Fan vad ledsen jag blir

Minns ni det här inlägget http://michellel.blogg.se/2014/december/min-titthalsoperation.html? Det gör ju jag. Allt för väl. 

"Jag hade hämtat ut min mirena spiral sen ett bra tag tillbaka (förklarar i nästa stycke) och hunnit fundera både en och två gånger. Mitt slutbeslut var ett starkt nej pga alla biverkningar och själva ingreppet, trots att det skulle ske under narkos. Detta tog jag upp med "teamet" inför op. men blev övertalad att den minsann kunde göra underverk för mig och mina endo smärtor. Just den meningen - tanken på att bli smärtlindrad, kanske tom smärtfri vägde tyngre än allt annat. Så efter mycket velande från min sida gick jag tillslut med på att sätta in den. "

Idag fick jag veta varför jag har så jävla ont som jag har. Min mirena sitter nämligen inte där den ska. Vart den sitter däremot, det vet vi inte. Så, efter en otroligt jobbig eftermiddag på gynakuten - både fysiskt men framförallt psykiskt - är jag helt slut och inne i någon form av chocktillstånd. Läkaren skrev en remiss till röntgen (om det var till magnetröntgen eller datortomografi det minns jag inte) som förhoppningsvis kan tala om vart fan den har tagit vägen. Denna "sällsynta" biverkning drabbar 1-10 av 1000. 

"Perforation. Mirena may go through (perforate) the uterine wall. If your uterus is perforated. Mirena may no longer prevent pregnancy. It may move outside the uterus and can cause scarring, infection or damage to other organs. Surgery may be needed to have Mirena removed. The risk of perforation is increased in breastfeeding women."

http://www.drugdangers.com/mirena/organ-perforation.htm

Det här känns INTE bra. Fan vad ledsen jag blir.


SDU Göteborg - Styrelsen

Igår hade SDU Göteborg sitt årsmöte och en ny styrelse skulle utses. Gissa hur fatastiskt bra den ser ut? Jag var gladare än gladast när jag gick och lade mig igårkväll som vice ordförande. Det känns hur bra som helst och alla ni som hävdar att det inte finns några kvinnor i SD/SDU bite my ass! Se på oss bara, ser ni hur taggade vi är? Vi göteborgspatrioter kommer göra allt vi kan för att driva SDU Göteborg framåt, med framgång. 


Igår var det en stor dag, även om den började med bajs!

Jag vaknar med känslan av en tyngd på mitt huvud. Odören nådde mitt luktsinne  strax därpå. Jag öppnar mina ögon och ser ingenting. Kian sitter nämligen gränsle över mitt huvud med en bajsblöja from hell. Det var ju bara att resa sig upp och ta itu med bajsblöjan. Jag är otroligt glad över att min kära mor fanns tillhands i detta bruna kaos. Man prioriterar ju alltid sitt barn först så kletet i min panna fick snällt vänta kvar.. Och torka in.. "Usch mamma!" Har den lille hottentotten mage att kläcka ur sig och det faktum att allting alltid är förälderns fel, det kvarstår! 


"The big news" kommer ikväll, håll utkik!<3

Bevare mig väl

Tji fick jag för att jag gladdes över att slippa "vabbruari". Här kom förkylningen som en käftsmäll på både mig och pojken. 

Pojken som för övrigt ligger bredvid mig och skäller ut Emils pappa. Nån måste ju se till att Emil får upprättelse... Eh.. 

"Neeeeej Emils pappa!! NEEJ!!" (Håller upp en skyddande hand emot tv'n)

Han är ju så vacker! Min glassälskare <3


Intresserad?

Säljes MALM sängpaket 500:-

SÄLJES! 
MALM sängstomme 160x200cm i fint skick, färg: ekfaner, höj och sänkbara ribbottnar och 2 st tillhörande MALM "hängande" sängbord.

Ord. pris över 3000:-
Ditt pris 500:-
Skriv en kommentar vid intresse. Detta inlägg finns kvar sålänge grejerna är kvar.
Föreläsning med Kent Ekeroth

Igår hade vi SDU:are en mycket trevlig och väldigt givande föreläsning med Kent Ekeroth. Tack för nya kunskaper! Jag känner att jag vill suga åt mig så mycket info/kunskap som det bara går och ser verkligen fram emot nästa föreläsning (inte med Kent Ekerot)!
Jag promenerade hem ifrån kansliet, det är en bra bit och chansen att det händer igen är tämligen liten... Hujedamig vad kallt!
RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.