Idag är jag (och Kian) fibrofucked :(

Vissa dagar är sämre än andra, vissa bättre. Igår tvättade jag, idag skulle jag behöva ligga i sängen och inte röra en fena. I fosterställning återhämta mig från gårdagen. Är det inte pinsamt? Jag skäms! Min kropp har övergett mig. Men jag är ensamstående till en liten frisk knodd, det finns inte som alternativ att vila en dag. Och det, det är det värsta. Att det drabbar Kian! När jag vaknar på morgonen och har så ont, är så stel och är så jävla irriterad över det, då önskar jag att jag inte levde. Jag fullständigt hatar mig själv för att jag blir irriterad när jag har ont. Hur förklarar man för en 2,5 åring att man inte vill bli tagen på, klättrad på eller kramas? Det går inte. Det är så hemskt! Idag är jag världens sämsta mamma. Jag kan inte skita i att tvätta, jag kan inte undvika dessa dagar. Jag vet att dom alltid kommer, mer eller mindre tätt i olika styrka. Min sjukdom förstör min sons uppväxt. Och jag kan inte göra någonting åt det, jag ber och bönar om hjälp, men blir behandlad som en mindrevärd. Jag kan ta det. Men inte att Kian också blir det. 

Nej. Idag är ingen bra dag.
Ett farväl

Jag tackar dig min vän för så otroligt många fina år tillsammans, men nu måste jag - tyvärr - gå vidare utan dig. Det är inte du, det är jag. Min kropp stöter dig ifrån sig. Som den fina industrial du var säger jag nu; farväl min älskade, farväl min vän. 

Hahaha ibland tänker jag, men gud, jag undrar vad folk (som inte känner mig) tror om mig när dom läser här? Men nog måste väl även normala människor förstå ironi? 

#garvarihjälmig
#hashtagarigen


Yupp

Dejtingsidor

Först var det badoo, nu är det tinder som gäller. Jag tycker att den är jätterolig och bra för att bägge parter måste "godkänna" varandra innan man ens kan skriva ett meddelande. Vi tjejer trycker ok på kanske var 30:e kille medan en kille trycker ok på typ var 3:e.  Det roligaste, tycker jag, är alla dessa killars foton. Jag menar, vem fan har sig själv och sitt ex som profilbild? Eller sitt huvud uppstickandes i ett hörn på en bild av en pyramid? Du har varit utomlands, låt mig gratulera. Eller klassikern, sin mage? Det är inte heller särskilt attraktivt att du poserar framför din kompis stylade BMW. Eller ett ansikte så inzoomat att man ser varenda pormask? Nej Hujedamig. Man får ju för fan kramp i tummen av att bläddra förbi alla dessa varianter. Han är ju ärlig iallafall.. Hahaha

Jag: Har mamma någon rumpa?
Kian: Näe
J: Jo det har jag väl?
Kian: Mamma har en STOR rumpa!

Well thank you my d(evil)ear! 
Önskar den vore lika fast som den var stor ;)


Sommar och sol

Och glada barn! Det finns dagar man njuter lite extra av. Och det är dom dagarna när vi träffar mina och Kian's vänner och hittar på spontana trevliga - barnvänliga saker. Det finns ju dom föräldrar som inte prioriterar sina barn, sånna människor ska inte ha barn enligt mig. De som sätter sig i lugnan ro och låter allmänheten se efter barnen som springer vind för våg och kastar sten på fåglar. Sånt får mig att fullständigt explodera. Nåväl. Vi ska iallafall ha en sån där trevlig dag idag minsann. Tjao
Klump i magen

Fy, nu fick jag en sån där stor och värkande ångestklump i magen. Jag har ett läkarbesök inbokat idag som krockar både med min tvättid och samtal med vårdcentralen. Bara tanken på att prata med vårdcentralen igen gör mig gråtfärdig. Så fruktansvärt kränkande. Igår blev jag uppringd av en otrevlig L*na som bokstavligen vräkte ur sig en massa dravel. Ifrågasätter mig, gör narr av mig och efter att ha väntat hela dagen på att som ska ringa upp - beordrar mig att ringa "imorgon bitti 7.30 så får vi se". 

Jag undrar. Får denna receptionist/sjuksköterska läsa mina journaler utan mitt godkännande? Åh, jag blir så arg!


Nytt till lillemans garderob!

Senaste nytt iallafall. Den här pojken har bara rusat iväg på längden och vuxit ur nästan allting. Så, varesig man älskar att köpa barnkläder eller inte så måste ju kläderna sitta bekvämt, eller hur? Jag menar la det.

Bilder lånade från H&M


Lilla Bubben

Kian har varit jättesur för att han inte har en "stor stol" hemma & hos mormor, för det har han ju på dagis. Så, hans önskan är min lag och självklart passade jag på att köpa två stycken nu när Jollyroom hade rea. Köpte även ett par extra stövlar - Kian fick välja färg och denna gången föll det väl inte mig i smaken direkt. Jag får väl stå ut helt enkelt. Även en toalettsits fick följa med hem då jag är så trött på den där pottan.. 
Sommarlov

- det är den delen av året då man tömmer närmaste lekplats på sand. Och tar med hem. 

Kian har precis fått sig ett kvällsbad. Han efterlämnade sig en mindre grusstig med riktning ner i avloppet. Det är alltid lika mysigt att krypa ner - rena - under täcket med Kian för att läsa böcker eller se på en film (observera, urvalet är inte stort, Gud nåde mig om jag föreslår en NY film). Vi har haft så trevliga dagar tillsammans med fina människor och fina barn. I förrgår var vi på Lekstan med C & c, vilket var mycket uppskattat hos barnen. Igår hade vi en heldag i Slottskogen, där Kian också för första gången fick sitta upp på en häst och rida. Om det var populärt! Herregud pojken log så kinderna värkte. Chelsea red som aldrig förr, men hon är ju ryttarinna redan, om än en ung sådan. Så himla duktig! Vi hälsade givetvis på hos alla djuren, barnens zoo och plikta. Med massor av glasspauser och kaffe till oss vuxna! 


Fuck you fibromyalg

Fa-an, vad ont det gör ibland. Fibron och jag går inte hand i hand. Ikväll kan jag inte lyfta armarna. En sån patetisk liten sak som att byta program på tv'n är otroligt smärtsam. Jag får glömma läsningen ikväll eftersom jag inte kan hålla upp min bok. Jag bara kände för att klaga lite. Fuck you fibromyalgi. Men vad är det för dag?

Vi har ju sommarlov! Och det får mig att tappa alla rutiner. Det är så mycket som behövs göras men som inte hinns med för att man har absolut ingenting att göra.. Hänger ni med? Nej, inte jag heller. Klockan är snart två och vi har fortfarande inte tagit på oss kläder. Men, dwt är väl såhär man får lov att göra när man är ledig? Absolut ingenting. 

*Host*

Tillbaka till verkligheten. Mitt bloggande har legat lite på is, jag vill ändra på det. Jag vill skriva om morgonen när Kian hällde bajs på mig och vägrade hjälpa mig, om hur klumpig Kian är som ramlar precis överallt och går in i precis allting, PRECIS som sin mamma.. Om hur arga tanten skällde på Kian som kröp. Om hur mamma skällde på den arga tanten..   Osv. Men jag antar att det kommer. Prio ett just nu är att klä på oss. 

Jag bjuder på en sommarbild
RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.