Inbillar jag mig eller är det..

Något fel? Så här ska det väl inte se ut efter en vecka? Översta bilden är från igår, nedersta idag. Och det gör fortfarande ont.. Bör jag ringa dom imorgon?
Äckelvarning!

Det har hänt och händer så mycket grejer att jag får ta lite allt eftersom. Sålänge - tills jag har fiffilurat ut ett inlägg - kan vi ta och njuta av vad som en gång var min navel. Vad fan har man gjort? Det ser ju ut som ett rövhål med hemorojder!
Kvällspyssel!

Ja, en kväll som denna, kvällen innan operation, måste jag hålla på med någonting pyssligt för att kunna hantera det här. Den första dubbelduschen är avklarad, sängen är renbäddad och klockan ställd på 05.30. Jag ser verkligen fram emot en dubbeldusch imorgonbitti för att sen kliva in på avdelning 67... (not!)

Bilderna från Ipadens redigeringsprogram blir gula? Det blir det inte från Iphonen i samma program.. Hm..


Nytt till lilleman

Ett par urläckra tigerbrallor och ett par Nike skor! Bägge för endast 250kr istället för 500kr, lyx!
Spindelmannen

Eller pindelmannenmannen som Kian säger. Det är favoriten just nu - kan tänkas otroligt med tanke på bilden. Såhär fann jag herrn i köket. Hur? Säg mig HUR han tänkte och HUR han lyckades med den där graciösa positionen?
Födelsedag, operation och allmänt irrvirrer!

Ja vad ska man säga? Mycket riktigt så har jag en spiral simmandes fritt i bukhålan. Förhoppningsvis har den inte gjort någon skada på tarmar eller andra organ. Jag ska in och opera ut den på tisdag via en Laparoskopi. Jag håller tummarna för att detta går bra och att jag vaknar upp utan snitt och stomipåse, det är mardrömmen... Hujedamig 

Jag har hunnit fylla 25 bast! Igår för att vara ärlig. Jag blev bortskämd hela dagen av vänner och familj. Med födelsedagssång av Camilla och Chelsea på morgonen, bilskjuts/hjälp med/för storhandling, valfri middag (det blev Mc Donalds, det är aldrig fel) och tårta! Jag är mer än nöjd och tacksam. Tack <3

Kian är inne på sjukvecka 2 och kommer få stanna hemma denna veckan då det krockar med op. Vi försöker krya på oss så gott det går och håller tummarna för framtida tur.  Jag måste varit en bödel i mitt förra liv, om jag haft ett, för jag vet inte annars vad sjutton jag har gjort för att förtjäna all denna otur.

På återseende, tjao!
Dani 3år

I helgen har vi varit på 3års kalas för Kian's kusin Daniella. Vad tiden går fort! Jag minns det som igår när jag satt med nykläckta Dani i knät och sa "åh, jag vill också ha en!". Vad jag inte visste då var att jag redan var gravid! Haha så lille Kian kom 8månader senare. 

Grattis Dani. Fantastiska lilla prinsessa, vi älskar dig!
Monday mornin'

"Heeeeeerr niiiiiillssooooon"
Hörs ifrån tv'n, upprepade gånger. Pippi måste fått operera stämbanden efter den inspelningen när Herr Nillsson försvunnit. Stackars den lille apan, flyger han inte drake så är han skeppsbruten på sjön. 

Im feeling that mitt kaffe var oerhört givande en morgon som denna. När Kian vaknar 06.00 och vill titta på Pippi. Vafan, han somnade typ nyss? Godmorgon allihopa. För all del, godmorgon! 
Nervös..

Så jädrans nervös! Läkaren (från gyn) ska ringa idag ang röntgen jag var på i fredags. Vad jag lyckats luska ut är att det syntes på röntgen och att den (hormonspiralen - Mirena) sitter fel. Obviously.. Frågan är bara hur fel? Och vart? Och nästa steg, hur får vi ut den..?

Well. Stay strong...


 En vacker bild, bland allt jävla elände!

Vad hade jag gjort utan min familj? Tack för allt ni gör för mig och Kian <3 
RSS 2.0

They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.