Medina

Säg hej till lilla Medina! En utav mina två jourkatter från Änglakatten (dom är bäst!) - http://www.anglakatten.se/ 

Det är svårt att fånga Medina's "riktiga" utseende, hon har liksom ett väldigt speciellt ansikte och bärnstensbruna ögon. Hon är helt svart men konstigt nog syns en viss tigrering. Så himla fin!

Vill du också vara jourhem åt en (eller flera) hemlösa katter i nöd? Kontakta Änglakatten, länken har ni ovan.

Varför Medina? Jo, jag hade en fantastisk liten räddningskatt en gång som kom till mig tillsammans med Maiden. Jag hade snöat in på "M" och så blev det denna gången också, eftersom jag fick äran att döpa bägge. Hohooo! Den andra jourkatten är just nu hos veterinären och blir kastrerad, vilket kön hen har återstår att se. Är det en flicka så heter hon Medusa, är det en pojk så heter han Lucifer - pga sina demoniska ögon!


Kyrkklockorna i Högsbo ringer..

Kian tolkar det på sitt (speciella?) sätt och översätter sedan till flodhästen att; kyrkan sprängs!Zombie in "High-nest"

Det är kul att se hur statistiken på bloggen är stadig trots att jag den senaste tiden knappt har varit inne här. Det är appen på iPaden som krånglar och det är den jag föredrar att skriva på med mina ännu krångligare händer. 

Lilleman och jag sitter och dricker välling & kaffe till Bolibompa. Jag har precis sjukanmält honom från dagis (ja, jag har väldigt svårt för att byta ut det gamla ordet till förskola). Sjuka barn ska vara i mammas/pappas vård, med glass och filmmys och allmän ompyssling! 

I eftermiddag ska jag - och Kian's mormor - på mitt första föräldramöte! Det ska bli riktigt spännande! 
Nu får jag göra mer kaffe innan jag somnar sittandes.
Jäkla app!

Blogg.se appen på iPaden vägrar att samarbeta så jag får krångla in inlägget här. Det jag skrev för väldigt många dagar sedan.
-
Älskade älskade barn! Herregud, du är så vacker, både på in&utsidan! Jag ser så många mammor missa sina barns utveckling, framsteg ja, uppväxt överhuvudtaget! Sitter dom inte med en telefon i handen så är det nog fan åtminstone en surfplatta. Alltså, förstår inte andra människor (oansvariga egoistiska föräldrar) hur fort saker händer och hur illa det kan gå? DU ska uppfostra DITT barn, vi (mer ansvarsfulla och äkta föräldrar) ska inte behöva göra det, vi ska inte behöva sörja å ditt barns vägnars skull! 

För ett tag sen satt jag och tittade på en familj och har inte sedan dess kunnat sluta tänka på hur deras barn INTE betedde sig. Mamman sitter med sin iPhone i högsta hugg, pappan går iväg för att köpa mat och två barn i uppskattningsvis åldrarna 3 & 6 sitter bredvid och gör ingenting. INGENTING! Dom sitter blixtstilla, tittar ner och väntar... Det är ju fruktansvärt! Vilket barn under tio beter sig så på Mc Donalds? Just det, inget borde göra det. Medan min son stod upp i soffan och skrek glatt åt alla som gick förbi, försökte sig på en mindre skallfraktur och operasång, sitter dessa barn helt paralyserade. Min son vet att jag fångar honom, han vet att han får uppmärksamhet och leenden när han ber om det, att jag springer ikapp honom när han rymmer osv. Ett vanligt barns vardag helt enkelt! Dessa barn hade gett upp!! Dom visste att det tjänade ingenting till att ens försöka. Det gjorde mig väldigt ledsen. 

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; vissa borde inte få lov att skaffa barn! 

Jag är så glad över hur trygg min son är! Jag önskar att alla barn fick den självklarheten i sitt liv.
RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.