"Mammaaaaa, kommer det magsjuka nu?"

Vi var på torget förut och skulle handla kattmat med mamma, nånstans påvägen råkade jag lova Kian att gå till lekhörnan (läs: bacillhörnan). Efter en lång utläggning vad gäller hygien och bassilusker råkade jag också skrämma upp honom. Det var inte meningen, tanken var att vi skulle undvika tjatet om "jag viiiiill inte tvätta händerna!!!" genom att vara förberedda. Det blir inte alltid som jag har tänkt mig...


Kian springer in och ställer sig bland barnen och ropar högt "KOMMER DET MAGSJUKA NU?". För att undvika en framtida rädsla för bakterier fick det bli en utläggning till, där jag förklarade meningen med utläggning nummer ett. 

Nästa gång håller jag käften, för nog fan skapade jag mig bara mer besvär. Inte blev det någon "ja men absolut ska vi gå nu mamma, vänta lite så ska jag bara tvaga mina små prinskorvar, torka mig riktigt torr och applicera handspriten först" inte. Trodde jag på det själv? 

Innan hemgång blev det en tur i släden och det klassiska åket på BR's karusell. 
Postat av: Camilla

HAHA! Michelle! Älskar din renlighetsmani! Jag har den också men synd jag fick världens sketnaste unge som skrattar när jag skriker å blir förbannad när hon petar i näsan efter att ha hängt i räckerna på spårvagnen och stoppar i munnen! En unge som blir glad av springmask liksom!
Tycker ändå det inte är fel att Kian att skrika ut det! Fanns till 100% någon jävla förälder där som släppt in sin unge i lekhörnan liiiite innan 48 timmar efter sista diarrén eller spyan. Är barnet inte välkommet på förskolan så går man någon annanstans - varför inte buslandet?

Svar: Hahaha jag dör! Jag älskar henne! Det är så jävla komiskt att hon och Kian är lite samma skrot och korn när det gäller vissa grejer, precis som du och jag är så himla lika när det gäller vissa grejer! Vi är helt enkelt bäst på att vara värst! <3
MichelleL

2016-12-13 @ 13:26:29
URL: http://storaochlillac.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


They say memories are golden. Well, maybe that is true. I never wanted memories I only wanted you.

A million times I needed you, A million times I cried. If love alone could have saved you, You never would have died.

In life I loved you dearly, In death I love you still. In my heart you hold a place No one could ever fill.

If tears could build a stairway, And heartache make a lane. I'd walk the path to heaven, And bring you home again.

Our family chain is broken, And nothing seems the same. But as God calls us one by one, The chain will link again.