Födelsedag, operation och allmänt irrvirrer!

Ja vad ska man säga? Mycket riktigt så har jag en spiral simmandes fritt i bukhålan. Förhoppningsvis har den inte gjort någon skada på tarmar eller andra organ. Jag ska in och opera ut den på tisdag via en Laparoskopi. Jag håller tummarna för att detta går bra och att jag vaknar upp utan snitt och stomipåse, det är mardrömmen... Hujedamig 

Jag har hunnit fylla 25 bast! Igår för att vara ärlig. Jag blev bortskämd hela dagen av vänner och familj. Med födelsedagssång av Camilla och Chelsea på morgonen, bilskjuts/hjälp med/för storhandling, valfri middag (det blev Mc Donalds, det är aldrig fel) och tårta! Jag är mer än nöjd och tacksam. Tack <3

Kian är inne på sjukvecka 2 och kommer få stanna hemma denna veckan då det krockar med op. Vi försöker krya på oss så gott det går och håller tummarna för framtida tur.  Jag måste varit en bödel i mitt förra liv, om jag haft ett, för jag vet inte annars vad sjutton jag har gjort för att förtjäna all denna otur.

På återseende, tjao!
Postat av: Camilla

Din dag blev ju jättebra! Ifrån sång till Aleris å från Aleris till tårta. Och från tårta till ett T simmandes i bukhålan! Låter som en rätt så vanlig dag förutom att du är 25år! Vi längtar tills Kian är frisk så vi kan ses! Puss!

Svar: Tack vare dig! :) Haha bästa samtalet! Ja, han hostar upp det sista nu låter det som. Längtar ihjäl mig, bokstavligen.
MichelleL

2015-03-22 @ 11:39:02
URL: http://storochlillac.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.