att köpa en sån här till mig och Kian? Jag kan inte visa nog med tacksamhet, Pappa jag ÄLSKAR dig! 
"Taaaattoooo"

Kian är helt besatt av traktorer och allt annat med hjul på.. Detta har såklart hans morfar lagt märke till - inte för att någon skulle kunna missa just den saken - och skämmer bort honom med diverse arbetsfordon! Senaste tillskottet är hans (stora)grävskopa och traktor! Enligt morfar så skulle Kian behöva hela serien som finns av dessa stora modeller.. Kian samtycker. Mamma tror att det kommer bli platsbrist ;)
Mormor är bäst!


Kian har fått sig ett par helt underbara Nike skor av sin mormor. Jag (och Kian) älskar dom! Dom matchar mitt blåa pojksinne för outfits utomordentligt. Tack Mormor! Och tack för att Kian's mamma också fick ett par riktigt sköna sommarskor!


Kian Klätterapa!

Då VS Nu...

Förändras man mycket på två år? Jo, det tycker jag faktiskt. Nu ska jag fylla i samma "fyll i meningen lista" som jag fyllde i för två år sedan och se hur mycket jag har förändrats sen dess vad gäller dessa frågor iaf. Kursivt dåtid, fetstil nutid.
 
Jag har insett att min senaste kyss: kanske jag borde minnas.. Var fantastiskt trevlig!
Jag hade senast sex: och se på fan, jag är gravid! och jag är INTE gravid! 
Jag lyssnar på: min mamma och min intuition. läget oförändrat
Jag pratar: helst mumin-finska. aldeless för fort, med en viss tendens till ökad salivproduktion...
Jag tycker om: få.. Men mycket! oförändrat
Jag avskyr när folk: tar på mig när jag inte är beredd. säger en sak men gör en annan, inte står för vad dom sagt och är för långsamma
Jag älskar när folk: ramlar. ....långsamt och stelt
Mina närmaste vänner är: ovärderliga! Äkta
Min första vän hette: tutten? oförändrat
Min första riktiga kyss: Meeeen det kan vi ju nu, jag minns inte.. Var jag aldeless för ung för. 
Kärlek är: svårhanterligt.. fruktansvärt mödosamt och tidskrävande 
Jag tänder på: charm, attityd (rätt), godhet, snaggat och tatuerat.. + mod, förståelse och respekt. Och högländare. Med kilt. 
Det sexigaste yrket är: att upprätthålla din värdighet till namnen pappa och man. oförändrat
Det är charmigt när: man i pyjamas möter full polisstyrka + narkotika hund.. Fråga inte haha! Man inte längre har något närminne
När jag borstar tänderna: lyckas jag alltid komma åt kräkreflexen.. står jag inte still 
När jag lagar mat: så önskar jag att tiden gick fortare.. Jag hinner inte laga någon mat
Jag är rädd för: att förlora ytterligare någon jag älskar.  oförändrat
Den värsta känslan är: när den du älskar dör. oförändrat
Den bästa känslan är: "hämden är ljuv..." för den sköter karma åt mig
Jag är bäst på: att hamna i situationer som alltid går åt helvete. och vara på fel plats vid fel tillfälle
Om jag var ett djur skulle jag vara: en örn, minus höjdskräcken. En mammut i dåtid, fri från allt elände i nutid
Om jag va en insekt skulle jag vara: en stor svart skalbagge, lätt! Död, garanterat!
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en såg! vass och jävlig på ena sidan, mjuk och harmonisk på andra. Eh, en hel verktygslåda?
Det finaste som finns är: kärleken mellan hund och människa.. och den (äkta varianten) mellan mor och barn.
I sommar: undrade jag vart fan sommaren tog vägen.. Har moby dick inte badat en enda gång.
Sist jag grät var: hela tiden, fast inombords. Någon timma sedan
Jag kan: om jag vill.. och om mina sjukdomar tillåter mig
Jag kan inte: förstå mig på plastfolie.. rädda alla försvarslösa fasten jag vill
När jag vill tänka går jag: in i någon sorts trans.. Hem eller bara går
När jag bakar så bakar jag: med heeeeeeeela köket. Sandkakor!
Min mobiltelefon är: en Iphone 4s, på ljudlös här brevid. En Iphone 4s på hyllan, ljudlös.
När jag vaknar på morgonen: så längtar jag till att få sova igen. oförändrat
Innan jag går och lägger mig: så kollar jag oftast på en film eller läser. Läser jag
Just nu tänker jag på: min förstfödda ♥ och alla andra som jag saknar
Bebisar är: helt fantastiskaFruktansvärt underbara och stressutlösande!
Idag har jag: ätit mer än vad som är möjligt, no shit. Och Kian haft en vovve här på prov. Det var vi inte redo för, tyvärr :(
Ikväll: har jag bara tagit det lungt. Är slut nu, godnatt
I morgon kommer jag: åka hem till Göteborg igen. Och Kian hitta på bus och uträtta lite ärenden.
Jag vill verkligen: träffa mitt barn! Pussa ihjäl min Kian!
 
 
Dåtid; Ensam, skitfräck och orädd för framtiden.

Nutid; Mamma, fortfarande skitfräck men fullständigt livrädd för framtiden.
 
 


Att promenera med Kian...

Ser ofta ut såhär:
Vi kommer tamejfan ingenstans! Jag (när jag är själv och K sitter i vagnen) går väldigt fort och att "gå" - om man nu kan kalla det för det - med Herr Lagerström är minst sagt tålamodsprövande. Han går inte bara fruktansvärt långsamt där man ska gå normalt utan även sinnessjukt fort där man absolut INTE ska eller får gå. Som att springa ut i gatan, in på andras altaner, upp i trappuppgångar, genom rabatter, över buskar, i, under och bakom nämnt buskage, ner i garageinfarter, in i affärer och varför inte försöka pilla på precis alla svindyra bilar som råkar stå i närheten? Ni skulle bli chockerade över hur snabb den här lilla krabaten är. Jag flåsar honom i nacken jämt men lik förbannat så har han hunnit med något livsfarligt eller väldigt pinsamt under den allmänt stressade blinkningen från min sida. Avslutningsvis lägger vi oss ner på rygg och skriker som om vi håller på att dö när mamma hindrar oss från att - just det - DÖ!
 
Underbara jävla unge! <3


Garvar ihjäl mig!

 
 
 
 


TEST! - Garcinia Cambogia

Javisst! Nu tänkte jag som så att jag uppdaterar er om mitt test av Garcinia Cambogia viktminskningspiller här i bloggen. Vi håller tummarna för att detta kan hjälpa mig lite med gravidkilona ;) Alltid värt ett försök eller hur? Vad är det värsta som kan hända? Att jag tappar ett kilo? För att fira denna dagen lite extra så har jag två trevliga nyheter; Jag har varit rökfri i 2 veckor och Kian blir idag 20 månader gammal. 
 

Lite mer information om detta kan ni läsa om HÄR.


Det ska börjas i tid!

Kian 20 månader (idag) förbereder aktivitetsbrädan åt Hera. Vad ni ser är en väldigt tålmodig shitbull tillsammans med en fullständigt tålamodsbefriad narcissistisk Napoleon. ;) Duktiga är dom eller hur?Nyckelring med bling bling!

Änglakatten är en ideell förening för hemlösa katter som ligger mig varmt om hjärtat. Man kan inte alltid göra allt men alla kan göra något, därför köpte jag denna fina nyckelring gjord av Katarina Ivestig till förmån för Änglakatten. Denna fina kostade ynka 60:- med andra ord så måste ni kika in på deras säljsida!
RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.